Skattkammarön i Lund!


Max är glad & åker rutschkana;-)

Även Theo tyckte det var jätteroligt;-)

Fiiina Leia;-)

Alla tre på studsmattan..=)

Max & Theo klättrar fooort..

Middagsdags.

Min fina vän Sofie som är höggravid & som snart ska få en liten prinsessa;-)

Tova busar med Max;-)

Efter lunchvilan idag åkte vi till Skattkammarön i Lund och mötte upp våra goa vänner Alexandra, Martin & Leia. Barnen busade och fick leka i någon timme och sen fikade vi lite däremellan med goda kanelbullar & Festis. Vid middagstid åkte vi vidare hem till Alex & Martin & Leia och åt middag där hemma. Till barnen blev det korv & makaroner och vi vuxna åt god pizza. Tack för en jättetrevlig dag!!!<3 Max & Leia var så söta mot varandra idag, Leia skulle krama Max och Max skulle mysa med huvudet mot Leia;-) Sååå söta!!! *kärleksparet*

Barnen somnade en liten stund på hemvägen men de fick lite gröt sen somnade de direkt när vi la dom i sina sängar. Hoppas nu de sover gott efter allt idag;-) Jättemysig dag!

Vad har annars hänt? Jo i torsdags hade vi våra vänner Sofie & Mattias & lilla Tova här på lite middag och igår va jag, mamma och barnen iväg på lite olika utflykter i trelleborg. Blev en tur till Agdas Countryshop & även en tur till Ting ute & inne. Perfekt att hitta på sådana här saker när vädret varit så tråkigt. Har hört att det ska bli finare i nästa vecka igen, upp mot 22 grader & sol, hoppas vi på!

Små blir stora!


De fina nya kläderna från affären Liten Å Tuff i höllviken!!


Hannas söta små tjejer & mina pojkar igår i vår trädgård;-)

Gulliga Hanna!!

Elina & Molly lånade Max & Theos fikabord en liten stund;-))

Och snabbt går det! Nu är Max & Theo 16 månader gamla. Fler och fler tänder ploppar upp hela tiden och de börjar se så stora ut nu mina (små) killar. De visar verkligen vad de vill och ger sig inte i första taget, två bestämda små pojkar.

Igår hade vi Hanna med hennes små tjejer Elina & Molly här på fika. Vi hade tur med vädret och kunde vara ute och njuta av solen hela eftermiddagen. Tack för igår söta ni!

Idag har M & T varit på dagis mellan 9-12 och därefter sov de till ca 13.45 & nu har de ätit mellis & springer runt och leker, inomhus då regnet tyvärr hittat tillbaka idag igen:( Hoppas det blir bättre ikväll så vi kan gå ut lite då igen.

Om ett tag kommer Sofie & Mattias hit & vi ska äta lite middag ihop, trevligt;-)

Helg imorgon igen...jipiii!!!

Vår onsdag!


Snacka om att vi blev mätta;-) men guuud så gott!!!

Nya favoriten, Snapple!!

Min lunchmacka: Ciabatta med kyckling, pesto!

Mamma, Theo & vovvarna i gräset!!

Frans, Maja & Isak!

Fina!


Barnen sover gott i vagnen ute i trädgården efter några timmar på dagis. Jag har hunnit med lite allt möjligt undertiden. Därför kan jag nu sitta ner och njuta av lugnet. Hann även med att åka ut till hästarna & titta till dom imorse, skönt slipper jah åka ut där ikväll. När barnen vaknar kommer vi få besök av våra vänner Hanna med Elina & Molly.

Veckan
har rullat på och i måndags passade mamma & claes barnen över natten och jag och Micke hade kvällen för oss själva. Vi gick & tog en bit mat på vår älsklingsrestaurang, A9 Grill & Lounge i trbg! Därefter gick vi inom Hemmakväll & köpte en godispåse och åkte hem & slängde oss i soffan & kollade film. *Härligt*

På tis åkte jag ner till mamma vid lunchtid och då sov barnen gott i vagnen efter att hon varit ute på promenad med dom och vi kunde då äta en god lunch från Café Kust i Falsterbo. Jag åkte sedan hem med barnen på eftermiddagen och på kvällen hade vi våra vänner Frans & Maja på besök med deras lilla son Isak. Vi grillade & drack gott!! Mysiga dagar har vi haft.

Nu ska jag sätta mig i solstolen..måste passa på;-) Ska bläddra igenom H&M katalogen i lugn & ro!! SÅÅÅ mkt fint.


KRAM

Är hösten redan här?


De fyra godingarna;-)

Mums;-)

Härligt att ha lärt känna en så härlig tvillingmamma som dig!!

Goda middagen!
Idag är det ju riktigt kallt ute och man får ta på sig en massa för att inte frysa. Helgen har gått fooort men vi har haft en jättemysig helg. Eftersom jag inte skrivit på någon dag nu så får jag börja med att berätta att i fredags hade vi våra vänner Maria, Liam & Noah här på besök. Alltså, Max & Theos tvillingkompisar;-) Det är SÅ gulligt att se de fyra tillsammans! Maria hade varit gullig & köpt med sig varsin urgod bakelse till oss som vi fick mumsat i oss medans barnen lekte! Även i fredags var vädret lite sisådär men vi struntade i det och gick ut med barnen så att de fick leka av sig en stund utomhus. Man märker verkligen att de är vana vid att vara ute nu och gärna vill ut hela tiden. Blir lätt väldigt frustrerade och arga om de inte får komma ut en stund varje dag.


I lördags var jag i stallet på morgonen och sen när jag var klar här hemma åkte vi till Mickes föräldrar och spenderade hela dagen i höllviken. Vi gick ut med barnen när de hade ätit & medans de nannade bjöd Mickes föräldrar oss på lunch på Millennium i höllviken. Dom har så god mat där!! Jag åt en jättegod laxsallad. Lagom när vi var klara vaknade M &T och sen gick vi och tog varsin glass på hemvägen. M & T älskar mjukglass! M & T fick även nya fina kläder från affären som heter Liten & Tuff;-) Vi tackar farmor/farfar!! Senare på kvällen blev vi även bjudna på god middag (lasagne) innan vi åkte hem.

Nu sover mina godingar men när de vaknar ska vi faktiskt ta på oss lite varma kläder och gå ut iaf en liten runda. Tror även att mormor kommer förbi på lite fika senare. Vill ju grilla ikväll men inte det roligaste vädret för det kanske ...men man får väl ställa in grillen under tak & stå där & grilla;-) Tror det blir grillad kyckling med potatisgratäng, någon god kall sås & en sallad till det.




Måste avsluta med att säga att jag sänder alla mina tankar till alla offren i Norge! Fruktansvärt & såå hemskt. När skall allt hat & ondska försvinna från vår värld??

Trevligt besök!


Vackra Petronella & hennes söta Felicia!!

De tre godingarna;-)

Lyckades iaf få med en av mina pojkar på bild;-)


Det var flera år sedan jag träffade härliga Petronella, sist var på min student men idag fick jag äntligen träffat henne. Underbar tjej!! Hon är ett par år äldre än mig så när jag var mindre så brukade hon vara hemma hos mig & även jag hemma hos henne & hennes syster som bara bodde ett stenkast ifrån oss i skanör. Inte klokt vad tiderna ändras & nu har båda två själva barn som nästan är jämngamla med varandra;-) Så hon & hennes söta dotter Felicia var här idag & hälsade på & fikade med oss. Passade riktigt bra med en fikadag idag då vädret har varit så trist. Regnat hela, hela dagen! Tack för idag.

På kvällen åt vi hämtmat från Burger king ;-) sen har barnen lekt & sen somnade de för en timme sedan! Nu sitter jag här & kollar på Sommar med Ernst;-)

Kramar!

Ljuvliiiga gubbar!


Bästa med sommaren.

Blir nog till att beställa ett par sådana här iaf, men i vilken färg? Blir nog de ljusbruna.

Älskar dessa röda gubbar. Så gott till glass, mjölk, grädde, flingor m.m! Gäller ju att passa på innan dom tar slut. Idag var det måndag igen och tyvärr en riktig måndag, ingen semester måndag för Mickes del. Han gick idag tillbaka till jobbet efter en fyra veckors lång semester och visst kändes det lite tråkigt:( Nu är man ju van vid att ha han hemma & få lite avlastning men jag & mina små grabbar klarade oss fint idag ändå;-) Som tur är så hann Theos två första kindtänder komma fram innan han började jobba, haha- tur! För gud vad ont han hade. Krävdes nästan att vi var två personer här hemma då. Även Max fick ju två hörntänder på samma gång och han har alltid väääldigt ont vid tandsprickning, lilla stackarn!

Blev enkel & god spaghetti & köttfärssås till middag idag & sen drog jag på mig ridkläderna & åkte ut ill mina pollar för att titta till dom & ge dom mat ute på betet. De blir alltid lika glada när man kommer, mysiigt<3 Gud vad jag älskar dom. Världens finaste!!

Kram på er kära bloggisar!!

Oväder!


Katrinetorp gården!

Stina äter en god sallad;-)

Fikar med kanelbulle;-)

Söta Stina & Max

Finaste Anna! Hade lagat en rätt med kyckling, pasta, en kall basilikasås
& en sallad till.

Kladdkaka med goda jordgubbar & lite te blev det senare när barnen
hade lagt sig.


Inget roligt väder man vaknade till idag. Regn ..en massa regn och blåst. Därför beslöt vi oss för att åka in till stan en runda för att göra en del välbehövliga köp. Vi åkte till Babyland som numera heter Barnens Hus och därefter åkte vi inom Plantagen och köpte lite saker till trädgården. Max & Theo lekte som bara den inne i barnaffären;-) Sprang rundor så vi fick leta efter dom, haha. Kan bara tänka mig hur det kommer bli sen när de är större och springer ännu fortare, gaaah;-)

När vi kom hem fick barnen lite lunch och mamma & Claes kom förbi en liten stund innan barnen de skulle sova sin lunchvila. Idag sov de bra, nästan i 3 timmar. Det var två pigga & glada ungar som vaknade sen vid 15- tiden. Då kom deras farmor förbi med god fika;-)

Igår hade jag min fina Anna här på middag, hon kom hit efter jobb & vi åt en god middag tillsammans och barnen tycker såå mkt om Anna, förstår dom:-) Micke va hemma hos Annas sambo i stan & hade filmkväll! Perfekt med lite tjej & killkväll sådär mitt i veckan. Tidigare på dagen var jag barnen, Mickes mamma och Stina på Katrinetorps gården i malmö och tog en god fika & gick i den fina trädgården. Barnen älskade det!! Dit kommer vi åka fler gånger i sommar.


Nu ska jag förbereda dagens middag som blir god thai- mat!

Ciiing;-)


Skön tisdag!


Först blev vi bjudna på en god räkcocktail med baguette & rosé. Underbart
gott.

En härlig promenad efter lunchen.

Därefter världens godaste pannkakslunch á la mamma!
God hallonsylt från Hallongården i Bodarp, muuums var det. Tack för idag!<3


Idag har vi haft en toppendag nere i skanör. Sol, mys, promenad, hundmys och god mat! Vi åkte ner vid 11 tiden och åkte sedan hem på eftermiddagen igen. Barnen hann äta middag, titta lite på " I drömmarnas trädgård" innan dom somnade gott efter en aktiv dag. Kollade på Allsång på Skansen & idag var det många bra artister med. Veronica Maggio är ju grymt bra! Älskar hennes röst. Konstigt nog ....för brukar inte alls gilla artister med sådan ljus röst!

Sitter nu här framför Bygglov med lite god glass. Snart blir det bingen;-) Hejhej!

Måndag var det ja!;-)


Fina halvsystern!!!

Dagens köp! Härliga skor från Åhléns & smink & nagellack från H&M.


Har haft en bra start på veckan som började med en härlig sammanhängande nattsömn. Blev därefter god frulle & sedan lite städning på det. Vid lunch åkte jag in till stan för att träffa min fina Nathalie för mys på stan! Blev en god lunch på Lilla Torg och lite shopping. Timmarna gick fort och jag åkte hem till min fina familj & vi fortsatte med lite trädgårdsfix. Vi har nämligen köpt en häck som det nu fixas & donas med för att få igång självbevattningen;-)

Imorgon ska vi ner till skanör & mysa!!<3

Sommarbrunch i Höllviken!


Mumsigt;-)


Till kaffet blev det en god morotskaka i långpanna;-)

Max & Theo myser med varsin Ellas Kitchen smoothie!


Imorse steg vi upp vid halv åtta för att mata våra små älsklingar med lite välling, därefter gjorde vi oss iordning och barnen fick leka lite i trädgården innan vi tog bilen och åkte hem till Mickes föräldrar i höllviken där vi spenderade hela söndagen och vi blev bjudna på en jättegod Brunch, älskar denna idé som ersätter både frukost & lunch;-) perfekt & sååå gott!! Max & Theo fick även badat i sin nya pool som Mickes föräldrar hade köpt;-) så nu har de både en pool i höllviken & här hemma, hehe!

Vi åkte hem vid sex tiden och då fick våra små lite middagsmat sen mös vi inne framför tv;n efter en låång utedag i värmen innan det var dags för läggning vid 19.30 & de somnade direkt när jag lade ner dom;-) tar ju på krafterna att busa hela långa dagen. Imorgon är det ny vecka med nya tag & möjligheter! På så sätt kan jag älska måndagar.

I skrivande stund sitter jag just nu ute i trädgården & njuter av ett glad rosé;-) Life is good!!!

Hallongården och årligt besök på Fbo horse show!!


Mysigt & gott.

Fin omgivning.

Njuter.

Micke.

Max & kattungen;-)

Söta vovven.

Mina fina badpojkar för några dagar sedan;-))

Den fina poolen var rolig att plaska i.


Igår hade vi en mysig dag och trotsade Max & Theos onda (dumma tänder) som håller på att titta fram och åkte en runda till Bodarp och besökte mysiga Hallongården!! Där fanns många godsaker, hemlagade färska pajer med hallon, goda muffins, cheesecake, goda marmelader, saft & sylt! Där fanns även söta djur för barnen att titta & klappa på. Det var jag, Micke & Mickes mamma som åkte dit och ingen av oss hade varit där tidigare men vi blev väldigt förtjusta i stället. Jag själv kör ju dock föbi där var & varannan dag ..när jag kör till mina hästar.

Trots ännu en ganska så sömnlös natt med feber & tandvärk för de små så åkte jag ner till mysiga fbo vid lunchtid och tittade på alla fina hästar. Blev även god mat och en del hästshopping;-)

Max & Theo somnade ikväll vid 19.45 och var riktigt trötta. Hoppas de sover bort febern och är pigga & glada imorgon! Hoppas även att vi får sova bättre inatt, känner mig själv inte alls på g:( Halsont och förkyld!!

Planerna med fina Caroline & Mindy blir därför tyvärr inställda imorgon. Vi måste först bli friska!!!

Kramar

Livet leker!


Max fikar med sin tjej;-) haha! sötisar

Theo & Leia jagar lilla Alice;-)

Kladdkakan!

Finaste Alexandra & Theo

Fina paret;-)

Godingarna!

En liten del av familjen;-)



Då var det söndag & ännu en härlig vecka håller på att ta slut. Vi har haft en mysig vecka tillsammans hela familjen. I början på veckan hade vi goa Mindy & William här på fika & lek, har blivit ett flertal timmar i stallet för min del och idag avslutade vi veckan med fint sällskap från Lund;-) Fina Alexandra med familj var nämligen här och hälsade på. Vi bjöd på kladdkaka med jordgubbar & grädde & kaffe. Barnen lekte först en stund inne medans vi väntade på att regnet skulle avta sedan öppnade i upp altandörren & de små fick fortsätta att leka ute i trädgården;-) *Sötisarna*

Har lika trevligt som alltid med er våra fina vänner!!<3 Vi skulle bott grannar..oj vad trevligt det hade varit;-) haha!

På kvällen fixade jag ihop en hemgjord pyttipanna med stekt ägg & det tyckte Max & Theo väldigt mycket om, kul när maten man lagar uppskattas.

Blir en tidig kväll för mig eftersom jag är väldigt trött och får vara beredd på en liten Theo som har ont i en tand som håller på att titta ut. Han har dreglat sååå mkt hela dagen och är lite ängslig:( stackarn! Hoppas på att få sova några timmar inatt;-)

Kramar till er mina vänner!

RSS 2.0