Lördags kväll!


På lördagens promenad med barnen fick jag detta fina av Mickes mamma!
Muffinsformar från Rice, matskedar till barnen samt en fin pärlhyacint.

Lördagens middag

Helgen
har varit lugn då Micke har varit väldigt förkyld med hög feber & känt sig allmänt hängig. Jag var ju sjuk tidigare i veckan. Vi hade sett fram emot att gå bort på middag till våra vänner Anna & Christian igårkväll, barnvakt & allt var fixat. Tyvärr fick vi lämna återbud och spenderade kvällen ensamma här hemma. Barnen fick ändå bo hos farmor/farfar och vi fick en lugn kväll & fick sova en hel natt & fick sovmorgon vilket vi behövde. Till kvällen köpte jag färska räkor, ostar , baguette, laxrullader m.m som vi åt framför tv;n på kvällen. Man fick ju göra det bästa av situationen och det blev ju ändå bra till slut.

Imorse efter frukosten åkte vi ner till Höllviken och hämtade våra små busungar som hade varit snälla men busiiiga;) Blev gott kaffe och en timmes promenad innan vi åkte hem. I eftermiddags var jag hos hästarna och fixade och nu är Micke i höllviken & köper sushi som vi ska ha till senare ikväll! Antingen blir det Melodifestivalen eller någon bra film;)?

Nu ska jag fortsätta ta hand om mina små älsklingar här hemma!
Trevlig kväll.

DAGENS MAMMAFIKA!


Älsklingsfikan!


Dagens jag.

Söta Anna & Theo!

Söta Mindy!

Theo står & kollar läget;)

William & Theo leker

Söta August i vagnen;)

Min älskling!


Imorse började vi med att bada båda våra små gossar & de är numera så orädda av sig, framförallt Theo som bara ska krypa runt i badkaret, ställa sig upp, trilla under vattnet men som är precis lika glad för det:) Max är lite mer försiktig av sig. Sen blev det frukost och sen fick vi ta förmiddagsvilan inne eftersom det var så kallt & blåsigt ute. När barnen vaknade åkte jag & Theo in till Espresso House och mötte upp våra vänner, Anna & August, Mindy & William för en mysig fika. Våra tre små lekte glatt medan vi mammor lunchade, fikade och tjattrade bort några timmar:) Theo somnade direkt när vi vinkade hejdå till våra vänner & sov gott på vägen hem i bilen & fortsatte sedan sova här hemma i sin säng.

Ikväll orkade vi inte göra någon middag utan det blev god hämtpizza!! Micke har känt sig dålig & har haft lite feber idag & hoppas nu inte man blir smittad igen, speciellt inte barnen. Ska kolla lite på "svensk maffia" innan jag somnar för kvällen.

Lillördag!


God wook med kyckling, wookad chili & ärtor i teriyakisås.

Dagens vintriga promenad!

Bilder från helgen

Äter rån;) enda gången man kan få dom till att sitta stilla bredvid varandra,hehe!

hihiii, myser;)

Vill ha:


Fin rosa Cardigan från Ester Elenora


Skall köpas till pojkarna



Hoppas ni har det bra såhär på lillördag & helgen närmar sig med stormsteg. Imorse vaknade man upp till ett återigen vitt vinterlandskap. Som tur var så kom det inte så mycket snö så jag kunde komma ut på vår härliga,heliga förmiddagspromenad. Vi börjar äntligen känna oss friska nu efter förkylning och idag har både jag & barnen varit pigga och alerta. Längtar bara mer & mer till våren för var dag som går & jag har såå mkt saker som jag vill ha just nu;) Fina saker till trädgården, ny fin vårjacka, massa snygga kläder till pojkarna & bara få slippa att dra på dessa overaller varje dag.

Barnen somnade nyss efter mycket bus & lek här hemma och jag unnar mig gott kaffe, bloggande & tidningar. Ska snart förbereda middagen som idag blir revbensspjäll med klyftpotatis & tzatziki. Ikväll kommer "Sveriges mästerkock" och det ska jag titta på:)

Imorgon ska vi in till stan för att träffa våra vänner på mysig fika!

Söndagsgott!



Morotskaka

God minipaj

Kvällens laxmacka!


Nu har jag hasat mig ner i soffan och njuter av kvällens lugn. Har känt mig småkass sedan i fredags och har haft feber till & från, har även haft jätteont i öronen:( har knaprat i mig alvedon och har sovit en del för att försöka bli frisk såfort som möjligt. Känner mig fortfarande inte kry så blir tidig sänggång för mig denna söndagskväll. Vi kollade just på solsidan & jag bara älskar denna serie. Alla är så jäkla roliga, eller ja alla utom äckliga Ove;))

Idag har vi varit hemma men fick besök av M föräldrar som kom hit med goda minimatpajer fyllda med god brie, soltorkad tomat,parmesan, ruccola - supegoda! Till kaffet bjöd jag på en morotskaka som jag bakade imorse. Hämtade receptet från Leila Lindholms " världens godaste morotskaka"

Ikväll åt vi varsin god laxtoast med hovmästarsås och nu kollar vi på Wallander.

Imorgon
ska våra små pojkar besöka tandläkaren för första gången, hehe!

Ha d så bra ni därute!

Påskbyn!


Bild lånad från vellingeblomman!


Lilla Theo idag

Lilla Max idag! Idag körde vi på riktig backslick;)


Här tittar Max, Theo & pappa på djuren;) väldigt roligt tyckte dom.

Idag har vi varit på Vellingeblomman och påskbyn. Kändes först lite tidigt men herregud snart är det ju faktiskt påsk, eller ja kanske inte riktigt ännu :))Tror påsken infaller den 23:e april i år. Har alltid älskat påsken med alla dess färgglada färger och sen är det ett gott tecken på att våren äntligen är här, längtar SÅ!! Vi fick handlat lite nya blommor och sen blev det en god fika på Farmor Ida´s Café. Jag tog en smarrig laxmacka & Micke tog en varm baguette med salami, brie & pesto. Vi hade tänkt beställa pannkakor till Max & Theo men de var tyvärr slut, typiskt! Istället fick de nöja sig med sina rån & majskrokar:)

Sedan åkte vi vidare till Höllviken, Toppengallerian där vi hälsade på min kära mamma som jobbade idag & jag passade då även på att kolla in vårens läckra nyheter, älskar deras fina Hunkydory tunikor & deras härliga Barbour jackor! Får nog allt bli en sådan nu till våren. Innan vi åkte hem åkte vi inom Nama och köpte med oss sushi som vi ska ha till middag ikväll. Har mått & mår fortfarande lite småkymigt idag & känner av min hals:( vill inte bli sjuk nu!!!

Ska snart åka & handla lite småsaker på Maxi som jag behöver tills på söndag då jag ska ha en liten bakdag här hemma.

Ha en trevlig kväll
KRAM

God kväll!


Uppe på hästryggen denna torsdagsmorgon!


Max nybadad.

Theo också nybadad & lockhårig;)



Började dagen med en blåsig men härlig ridtur på min fina häst Royal tidigt imorse. Han var så himla duktig trots blåsten! Inte alla hästar som kan hålla lugnet så som han kan. När jag kom hem var det lunchdags och barnen blev matade av Micke och såg allmänt glada och nöjda ut. Det var riktigt skönt att komma ut en runda och ladda upp med ny energi.

Micke tog sedan ut barnen så dom fick sova gott i vagnen och jag passade på att städa och duscha sen har vi myst här hemma, barnen har tittat på sin nya favoritserie " I drömmarnas trädgård" och nu ikväll fick sötisarna bada och nu sover de gott sedan någon timme tillbaka.

Sitter nu & slötittar på "Svensk Maffia" och dricker god iskall Coca Cola ;) Ska faktiskt snart gå & lägga mig! Längtar efter att få känna mig sådär härligt pigg igen som man gjorde förr (innan de små fanns) men det får nog bli när pojkarna kommer upp i tonåren;) då är det vi som får tjata på dom att de ska gå upp varje morgon, hehe!=)

Imorgon har vi den härliga fredagen här igen och då ska vi ut på lite olika ärenden hela familjen.

Vi hörs, kram!

Energi!


Denna vackra bukett fick jag av min älskling på Alla hjärtans dag!<3


Fick även denna goda parfymen!

Detta goda ska jag unna mig nu;)

Denna onsdagen ser jag ut såhär..


Jag tror att mina älskade hästar längtar ganska så mycket efter sommaren
nu & allt gott gräs;) ojoj vad jag ska ta igen ridningen nu i sommar!!!!

Men imorgon Royal ska vi banne mig ut på en tur;) älskade häst!!!<3

Känner mig mycket piggare idag än vad jag gjort de andra dagarna denna veckan. Har inte kunnat gå ut på min vanliga sköna en timmes promenad på grund av den hemska blåsten vi haft men idag trotsade jag blåsten & gick ut ändå! Blåste inte lika mycket idag men det var ändå kämpigt att köra vagnen emellanåt. Att röra på mig är som ett gift för mig & jag mår dåligt när jag inte rör på mig varje dag så därför är jag mycket piggare & gladare nu igen, bra va!=) Min fina mamma var här innan idag & lekte & fikade med mig & mina godingar. Nu leker barnen för fullt här hemma och jag kan faktiskt lugnt sitta här och passa på att lägga upp ett litet inlägg. Både Max och Theo har varit på underbart glatt humör idag och då blir man själv så avslappnad och glad.

Snart är det dags för barnens eftermiddagsnap. Ikväll blir det god chili con carne när Micke kommer hem och den är faktiskt redan färdig & står och väntar på att intas!

Önskar er en bra kväll.

HAPPY VALENTINE!!♥



God söndagsfika då mamma/mormor & claes var här! Barnen tyckte också
det var väääldigt gott;)

Fick denna söta kannan & skedarna av Mickes föräldrar i lördags. Den fina
kannan är från Green Gate Copenhagen & skedarna kommer ifrån Prinsar
& Prinsessor i höllviken.

Våra favoritsorter, kan äta det varje dag så gott är det.

Idag är det en mysig måndag för att det är Alla hjärtans dag!! Idag har det blivit att vi hållt oss inne då det blåser alldeles för mycket ute även idag. Här där vi bor är det väldigt öppet och eftersom vi bor så nära havet blåser här rejält mycket sådana här blåsdagar. Som tur är somnar barnen lika bra inne som ute i vagnen så det sov gott i 1 h & 15 min och jag fick ätit lite lunch och kollat runt på lite olika intressanta sidor på nätet. Ikväll blir det en god middag när Micke kommer hem.

Hoppas på en trevlig vecka med en massa roligheter!!!

Vi hörs & ha en mysig alla hjärtans dag mina vänner.

Mysfredag!


Godaste lunchen.

Lånad bild på Theo!=)
Goa unge;)

Våra goa vänner!!<3

Våra sötisar kollar på " I Drömmarnas trädgård" =)

En mycket fin mamma!!!


Fredagen
har varit jättebra! Även denna dag fick vi sovmorgon då de små somnade om efter vällingen och sov en timme till.  När barnen hade vaknat blev det fukost sen badade vi barnen. Vid lunch åkte jag & Theo hem till Alexandra & Leia i Lund & Micke åkte till sina föräldrar i höllviken. Alexandras snälla sambo Martin hade varit iväg & köpt god sushi till oss tre som vi lunchade med, alltid lika gott! Mums. Barnen lekte fint & Theo gick även själv med gåstol idag-duktiga pojken min!!<3
Han verkade trivas väldigt bra hemma hos Alexandra & Leia och var så go & glad hela dagen. Sov fint i bilen dit & sov lika fint på hemvägen. Sammanlagt sov han bara en timme idag men har varit så snäll hela dagen:) Max & Micke hade även dom haft lite härlig kvalitetstid och hade varit & myst på Toppengallerian & lunchat. Max hade smakade på Mickes focaccia macka & tyckte d va smarrigt;) *bara en liiiten bit då*:) Mina små pojkar kanske kommer bli lika matglada som jag-haha! Har alltid älskat mat & redan som liten skulle jag & pappa alltid experimentera mycket hemma i köket. Var även med honom på många av hans restauranger som han hade. Va stammis som liten när han hade restaurangen på Börshuset, skeppsbron!:) brukade ofta bli en god middag där & även på La Roche (smarrig tapas), ja även Azteken.

Ikväll har vi haft en lugn fredagskväll med enkel god husmanskost, Let´s dance & en massa gott godis!!

Tack för idag mina fina vänner <3

lovely day!


Sööta Carro med busiga & underbara Enzo!<3

Söta du!=) med den gudomligt goda kakan.

Mums!!!



Den här dagen började vid 07.30 då Max och Theo slog upp sina blå! Blev välling sen lekte de små på ovanvåningen & undertiden fick både jag och Micke gjort oss iordning och lekt med de små. Därefter åt vi alla frukost och lyssnade på massa mysiga barnvisor. Max & Theo älskar låten " Min kära lilla ponny" då börjar de dansa på sitt lilla sätt & skratta jättemycket, så sött!<3

Vid lunchtid när det var dags för barnen att sova tog Micke med sig barnen ut på en timmes promenad och de sov så gott i vagnen. Jag passade då på att åka hem till min fina vän Caroline på mysig fika!!!Hon hade varit sååå snäll och gjort min favoritkaka, morotskaka som hon vet att jag älskar ;) SÅ gulligt av dig sötaste<3  Till det drack vi gott te & pratade om allt mellan himmel & jord. Tack för idag, du är en fantastisk vän!!

När jag kom hem var barnen hur pigga och glada som helst och lekte med pappa M och M bror var här & hälsade på & drack lite kaffe med oss. Nu sover barnen men vaknar nog snart och då ska vi påbörja middagen.

Puss&kram från oss!

Theo ♥ Max


Denna fina VILLERVALLA mössa fick Theo av mormor idag då hans huvud
har vuxit mycket!;)

Alla söta små tvillingpojkar här hemma igår :) *sötisar* de håller fikarast
med rån!

Dessa fina böckerna fick Max & Theo av Liam & Noah;)

God fika!

Igår hade vi en trevlig dag, fick besök av Maria och hennes söta små tvillingpojkar Liam och Noah. Det skiljer endast en månad på våra små pojkar så det var himla roligt och här var fullt ös. Blev fika för oss mammor och barnen festade med rån;) På kvällen kom barnens farmor&farfar hit med god pizza och sällskapade mig & barnen då Micke var iväg med jobbet på kvällen.

Idag har det varit en riktigt härlig februaridag och vi har haft min mamma/mormor här. Barnen har varit på världens bästa humör idag, skönt! Igår va Max lite kinkig men idag är han återigen en glad & pigg liten skit;) Den ena dagen är aldrig den andra lik när man har småbarn;) När vi va ute & gick idag kändes det verkligen som vår. Nu är det onsdag & vår helg börjar som vanligt redan idag, underbart!!<3

Både imorgon och på fredag blir det till att träffa härliga vänner. Hoppas det blir sol & fint väder hela helgen så man kan vara ute riktigt mycket. Ikväll blir det stallet för mig, ska få på en tappsko på min ena pålle!! Blir nog en ridtur till helgen..för nu var det ett tag sedan jag va ute, saknar det. Tur jag har så snälla hästskötare som hjälper mig & hästarna så mycket!!<3

Kram till er!

ALLA NI som läser kan väl passa på att lämna en kommentar & säga vilka ni är om ni ändå är här;)? Vore himla roligt att veta vilka ni är!!!!



Nöjda!


Finaste!! Älskar er.

Söndags gott!

God bruschetta med svamp, vitlök & färsk timjan.

Helstekt oxfilé med bakpotatis, beasås & en god sallad.
Gårdagens goda middag!







Hej mina vänner! Idag har jag, Max och Theo haft en riktig innemysardag. De små liven har röjt hela dagen vill jag lova:) De verkar ha haft riktigt kul med sina leksaker och ALLT annat de hittar att undersöka. Man sitter inte still en sekund här hemma vill jag lova er:)

Tycker att måndagen har flugit förbi i en hisklig fart och snart är det kväll & Micke kommer hem & ska laga god thaigryta till honom och mig. Imorgon tisdag får vi förhoppningsvis trevligt besök av två söta små tvillingpojkar, såå skoj!

Nu ska jag fortsätta att kika runt här bland mina favoritbloggar!!<3

Trevlig kväll.

Myyyshelg!


Älskade Theodor<3

Mammas & min favoritmacka! MUMS

Mamma hade bakat en god äpplekaka!

Mamma med vildingarna;)

SÅ jäkla gott!

Idag känner jag mig riktigt utvilad efter en härlig nattsömn som även resulterade i sovmorgon. Har varit ensam sen i torsdags då Micke har varit iväg med jobbet i Göteborg. I torsdags var jag & pojkarna bara här hemma & lekte & va ute på långpromenad. Igår kom Mickes mamma hit & hämtade lilla Max som de passade över dagen & natten medans jag & Theo åkte ner till skanör till min mamma. Vi hade en riktig mysdag med härlig promenad, lunch, fika & ja vi hade det allmänt vääldigt bra. Theo var som en ängel hela dagen & lekte så fint & busade med hundarna, söta prinsen!!<3

Efter att han hade sovit lite eftermiddagsvila fick han sin gröt sen åkte vi hem och mös lite innan det var dags för kvällsvälling & nattning. Han somnade på fem minuter & sen kunde jag titta på Let´s dance & äta min goda sushi som jag köpte på Nama tidigare på dagen. Behövde endast gå upp 3 ggr inatt för att stoppa in nappen sen sov han från kl. 20.30-08.45 och kl. 09.00 imorse fick han sin välling sen tog det tio min så somnade han om & sov till kl. 10.15;) Snacka om att jag fick en härlig sovmorgon denna härliga lördag. Det är verkligen skillnad när han är ensam här hemma för han blir såå jäkla lugn. Konkurrensen finns inte där och det är han som får all uppmärksamhet. Märker knappt av honom här hemma så blir nästan lite väl lugnt, haha!! Tror dock att han saknar sin älskade bror nu men han kommer hem senare i eftermiddag & då ska jag pussa ihjäl honom ;) Nu blir d kaffe & god äpplekaka som mamma skickade med mig hem igår!! Senare blir det stallet för min del.

Ikväll är hela familjen samlad igen & det skall bli mysigt.

Kramar!

En onsdag!


Söta Sofie matar Max med gott bröd;) sötisar!

Dessa fina saker fick Max & Theo av Sofie<3


Redan onsdag och hela familjen har varit samlade denna dag då Micke har varit ledig. Vi har fått gjort en hel del här hemma, hunnit med en långpromenad och jag har varit i stallet en lång stund på eftermiddagen. Kvällen har gått åt till matlagning, lek med de små & nu sitter jag här & slötittar på "Fuskbyggarna" stackars människor som råkar ut för sånt här:( illa, illa!!!

Älskar att vi går mot ljusare tider och man börjar äntligen känna sig lite piggare igen, härligt! Hade varit underbart att boka in en weekend resa nu till våren. Vi har pratat lite om att åka till Rom eller Paris. Blev SÅ förtjust i Paris sist jag var där så dit skulle jag gärna åka igen, så vacker stad så inte konstigt att man kallar Paris för kärlekens stad.

Igår kom min söta vän Sofie förbi och hälsade på & hon hade med sig fina presenter till de små;) *gulliiiigt*


Nu ska jag gå & hämta godispåsen;) Go´kväll!=)


RSS 2.0