Pepparkakor & Julmust!

Vi firade våra tio år tillsammans med middag på Nama i Höllviken & bio på det! Mysigt.
Fick fina parfymer av Micke!<3
Har även haft min fina vän Anna här på lunch med sitt lilla underverk Malte!!<3
Tur vi har så nära till varandra nu så man kan få följa denna lille fiina pojken!
 
 
Sitter just nu och tittar på tv & knaprar på pepparkakor och dricker julmust, hur mysigt som helst. Inte lång tid kvar till jul och måste börja med julklappsletandet. Vore väldigt mysigt att åka över till DK och ta en heldag där med julshopping och mysiga fikor!! ;-) Hade gärna sett att det hade varit lite kallare ute men det kommer väl till jul får vi hoppas.
 
Imorgon blir det nog ett besök ner till mamma i skanör, ska plugga & sen ska vi baka och ta en mysig långpromenad med hundarna!<3
 
Idag fick vi en inbjudan till glöggmys lite längre fram i december, alltid lika mysigt! I slutet på veckan blir det även en tvillingdejt här hemma med Max & Theos tvillingkompisar från dagis.
 
Ska gå & lägga mig i tid ikväll så att jag är pigg imorgon då det blir en riktig mysdag. Och i slutet på denna veckan blir det en trevlig tjejmiddag med mammavänner.
 
Kram på er!

Vår 10-årsdag!

Våra små pojkar, bästa av allt!!

Viiii!
Lite pannkakslunch paus i lekandet!
Wihoo!! Hade också velat vara en tvilling  ;-) Ibland har dom såå jäkla kul tillsammans!<3<3
 
 
 
Idag har jag och Micke vår 10-årsdag! Vart har tiden tagit vägen? 10 år är många år och visst är inte kärleken en dans på rosor hela tiden men det är väl egentligen ingenting som är lätt precis hela tiden! Nä, man får kämpa för att nå goda resultat som i allt annat & även så är det med kärleken! Tycker man verkligen om varandra så brukar man kunna lösa det mesta tillsammans.
 
Nu har vi lärt känna varandra så bra och detta är bara början på vårt kommande liv tillsammans då vi nu ska forma vår egna familj som ska växa & bli allt starkare & starkare! Visst är det inte alltid så enkelt att helt plötsligt ha gått från att vara två till fyra men jag tycker att vi har klarat detta himla bra! Vi har alla våra olika sätt att se på saker, mycket i vardagslivet spelar ju stor roll på hur vi själva har haft det genom vår uppväxt & hur vi till stor del tagit lärdom av detta & tänkt att så som man själv hade det är det rätta sättet. Kanske vi aldrig kommer att mötas hela vägen men då får vi försöka mötas på halva vägen och ta del av varandras erfarenheter & tillsammans bilda något fint av detta! Ingenting är rätt eller fel.
 
Tycker att det är en stor fördel att vi kände varandra så pass bra innan vi fick barn så att man vet hur man egentligen fungerar i vissa situationer. Som nya i föräldrarollen kunde man ju tycka att det var lite extra tufft vissa dagar och man led av enorm sömnbrist;-)
 
Har hänt mycket under de senaste fem-sex åren men med din närvaro har jag orkat ta mig igenom det här! Love U<3 Är absolut inte alltid världens lättaste människa att ha med att göra men för dom jag verkligen älskar har jag inte svårt att öppna mig! Tack alla ni, fina nära... Äkta... vänner i mitt liv, ni vet alla vilka ni är!
Man känner ganska så snabbt vilka som verkligen är äkta & har aldrig velat ha något annat runtomkring mig! Varför ödsla energi på andra än de som verkligen bryr sig om dig....nää har absolut inte tid för sånt! Ytlighet hör inte hemma i min värld!!
 
 
Idag har jag och Mickes mamma (farmor) varit på lekland med pojkarna & som dom lekte, full fart..non -stop i 3 timmar med ett litet lunch break! Eftermiddagen har varit lugn & mysig och vi var efter middagen ute på en mysig kvällspromenad i mörkret & både M & T tyckte att det var lite läskigt ute när det var mörkt;-)
 
Imon är det veckans bästa dag & i helgen ska vi fira tio års dagen med restaurangbesök & barnpassning!!
 
KRAM

Fars dag!

Fina saker som jag vill att mina pojkar ska ha!
 
Min fina Pappa & jag för måånga år sedan!<3<3
 
Grattis alla pappor på Fars dag! Vi fick sovmorgon till halv åtta imorse och Max & Theo fick gett sin fina pappa hans fars dag present , fyra par strumpor. Därefter blev det en god frukost och jag åkte sedan vidare till stallet & fick pussat på mina hästar & fixat i stallet.
 
 
Nu har vi fikat med kaffe & pepparkakor och myser bara runt här hemma och efter lunchen hade jag tänkt att vi skulle ut en sväng.
 
Hoppas ni får en mysig Fars dag!<3

L Ö R D A G

Är så glad att gräddbullerian öppnat på Emporia, såå goda gräddbullar!!!
Daim & hallon, yumiiiiee!!
Mitt fina sällskap på Emporia, söta Sofie med sin Tova!<3
Middag på stan på restaurang Chili med min fina vän Hanna!!
Max&Theo blev jätteglada för böckerna som snälla Anna köpte till dom<3
Vad vi åt till lunch denna lördag kan ni nog själva lista ut...;-)
 
 
Nu sitter hela familjen samlad framför tv;n till filmen "BRAVE" och till filmen smaskas det på popcorn, killarna är helnöjda! Det har varit en lugn & mysig lördag och vi har mest varvat innemys med utemys i det härliga vädret.
 
Veckan har varit väldigt bra för övrigt. Har hunnit med ett besök på Emporia, varit och ätit middag i stan med fin vän och haft besök av min fina Anna!<3
 
Imorgon blir det någon utflykt, vi får se vart det bär av!
 
Önskar er en trevlig lördagskväll & här blir det soffhäng för hela slanten.
 
Kramar
 
 

RSS 2.0