Tisdag!

 Redan tisdag, tycker dagarna springer iväg. Antagligen för att man har mycket att göra. Har faktiskt varit ledig idag. Gick upp vid åtta imorse och slängde i mig en macka och åkte och tog ut alla sju pållarna i det kalla fina soliga vädret. Hästarna blir verkligen glada och framförallt pigga i detta vädret. Körde sen hem och tog mig en VARM dusch..duschade nog säkert i en kvart , tjugo minuter:)Det är såå himla svårt att sluta duscha ibland. Tog mig sen en kopp te (Kanel te) verkligen att rekommendera *super gott* och extra gott nu vid juletid med smaken av kanel. Fick även städat lite här hemma. Är så nojig med att allt ska vara tip topp här hemma hela tiden, till och med så att folk kan skratta åt mig så pedantisk jag är. Kan inte hjälpa det..är bara sån ..hehe! Har nog ärvt det av min mamma för hon är precis likadan fast ännu värre. När jag var klar här hemma tog jag bilen och åkte ner till Mami i skanör. Köpte med mig lunch till oss på Saluhallen i skanör. Idag serverade dom skaldjurslasagne med hummersås..inte alls dumt, dock en väldigt ovanlig kombination i en lasagne kan jag tycka. När vi hade ätit så promenerade vi i över en timme med vovvarna *Så härligt* och hundarna lekte i snön. De blir precis som småbarn när det är snö ute. Sen gick vi in och värmde oss med varmt gott kaffe och goda lussebullar som mamma bakat. Älskar lussebullar..kan inte sluta när jag väl börjat äta dom.
Nu har jag precis kommit hem och ska snart åka och storhandla inför veckan. Lönen kom ju idag också *glad* Är ensam hemma ikväll då pojken är iväg med jobbet och kommer hem först imorgon så ikväll blir det väl till att titta på tv och äta ännu fler lussebullar som mamma skickade med mig hem:) Hej!

Söndag!

                                                           Vinterdag!


Måste börja med att säga att jag bara ÄLSKAR detta underbara vädret som vi har för tillfället. Lite snö, kallt och sol.
Har varit ledig hela helgen och igår körde jag  till Hässleholm och lämnade min älskade ponny till en fodervärd. Känns
väldigt tungt att helt plötsligt överlämna sin livskamrat  till någon annan efter 13 år men han kommer att få det jättebra där. Han är ju iaf fortf min så jag är ju fortf hästägare till två hästar.  Man måste ju prioritera sin lediga tid på andra saker också.

Nu kom min älskling precis hem, han har varit i Lund i helgen så ikväll blir det lugn hemmakväll med god middag och sedan någon bra film *mysigt*Mitt liv börjar äntligen kännas lättare och lättare igen efter två rejält tunga år med allt som har drabbat en. Allt man fått reda på efteråt som man aldrig hade anat. Tänk vad livet kan ändras snabbt:/ detta är någonting man bara förstår när man själv varit med om det. Man blir väldigt rädd att det ska hända igen och igen. Jag måste försöka se mer possitivt på livet än vad jag gör och leva för stunden och vara glad för allt jag har och att jag är frisk. Blev bara så oerhört tomt helt plötsligt och allt stannade upp och jag med det.  All min livsglädje och allt annat försvann. Känns skönt att äntligen vara tillbaka och kunna se inte allt , men det mesta från den possitiva sidan igen. Är så glad vad jag och min pojkvän har i dag. Vi har varandra och älskar varandra och vi har vårt eget hus. Längtar tills vi blir en STOR familj.

Nu ska jag  ta mig ett vaaaarmt bad! Vi hörs,
RSS 2.0