Just nu ....




Nutid & dåtid;-)


Dagens goda frukost!

Mickes föräldrar besökte Ullared i helgen & titta så mycket fina saker
Max & Theo fick!;-) Kläder, solkräm, tandborstar, spel & en fin pool samt
badkläder! Tack än en gång...!


Sitter jag & bara njuter ute i solstolen i den härliga värmen. Barnen blev så trötta & ville ta en liten nap till;-) Tror värmen tar en hel del på de små, plus att de ju fortfarande är lite snuviga. Ingen feber idag, sköönt! Nu går det åt rätt håll. Detta blir en kort vecka eftersom torsdag är en röd dag & Micke är ledig. Har en hel del inbokat nu varje dag, kul.

Blir till att vara ute nu en stund när barnen vaknar & sen äta en god middag! Känns verkligen som om att sommaren är här nu.

Morsdag!


På väg till stallet denna morgon

Mina älskade hästar!<3


Oj, handtaget;-)faaarligt;)

Gott med hö!

Älskade Theo äter glass. Max ville hellre äta med sked!!=)

Ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén men detta är middagen vi
åt igår!

Tänk att man nu själv firas på denna dag, känns så mysigt på något sätt. Andra året för mig som mamma nu ju;) Tyvärr är våra små älsklingar fortfarande sjuka. Vi som skulle göra lite mysiga utflykter i helgen men fick bli en lugn helg istället. Igår hann vi dock med att åka en sväng till Toppengallerian i höllviken hela familjen & handla god middagsmat, titta i alla fina butiker & även hälsa på min mamma som jobbade. På kvällen gjorde vi en god middag av allt gott vi köpte: grilllad kyckling med kall hemgjord potatissallad och en god kall sås på cremé fraiche, soltorkade tomater & örter! Blev verkligen så gott.

Idag började jag min morgon med att ta hand om mina älskade hästar, red en härlig runda samt longerade. Därefter hade vi en mysig hemmadag med grillat till lunch (korv m.bröd) som vi avnjöt ute i trädgården. Nu på kvällen ska vi äta sushi som jag beställt nu tills ikväll eftersom det faktiskt är morsdag;-)

Nu ska barnen badas & sen ska jag njuta i soffan resten av denna kväll.

KRAM!

Dagens syssla!


Ny fin tunika från Silke

Härligt doftande lotion från VICTORIA´S SECRET

Dagens lilla Theo

Max jagar katten=)

Planteringen blev såhär..
&

Såhär;)I denna nedersta är det lavendel som nu ska få växa fram
och i den övre krukan är det margeriter!



Lite vill ha saker nu till sommaren:)

Fin strandmatta från Greengate!

Fina pappmuggar från greengate att ha med sig till stranden/fikan

Grillvante

Också varsin sådan här fin vattenkanna till pojkarna!=)




Har varit att påta och fixa i trädgården. Jag, mamma och mina grabbar har varit och handlat fina blommorBlomsterHuset Europa i trelleborg. Max och Theo älskar att titta på blommor, de brukar alltid bli glada även när vi är på Vellingeblomman och tittar på blommor;) De vill ju klart gärna känna på alla också så man får passa deras små handsingar.

Tyvärr har de små inte varit på dagis alls mycket denna veckan pga att de båda har ögoninflammation:( Max kunde inte öppna sitt ena öga imorse, synd om honom!

Blev så glad när jag skulle logga in här på blogg.se´s hemsida igår då jag såg att min blogg var på förstasidan! Den låg som ett tips under "Barn & familjeliv" kul! Läsarantalet ökade klart drastiskt och helt plötsligt fick man mååånga fina kommentarer, tack snälla ni och fortsätt gärna kika in här för det är verkligen så roligt när man får lite respons på det man skriver. Är även himla roligt att få lära känna nya ansikten.

Just nu sover barnen och ikväll kommer Mickes föräldrar hit & grillar korv med bröd tillsammans med oss!

Snart är det helg..;) Vi längtar!

Sommarvärme


Gårdagens lunch från Aldo- gott!

Fina mamma=)

Mina gullungar

Äter mariekex

Min fina Josse som kom & hälsade på!! Som jag saknat dig!<3

Hehe trött Max med snutten i hela ansiktet!

M & T fick fina tröjor av mormor

Detta goda smaskade vi också i oss;) god rabarberkaka

Den goda frulle/fikan mammsi kom med idag!



Riktigt varmt och härligt väder idag! Barnen sover och jag passar på att ligga & gotta mig i solstolen med iskallt gott vatten med färska hallon i, mums. Igår hade vi en heldag i skanör. Jag & barnen åkte ner vid halv tio tiden och va hemma igen på kvällen. Mamma köpte god pasta till oss från Aldo och finaste Josse kom förbi & fikade med oss senare på eftermiddagen. En helt perfekt dag, fler sådana men det vet jag att vi kommer få för vi har ju HELA härliga sommaren framför oss. Inte klokt vad snabbt jag får färg. Har suttit ute i 30 min och har redan blivit mkt brunare;) Blir ju aldrig röd utan går mer åt det svarta hållet pga mina gener från min pappa.

Imorse va mamma förbi här & hälsade på & hade köpt med sig god frukost/fika från Annas bageri i Ljunghusen. Finns inget bättre bageri än det, älskar deras goda bullar!!

Nu ska barnen få lite mellis sen beger vi oss ut i trädgården och senare ikväll ska vi äta god somrig dillstuvad potatis med lax och färsk baguette och gott Rosé till det. Älskar mitt liv!


Livsnjuteri!


Gårdagens goda fika.

Dagens Theo.

Gladfisen!<3

Godaste ..godaste.

Vilken otroligt nyttig dag;)



Igår hade vi en lugn och mysig dag. Barnen va iväg på dagis först i några timmar och jag fick fixat & donat med både det ena och det andra. Senare på eftermiddagen kom Mickes mamma hit och hade med sig god fika! Max följde sedan med henne hem för han skulle bo där över natten. Jag och Theo mös hela eftermiddagen/kvällen och jag åt god sushi & Theo skulle smaka på riset;) Blev även en lång mysig badstund innan läggdags. Tyvärr har Theo börjat strula med vällingen och vägrar att ibland ens smaka så får börja ge honom lite kvällsgröt istället så han får i sig något mättande innan läggdags. Max gillar fortfarande vällingen men blir lätt störd här hemma när Theo sätter igång & protestera. De livar ju upp varandra väääldigt lätt! Vällingen ska ju ha en lugnande effekt men här hemma blir det nästan tvärtom och det blir så jobbigt.

Senare i eftermiddag ska vi åka ner till Höllviken och äta middag där sen när det är dags att åka hem följer självklart lilla Max med oss hem igen!:)

Blir även en vända till stallet för mig senare i eftermiddag. Ha en riktigt bra torsdag, min favoritdag på veckan ..:)

Kram kram!

Fina saker!


Älskar långklänningar

Stilrena & snygga!

Alltid snygg till ett par vita el ljusa jeans!

Max myser i trädgården

Busarna!<3

Theo som är SÅ lik pappa Micke på denna bilden;)

Vi avslutade helgen med att grilla goda laxpaket, mums!!

Mickes mamma kom med en fin bukett ( Lövkoja)


H&M kommer alltid ut med massa fina härliga kläder på våren/sommaren och det finns så många saker man bara vill ha ..ha haaa!=) Veckan är i full gång & de små är friska & krya & har varit på dagis både igår & idag! Inget roligt väder vi haft idag så hoppas på bättre väder imorgon igen. Har inte tid att skriva speciellt mycket just nu men här kommer lite bilder på vad jag vill ha & även lite bilder från helgen!=)



Lugna gatan!





Sitter här framför tvn och ESC 2011 och smaskar i mig god glass från (BERTE GLASS) en fyllig chokladgräddglass med sega kladdkakebitar, mörk kolasås och kanderade pecannötter, ljuvligt god! Sveriges bidrag med Erik Saade visades just och han är ju alltbra söt den där Erik. Tycker det finns många låtar som är alldeles värdelösa i år! Får se hur det går för sverige i slutet, håller tummarna. Vi har haft en bra kväll med god thaimat & vin och Max & Theo har äntligen börjat bli lite piggare igen. De har varit krassliga nästan hela veckan med förkylning och feber:(( vi har därför haft många hemmadagar och vi har mestadels vistats inomhus men idag fick de små komma ut och det gjorde susen för de blev såå glada!


Ser nu fram emot en ny vecka UTAN förkylningar så vi kan leva som vi vill och göra roliga saker. Imorgon blir det stallet på morgonen precis som idag sen får vi se vad den fortsatta dagen bjuder på!

Ha en finfin helg.

Mysig dag!


Jättegod frukost

Fina Martina!<3


På promenaden


Igår hade jag en riktigt bra dag. Dagen kunde inte starta på bättre sätt än att jag fick träffa min goa vän över en god frukost på Systrar & Bönor. Vi tog båda två varsin god frukosttallrik som innehöll en massa godsaker. Därefter blev det lite shopping innan vi åkte hem för att hämta hem mina små älsklingar! På hemvägen tog vi en härlig promenad sen sov barnen gott i vagnen i trädgården & vi fick pratat ännu mer skit & solen strålade så skönt på oss. Därefter blev det lek innan det var dags för fina Martina att bege sig hemåt. Tack för en supermysig dag mitt hjärta!<3

Kvällen avslutade vi framför tv;n med sushi & vin!

Idag
blir det till att fixa med lite allt möjligt här hemma men mest blir det till att fixa ute i trädgården med diverse olika saker. Nu en kopp kaffe, känner mig väldigt trött idag..gillar jag inte! Hoppas det blir lite bättre efter några koppar;) Micke kände sig inte alls bra när han vaknade imorse & passar på att sova nu när barnen också sover. Skönt det är helg så han får vila upp sig! stackarn.

Imorgon blir det förhoppningsvis till att bygga staket här hemma så barnen inte rymmer;)



Oj, vad hände där?


Fina presenten

Våra små pojkar


Vår lilla kise ;)


Jo, häromdagen när jag satt med mitt kaffe i handen framför datorn & barnen lekte tillsammans i vardagsrummet så helt plötsligt började de skratta jättemycket & härma varandra med att försöka resa sig upp utan stöd. Det gick tillslut jättebra för båda två & vips sa det så gick både Max & Theo runt över hela vardagsrumsgolvet helt själva;D det var en chockad mamma som satt där & nästan satte kaffet i halsen av förvåning. Theo har varit på g med gången länge men Max har inte tagit ett steg innan förrens den där eftermiddagen då han helt plötsligt började gå, plötsligt händer det!=) Idag när jag hämtade barnen på dagis sa dagisfröken att Theo hade gått jättemycket idag. Max hade tagit några kliv men han är nog fortfarande tryggare på hemmaplan. Hela eftermiddagen har nämligen Max också gått här hemma;D Stolt mamma! Yes.

Igår hade vi besök av Mindy & William och jag bjöd på morotskaka & kaffe. Barnen fick leka av sig ute i trädgården och busiga var de;) Alla tre busungarna skulle jaga vår stackars katt Alice:) Max & Theo fick även sina födelsedagspresenter som var ett kit med fina pekböcker "I drömmarnas trädgård" Tack snälla.

Ikväll blir d gott grillat, har gjort en kall pastasallad och sen ska vi slänga på både kyckling & kött på grillen.Till det blir det en kall sås. Älskar att grilla & hade kunnat göra det varje dag.

Imorgon är det äntligen helg & då ska jag träffa en fin vän sen blir d mys med familjen!<3

Valborg!


Fina Anna & Micke!

Malin, jag & Carro

Söta Karin

Gott & starkt!

Jag sitter & njuuuter!

Goa & glada tjejer!=)

SÅ gott & fint gjort!

Titta vilka fina nya skor Max & Theo har fått av sin farmor/farfar!=) perfekt nu när de ska lära sig att gå!


Vi hade en supermysig/trevlig valborg tillsammans med goda vänner inne i malmö. Våra vänner Anna & Christian har nyss flyttat till stan & bjöd därför in till en kombinerad valborgs & inflyttningsfest! Allt som allt var vi ca 20 personer men vi var några par som träffades .. lite tidigare & åt god thai-mat utomhus på deras innegård, hur mysigt som helst och solen värmde på bra. Senare på kvällen bjöds det på allt möjligt gott, bästa plockmaten- sååå fint gjort av Anna & Christian. Tack för en jättetrevlig kväll!! Mickes föräldrar passade barnen och de hade haft det mysigt & M&T hade fått se på majbålet i Höllvilken;)

Återigen ny vecka, det går fort och redan är det maj månad. Barnen fixar galant av att vara själva på dagis några timmar om dagarna och är snälla och ibland väldigt busiga enligt personalen, precis som alla andra barn förmodar jag! Fick åka ut till stallet imorse & ta ut alla hästarna då stallägaren som brukar göra det har gått & brutit handleden, ajaj! Skönt man fick fixat med det imorse så man kan vara hemma & hålla kväll när Micke kommer hem senare i eftermiddag. Imorgon ska jag ha mina små pojkar hemma då det kommer hit vänner & leker med oss. Hoppas på sol imorgon så man kan vara ute utan att frysa ihjäl. Ska tydligen bli upp mot 20 grader i helgen igen, ser vi fram emot för nu är det INTE varmt.

Funderar & funderar på om jag ska sätta lösen eller inte!? Återstår att se helt enkelt..

Nu ska jag grejja & sysslesätta mina barn. Vi ses!

RSS 2.0