Härligt med helg!


Jag & Hanna!


Söta Mindy & William!!


Max & söta Hanna!


Sötisarna busar!=) *gulliga*


Fick dessa testerna av snälla Mindy som hade fått hem månha prover, snällt!



Helgen har börjat på bästa sätt med en trevlig dejt med söta Mindy & William, Hanna & Ellen. Mindy bjöd hem oss på en jättegod fika med massa godsaker, gott kaffe & även godsaker till de små. Jättekul att träffa er!! Får vi göra om snart igen. Roligt att äntligen träffa Hanna då det var några år sen sist. Barnen var glada & lekte för fullt!

Va inte hemma förrens vid 16- tiden i eftermiddags & då var det dags att påbörja mysmiddagen som blev tacos, gott!=)

Nu är det Idol & ett glas rött & choklad till det, livet är härligt!=)

Go´ kväll=)

Sju månader!


Mina underbara PRINSAR!!!



Min älskade Theo! Han gör alltid sin söta ledsna min, älsklingen=)


Sötnos!!




Grattis mina fina små pojkar, idag blir ni hela 7 månader. Ni har nu blivit våra stora bebisar & ni ger oss så mycket kärlek varenda dag. Ni är verkligen det BÄSTA som finns. Ni har varit så älskade från allra första stund. Nu är det full rulle här hemma och Max rullar över hela golvet medans Theo mer eller mindre springer runt i sin gåstol. De synkar varandra jättebra och sover alltid samtidigt, äter väldigt bra & har nu slutat med ersättning & får enbart mat, gröt & välling. Var några veckor sedan vi vägde dom men sist vi var där vägde Theo 9,5 kg & Max 8,2 kg. Börjar intressera sig mer & mer för varandra och lyssnar mycket efter varandra. Inga tänder syns till men det kliar mkt i munnen på de små som gärna biter på allt just nu. Theo har strlk: 80 i kläder & Max kan fortf ha strlk: 74! Har börjat få seperationsångest och blir jätteledsna såfort man lämnar rummet. Börjar bli mer reserverade för okända ansikten.

Idag har vi firat 7 månaders dagen med lite god förmiddagsfika tillsammans med barnens mormor. Nu blir det snart en promenad och sen dags för lite lunch. Imorgon är det redan fredag igen & då ska vi in till stan & träffa Mindy & William & Hanna & Ellen, jättekul ska det bli!!=)


Ha det så bra därute!

Softar!


Gårdagens förrätt!

Tagliatelle med två olika sorters skinka, champinjoner & oregano!


Måste ni testa!=)



Tittar in en sväng & vill passa på att önska er en riktigt bra & skön söndag. Vi hade en lugn & trevlig kväll tillsammans med Mickes föräldrar här igår & vi gjorde en god förrätt & huvudrätt & som efterrätt hade M föräldrar köpt med sig goda chokladbakelser från Olof Viktors i Glemminge. Idag har vi haft en riktigt lugn dag här hemma. Skulle egentligen åkt ner till mamma i skanör men då hennes man är dunderförkyld så beslöt jag mig för att stanna hemma & istället kom mamma hit & fikade med oss, mysigt! Hon hade med sig en god kaka & kanelbullar:)

Sitter just nu & tittar på reprisen av "Helenius Hörna" gillar David han är härlig. Senare i eftermiddag blir det till att storhandla inför den kommande veckan så sitter just nu med inköpslistan framför mig. Ser fram emot en nya härlig vecka!

Ha en fortsatt härlig söndag & NJUT av kvällen ♥♥♥

Höst inredning



God start på lördagen!

Fredagens kvällsmys framför tv;n!




God eftermiddag på er!

Blir så himla sugen på ny inredning varje ny årstid. Älskar alla härliga höstfärger på kuddar och annat som värmer upp den i övrigt vita inredningen. Det jag är som allra mest sugen på just nu är att få ett riktigt mysigt Lexington sovrum.

Annars tycker jag att denna lördagen har varit lite väl grå? Vill ju ha tillbaka den där härliga höstsolen som är så mysig. Idag började vi dagen med goda American pancakes & sen har vi mest haft en hemma-fixar-dag & fått tvättat x-antal maskiner m.m!

Om en stund kommer M föräldrar hit & äter lite middag tillsammans med oss. Micke är just nu & inhandlar alla ingredienser till kvällens middag & det kommer garanterat bli en god sådan. Är verkligen en livsnjutare när det kommer till mat :) Har alltid varit väldigt intresserad utav god mat & började redan tidigt intressera mig för matlagning. Mycket detta tack vare min kära mamma & pappa som båda två varit en STOR inspirationskälla till detta intresse.

Barnen sover just nu (sen middagsvila) men de borde snart vakna och då är det dags för de små att få sin gröt som de älskar. Bäst att de får sin mat innan vi äter vår middag för annars blir här ett jäkla liv vill jag lova er:)


Önskar er en FABULOUS lördagskväll!!=)

Smygstartat fredagsmyset!


Gårdagens goda middag: Laxwook med nudlar!


Dagen lilla inköp;)

Nytt till barnen:

Polarn o pyret body

Esprit västtröja!




Har haft en mysig dag med min lilla familj. Dagen började med lite sovmorgon då micke va snäll & tog barnen så jag fick sova i 2 h. Vi åt sedan en god frukost med färska bullar & en massa goda pålägg. Därefter hade vi lite hemmafix & sen gjorde vi oss iordning & begav oss in till stan. Jag fick handlat ett par skor, blev ett par enkla svarta varmfodrade stövlar. Vi åt även lite lunch innan vi åkte hem.

Sitter nu här & äter lite godis & senare ikväll ska vi äta goda scones till kvällens Idol.

Ha en riktigt bra kväll,

kram!

Lägesrapport


Denna rätt ska jag ge mig på att göra i helgen!



Gårdagens middag: Kycklingfrittata med rödlökssalsa!







Hej kära vänner!

Natten har varit bra trots en rejält ledsen liten Maximilian igårkväll. Nattningen tog lite längre tid än vanligt men han somnade gott tillslut. Theo sov gott hela natten. Lilla Max har varit lite hetsig & kinkig de senaste dagarna & undra om det kan vara tandsprickning som spökar, vem vet? Det kan bero på så många olika faktorer så bäst att sluta spekulera för mycket i det & ta en dag i taget. Helt plötsligt dyker där kanske upp ett litet risgryn :) Min dag började ganska tidigt imorse då barnen sov om varandra efter första matningen. Först sov Max & då var jag vaken med Theo & sen somnade Theo & då fick jag underhålla Max. Mycket bättre om de hade sovit samtidigt men tyvärr går det inte alltid att synka de små,hehe!

Nu har de båda två tagit sig en liten tupplur så nu har jag egentid & sitter här med mitt kaffe & läser bloggar. Senare idag blir det stallet för min del medans Micke passar barnen. Tänk redan fredag imorgon igen! Här blir det förhoppningsvis en runda in till stan för att fynda skor sen ska jag nog även åka ner & hälsa på mamma i skanör.

Vad ska ni hitta på i helgen?


Oktobermys!



Svarta treadstone, & ett par italienska bruna jodhpurs, köpta på fbo horse show!


Har ju sådana här också!=)

På vår promenad...


Max som hann vakna precis innan blogginlägget ska publiceras=) Theo får vara
med imorgon!!=) En glad liten trollunge den där Max!


Nu är jag & mina små pojkar just hemkomna efter en timmes promenad. Det var inte lika kallt ute idag som igår, tyvärr lyser solen med sin frånvaro denna dag men vi slapp i alla fall regnet. Älskar min nya jacka som håller mig alldeles lagom varm just nu. Varken för varm eller för kall, perfekt. Ska köpa lite nya skor nu inför hösten & vintern och något som väldigt många har just nu är ju jodhpurs skor & hästtjej som jag är har man ju haft sådana skor i x-antal år & känns därför lite skumt att bära dessa till vardags när man alltid bara haft de i stallet:) Hittade ett par i förrådet som är något liknade fast med snörning. Vet inte, kanske kan man ha dessa till jeans, hmm!? Ja det får härmed helt enkelt bli dagens i-landsproblem. Nu har jag en STOR kopp kaffe framför mig, dagens första! Sitter & bläddrar i mina nya tidningar som jag köpte igår. Barnen sover fortfarande kvar i vagnen efter promenaden. Vaknar nog närsomhelst då de inte brukar sova länge när vagnen stannar;)

Strax kommer Micke hem & då ska vi äta lite lunch. Blir lite rester från igår, pannbiff med lök, potatis & lingon! =) Sen är det barnens tur att äta & idag blir det kyckling & rotfrukter för deras del. Ska iväg till stallet senare i eftermiddag och ta in hästarna och försöka hinna rida eller longera. Nu hörde jag precis min ena lilla trollunge vakna;)





Önskar er en fin dag!

Perfekt höstdag!





FINA ANNA!


Min hemgjorda ostbomb:)




Hej på er!

17 oktober & ännu en dag i solens tecken. Igår hade vi våra underbara vänner Anna & Christian här på middag. Alltid lika trevligt att ha er här, underbara Ni!=) Bjöd först på en sk. ostbomb till förrätt & sen blev det en enkel klassisk spaghetti bolognese & till sist Kaffe & choklad. Småbarnsförälder som man är så blev jag ganska tidigt trött men inte så konstigt då jag va uppe från 05.30 igår morse & sen var det full fart hela dagen:) Barnen sov gott inatt men vaknade vid 06.00 imorse & va pigga & glada. De låg kvar & "pratade" en lång stund sen åt de vid 07.00 & strax därefter begav jag mig ut till stallet för att ta ut alla hästarna. Det var verkligen ruggigt kallt imorse, -2 grader kl. 08.00! Väl hemma blev det en god frukost med kaffe. Barnens farmor kom sen hit för att låna hem lille Max över dagen så vi har haft en väldigt lugn söndag här hemma med bara ett barn. Tur den lille sötisen kommer hem snart igen för nu saknar man honom ;)

Ikväll blir det en söndag i lugnets tecken med god middag, *bebismys* och kanske någon bra film?


Puss&kram!!

Sköna fredag!


Today!=)




Max med sin sööta flickvän Leia!!=)

Vackra mamma Alexandra!!


Krypläge..;)sötisarna!





Nu är vi hemma igen efter en jättemysig dag i Lund hemma hos Alexandra & Leia. Våra små fick busa med varandra medans vi mammor fikade & pratade bort några timmar, jättemysigt. Så roligt att vi har lärt känna er! Det är vi mycket glada för. Då Micke är ledig om fredagar så tog han med sig Theo till sin mamma (farmor) i höllviken & jag tog med mig lille Max. Nu när vi kom hem var Max helt färdig & somnade gott i sin säng. Passar då självklart på att lämna ett litet avtryck här. Ikväll blir det fredagsmys med Idol & ngn god hämtmat & till det ett glas rött. Imorgon kväll kommer våra härliga vänner Anna & Christian hit på middag, ska bli jättekul. Känns som en väldigt bra helg!!


Kramar från oss!

Underbar lördag!




Min fiina flicka..;)


Gott, älskar tacos!!!




Måste börja med att säga, vilket fantastiskt väder vi har ute just nu! Hela familjen har nyss varit ute på en långpromenad på 1½ timme och det var så himla härligt. Gick i skogen & barnen sov nästan hela rundan. Nu ligger de här & leker, Theo i babygymet & max sitter & hoppar i sin babysitter:) Själv försöker jag blogga samt städa undan lite här hemma medans barnen är lugna & fina.

Igår hade jag en av de bästa kvällarna på länge tillsammans med min fina Martina. Åkte in till henne i stan & där åt vi god tacos, drack gott rosé och till efterrätt hade Martina gjort en jättegod choklad & apelsinkaka! Därefter åkte vi till en fest & jag hade verkligen jätteroligt!! En galen kväll som vi alltid har, alltid lika kul!=) Tack,tack för igår gumman!! Får vi göra om snart gumman, du är guld värd!!

Nu ska vi dricka kaffe & äta en bit kaaaaaga sen blir d matning av barnen och sen vidare till stallet där hästarna ska skos!

Ikväll= myskväll!


KRAM


4 okt 2010



Åt god Tapas på kvällen på Mickes födelsedag!


Den goda tårtan som M mamma hade gjort!!


Sööta stina & Theo!=)







Hej kära bloggen!

Idag klev jag upp extra tidigt för att åka ut & rida på min fina häst. Blåste en del men det gick jättebra, alltid lika mysigt att hoppa upp på hästryggen. Väl hemma blev det god frukost och mys med familjen. Micke är hemma idag så hela familjen är samlad. Vi har städat, myst & fixat här hemma och tänkte se om vi kan ta en promenad senare men hoppas vinden avtar lite tills senare i e.m! Vi ska nog även åka in till stan & titta på ett par nya bilbarnstolar då våra små pojkar har blivit väldigt stora för de som de har nu. Annars har helgen varit jättebra! Micke fyllde år i lördags så då hade vi lite tårtkalas här hemma för honom sen igår va jag, micke & barnen nere i fbo hos mamma & tjuvstartade (kanelbullensdag) mammas kanelbullar är bara BÄST!

Ha en forts bra eftermiddag! Kramar

RSS 2.0