Time flies!

Tiden flyger iväg, snart första december och det är dags att julpynta och göra det mysigt och fint här hemma. 
 
Har kommit igång med träningen och det känns jättebra. På tis i nästa v ska jag träffa Lisa en gammal vän samt nu ska hon bli min PT! Tycker det är viktigt att komma igång på rätt sätt. Fick även träffat min vän Josse i v som sporrade mig lite extra angående träningen då hon själv kör mycket fys & styrka i hennes yrke som polis. Blir mycket träning i vinter för oss👍
 
Sitter just nu & inväntar mannen då middagen är nästintill färdig så vi kan äta direkt när han kommer hem. Det blir färsk tortelloni med parmesan och basilika sås & knaperstekt bacon. 
 
Senare blir det lite läsande för min del samt till att beta av något avsnitt på vår serie som vi följer.  
 
Kram på er!
Sushi vin & idol hos Anna förra fredagen<3
Födelsedagslunch hos Mickes kusin Fredrik i lördags!
Bakning hos M föräldrar i söndags!
Det fina lilla pepparkakshuset 
PW med Josse i skanör Fbo i måndags.
Kvällens middag

Torsdag 21 nov

                          Godmorgon!
 
Igår blev det en jobbdag i skanör. Extra roligt när jag jobbade med en gammal väns mamma och en massa gamla minnen uppdagades. Efter jobb blev det en runda inom stallet och sedan hade mamma hämtat pojkarna & vi tog en mysig eftermiddagsfika här hemma tillsammans. 
 
På kvällen blev det korvstroganoff och sedan fikade vi (igen) på lussekatter. Lussekatter, pepparkakor & clementiner äts det myckeeeet här hemma nu. Börjar hellre tidigt!:)
 
Sitter med böckerna framför mig och ska snart ta en paus och åka & fixa gymkort. Skulle egentligen träffat Stina idag på lunch men hon va tyvärr tvungen att ställa in, blir i nästa v istället! Fre imorgon igen och då blir det myskväll hos min fina vän i stan, ska bli mysigt. 
 
//Gabby❤️
Våra stora pojkar💙💙
 
korv stroganoff!
 

Hallå tisdag!

Godmorgon! Här vaknade vi för ett litet tag sedan och om en stund är det dags för dagis. Själv ska jag plugga & träna idag! Förbereda lite middag till alla mina pojkar då jag ska iväg på kvällskurs ikväll. Samt lite annat smått & gott som tvätt måste fixas. 
 
Hade velat ha lite sol ute, är väldigt mörkt nu och det känns nästan som om att det är morgon hela dagen då det inte ljusnar. I söndags va det helt underbart väder, sol & härligt. 
Ha en fin dag! Nu blir det frukost innan dagis.
Gjorde Flygande Jakob till middag igår!
Mysigt i söndags...
Lite fika efter skogen!
Fick fina rosor av Micke på vår 11 årsdag i fredags<3 och han kom hem med min nya bil!
Tacomiddag i Höllviken i helgen hos M föräldrar. 
 

Veckans mitt!

Onsdag är här, en av veckans bästa dagar. Vi har det bra trots en väldigt seglivad och långdragen förkylning som inte riktigt vill ge med sig. Börjar tröttna rejält på det nu. Vill faktiskt komma igång med min träning på allvar! Känner att jag börjar få ont i ryggen & detta vet jag beror på att jag måste hålla igång för att må bra. 
 
Jag & pojkarna har varit ensamma i två dagar då pappa varit iväg med jobb. Vi hade förresten en jättemysig farsdag med lite paketöppning på morgonen då dom gav pappa varsitt paket med kallingar & strumpor :-) på eftermiddagen va vi bjudna på middag i Höllviken hos Mickes föräldrar. Vi fick en jättegod jordärtskockssoppa till förrätt. Kalkon med goda tillbehör & skånsk äppelkaka till efterrätt. Såå himla gott!
Nu ska jag ta fram mina böcker, dricka kaffe sen åka ut & pussa på hästarna. 
 
Ikväll tänkte jag laga kålpudding, ngt jag älskat sen jag va liten. Mitt största intresse förutom hästarna är verkligen mat/matlagning. Kan stå i köket alldeles för länge ibland :-) så blir det när man växte upp i en restaurangfamilj. Hoppas kunna överföra detta intresset till mina egna barn. 
 
Ha en bra lillördag mina vänner.
Våra finaste!
 
Pappa M present på farsdag!
 

Torsdagshälsning

Redan torsdag & denna veckan är nog den som har gått fortast hittills. Det är fortfarande väldigt förkylt, pojkarna är på dagis idag och jag har fått halsont, igen. Försöker därför kurera mig här hemma idag. Blir mycket te drickande & lugnt med pluggande i soffan! 
 
Ska dock in till stan & hämta stövlar som jag lagt undan till pojkarna. 
 
Igår hade jag en mysig fm med min fina vän Anna på Emporia. Blev en långlunch och shopping! Lugnt & skönt va det där igår. Blev ett premiärbesök i deras nya Zara butik & jag blev imponerad. Gillade att allt låg på samma plan & att man kunde se kläderna på ett mer överskådligt sätt än på alla de andra Zara butiker jag tidigare varit inne i. 
 
På kvällen gjorde jag en snabb pastarätt till familjen & till efterrätt fikade vi på en god Gustav Adolfsbakelse! 
 
Många kramar!
 
Fina Anna & goa Malte!!!<3
 
 

Hemmatisdag!

Igår blev det en hemmadag pga sjuka barn. Mycket snörvlade och hostande. Barnens farmor va ledig och då passade vi på att åka till Vellingeblomman tillsammans. Så lugnt & skönt där en måndag!👍 Lika fint & mysigt där som alltid. Vi tog även en god fika där! 
 
Har haft en hemmadag idag också, fortfarande förkylt men ingen feber. Vi mös runt här länge imorse och åt en god frukost sen åkte vi till stallet & fixade. Åkte hem & åt våfflor och har myst framför massa olika filmer, ritat & nu har vi precis badat. Micke kommer senare hem med hämtmat från Millennium till oss två & pojkarna har ätit rester från spaghetti & köttfärssås. Blir till att sova bort förkylningen inatt & hoppas på att morgondagen blir toppen! 
 
Kram från mig!
 
 
 
 
Gårdagens middag! Kycklinggryta curry.
Kycklingvingar m blue cheesesås, gurk & morotsstavar!

Barnledigt!

Helgen är fortfarande i full gång men blev tyvärr inte riktigt som planerat. I fredags skulle jag egentligen hem till min vän Ulrika tillsammans med andra fina vänner men eftersom jag haft feber & en brännande hals så fick jag avstå. Missade en god fisksoppa som Ulrika hade gjort & Sofies goda mjölkchokladpannacotta. Nästa gång ska jag vara frisk!!! 
 
Mamma passade barnen lör -sön & mycket pga att vi egentligen skulle på inflyttningsfest hos finaste Anna i stan men detta blev inte heller av men vi fick en mysig helg, lördagskväll här hemma och köpte hem ingredienser till raclette & fick ihop en riktigt god middag. Därefter blev det " Så mycket bättre" i soffan med gott godis. 
 
Söndagsmorgon & jag har varit i stallet och släppt ut alla hästarna, mockat & har nyss ätit frukost framför tv,n. Snart kommer mamma hit & lämnar älsklingarna och det blir en fortsatt lugn eftermiddag. 
 
Varma kramar från mig❤️
Älskar raclette! 
 
En god fika med fina Hanna i veckan!💗
 
 

RSS 2.0