Hallongården med härliga vänner!!

I slutet klappade vi geten som förövrigt tyckte väldigt mycket om Hanna & skulle pussas hela tiden;-) Gud
va Theo & Ellen skrattade då!;-)
Nöjd pojke med hallongrotta i handen;-)
Fina Hanna bjöd på Kaffet;-)
Vart tog barnen vägen;-) kul att springa runt bland alla hallonodlingarna!
 
En sommarkväll med min fina vän<3
Mysig middag på Möllan!
Vi åt på Mascot, jättegott!
Sedan åkte vi till Småbåtshamnen & åt mjukglass på Kajutan till denna UNDERBARA utsikt!
 
Oj, va längesedan jag uppdaterade min kära blogg!! Förlåt men vi har haft mycket annat för oss dessa veckorna;-) Fbo veckan var lika underbar som alltid, fina hästar, gamla vänner & shopping, hur härligt som helst! Vi har även hunnit med att vara i Småland. Jättemysigt & framför allt väldigt kul för barnen som fick springa i skogen, plocka blåbär & bara mysa. Vädret har ju som vanligt varit väldigt upp & ned men de dagarna det har varit fint väder har det ju varit riktigt, riktigt fint! Poolen har åkt fram och vi har njutit av sommaren. Blivit mycket grillning & många glas rosé som hör sommaren till. 
 
Igår fick vi äntliiigen till en mysig lekdejt jag & Hanna med söta Ellen & Hugo!<3 Första gången jag såg lille Hugo & han var såå liten & go;-)) Vi träffades på Hallongården och satte oss mysigt en bit bort i trädgården ( som tur var under tak) då himlen öppnade sig ett litet tag. Hur mysigt, trevligt & gott som helst. Nästa gång tar vi Aldos, måste snart ha lite Aldo glass igen känner jag!!;-)
 
Har även kommit igång med tränandet och försöker powerwalka 1-2 timmar varje, ibland varannan dag och har även gått på några zumbapass, skitkul!
 

Dags för denna tvillingmamman att komma iform..så vi siktar på Beach 2013 ist, haha! hatar eller förlåt ogillar för övrigt det uttrycket;-)
 
 
 
 

Längtar!!

 
Jag längtar tills imorgon för då ska jag ner till Falsterbo Horse show & gå på hästtävlingarna!! Imorgon är det ju Huntingen & den älskar jag att titta på;-) kommer även bli lite nödvändig shopping & god mat. Kommer ha sällskap av min gamla skötare & hoppas på att få träffa mina nya skötare där nere också. Kan inte solen visa sig imorgon? Snälla, snälla!! Blir väl till att ta med sig paraplyet dit tyvärr.
 
 
Ingen sol idag heller men ganska behaglig luft så på förmiddagen har vi varit ute och gått. Klappat hästarna, gått i skogen som ligger ett stenkast härifrån & där tittade vi på sniglar! Har även fått lite trädgårdshjälp här hemma, rensat ogräs. Varför ska det hela tiden komma nytt ogräs;-) Lika bra att hålla efter det hela tiden så hinner det inte komma så mycket i alla fall. Mina tosseungar somnade lite sent & sover fortfarande ..men bra att dom somnade för det behövde dom allt. Tror våra små troll kommer sova ett tag till om dagarna då de fortfarande gärna sover 2 h både här hemma & på dagis, skönt tycker jag!
 
Ikväll blir det stallet, då kommer hovslagaren & ska slå på nya skor på pollarna. Kan vi rida ordentligt igen! Måste rida mer nu, måste komma i form känner jag. Ska även försöka ta mig i kragen & börja jogga någon/några gånger i veckan. Va ju för fasiken träningsnarkoman förr i tiden;-) är även lite sugen på att börja på Zumba. En dans träningsform som jag tror skulle passa mig perfekt! Jaja vi får ta en sak i taget annars blir det bara pannkaka av alltihop;-) Jobbade i helgen & det gick jättebra. Kul med nya trevliga kollegor. Nu är jag ledig i måånga dagar igen, underbart!
 
Snart går Micke på semester & då kommer det bli en liten trip till Småland till att börja med. Hoppas vädret blir bättre..för just nu ska det ju ha regnat väldigt mycket just där.
 
Ha en bra dag!

Lunchdate i stan!!

 Söta vännen!
Så gott!
Hannas söta små tjejer!
svalkande gott!
kvällens middag framför tv;n! Perfekt avslutning på denna härliga fredagen.
 
 
Oj, vad det fullkomligen öste ner imorse. Max & Theo var helt fascinerade över att det kunde regna så mycket och stod och tittade ut genom fönstret och sa oj oj oj, flera gånger;-) vi hann ta en mysig frukost framför Emil innan det var dags att köra till dagis. Åkte sedan in till stan & fixade lite ärenden sen åkte jag hem till fina vänner Hanna & hennes söta små tjejer & blev bjuden på Aerican pancakes & goda kanelbullar & kaffe!! Supermys. Tack söta du.
 
Senare på eftermiddagen har vi varit både ute & inne och jag gjorde Pannkakor till killarna sen åt vi ostbricka nu ikväll. Ljuvligt gott!
 
 
Nu börjar det dra ihop sig till Fbo horse show nästa v & jag kommer absolut gå dit några dagar & i år har jag ju t.om fribiljetter, tjohoo.
 
Nu kollar vi på American Pie 3 och den är lika bra som alla de andra;-) haha!

En dag i höllviken!!

Min fina vän & frisör!!!
 
Back in business... eller vågar jag säga det utan att få halsfluss igen;-)? Känns i alla fall bra i halsen nu och jag fungerar som människa igen. Idag har det varit en bra dag med en god fika/lunch på Märtas i höllviken med mammsen, bad & bus med barnen & min fina vän Sofie klippte mina pojkar på eftermiddagen och dom var jätteduktiga & fick russin för att kunna sitta still undertiden hon klippte;-)
 
På kvällen grillade vi korv och det slank ner gott i dom små hungriga magarna. Imorgon är det dagis & besök hos min vän Hanna & hennes söta små tjejer!!
 
 

Sen är det min tur att jobba i helgen men det ska nog gå bra det med;-)
 
 
 

Sol & halsfluss!

Mina två mörkbruna!
Royal (min stora) skyddade min lilla så fint i flocken! Så kul att se hur dom gör upp om stona;-)
Vi va ute på promenad & helt vill dom köra vagnen själva nu..men älskar även att sitta & mysa i vagnen.
Vi hälsade på hästen i vårt område.
Jag ute på promenad med hästen min igår morse!
Min fina Theo myser!
Jordgubbspajen som jag bakade i torsdags när Anna&Christian var här!
Fina Anna här hemma i torsdags
Christian & Anna hade köpt med sig god pasta till oss från en italiensk rest i Malmö. Där dom gör sin pasta
själv. Så MKT godare än vad det kanske ser ut;-) god salami, tryffelolja, karl-johan svamp & god smakrik ost.
Fick fina doftljus från SIA från finaste Anna som en försenad födelsedagspresent.
Fikatime här hemma igår med mamma/mormor!
 
Dagen började med att jag kände av min hals och det kändes som en stor klump som ömmade & brände. Åkte ut till hästarna efter frukosten då det var dags att släppa hästarna på somarbetet & det såg så härligt ut och alla hästarna galopperade glatt & njöt i det fria. Åkte sedan hem & halsen började ömma mer & mer och tillslut så sa jag, ok då är det halsfluss igen & efter ett besök hos vårdcentralen så var det mycket riktigt halsfluss jag hade. Fråga mig inte OM jag är trött på ordet halsfluss vid detta laget, suuuck!  Har börjat tappa räkningen på hur många ggr jag har haft det nu det senaste halvåret!!!! Blä. Nu ska jag börja med att sova mer & verkligen vara noga med att lägga mig i tid, för tror verkligen att sömnen är a och o för vår hälsa & hur vi mår.Hoppas bara att mina killar små är med på detta.
 
 
 
Har mest legat & vilat i soffan och tittat ut på det fina vädret, druckit kallt Iste & tagit det lugnt. Imorgon jobbar Micke igen & jag är själv hemma med dom små & det kan vara en utmaning när man inte känner sig helt hundra men ska försöka vara så pigg som möjligt.
 
 
Är ett tag till, tills jag jobbar igen så i veckan hoppas jag på att bli pigg & frisk så vi kan hitta på roliga saker. Tyvärr får vi hoppa lekdejt med hanna & william & caroline & Novalie imorgon;( synd!  Hoppas vi kan ses allihopa snart igen.
 

RSS 2.0