Midsommar, Skånes Djurpark i bilder!


På dagen var vi i Smygehamn tillsammans med Mickes föräldrar & bror &
dansade runt midsommarstången och åt god picknick som Mickes goa
föräldrar hade fixat! Jättemysigt.

Inte lätt att få grabbarna att titta in i kameran, haha!

Pappa Micke;-)


Smarrig midsommarmat i Höllviken!

Härlig läsning för mig;-)



Skånes Djurpark nedan:


Micke & Max

Hihi mina älsklingar!;-)


Max;-)

Närbild; Theo

Äter mjukglass i strut;-)

Gott med mellis;-)

Vacker



Goda lunchen!


Mysiga dagar som ni kan se;-) Vi njuter för fullt av att Micke har semester!!

Trevlig eftermiddag i Lund/Flyinge


Söte pojkarna;-)väntar på mellis!!

Myser i trädgården.

Full fart med matningen;-)

Kommer lägga upp bilder från Midsommarafton + Skånes Djurpark snart!!;-)

Sommarvärmen är tillbaka och idag packade vi in oss i bilen & åkte ut till Hanna & William på landet. Älskade deras fina hus som ligger omringat av en massa fina gröna fält nära Lund. Hanna hade ordnat med god fika till oss mammor & även fixat godsaker till våra pojkar;-) Pojkarna lekte finfint ihop & vi kunde passa på att fika & prata en massa. Jättekul att äntligen träffa er. Ses snart igen;-)

Väl hemma stod pizzan klar som Micke hade fixat & vi åt alla utav hans goda hemlagade pizza, mums!! Ikväll har jag & barnen varit ensamma hemma eftersom Micke var tvungen att fixa lite jobbsaker med sin pappa. De sover nu gott och jag sitter i soffan med god glass från Glassfabriken;-) Italiensk choklad är en storfavorit här hemma.

Igår var vi med Mickes mamma & pappa på Skånes Djurpark i Höör och barnen tyckte det var jättekul. Vi köpte ett årskort eftersom vi kommer åka dit fler ggr i år;-) Min mamma ville också åka dit tillsammans med oss!

Kramar

26 år!!


Några av alla fina presenter.

Pajformen som inhandlades till kvällens kalas & även en fin bordsduk från
Åhléns fick följa med hem.

Kvällsfikan!

Fina vännen Martina på min födelsedag på Café Mocca i malmö! Mysigt.

Ni kan iaf se delar av salladen;-) god var den iaf!

Bilder från idag här nedan:

God fika!

Söta Mindy med sin fina mage!!

Fick med mig dessa goda kakorna hem;-)

Lånad bild av Mindy.

Leker hejvilt;-)


Ja då var man ännu ett år äldre & de nya siffrorna för detta året landade på 26;-) Märker dock ingen större skillnad, haha! Hade en härlig födelsedag tillsammans med min familj och fick även träffat min goa vän på en lång mysig lunchdate inne i stan. Vi firade mig här hemma lite på kvällen dagen innan med Mickes föräldrar & med min mamma, Claes & hans barn. Fick många fina presenter!! Tack så mycket.


Bilder på presenterna kommer läggas upp i ett senare inlägg.


Idag har vi haft en mysig dag & jag & Theo åkte in & träffade våra vänner Mindy & William. Mindy bjöd på gott hembakat och barnen lekte så fint tillsammans. Jättemysigt! Fick även goda hembakade kakor med mig hem;-) Du är så gullig gumman.

På kvällen har jag varit en sväng i stallet och sedan åt vi korv stroganoff & Max & Theo ska ju tvunget helst äta själva så efter middagen var det ris överallt;-) tog ett bra tag att städa upp allt ris vill jag lova er;-) Dom älskar iaf korv stroganoff.  

Midsommarafton imorgon och vi får hoppas på fint väder!! Blir väl ändå till att packa med regnkläderna;-) Brukar alltid regna på midsommar tycker jag. Ha en trevlig helg mina vänner!

Lovely friday!!


Oj, min tumme ville visst också vara med på bild;-) Här är iaf lunchen
som vi bjöd på. Grillade Kycklingvingar m. morots&gurkstavar, grillade
majskolvar, grillat vitlöksbröd, ostsås samt en chilisås!

Mina älsklingar! Max ville inte vara med på bild;-) han stack sin väg!;-)


Max & Theos presenter;-)

Min fina present, tack så jättemycket!! <3

Min goding i hagen! Söt med tungan ute;-)


Karlshamnsbilder!

En jättemysig stad!

En mysig tur i stan!;-)

Vilken härlig dag vi haft tillsammans med våra vänner Anna & Christian som kom hit på lunch. Vi bjöd på grillade kycklingvingar med diverse olika tillbehör, mumsigt! Därefter blev det kaffe och hembakad jordgubbspaj med vaniljglass. Max och Theo skulle också äta god glass fast med händerna;-) kladdiiigt värre, haha.

Vi hade lika trevligt som alltid när vi ses och snackade lätt bort flera timmar. Max & Theo fick presenter & även jag fick en fin födelsedagspresent. Taaack så mycket!!<3 Goa Ni.

Senare på eftermiddagen ... åkte jag ut till stallet och fick ridit min fina häst som var en riktig piggelin men duktig;-) Vi fick lite regn på oss men det var nästan bara lite mysigt;-)

Tidigare i veckan när Micke va iväg med jobb åkte jag & Mickes mamma till Karlshamn med barnen och hälsade på Mickes mormor & Ove. Vi bodde där över natten & hann med en härlig promenad i den fina naturen och även en tur på stan! Det bjöds på gott grillat & god tårta m.m!;-) Jättemysigt!

Examensfest & bröllop!!


I fredags!

FINA ANNA! Eftersom jag glömde kameran hemma i fredags har jag inga
bilder från kvällen men här är en fin bild på min grymma vän som numera
kommer bli min tändläkare, haha!;-) Stooort grattis gumman!!!


Fiiina bruden Alexandra med sin söta lilla dotter Leia!!


Detta har verkligen varit en BRA helg. I fredags tog min fina vän Anna sin tandläkarexamen och ställde till med en rejäl fest med supergod mat & en massa, massa dans hela natten lång;-) Va ett bra tag sedan jag dansade så mycket kan jag säga, haha! Hade verkligen en supertrevlig kväll!! Tack snälla.

Igår lördags var det dags att fira våra fina vänner Alexandra & Martin som gifte sig! De var så fina ihop & strålade av lycka. Så roligt att få vara med & dela denna fina dag tillsammans med er. Önskar Er All lycka i framtiden!! ;-)

Idag har vi bara haft en väldigt lugn dag här hemma & solat, fikat med min äppelpajj ( M&T älskade den;-) haha! Fixat i trädgården, storhandlat och på kvällen åt hela familjen grillade hamburgare och även detta gick hem hos de små ;-)

Blir snart sängen nu,

Kramar!!

Festligheter;-)


Mumsig chokladkaka som Madde hade bakat.

Max & Theo fick presenter;-)

Fina Madde!!

Max & Wincent fann varandra;-) sötisar!!


Denna helgen är full av kalas då vi ikväll ska fira min fina vän Anna som tar sin tandläkarexamen, du är såå grym gumman!! Som du kämpat så du ska firas riktigt ordentligt;-) Imorgon ska vi på bröllop i Lund hos våra vänner Alexandra & Martin som gifter sig, ska bli så trevligt!

Igår hade vi en riktigt mysig dag. Började lugnt här hemma med lite tvätt & städning samt lunchvila sen åkte vi in till stan & träffade min gamla barndomsvän Madelaine & hennes fina pojkar, fantastiskt söta!! Vi blev bjudna på god chokladkaka m. vaniljglass och vi pratade snabbt bort några timmar! Vi hade inte träffats på ett bra tag men det kändes som om att det va igår, så härligt!! Så roligt nu när vi båda två har små pojkar också ju;-) Så Madde vi ses snart igen!!

Barnen sover ute i trädgården i sin vagn nu efter dagis och jag ska fortsätta packa & städa & hoppas på att blii klar innan dom vaknar;-)

Ha en trevlig helg.

Dagarna som gått!





En mysig dag i höllviken








Theo bredvid pappa & farbror chrisse;-)

Siv & Bosse bjöd på god köttfärspaj till lunch & sen blev det god tårta!

Mysiga stugan!

M&T leker med de små vovvarna;-)

<3<3


Älskar denna bilden!


Vilken värme det varit de senaste dagarna och lite väl kvavt för min del. Äntligen regnar det igen & förhoppningsvis blir det lite svalare & härligare luft så man kan andas och orkar göra saker igen. Vi hade en mysig långhelg tillsammans hela familjen. Bebisfika, liten utflykt till mysiga Almåsa till Mickes farmor, grillning i Höllviken m.m!

Veckan har gått såå fort och imorgon är det redan torsdag. Vi ska på många roliga kalas i helgen & idag har alla presenter inhandlats;-) Ska bli så roligt!

Nu ska jag sätta mig i soffan & dricka av mitt nya te som jag köpte innan idag på Village!

Kramar till er!!

Härliga sommar & fina vänner!


Fina mamma Annelie & sööta Milton!!

Så god fika!

Theo leker med söta vovvsingen Charlie;-)

Min fina pojke<3


Fina ni!


Imorse tog vi lite sovmorgon & likaså barnen ;-) Efter lunch, lek i trädgården samt lunchvila delade jag & Micke på oss och han tog med sig Max till Skanör & höllviken & jag & Theo tog bilen och styrde mot söta Annelie och Milton! Vilken liten goding han är lilla Milton, såå fin! Hemma hos Annelie bjöds det på god hembakad äppelpaj med vaniljsås, Mums!! Vi hann även med att ta en liten promenad ner till bryggan & titta på det fint glittrande havet innan det var dags för oss att köra hem. Tack för en mysig dag!!<3

Nu på kvällen har vi hunnit trycka i oss varsin pizza, gott vin och nu blir det godis & jordgubbar;-)


Kramar!

RSS 2.0