Födelsedagsgris!


Fölsegrisen!=)


Den goda rulltårtan!!!


Fina buketten!


Min goda lunch! Finns det något bättre??







En väldigt behövlig parasoll till trädäcket!


Scarfs!


Somriga fina skor, roooosa vilket jag älskar!

TACK för en jättemysig dag! KRAM




Igår den 22:e juni var det min födelsedag och jag har nu blivit hela 25 år gammal!=) Har aldrig haft någon åldersnoja och den infann sig inte heller igår på min stora dag, hehe! Jag måste ha varit snäll för jag fick solsken  precis hela dagen och även kvällen bjöd på uppehåll. Vaknade pigg som en mört på min dag då våra prinsar hade sovit jättesnällt hela långa natten=) Blev på förmiddagen firad av mannen min med en god räkmacka från Smygehuk och vi mös i trädgården och fixade och donade. På eftermiddagen kom mamma hit och sällskapade oss och vi promenerade en långrunda med barnen och på kvällen kom mammas man och Mickes föräldrar hit och åt en god middag med oss. Vi grillade Entrecote med bakpotatis, kalla såser samt en god fetaostsallad. Till efterrrätt hade min snälla mamma bakat en supergod rulltårta med jordgubbar som var så himla god. Fick många fina presenter av alla nära & kära!=)

Några av dom ser ni här=)

Hello världen!



Söta Anna!



Supergoda baguetter!



Här ligger de små & nannar i skuggan;)


Hej alla glada,
nu sitter jag här och väntar på att middagen ska bli klar i ugnen. Idag har vi haft ett fantastiskt väder och vi har haft trevligt sällskap av söta Anna. Hon var snäll och hade köpt med sig goda mackor från ett gott café i Limhamn. Vi fick promenerat en skön runda och fick njuta av det fina vädret ute i trädgården medans barnen var snälla och sov i vagnen.

Micke var sjuk i början på veckan och jag har under eftermiddagen känt av min hals men hoppas inte jag får feber m.m nu bara:( hatar att vara sjuk och speciellt nu när det är varmt & fint väder.

Nu blir det middag & sen ska jag bara ta det lugnt för känner mig inte hundra just nu!

Puss!

Mot soffan!


Fick denna goda parfymen av Micke!


Den goda mackan jag åt idag! Surdegsbröd med ägg & räkröra


Salami, brie macka!





Har haft en bra dag som började tidigt imorse med matning och badning av våra små prinsar. De sov båda två bra inatt så deras mamma fick sova gott vilket verkligen behövdes. Har blivit en och annan promenad idag och barnens farmor kom hit med goda mackor från ( Märtas) och fikade med oss.  I eftermiddags var vi och kollade på ett jättefint hus som vi är lite intresserade av men vi får se hur allt artar sig, vem vet!

Sitter nu i soffan framför tv:n och hör på hur våra små prinsar snarkar så sött:) Vi ska vara onyttiga och äta lite chirre & dirre nu, gott!!=)

Imorgon kommer min goa, underbara vän Anna hit, ska bli mysigt att träffa dig.

Nope, nu stängs datorn av för idag! Hej & hååå=)


Regnig dag med innemys!






Söta Ida!





Världens godaste kringlor!





Goddagens!




Taskigt väder ute men gud va mysigt vi har det här inne i värmen. Min goa vän Ida är här och hon kom hit med goda bagels, kringlor och till detta gott kaffe. Nu sitter vi och väntar på att barnen snart ska vakna och sedan blir det nog en promenad senare om vädret tillåter och senare i eftermiddag ska både jag och Ida ut till stallet och pyssla om mina fina hästar.

Nu blir det matning:)

*Kraaam*

Mys i trädgården!


Dessa fina napphålls snörena fick vi av söta Annelie!



Har just suttit ute i trädgården och njutit av eftermiddagen tillsammans med mina små älsklingar. I förmiddags var vi iväg på föräldragrupp och barnen skötte sig utomordentligt bra och vi pratade en massa och vi fick även denna gången en del tips som kan vara bra att testa här hemma. Efteråt vägde och mätte vi dom och de har vuxit så bra. Maximilian som vägde 2070 g när han föddes väger nu 5 kg och Theodor som vägde 2450 g vid födseln väger idag hela 6 kg :) Så de har verkligen tagit sig bra våra fina små pojkar.

Fick hem ett paket från posten idag och det var min snälla vän Annelie som hade skickat efter ett par jättefina nappsnören så vi inte ska tappa bort napparna stup i kvarten, tack så jättemycket gumman..jättesnällt av dig!=)

Nu sitter jag här framför Förkväll och de lagar god mat och jag blir nu ännu hungrigare, hehe! Såfort Micke kommer hem ska jag börja på middagen som idag blir spaghetti & köttfärssås.

Imorgon
blir det nog en heldag i skanör med mys på dagen och födelsedagsfirande på kvällen med grillning m.m!

Ha en bra kväll.

Soliga hälsningar!




Rebecka & Maximilian!


Annelie & Maximilian!


Theodor=)






Kvällens goda middag( Grillade revben, färskpotatis, kall tigersås och
fetaostsallad!




Vilket underbart väder helgen bjudit på än sålänge. Hoppas det håller i sig. Hade en fantastiskt mysig heldag här hemma igår med trevligt sällskap av Rebecka & Annelie. Vi fikade gott i trädgården och de fick hälsa på våra små pojkar. Theo och Max fick jättefina presenter, tack tack=) Hoppas vi träffas snart igen för en mysig fika. Älskar verkligen att fika, finns inget bättre, haha! Måste ha tagit efter min kära mamma & mormor som alltid älskat att fika=)

Igår kväll kom min sambos bror & hans flickvän hit och vi grillade och allt blev SÅ GOTT!!!

Barnen var väldigt uppe i varv igårkväll och skrek en heeeeel del men sen va de så trötta och stupade i säng vid ca 23.00 och sov ända tills 06.30 imorse, rekord=) Tänk om de alltid hade sovit så länge då hade mamma blivit väldigt glad. Nu ska vi fixa lite efter frukosten och sen blir det promenad & fika i trädgården! Blir nog till att grilla något gott även denna kväll.

Ha en mysig dag och tack för att ni finns mina vänner!

soliga onsdag!


Vilken härlig dag det har varit idag. Strålande sol och blå himmel. En perfekt dag för att passa på att sola i trädgården medans barnen låg & sov så gott i vagnen. Fick även läst en hel drös med inredningsmagasin samt skvallertidningar. Mamma var även här på besök och då passade vi på att ta en god fika tillsammans, smarriga wienerbröd & varsin god Caffe Latte.

Den sena eftermiddagen spenderade jag i stallet hos mina fina hästar & därefter blev det en god enkel middag här hemma, Pannbiff med lök. Veckans resterande dagar verkar även dom bjuda på vackert & klart väder vilket jag verkligen tackar gud för, såå himla härligt ju! Både imorgon och på fredag får vi sällskap av härliga vänner så det ska bli väldigt trevligt. Blir nog en & annan promenad även imorgon i det fina vädret.

Nu ska jag ta mig en kopp te och sedan är det dags att natta barnen och sedan hoppas jag på att själv få sova lite mer inatt än vad jag fick göra föregående natt.

Vi ses!

RSS 2.0