*Svårt men f*n va roligt*

                                                          Godmorgon mina vänner!

Orkade inte uppdatera igår då jag kom hem ganska så sent och var helt slut i kroppen=) Precis som jag sa mötte jag upp Tony (fotografen) i malmö också åkte vi ut till det stället han hade tittat ut. Var färdig redan från början så vi startade att fota ganska så snabbt. Man tror att det ska vara så lätt att bara stå där framför kameran men det är verkligen INTE så lätt ..utan det tog ett tag innan jag riktigt slappnade av och kunde prestera mitt bästa och då kom alla de bra bilderna. Bra med en hård lärare *haha* Resultatet blev jättebra och detta vill jag verkligen göra om och det ska vi göra. Skulle egentligen fotat mer sen på ett annat ställe och bytt outfit men vi ska ta det en annan gång. Nu vet man i alla fall lite mer tills nästa gång och det känns skönt och då kommer man att vara mer avslappnad redan från början ju. Roligt för han hade visat lite olika vänner mina bilder vi tagit och då hade de frågat om jag var modell ..så det var ju faktiskt väldigt roligt att höra ...så jag är inte helt ute och reser i alla fall *Ler*

Bilderna kommer att komma upp snart..ni får vänta lite till=)

 Ja idag är det fredag och helg men jag ska jobba hela natten idag och hela natten imorgon så ..sådär ser min helg ut men det är helt ok, det går bra!  Har inte jobbat på ett bra tag nu ju som sagt p.g.a förkylning så har varit ledig nästan hela veckan ju så har haft långledigt här hemma kan man säga. Nu ska jag äta någon lunch för kom just hem efter stallet och lång ridning så är väldigt hungrig just nu.

Hejhej!!!

* Förväntansfull *

  
                                




                                                                                      Halloj!!

Nu var det ett bra tag sedan jag var här inne och uppdaterade lite om min spännande vardag *haha* Anledningen har varit den att jag har varit sjuk och varit hemma från jobb och har inte haft något sug utav att skriva någon tråkig skrivning här ..vilket det lätt blir när man inte känner sig tip topp.

Denna dagen började med lite sovmorgon och en god och nyttig frukost. Åkte sen iväg till hästarna, ingen ridning idag utan bara den dagliga skötseln. Tog allt som allt 2 timmar så nu är jag hemma igen och sitter och betalar alla roliga räkningar och kollar bloggar och dylikt. Det bästa med denna dagen kommer vara i eftermiddag då jag ska träffa en fotograf som skall fotografera mig *läääängtar* Mmm ska hämta honom i malmö så ska vi sen köra till ett ställe där vi ska fotografera ...har sett bilder på stället och det ger verkligen en bra bakgrundsbild=))Dessa bilderna kommer jag sen självklart visa er här! SÅ roligt att det blir av idag för jag har verkligen längtat efter detta. Ska ha en jättefin klänning och fina nya skor m.m!  Nu ska jag ta mig ..lite gott kaffe och dagens första för den delen. Vi hörs senare och då får ni uppdatering.

CIAO!

Lediga dagar!

        
         BÄSTA JOSSE!




Då är man mitt uppe i ledigheten & det är så fantastiskt skönt att bara få vara hemma & njuta av dagarna.  Kan inte förstå att det redan är 23 maj ..herregud snart sommar på allvar ju och bara en månad kvar tills min födelsedag. Idag var jag i stallet tidigt på morgonen & tog en uteritt tillsammans med min gamla hästskötare Josefine & det var så kul att hon följde med oss ut på en runda då det var ett bra tag sedan sist. Innan när jag bodde i skanör tog hon hand om min ponny nästan varje dag i 9 år men nu när jag själv flyttat & även hästarna flyttat så blir det en rejäl bit längre för henne att ta sig ut till oss så blir tyvärr inte så ofta längre. Jättekul att träffa dig Josse du är en helt underbar människa! Vi har blivit nästan som syskon du & jag =) Efter stallet åkte jag direkt hem och slängde mig på soffan då jag tyvärr har åkt på en rejäl förkylning med halsont & feber:( Typiskt när man är ledig, plus att vi ikväll egentligen skulle ut & bowlat med Sofie & Rasmus samt Lina & hennes kille ..blir arg! MEN ..får ta det såfort jag är frisk sen någon helg för jag älskar att bowla ..det är så kul. Ikväll blir det därför en hemmakväll här hemma med ngn god matbit & någon bra film och dricka en massa te för halsen.

Ha en bra lördag
Kramar!

17 maj!








Söndag , söndag Söndag! Kan tänka mig att kanske inte alla är lika glada som jag är över att det är söndag .. men nu är det såhär att jag har jobbat fredag och lördag natt och har därför lite ledigt nu, idag och imorgon. Har haft en bra söndag som började med återhämtning av nattpasset därefter blev det en god och smakfull söndagsbrunch här hemma med alla diverse tillbehör och några koppar kaffe till det. Har även haft fördelen att ha tur med vädret min lediga dag ..vädret var ju inte så värst tilltalande igår men det var ju tur för då låg jag ju ändå bara och sov hela långa dagen.

Får passa på att gratulera Norge till segern och tyckte faktisk att deras låt var en värdig vinnarlåt. Synd att inte Arash tävlade för sverige för då hade vi ju kommit betydligt mycket högre upp på listan än där vi hamnade. Fanns verkligen många roliga men även en hel del udda framträdanden igår.

Nu ska jag strax bege mig till stallet för att mocka och pyssla om mina vackra små varelser och sedan hem för att ha en myskväll här hemma med min älskade man. M har varit och handlat inför ikväll och han ska bjuda mig på en god meny vill jag lova er. Till förrätt ska han göra goda (svamp crostini) och till huvudrätt helgrillad oxfilé med smörstekta delikatesspotatis, kall god sås och örtsmör. Har även ställt in en flaska Rosévin (Mateus) på kylning!

Nu ska  jag gå härifrån,
hejhej...

* Hemmaplan *

                              



Ja då var man på hemmaplan igen efter att ha varit iväg & jobbat hela natten lång. Det allra bästa med att jobba nätter för tillfället är att jag slipper sitta i kö i alla dessa vägarbeten som härjar på våra motorvägar just nu, vilket är väääldigt skönt att slippa=) Min sambo satt nämligen i kö i 1,5 timme häromdagen ..inte alls kul! Solen tittade fram tidigt denna morgon så solgalsögonen kunde sättas på i bilen på väg hem *härligt härligt* Idag är jag ledig & kommer nu efter att frukosten är uppäten gå & lägga mig för att sova lite. Senare ska jag ut i solen och njuta av denna onsdagen och sedan handla och städa lite och senare i eftermiddag ska jag ut till hästarna.  Imorgon, fre & lör blir det jobb igen så får ha lite helg idag istället helt enkelt för sen är jag inte ledig förrens på söndag nästa gång.

Hej!

* Slut på det goda *






Nu börjar den långa lång ledigheten närma sig sitt slut och imorgon är det en fullspäckad jobbvecka som börjar igen. Har haft en underbar vecka som har bjudit på många trevlighter. Hade dock önskat att jag hade hunnit träffa alla som jag hade velat men tyvärr är det svårt att få tiderna att stämma överrens ..och  alla har så mycket att stå i.

Igår hade vi en jättemysig kväll här hemma med Sofie & Rasmus. Vi hade köpt goda kräftor och räkor i Smyhehuk och andra goda tillbehör såsom romsås, aioli och räksallad och sedan grillade vi även goda vitlöksbröd och sen gjorde jag en västerbottenpaj som vi också hade till. Till efterrätt gjorde jag en chokladmousse garnerad med jordgubbar=) Under kvällens gång blev det även en och annan god drink som slank ner=)

Denna underbart soliga och härliga söndag startade med stallet imorse sen hem & tog en dusch och därefter åkte jag, pojken, Sofie & Rasmus ner till Falsterbo och tog en lunch på Kust.. *mysigt* Och alltid SÅ gott där! Nu sitter vi här i vår trädgård och ska snart ta en liten fika sen blir det en promenad med hunden. Hoppas på grillning ikväll!=)

Hoppas ni har haft en mysig helg..

* 8:e maj*


Söta Anna


Jag denna dag!

                                             Hejhej!


Förstår inte men denna dagen har verkligen gått så ofantligt fort. Ändå var jag uppe tidigt imorse redan vid halv sju tiden, var då ute med hunden en runda, åt frukost & sedan begav jag mig till stallet. Fick bli en snabb visit i stallet idag med tanke på att jag skulle hämta upp min vän Anna i höllviken redan klockan tio på morgonen. Som tur var hann jag iaf bli klar till kl tio så då körde vi in till stan & fikade & kollade i affärer. Blev tyvärr lite stressigt för Anna skulle till skolan sen men som vi sa bara man får ses en liten stund så räcker det.. bara man ses=) Du är underbar du vännen min så tack så mycket för idag.  När jag kom hem hade solen börjat komma fram så tog på mig träningskläderna & gick ut en långrunda med hunden *skönt*

Kvällen har bara spenderats här hemma med pojken med bra tv & kinamat! Imorgon ska vi träffa Sofie & Rasmus & äta kräftor,räkor & annat gott=) Mer om det imorgon om jag orkar skriva=)

Kramkram!





Ny vecka!

                                                                




Nu är det som sagt måndag & en ny vecka har börjat. Efter mogonen & förmiddagens städande ska jag nu snart ta mig en härlig dusch. Därefter blir det till att pimpla lite gott kaffe, åka iväg & handla lite mat till veckan. Senare i eftermiddag ska jag hämta våra vänners lilla dotter Tova på dagis & leka lite med henne tills hennes Mammsi kommer hem från jobb=) Hoppas, hoppas att jag snart fårbesked om att jag kan komma & hämta ut mina paket på posten där jag har beställt lite kläder.. alltid lika kul! Nu ska jag fortsätta här ..

vi ses!

* Grillkväll & långledighet*

                                                                               


                                               

                                         


                                                                               Halloj på er!


Fan va GOTT det känns när livet är så rättvist som det är just nu;) Har jobbat min sista natt för denna veckan & en härlig långledighet väntar. Är ledig i en hel vecka & det kommer bli underbart! Har mycket jag vill göra här hemma & så många jag vill träffa. Kom nyss hem från jobb samt en tur i stallet (Blev en härlig uteritt tidigt imorse, direkt efter jobbet) härligt för vi var nästan alldeles ensamma ute vid den tiden då jag var klar med hästen ..redan klockan halv åtta var vi ute på fälten & galopperade. Har nu precis fått i mig frukost & ska snart hoppa ner i sängen & vila några timmar. På väg hem från stallet fick jag ett meddelande från min älskade vän Sofie som frågade om vi ville komma över på grillning hos dom ikväll & absolut ville vi det..så senare blir det god middag med två fantastiskt underbara vänner samt deras underbart söta lilla dotter Tova som är Såååå otroligt go. Vi har dessutom lite gott nerkylt rosévin som blev över sen valborg som vi kan ta med oss & dricka ikväll!!=)Ska verkligen bli mysigt.  Ska även försöka sola lite i e.m så hoppas att vädret inte sviker mig.

Ha en härlig & skön söndag!

Första maj!

                                                           



             

                                                                         
                                              

                                               Sofie & jag


                                              

                                               Haha happy faces

                                              
                                              

                                               Redo för att hälla upp champagnen
                                             
                                              

                                               Pojkens bror kollar hockey!

                                              

                                               Caroline & Johan med sin söta dotter Ebba

                                              

                                               Rasmus lagar mat=)

                                              

                                               Sofie & rasmus söta lilla Siri fick också följa med
                                                              

                                                                      Hej alla glada!


Då har det äntligen hunnit bli första maj & sommaren närmar sig med stormsteg. Idag är det en väldigt trött en som sitter & skriver:) Har haft en supertrevlig valborg med många trevliga vänner runtomkring mig. Gårdagen var superbra & vädret hade vi verkligen tur med hela dagen/kvällen. Valborg firades detta året här hemma hos oss med ett par vänner från småland ( Caroline & Johan) kom hit & även Sofie & Rasmus samt min pojkväns lillebror Crisse var här. Hela förmiddagen spenderade jag ute i trädgården med hopp om att få lite fin färg & jag lyckades till en viss del få en lite finare ton;)  Vid två tiden kom Sofie & Rasmus hit & då åkte vi iväg för att handla all den goda maten tills på kvällen vilket blev gott kött, såser, potatis, sallad m.m! Blev självklart grillen som fick gå på högvarv även denna kväll. Kvällen bjöd på många roliga skratt & härligheter. Blev inte att jag kom i säng förrens kl två inatt men det var en lång dag som sagt som började tidigt. Vad gjorde ni på valborg? Hoppas ni hade en lika bra kväll som jag! Nu ska jag ut & sola lite till ..=) Inatt ska jag jobba ... så får bli till att sova ute i solen nu.

KRAM

RSS 2.0