Måndag & disigt!

Hej nya vecka! Nästan så att man inte såg de små innan idag när vi va på lekan så dimmigt & disigt som det var & fortfarande är. Tycker att solen ska träda fram så detta äckliga dis kan försvinna. Förra veckan var vi mest hemma då Max hade hög feber i några dagar, troligtvis tredagsfeber han hade fått då han fick lite röda utslag över bålen den fjärde dagen. Igår (söndags) började vi med en mysig fm på lekplatsen här vid oss sen efter middagsvilan åkte vi ner till skanör och blev bjudna på god gåsmiddag hos mamma. även Mickes föräldrar var där! Nu sover mina små godingar & när dom vaknar få vi finbesök av Hanna & William, Camilla & Bianca, kul!;-) Nu måste jag fixa lite här. Vi hörs, Kram på er! Varför kan jag inte lägga upp bilder?? Jobbigt..

Sunny Sunday!


Drinkar & snacks i höllviken.

Så jäkla nöjd!!!

Alla utom Christian (värden) som tog bilden!

Glömde tyvärr fota förrätten som var en jättegod jordärtskockssoppa med
parmesanbröd som tillbehör. Varmrätten var oxrulader, med brunsås, kokta
morötter, pressad potatis & gelé.

Efterrätten var en god pannacotta med kexbotten & på toppen en bärcreme.
Så gott!!

(Ursäkta den dåliga bildkvalitén, hade tyvärr glömt min kamera hemma)

Har haft en jättebra vecka med bla, lekdejt med våra vänner Mindy & William & det lilla nya tillskottet Wilma, såå söt hon var!! Blev även en kväll hemma hos fina Camilla där det var me&i party med en massa fina kläder. Vi var många mammor och hade en supertrevlig kväll. Det bjöds på gott tilltugg & Camillas goda morotsmuffins med smarrig frosting!  Blev lite shopping till mina prinsar.


Igår (lördag) lämnade vi Max & Theo i höllviken hos farmor&farfar som skulle passa dom över natten för vi skulle till våra vänner Anna & Christian på middag. Innan vi åkte in till stan blev vi bjudna på en god Strawberry daiquiri drink & tilltugg av Mickes föräldrar, sååå underbart gott! Älskar denna drink. Även M & T sprang runt och åt lite snacks;-) gottegrisar. Vi tog bussen in till stan för att vara hos Anna & Christian vid sju och det var vi och två andra par som var bjudna och vi hade en jättetrevlig kväll. Tack fina Anna & C för igår! Alltid lika gott & trevligt, ni är helt Underbara!

Kom väl i säng vid halv tre tiden inatt så imorse blev det en lång härlig sovmorgon ... sen åkte vi och åt lunch på Sibylla *längesedan* gott! Därefter blev det veckohandling och en biltvätt av min bil innan vi åkte ner till Höllviken för att hämta hem våra små älsklingar. Fast innan vi åkte hem blev vi bjudna på goda våfflor & Macchiato!;-) Vi har det fööör bra;-)

Helgen har gått fort, lite för fort men har haft en underbart mysig vecka & helg! Barnen sover sedan en timme tillbaks, trötta var det efter en fullspäckad dag. Vi har nu slängt oss i soffan & ska käka varma mackor framför tv;n! Blir tidig sänggång ikväll för vår del.

Ha nu en skön kväll, imorgon är det ännu en ny vecka att se fram emot!!

Hej i höstmörkret!


Nyaste hemma hos mig, blus från Silke.


Älskar mina nya jeans från Tommy Hilfiger!

Gott med fika;-)

Max & Theo med våra vänners son Bobo i lördags;-)

Har redan fått tända alla lampor här hemma då det är mörkt & regnigt ute denna dag! Vill ha tillbaka den härliga solen istället för det här dumma regnet. Barnen sov som vanligt gott utomhus i vagnen trots ösregn & halv storm. På eftermiddagen har vi hållt oss inne & sysselsatt oss med lek, film, ritat & druckit hemmagjord smoothie med banan, vanilj yoggi, juice & en skvätt mjölk. Poppis!

Dagens middag idag blev egna hemgjorda potatisbullar med stekt bacon & lingonsylt! Lätt, enkelt & gott.


Måste verkligen ringa frisören imorgon & beställa en klipptid till Max & Theo, deras hår ser ju inte klokt ut just nu;-) verkligen på tiden att toppa till det lite! Även jag ska så småningom göra vid mitt hår hos min älsklingsfrisör Chantelle i malmö. Varför ska mitt hår vara så jobbigt att göra vid:( huuuh, vad mycket pengar jag alltid lagt ner på mitt hår. Började gå till speciella frisörer redan vid 10-års ålder för att få ordning på mitt förbannade hår. Man är aldrig nöjd med det man har, tyvärr!!


Imorgon ska vi hem till Mindy William & lilla Wilma på fika sen på kvällen blir det me&i party hemma hos fina Camilla;-)) Ska bli så skoj.

Ha en härlig kväll,

KRAM!

It´s a Good Day!!


Varsin sådan här halskrage i fleece ska M & T få!  Mina muffins. Smaskens!

Blir nog även till att beställa två sådana här munk/hoodtröjor från Geggamoja, älskar mysiga hoodisar!! Hoppas M & T också gör det;-)

Solen skiner, frisk & härlig luft, barnen sover ute i vagnen, iklädda varma gosiga kläder och jag sitter här & fikar på mina nybakta chokladmuffins! Sen är det ju faktiskt freeeedag;-) En härlig helg väntar på oss.

Ikväll blir det hemmamys med en pastarätt, barnens favorit här hemma just nu är pasta i alla dess olika former. Blir ju såklart även lite Idol-tittande. Imorgon kommer troligtvis våra vänner hit med deras lilla son, så då får Max & Theo en till lekkompis att leka med. Sen ska vi nog ge oss ut på jakt efter en ny lykta som vi behöver till framsidan till ytterdörren!! Blir nog därför en sväng till Vellinge Blomman.


Nu ska jag fortsätta att njuta av solen!!

Kärleeeek!

I Enjoy!


Längtar tillbaks!

Me and my dear friend!<3

Härligt fruktstånd!

Sådana här vagnar fanns där överallt;-)

St Angelo

St Peters Kyrkan


Colosseum

Tröjor till M & T från Zara i Rom.

Till mig på flygplatsen! Älskar doften.


Nu har vi precis ätit upp vår goda lunch, pannkakaor med sylt & grädde! Solen skiner och vi ska spendera eftermiddagen ute precis som vi gjorde på förmiddagen. Nu har vi även fått lite höstfint utanför ytterdörren med fin ljung och en stor härlig pumpa, mysiiigt!!

Nu ligger Max & Theo och sover i sina små bäddar, ni är det bästa som finns!!! Mina små skatter.


Hoppas att ni har haft en mysig helg kära vänner!<3

ROM ♥


En väldigt god fika!

Fontana di Trevi! Så vackert.

Spanska trappan!


Vi njuter;-)

Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II

Bruschetta al pomodoro!



Micke med en god öl på sin 30-årsdag;-))

St Peterskyrkan i Vatikanen!


Vårt hotell by night!

Utsikten från vårt rum!

Här är några av alla bilder som vi tog. Kommer upp fler bilder vid ett senare tillfälle från bl.a Colosseum.


Vi har haft ett par helt underbara dagar i vackra Rom. Vi åkte tidigt i fredags morse och var hemma igen i måndags eftermiddag! Säger bara, gud vilken vacker stad. Vilka enorma byggnader, man blev ju alldeles tagen av alla dessa konstverk. Vi hade varmt, hela 30 grader varje dag och som vi njöt. Blev en hel del gång för att gå och titta på alla sevärdheter och en hel del strosande mellan alla affärer, cafeér & restauranger. Jag bara älskar italiensk mat, finns ju inget godare! Vi spenderade nog det mesta av pengarna på mat men det var ju helt rätt eftersom att vi båda två har ett stort matintresse. Blev en massa pasta, pasta, pizza- antipasti m.m & alltid en eller två glasstrutar på gatan & en massa gott kaffe. Vi bodde på ett hotell mitt i city som hette Hotel Cosmopolita. Ett mycket bra hotell med trevlig personal & bra service. Det serverades en god amerikansk frukost varje morgon! Vi hann även med en & annan god drink i baren. Så perfekt att minvän Emilia va i Rom nu & jobbade så vi kunde spendera lite tid tillsammans, såå mysigt att träffa henne. I söndags fyllde Micke 30 så vi firade kvällen med en god trerätters middag på en mysig restaurang mitt i city.

Vi vill definitivt åka hit igen, vi har sååå mycket mer vi vill titta på och få njuta utav en gång till.

Barnen hade haft det superbra här hemma och var för första gången uppdelade i mer än en natt,istället för nu då det blev tre hela dagar/nätter men allt hade gått jättebra & dom hade verkligen fått fin kvalitetstid på varsitt håll;-) Mamma passade Max & Mickes föräldrar passade Theo.

Idag har vi återigen haft en vanlig dag med dagis, hästar, städning m.m;-)


CIAO!;-)



RSS 2.0