Fredagsfeeeelings!


Dessa Hunterstövlarna vill jag köpa till Max & Theo nu till våren..älskar dom!

Blir nog en sådan här till hemmet. En anslagstavla där man kan sätta upp
viktiga lappar, fina foton m.m i det vackra Manhattan tyget/Josef Frank

Något jag verkligen ska köpa är en nyckelhängare som vi är i behov av!
Svenskt tenn.

Och här världens sämsta bild tagen av mig imorse;)

Solen lyser och har gjort det större delen utav dagen-HAPPY!! Man blir så glad. Gräbsen sover just nu och jag fikar med goda brownies & en stor Latte. Tidigare idag var vi ute och hälsade på hästarna i det nya stallet dit vi snaaart ska vi flytta;-)) ska bli så roligt! Komma ut & rida på nya härliga turer och lugnare och skönare omgivningar, gillllllaa!!!

Dessutom har vi finfina banor alldeles i närheten med toppenbra underlag. Vill komma igång med träningen igen och vill få min häst till att börja hoppa fint. Älskar hoppning och tävlade/tränade mycket hoppning förr. Saknar det jättemycket! När jag sa till M & T att vi skulle gå till hästarna blev dom superglada & sprang direkt och hämtade sina skor, jackor och ville åka iväg i vagnen;-))

Nu när dom börjar bli trötta har dom börjat ta handen & lägga den mot kinden & låtsas snarka och med det menar dom att dom är trötta & vill sova;-) haha..så gulligt.

Ikväll när pappa kommer hem äter vi en god middag sen lämnar jag mina pojkar en stund & åker ut med goa Idah till stallet och fixar det sista inför flytten och fixar till hästarna. Sen blir det en hemmakväll med godsaker, vin & The Voice Sverige.


PÅ bordet...



står just nu en smarrig semla & väntar på att bli uppäten. Har satt på sveriges värsta bilförare men vet inte om jag tycker att programmet är så roligt. Jag börjar äntligen känna mig bättre & det gör även mina små pojkar. Snoret kommer ju dock sitta i ett bra tag till på dom, gör det ju alltid!

Blir till att försöka leva så sunt som möjligt mer kan man ju inte göra för att försöka hålla sig frisk. Virus sprids ju fort bland alla de små på dagis och sen har vi två små här hemma som fortfarande är på sitt första år på dagis då det ju skall vara som värst! Bara att hålla ut.

Fick i alla fall tidigare idag ringt & bokat en helkroppsmassage som jag ska gå på i helgen, längtaaaar! Blir lätt stel i kroppen då jag lätt spänner mig.

Nej nu ska här tändas ljus & sen ska jag mysa ner mig i soffan;-))


Puss på er!!


Förresten detta blev kvällens middag denna torsdag, min favorit!Egen hemgjord caesarsallad.








Kalashelg!!


Fina tårtan

Fina Camilla & födelsedagsgrisen Bianca;-)

Fina dukningen

Max älskar ballonger;-)

Och i slutet blev det fiskdamm;-)

Helgen som  varit har gått åt till att fira min fina mamma i lördagskväll. Hon bjöd på en jättegod trerättersmiddag. Även i söndags var det kalas men då var vi på barnkalas hos Max & Theos söta kompis Bianca! Där fick vi god tårta, godis och för de små blev det även fiskdamm;-) Egentligen skulle hela familjen åkt på kalaset men då Theo var så förkyld, febrig & hostig så fick han & pappa stanna hemma och jag & Max åkte själva. Idag har vi varit hemma då båda har haft feber och varit snoriga:( Har själv känt mig skum i kroppen under dagen men nu ikväll värker det riktigt i hela kroppen och jag har frossa, så nu är det väl min tur att bli sjuk!! Ligger här gott nerbäddad i soffan och ska snart gå & lägga mig och försöka sova bort det.

Nu blir det till att tröstäta lite godis framför tv;n!!

Kärleken till sina små!



Mickes föräldrar shoppade loss i USA;-) Vi fick alla en massa fina saker!
Taaack;-))


Så mycket fint!<3

Fredagsbilder från skanör:

Bruschetta m baguette! Till huvrätt fick vi lasagne, ngt våra små älskar!

Till efterrätt blev den en pavlova med grädde, bär & lemon curd! Inte helt fel.


Mums med ostbågar!

Max ser något bekymrad ut:)

Först nu sover våra små troll efter att ha busat järnet och haft sig;-) det blev ett långt härligt kvällsbad och sen lite pippimys i soffan med lite kvällsmål sen skulle dom busa lite till i sängarna innan de ville somna! Bara de är glada gör det inte mig någonting om de är vakna lite längre. Blir ändrade rutiner nu igen såfort dagis sätter igång. Vad hade jag gjort utan dessa två små själar som får mig att skratta varje dag?.. Är så glad att jag får uppleva den här KÄRLEKEN!

Helgen har gått fort och i fredags var vi på em/kvällen nere hos mamma på middag i skanör, Max & Theo busar alltid med vovvarna och vill gärna rida på dom ;-) Får nog börja ta med dom ut till stallet mer nu istället, ;-) I det nya stallet står där 3 supersöta små ponnies som Max & theo får rida på hur mycket dom vill, super!;-) Imorse mötte jag upp min skötare i stallet och vi red min store bus i ridhuset och sen fick vi lämnat en del utrustning i det nya stallet. Läängtar till flytten! Annars har vi bara varit ute på lekplatsen, fikat i omgångar och varit & storhandlat idag.

Igår va vi i Höllviken hos Mickes föräldrar som nu kommit hem från USA. Blev mysig fika och senare på kvällen åt vi allihopa thaimat från Thaiviken! Alltid lika gott med stark thaimat.


Just nu står Micke och gör hemgjorda popcorn som vi ska ha till filmen!



@ HOME



God lunch från Märta i höllviken!

En bild på mig från Annandag jul.



Så fin poncho från Creative Lounge.

Söt väska till sommaren från Oilily!

Även denna.


Behöver köpa nya täcken till hästarna, kanske två sådana här täcken! Hade passat bra på mina mörkbruna gossar!

Bild lånad från Hööks.

Mina små skatter ligger just nu i sina sängar & sussar sött. Då hinner man med både det ena och det andra, ganska skönt att få fixa lite i lugn & ro. Har en del att fixa med nu denna månaden då jag ska flytta mina hästar till ett annat stall. Vilket kommer innebära mycket flyttande och försöker just nu få tag på en bra hästlastbil som jag ska hyra.

Kollade ni på The Voice igår? Tyckte vissa var riktigt duktiga måste jag säga! Framför allt den tjejen som hade bott/bodde i Los Angeles, superfin röst hade hon. Blir till att kika på det ikväll igen. Idag fick jag sovmorgon till åtta så känner mig ordentligt utvilad. Blir ändå alltid ett par koppar kaffe för att hålla igång hjärnan;-)

Middagen ska jag ta tag i nu, lika bra att förbereda den undertiden dom sover. Blir en superenkel & god ost/skinkpaj med sallad & baguette.

Önskar er alla en fortsatt fin dag. Förresten så är Ni så tråkiga/dåliga på att kommentera. Kommer nog så småningom lösenordsskydda min blogg!

Nyårsafton!











=)sötisarna!!


Här är även lite bilder från vår mysiga kväll i torsdags här hemma tillsammans med våra fina vänner Anna & Christian!!

Anna myser med Theo;-)


Vi bjöd på pasta!!


Fick denna goda chokladen från Tant Rut! Taack, så god.





Välkommen 2012! Vi firade nyår med Alexandra, Martin & Leia i Lund.  Vi va i Lund redan vid halv fyra tiden och då blev det gott tilltugg med bubbel, till varmrätt en hel grillad oxfilé med nerkok sås gjord på kantareller och till det rotfrukter med potatis i ugn!! Till efterrät blev det en god fruktcocktail med vaniljkesella & god mörk choklad på toppen! Allt var så himla gott och vi alla blev mätta och belåtna. Tack för en trevlig kväll! Barnen festade på med en massa salta pinnar & russin;-))

Vid tolvslaget skålade vi (här hemma jag & Micke) med god champagne och utlovade varandra små nyårslöften. Barnen sov gott hela natten trots alla fyrverkerier och vaknade kl åtta imorse. Vi är lite trötta och har inte gjort så mycket mer än storhandlat, städat och myst. Nu ska jag snart till stallet och rida sen blir det en tidig kväll för oss alla här hemma.

Blir nog till att dricka upp resten av champagnen och mysa framför tv;n i myskläderna!! Hade ni en trevlig nyårsafton mina vänner?

KRAM PÅ ER!

RSS 2.0