Våra hjärtan 9 månader!



Alexandras snälla sambo Martin som tog en bild på oss!=)

Vilken liten griiisunge jag har!=)

Vilka söta tjejer!=)<3




kallt!!=)

God kväll! Har varit i farten hela dagen & sitter nu äntligen i lugn & ro i soffan framför dig min kära dagbok;) Kände mig riktigt utvilad imorse när jag vaknade då de små sov väldigt bra inatt efter ett par stökiga nätter. De stökiga nätterna resulterade idag med att även lilla Theo nu har fått sin andra tand så där fick vi svar på varför han varit som han varit nu de senaste nätterna, vår fina lilla älskling!<3 Idag blev de små liven hela nio månader och nu är det inte lång tid kvar tills de är ett heeeeelt år. Utvecklingen har verkligen tagit ett stort kliv framåt nu den senaste tiden. Nu rör de sig över hela golvet, ålar sig fram och både Theo & Max tog några riktiga krypsteg här nu på kvällen. De äter lika fint som alltid, förutom att de har tyckt att nappflaskan har varit lite jobbig nu när de har haft tandsprickning men det blir nog bättre snart skulle jag tro. Klart det känns konstigt & annorlunda nu när de har små tänder som spänner när de ska suga från pipen på flaskan. Nu är vi i full gång med att börja säkra alla lådor, sätta upp grindar m.m så det inte händer någon oönskad olycka då de gärna vill utforska allt, allt ..allt just nu;)

Efter frukosten imorse åkte jag & Max till Alexandra & hennes goa Leia i Lund & mös med god fika & vi snackade lätt bort ett par timmar. Även hennes sambo Martin var med en stund & höll oss sällskap. Lika trevligt & mysigt som alltid med er! Väl hemma nattade vi barnen sen for jag iväg till stallet för att fixa där. Nu ikväll hade vi vår vän Rasmus här & vi käkade middag ihop sen stack Micke & R hem till honom för att kolla film & då nattade jag de små som somnade ovanligt fort denna kväll.


Nu orkar jag inte skriva mer idag men vi hörs & god fortsättning, snart nyår ju!=)


Barnens första jul!









Jag & stina ( pojkens brors flickvän)


Alla klapparna;)

Max!

Theo!!

All den goda julmaten!!!                                            



Hej mina vänner & god fortsättning!

Vi fick en vit jul precis som vi önskat och även en mycket kall sådan. Att fira sin första jul som mamma var verkligen något extra, väldigt speciellt & underbart. Barnen var på sitt bästa humör och var så snälla & glada hela dagen & även under kvällen. Efter mycket bus & lek somnade de sedan gott för kvällen. För oss vuxna  blev det mängder av god julmat, julgodis, julklappsutdelning & julklappslek, mysigt! Barnen fick så många fina klappar!! Även vi fick jättefina klappar:) Fina saker till hemmet, presentkort på spa-behandling m.m!

Vi bodde hos Mickes föräldrar över natten så vi skulle slippa väcka barnen mitt i natten för att åka hem. På Juldagen mös vi i höllviken med en härlig långpromenad och fikade gott. Blev även en runda för mig till mina fina hästar på eftermiddagen. Idag Annandag jul har vi haft mina älskade kusiner här på besök. Blev en massa goda kakor & kaffe & våra små prinsar fick ännu fler julklappar att öppna. Tack alla för en jättebra & mysig jul 2010!!!

Nu vaknade barnen precis & vi ska ge dom sin kvällsgröt sen ska vi äta tacos.

Ha en fortsatt trevlig kväll..

Måndagshälsning!







Tilltugg: Goda bruschetta med tomat, basilika & vitlök, räkcrustader &
salta chips!


Kycklingbröst med god rödvinssås, chevrepotatisgratäng & sallad!


Traditionell god marängsviss.


Micke med lilla Maxi..;)


Jag & theo & Hubbe!


Maxi idag!<3

Theo idag<3

Dagens julfika;)





Hej goa Ni!

Då har helgen passerat i rasande fart och även måndagen börjar lida mot sitt slut. Helgen har varit jättebra och vi har haft mysiga dagar tillsammans. I lördags var vi nere i skanör hos mamma & åt och åt god middag. I söndags mös vi med promenader, adventsfika och jag spenderade några timmar i stallet. Snön ligger fortfarande som ett tjockt täcke och älskar detta kalla vädret. Nu får vi verkligen hålla tummarna för att vi får en VIT JUL i år!..;) Idag har jag på fm fixat med viktiga saker sen senare kom Idah hit och hälsade på, mysigt! Tänk att vi redan är inne på julveckan nu ...

Nu ska jag bege mig ut till köket för att förbereda middagen som idag blir enkla fiskburgare!



Ha en bra kväll!

♥ En mysig eftermiddag ♥


Fiiina Ida!!!


Mina hjärtan efter en kall promenad, hihihiii
<3

God som bara den!!!


Tänk att det snart är julafton inte lång tid kvar nu & jag kan fortfarande inte förstå det men det är kanske dags att inse att det faktiskt är så:) Dagarna går så fort här hemma med två små pigga bebisar så man glömmer bort allt annat då man hela tiden har fullt upp:) Veckan har börjat på bästa sätt med ett mysigt fikabesök av goa Ida som var här och lekte med oss igår. Vi gick en härlig promenad i vinterkylan sen värmde vi oss med kaffe & en god kladdkaka med smak av pepparkaka, jättegod!

Lilla Max håller på att få sin första tand så han för ett jäkla liv här hemma emellanåt, lilla stackarn har ont men idag fick han lite alvedon & det verkade hjälpa lite mot smärtan. *gulleplutten* Theo har än sålänge ingen tand på gång. Skönt att de inte får dom precis samtidigt..;) Idag har vi bara varit hemma och tog i fm en promenad & det var riiiktigt kallt för det blåste jättemycket.

Nä nu ska jag nog passa på att sova lite medans de små sover gott!!



Tredje advent


Värmande & mycket gott kaffe i denna vinterkylan!

Mitt hjärta<3

Har som sagt fått dille på sushi & detta gooooda åt vi i fredags!!!=) Hur kunde
jag inte gilla detta innan?? Lusigt mkt lustigt;))



Nu har jag precis kommit hem efter en mysig heldag i stan tillsammans med min fina & underbara vän Martina<3 . Micke var hemma med barnen så jag fick ordentligt med tid till att åka in & köpa de sista julklapparna. Idag var det riktigt kallt ute igen men mysigt för då får man ännu mer julkänsla. Tyckte dock att det var ganska så lite folk i stan denna dag men det var ju bara skönt! Blev en god traditionell fika på Espresso House. Några butiker/affärer som jag tyckte var extra nämnvärda idag som hade mycket fint var Granit, Village & Zara, framför allt deras fiiina baby avdelning. En väldigt trevlig dag och det är alltid lika mysigt att träffa Dig underbara, glada härliga vän<3 tack för att Du finns!!!
När jag kom hem var här alldeles knäpptyst då alla mina pojkar låg & sov middag & här är fortfarande alldeles knäpptyst så det ända som hörs är mitt knappande på tangentbordet, hääärligt med tystnad, händer inte så ofta numera-haha!! Max & Theo har nämligen börjat skrika åt varandra nu och det kan låta HÖGT;) De är så jäkla goa de små busungarna, älskar er över ALLT.

Kvällen kommer spenderas här hemma i lugnets tecken och det tredje ljuset brinner för fullt & ikväll blir det glögg med pepparkakor & st agur :)

Inne i värmen!


SÅ gott & galet mycket mat fick man!

Söta Anna <3

En vacker ängel!!


Mums!

Mina små grabbar börjar bli stora pojkar nu;) Tänk att dom i slutet av dec
blir 9 månader ....jösses!! Älskar ER.


Just nu myser vi mest runt här hemma i väntan på att det ska bli dags att äta fredagens goda middag som idag blir sushi. Har verkligen fått dille på sushi, jag som inte ens tyckte om sushi för bara några månader sedan. Kvällens höjdpunt blir för min del Idol och jag hoppas såklart på Jay, grym röst! Måste säga att jisses va kallt det är ute idag. Imorse åkte jag tidigt till stallet för att släppa ut hästarna och då stod temperaturmätaren i bilen på -8 grader, brrrr va kallt det va. Hela familjen var innan idag ute på en härlig runda i en timme och solen strålade på oss, underbart- härligt & vackert!

Igår kväll fick jag lite härlig kvalitetstid med min fantastiska vän Anna och vi gick ut och tog en middag tillsammans. Vi hamnade på sushi restaurangen Nama i Höllviken. Jag åt en fantastiskt god asiatisk skaldjursrisotto och ett glas vitt till det. Därefter kunde jag inte motstå efterrätt så blev en bit varm chokladkaka med glass, jordgubbar och en Caffe latte. Hade en jättetrevlig kväll med dig min fiiiiina vän<3

Stor kram till er från mig!

Kaaalllt!








Max, Theo & mamma på Aldo!!

Den goda grönsakssoppan med ostgratinerat bröd, GOTT!

God spaghetti carbonara!


Mamma & mina hjärtan<3



Hej mina vänner!



Hoppas allt är bra med er och att ni har det bra i vinterkylan? Just nu sitter jag här med STOR kopp kaffe & värmer mig efter en lång morgon ute i stallet. Idag fick vi höleverens och jag fick bära mååånga balar hö, ska ju räcka i någon månad nu över både jul & nyår. Hästarna stod ute & busade i snön och ville ha en massa hö, sötisarna!!=) Medans jag va borta hade Micke och mina små pojkar varit ute & gått en härlig runda & de hade somnat gott i vagnen så nu har jag två pigga & glada små pojkar som leker här hemma.


Igår hade vi en supermysig heldag nere i skanör hos mamma/mormor! När vi kom satte vi barnen i vagnen & gick till Aldo med barnen för att äta en god lunch. Det var såå mysigt att gå i sina gamla kvarter och titta på allt fint julpynt. Jag & Micke tog varsin god spaghetti carbonara & mamma tog en jättegod grönsakssoppa med gott ostgratinerat bröd!

Vå åkte sedan hem vid halv sex tiden och gjorde en god thailaxgryta med ris. Därefter blev det Idol och chips & dippa till det:) Måste säga att Jay är verkligen duktig och jag hoppas verkliiigen att han vinner!!!

Va rädda om er, vi hörs snart igen!

FÖRSTA DECEMBER!


Sofia med sina bedårande söta små tjejer!! Theo älskar stolen, haha!!


Max trivs :)

Fick en fin present:)

Smarrig chokladtryffel från Gottelisa, yummieee:)



Nu är vi verkligen framme vid den riktiga vintermånaden & julen närmar sig med stormsteg. Måste verkligen komma igång med mina julklappsinköp. Herregud med snö vi har och mer ska det tydligen komma senare ikväll & imorgon. Det är såå fint när man sitter inne & tittar ut på den fina vita snön men sen när man ska köra & gå ut är det inte alltid lika kul. Det är halt & läskigt att köra & tungt att dra vagnen då de skottar vääääldigt dåligt här hos oss. Vill ju komma ut varje dag med de små ju!!

Idag har vi haft besök av Sofia & hennes tvillingtjejer, såå söta! Vi fikade gott & pratade en hel om hur det är att vara tvillingmamma :) Här har varit fullt ös och vi båda kunde konstatera att man som tvillingmamma verkligen skulle behöva 4 armar, haha! Tack så jättemycket för idag, ses snart igen!=) Mina godingar somnade gott för en stund sedan & nu firar vi snart helg då Micke är ledig resten av denna veckan, härligt. Förresten så var natten mycket bättre inatt så idag har man känt sig som en ny människa igen. De har kört lite varannan dag nu då de sovit en varit vakna mycket nästa osv, hoppas att denna natten blir lika bra som förra, håller tummarna.

Ikväll blir det nog hämtpizza från en ny pizzeria i stan & kanske lite pinsamma Bonde söker fru till det!=)

Vi hörs, ha en happy onsdag! <3

RSS 2.0