Solig höstdag i Höllviken!


I helgen var vi på födelsedagskalas både på lördagen & söndagen. Detta
är bilder från söndagens kalas hos Mickes föräldrar i höllviken!

God marinerad kyckling på en bädd av basilika, soltorkade tomater &
pinjenötter, risonisallad, basilikasås, olika ostar & rostad baguette!!




Godkväll tisdag!

Sista veckan i september och vilket underbart väder vi har haft idag. Efter frukosten vid 10-tiden imorse var jag & pojkarna redo för att åka ner till finaste Anne, Filip & Viktor i Höllviken för att ha en heldag där. Anne bjöd på god pannkakslunch därefter gick vi ut på en härlig promenad när Max & Theo skulle sova. Dom somnade snabbt & sedan sov de gott ute i vagnen i 2 timmar och vi drack varsin god Caffe latte m. mandelskorpor och satt ute och snackade en massa i deras härliga trädgård! *Underbart* När M & T vaknade var alla barnen hungriga igen och det blev mellis, massa mackor framför barnprogrammen på tv:n=) Våra fiinaste pojkar!!!=)

På kvällen va jag en sväng i stallet och fixade i boxarna och tog in hästarna och sen åt vi gott grillat!

Nu blir det strax sängen. Godnatt mina vänner!

Kramar

(Hade tyvärr glömt kameran hemma idag så blev inget fotande nere i Höllviken denna dag=((

God kväll snyggingar!!

Här hemma har vi haft en mysig fredagskväll såhär långt. Mysmiddag, tv-mys och nu sitter jag här framför Idol, paus just nu. Vinet, chipsen & chokladen står nu & väntar på mig!! Mysfaktor deluxe...livet kan inte bli mycket bättre. Helgen bjuder på trevliga kalas & vet ni vad idag är det precis en vecka tills vi åker till härliga Rom;-)) Så himla roligt för min vän Emilia är där nere just nu & praktiserar/jobbar så vi ska träffas i Rom & ta en god lunch ihop & gå lite på stan, mysmys!!

Har hittat SÅ många fina saker nu den senaste veckan och här har ni lite av det

Mysig kofta från Henry Lloyd

Denna ska bli min, blir en beställning inom det närmsta!! Love it.

Har ett i brunt men vill ha ett i rosa också, älskar ju rooosa;-)

Och denna snygga cardigan från Odd molly, älskar tofsarna!!!


Hittade även fina saker till Max & Theo från Gant & Lundmyr Of Sweden

Mysig filt från Elodie Details

Goddag sköna onsdag!!



Min lunch som jag idag handlade på björns i vellinge, älskar deras mackor.

Rullade, stekta & klara! Har aldrig fått mamma scan köttbullar hemma och det ska inte mina barn heller
få, utan här är det riktiga hemlagade köttbullar som gäller.


Tycker denna koftan från Creative Lounge är sååå fin, vad tycker ni??


Lillördag och humöret är på topp, trots att alla i familjen faktiskt är förkylda- IGEN! Småstörigt med dessa små förkylningar som kommer & går hela, hela tiden men det är så det är, bara att acceptera. Vi är ute så mycket som det går, äter bra mat och äter mycket frukt, grönsaker och tvättar alltid händerna när vi varit iväg någonstans.

Max & Theo har varit jätteduktiga denna veckan vid lämningen på dagis och bara lämnat mig direkt och sprungit fram till fröknarna, de har sina favoriter;-) också har de vinkat så fint till mig i fönstret, härliga ungar!!! Tycker det är SÅ skönt att M & T faktiskt har varandra på dagis och ändå kan känna en viss trygghet i det. Dom håller ju oftast ihop men leker även fint tillsammans med de andra barnen. Här hemma leker de en hel del men bråkar även en hel del, blir en del hårda tag, såsom puttande & lite bitande i ren frustration emellanåt. Gäller som sagt att redan nu vara väldigt bestämd & sätta gränser så dom vet vad det är som gäller. En sak som är så gullig just nu är att om man ställer fram två saker så springer oftast den ena av dom fram, tar båda och ger den ena till sin bror ;-) sötisar.

Dagen har gått fort och strax kommer M hem och vi ska nog gå ut på en promenad sen blir d god middag. Ikväll blir det hemgjorda köttbullar med kokt potatis, brunsås och lingonsylt- husmanskost när den är som bäst!!


Höstenergi!!


Älsklings temuggen/koppen från Bruka Design

Min favoritsmak.


Max lagar mat i Leias kök;-)

Micke & Theo


Sötisar som fikar i Leias rum;-)


Brukar alltid få en massa härlig energi av den fina hösten! Älskar den friska luften och tycker själva årstiden är så otroligt vacker. Vill dock ha fler fina soliga höstdagar men de kommer väl, får vi hoppas. Söndagsmorgonen spenderade jag i stallet där det blev en härlig ridtur på min fina polle som var jätteduktig idag. Blev lite träning på banan, behövde vi båda två. Vi har även hunnit med att städa, storhandla samt varit i Lund och hälsat på våra vänner- Alexandra, Martin & Leia över en trevlig fika. Mycket trevligt!

Som söndsgsmiddag fick det i all enkelhet bli barnens favoriträtt (korv m. makaroner) sen körde vi på lite soffmys framför Bamse och sedan var det dags för gröt innan våra små älsklingar somnade för natten. Blev lite senare nattning än vanligt då de somnade i bilen hem från lund tidigare i eftermiddags.

Har nu kollat på Idol ..och dricker gott Kusmi te. Älskar deras härliga tesorter/smaker. Köpte några olika goda sorter på tehuset JAVA i Lund, en supermysig affär! Älskar den. Har äntligen sett att dom har en temugg från Bruka design så den ska jag köpa nästa gång jag är i Lund.

KRAM

Höst Onsdag!


Maximilian häromdagen!!<3

Theodor!!<3


En mysig frukost i förra veckan hos bästa Martina!!

Sååå fina!! Zita är så go;-)<3

Det blåser halv storm & regnar om vartannat, därför är det ganska så mysigt att sitta här i soffan med en bra bok & en kopp kaffe. Idag har vi en heldag hemma, inget dagis & inga andra måsten-skönt! Vi började denna onsdagen med en skön sovmorgon till (kvart över sju=) sen tog jag en dusch & klädde på mina älsklingar sen åt vi tre en mysig frukost tillsammans i lugn & ro. Max & Theo älskar knäckebröd med skinkost och till det lite Valio Yoggi! Tog själv en stor kopp varm chocklad och en ostmacka.

Till lunch svepte dom i sig varsin stor portion med lasagne och lite majs och sen var de trötta & ville vila lite så just nu sover dom gott däruppe i sina små sängar.

I eftermiddag tar vi på oss & går ut oavsett väder..

Kramar från oss!

Kräftskiva i Göteborg!


GOTT!

Goda tillbehör till skaldjuren!

Mina fina kusiner & mammas syster i stan! Dom har blivit stora alldeles
för snabb ;-)



I torsdags, jag & Anna tog en mysig kvällsfika/middag!

God sallad på Systrar & Bönor


Vi hann även med en fika till på Espresso House. Har alltid lika mysigt med
dig vännen<3

Mina älsklingar igår


Haha, fråga mig inte vad Max gör för min..;-))

Just NU

Vi har haft ett par jättemysiga dagar i Göteborg hos mina kusiner. Jag & barnen åkte själva upp till Gbg i fredags fm. och när vi väl var framme var Micke & min härliga släkt där & tog emot oss. Micke hade ju varit iväg hela veckan (i Gbg) så han hade saknat oss;-) Bilresan gick jättebra & M & T sov nästan hela vägen.

Mina goa kusiner blev så glada när vi kom & började genast leka med Max & Theo!<3 Vi hade barnpassning hela långa helgen kan man väl säga;-) Och M & T tycker såå mycket om mina små kusiner. Mycket roligare att leka med dom än oss tråkiga vuxna;-) Vi hade ett härligt väder hela helgen, åt & drack en massa gott! På fredagskvällen hade vi en mysig kräftskiva med goda havskräftor, räkor m.m och till efterrätt blev det en god kokospanna med vispgrädde-grymt gott!!

På lördagen åt vi alla en stor mysig frukost tillsammans & sedan åkte jag mammas syster & mina små tjejkusiner till Kungsmässan och fikade och kikade i affärer. På kvällen blev det goda viner & en god gryta (Africana) med diverse tillbehör. Det är så himla fint i Gbg, älskar bergen och sen bor mina kusiner nära en mysig båthamn. Vi kommer upp snart igen;-) Tack för en jättemysig helg!






RSS 2.0