Sol & varmt!

Fredagens middag, grillad lax i foliepaket med kokt potatis!
Hopp hopp;-)
Igår efter dagis åkte vi bort till vår stora skog & hade picknick & lekte på lektplatsen! Dom älskar det.
Är det helg så är det!=)
Mina älskade fyrbentingar!
 
Vilken härlig vårdag det är och vi har varit ute hela förmiddagen. Jag va först en vända i stallet & sedan har vi varit ute i trädgården hela dagen. Barnen ligger & sover och såfort de vaknar ska vi åka ner till skanör då mormor ska passa dom tills imorgon. Vi ska hem & fixa i trädgården, storhandla & laga en god middag i luuuugn & ro=) samt äta långsamt, haha! Blir en mysig kväll helt enkelt med en härlig sovmorgon imorgon bitti.
 
Ikväll blir det nog antingen raclette eller skaldjur, får se vad vi kommer fram till;-) Nu ska jag fortsätta njuta av den härliga solen!

Lördag i stan!

Lördagens goda på kvällen!
I fredags träffade jag min fina vän Martina som fyllde år och vi tog en födelsedags
fika/lunch tillsammans i stan! Vackra du. Snodde denna bilden av henne..;-)<3
 
Redan söndag och jag sitter här och vilar lite i soffan medans pojkarna sover en stund innan det är dags att packa in oss i bilen för att sedan åka mot höllviken för lite grillning senare idag. Söndagen började med mysfrukost, älskar det på helgerna. Stack sedan till hästarna och sen har vi varit ute i trädgården och grejat lite och till lunch blev det pannkakor till barnens förtjusning.
 
Igår va jag & pojkarna inne i stan hos våra vänner Hanna, Elina & Molly. Vi va inne i stan redan vid tio tiden och hade en riktigt mysig dag tillsammans. Gick i stan, fikade, gick till Stadsbiblioteket, Sagolekplatsen & tittade på fåglarna i Kungsparken. Solen kunde gärna fått visa sig men det regnade i alla fall inte utan vi hade tur så att det iaf var uppehåll under hela dagen. På kvällen blev det grillning, grillspett med klyftpotatis & tzatziki!! Kan man annat än älska våren & sommaren som komma skall...;-)) med alla härliga grillkvällar! *UNDERBART*
 
Hoppas ni också har haft en fin helg.

Dagarna som gått!

Maten från tjejkvällen hos Karin i lördags! Sååå trevligt.
Hugger in på godheterna!
 
Anna & Karin<3
Jenny visar lek;-)haha!
Blev en mysig fika med Sofie & Julian på Systrar & Bönor i tisdags!
Igår onsdags va jag bjuden på lunch hos min fina vän Anna & söta lilla Malte i Höllviken!!Jättemysigt & Anna hade lagat en suveränt god soppa med nybakat focaccia.
Fräsch fruktsallad med glass & tobleronesås till efterrätt, mums!!
Anna & Malte<3
Lunch hos mamma!
Morotskaka!
Hjärtanen imorse.
 
Imorse fick vi lite sovmorgon då grabbarna bestämde sig för att sova ända till 07.30, hur härligt som helst då vi den senaste tiden har varit igång före 06.00 varje dag sedan vi ändrat till sommartid. Dom va så pigga & glada när dom vaknade och började direkt prata om dagens utflykt som dom skulle ha tillsammans med de största barnen på dagis idag. Utflyktens målpunkt var Skateholm där dom skulle grilla, gå på tipsrunda, leka i skogen & på stranden. Vädret va ju inte så roligt imorse och blev heller inte så mycket bättre under dagen men klädde dom i tjocka & regnvänliga kläder.
 
Själv åkte jag ner till skanör och åt lunch med mamma och pluggade medans jag fick lite sällskap & även lite fika på det! En superbra dag med andra ord. Körde direkt från skanör för att hämta mina pojkar på dagiset. Väl framme hade dom inte kommit fram men strax därefter såg jag bussen komma körandes och var väldigt förväntansfull över att få höra hur de små haft det under dagen;-) Ut kommer två glada killar som verkar helnöjda & skrattar! Så mysigt att se dom efter att ha varit ifrån dom hela dagen och vetat att dom varit en bra bit bort. Ja bara att inse att dom inte är så små längre!
 
Fröknarna sa att dom hade skött sig jättebra och varit glada hela dagen. Dom ville åka buss imorgon igen sa dom ;-) Sötisar.
 
Ikväll har jag varit i skolan och blev glad över resultatet på min inlämning som jag idag fick tillbaka som jag lyckades få betyget a på!! Tjohoo;-) Nu börjar det likna något.
 
Nattade barnen när jag kom hem vid 19-tiden & har nu smällt i mig varma mackor framför tv;n.
 
 

Snart blir d sängen, Kram på er!

3 årsdagen! Påskhelgen<3

I onsdags var det påskfirande på dagis;-)
Treårsdagen!
Promenad med nya ryggsäckar!
Såå fina Iggle Piggle tårtor!!!
Påskafton
PW igår längs stranden med bästaste Anna<3
 
Har varit mycket nu dom senaste dagarna och mycket att hinna med. I torsdags fyllde älsklingarna TRE ÅR!! Känns så stort. På morgonen fick dom öppna paket och vi sjöng för dom;-) Sen hade vi en ledig mysig dag här hemma tillsammans. Fikade med våfflor, va ute & lekte jättemycket och på kvällen åkte jag till Mc Donalds & köpte chicken bites med pommes som jag hade lovat dom & som dom tokälskar...;-) Dom verkade nöjda med dagen & somnade sedan gott på kvällen.
 
På långfredagen hade vi kalas här hemma för att fira 3-åringarna tillsammans med släkten. Dom fick ännu mer paket & en massa påskägg & fina tårtor som min vän Sofie hade varit snäll och fixat.<3
 
Påskafton firade vi här hemma med dom närmsta och vi hade lite knyt så alla hade fixat lite olika saker, perfekt & därmed mindre stress!! Blev även påskäggsmålande och även denna dagen verkade grabbarna vara nöjda med.
 
Annandag påsk idag och vi startade morgonen med en mysig frukost och det bästa av allt va att mina fina små pojkar kom in till mig och väckte mig med pussar och en klapp på kinden!!! Hur gulligt som helst. Ibland kan det ju vara mer tjat på morgonen men inte denna morgon, tack älskade ni! Efter frukosten åkte jag till stallet och träffade en tjej som kanske ska börja ta hand om min lilla ponny lite ibland, någon gång i veckan. Gick jättebra! Fint väder idag också så när jag kom hem fikade vi lite i trädgården därefter lite lunch & nu sover dom små lite och jag ser min chans att skriva lite här.
 
När dom vaknar hade vi tänkt åka bort till Vellingeblomman och ta en fika & jag vill köpa lite fler påskliljor! Synd att dom slår ut så fort så man måste köpa nya hela tiden;-)
 
Ha en fin dag mina vänner!

RSS 2.0