*Nyår*




Sista dagen på detta året och det börjar dra ihop sig för årets kommande nyårsfest. Spenderade morgonen i stallet och fick tränat min pålle inne i ridhuset för överallt annars var det ju glashalt. Har varit lika kallt och härligt ute idag som igår om inte ännu kallare idag skulle jag kunna tro. Vi har inte införskaffat oss någon termometer än, något jag måste ha :) får fixas. Annars har jag inte gjort för mycket idag. Går mest här och inväntar kvällen så man kan få påbörja den trevliga nyårsfesten=) Vi kommer fira det nya året med våra underbara vänner Rasmus & sofie samt ett annat par Cecilia & fredrik. Så det blir tre parmiddag med tre rätters meny ikväll *trevligt trevligt*=) Har faktiskt inte alls varit delaktig i middagen då våra män ville stå för middagen ikväll så de har förberett förrätten samt huvudrätten nu på dagen :) så man kommer bara få komma till dukat bord *lyxigt* men älskar ju att laga fina middagar så nästa år hoppas jag  att jag får stå för menyn. Kommer nog bli en del fotande ikväll..så bilder kommer imorgon! Ha ett Gott Nytt År!!!

Snart dags att summera det gångna året!







Snart har redan ett helt år passerat med racerfart. Tycker tiden/dagarna rinner iväg utan att man ens hinner reflektera över det. Detta året har som alla andra år haft sina upp och nedgångar men flest uppgångar för min del i alla fall. Hoppas att år 2009 blir ett ännu bättre år. Det där med nyårslöften vet jag inte riktigt om det är något för mig dock:) Är såå otroligt dålig på att följa mina egna regler och tror nog aldrig att jag egentligen har följt ett nyårlöfte *illa illa* så får se om det blir något i år eller om jag helt enkelt skippar det?

Har jobbat tre nätter i rad nu och är äntligen ledig i någon dag igen. Har nästan sovit hela denna dagen så har inte fått gjort sådär överdrivet mycket idag precis. När jag vaknade kom mamma och hennes man med fika från Annas Bageri i höllviken så det blev min frukost där vid tre tiden *gott* sen åkte jag till stallet , hade insläppet i eftermiddags. Nu är det vinter ute...mysigt och kallt men väldigt fruset i marken och det är lite små jobbigt när man ska rida. Kom hem för någon timme sedan och nu står vår middag på spisen och kokar för fulla muggar. Idag har jag gjort en (Mexikansk köttfärssoppa) ville ha riktig vintermat nu när det är så kallt ute. Och till det blir det frallor/bullar med ost. Ska ner och kolla om soppan börjar bli klar. SES!

***************************************************************************
Soppan blev god men stark men det är bra med stark mat så att man inte ska bli förkyld. Känns som alla går runt och är sjuka just nu. Hoppas att jag håller mig frisk, vill inte bli sjuk nu. Var nyss ute och gick en runda och det var väldigt kallt men skönt. Ska ta mig lite glass nu..kanske inte det bästa att äta när man fryser men är såå himla sugen på det ju:) sen ska jag se Mona Lisas leende som började precis. Ha en bra kväll, nyårsafton imorgon =)*kul kul*

Julhelgen slut!









Tänk att nu är redan julhelgen över och gud vad fort det gick. Alla dessa förberedelser inför julafton och nu är julen redan över:/ det är just det jag tycker är lite små tråkigt..men men..har haft en supermysig julhelg. Har träffat släkten både julafton, juldagen och annandagen och vi har haft jättemysigt och snackat, spelat och ätit och druckit gott. Kommer vara mätt länge nu efter all mat man stoppat i sig  dessa tre dagarna.

Nu är det tillbaks till allvaret igen några dagar innan det är Nyårsafton och sen har jag lite långledigt igen *längta*
Har fått någon konstig värk i min rygg, det gör ont som bara den på hela ena sidan så kunde knappt röra mig igår men det känns lite bättre idag. Kanske någon inflammation eller liknande, inte vet jag. Hoppas det inte blir värre iaf. Är ledig nu ända tills kl fem i e.m sen börjar jag jobba och ska jobba tills kl tio ikväll. Sen går jag på och jobbar två nätter sen är det Nyårsfirande som gäller=) Måste hitta något fint att ha på mig, älskar att klä upp mig och på nyår är det extra viktigt.

God jul...


julklapparna        Jag med kusin                   Jag med kusin        mina små kusiner o tomten  

jag och mamma            jag och moster (suddig)

Äntligen julafton och det känns underbart. Brukar alltid gå upp ganska tidigt på julafton och även i år blev det så. Åkte till stallet och fodrade och tog ut..blev ingen ridning idag för det hade tagit alldeles för lång tid. I stallet bjöds det på pepparkakor, clementiner, glögg och julmusik (riktigt mysigt)kan en julaftonsmorgon börja bättre nej=)

Åkte sen hem och åt lite julfrukost med min älskade pojkvän. Tyvärr blir det så att vi inte firar själva julafton ihop i år men sålänge man inte har barn ihop så är det ju helt ok, sen kommer man ju alltid fira ihop=) Så han åkte nyss hem till sin familj för att fira jul & jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning och sen åka ner till Falsterbo för att fira jul med min släkt. Ska bli så mysigt!

Min andra jul utan dig, känns tomt men ska tänka tillbaks på alla fina jular vi firat ihop älskade Pappa.



(Önskar er en riktigt GOD JUL allesammans) pusss

Ny vecka & julvecka!




Pepparkakscheesecake med saffran


Då var det dags att börja räkna ner dagarna till julafton nu då. Har inte jobbat idag och har för en gångs skull haft sovmorgon, ingen klocka som ringde utan jag fick vakna helt av mig själv. Vaknade redan klockan halv nio men det var ju ändå lagom att gå upp då. Älsklingen är och jobbar idag..hans sista dag sen är han ledig i 2 eller 3 veckor *avis* fast eftersom att jag inte jobbar heltid så får vi ändå många dagar då vi kan vara tillsammans mitt i veckorna så det är ju inte dumt.

Eftersom pojken jobbade idag så passade jag på att åka in till stan och fixa julklapp till honom och herregud det är inte lite folk som stressar runt överallt nu in i det sista:) Tyckte ändå jag var ute i god tid med tanke på att klockan var tio då jag infann mig i stan men nej, nej fullt med människor överallt. Orkade inte gå runt i stan särskilt länge kan jag säga så åkte snabbt hem igen för får panik av allt folk. Kom nästan precis hem och har fixat lite kaffe och ska äta den goda pepparkaks och saffrans cheesecaken som jag fick med mig hem igår av min snälla lilla svärmor:) Sen om ngn timme har jag insläppet i stallet och ska ta in alla hästarna, tror nog att de är väldigt sugna på att komma in då det nästintill blåser storm ute. Hoppas verkligen inte det blåser såhär mycket på julafton. Ikväll ska jag nog kanske hem till Sofie & kolla på Sex and the City filmen och våra män skulle nog kolla på ngn film här hemma=) Så snart dags att byta om till min ridutstyrsel och bege mig till stallet. Kram sålänge,

4:e advent!


  
Tyvärr lite suddig bild, tagen med mobilen!              



Då var sista ljuset tänt på adventsljusstaken idag, lite synd att det är så ljust ute idag kan jag tycka för det ska vara lite mörkt nu i dessa dagarna så att man får ännu mer julkänsla. Var och fodrade och släppte ut hästarna imorse vid nio tiden sen åkte jag hem och åt frukost och sedan dess har jag bara degat. Igår va vi ju hos våra vänner på middag och vi blev bjudna på en helt fantastisk god middag bestående av fin kalvfilé med en god nerkok sås och en riktigt krämig och god potatisgratäng med chevré och till detta serverades goda primörer och gott rödvin *så gott* Verkligen en lyckad och trevlig kväll måste jag säga. Sen gjorde jag och Sofie oss våra favvodrinkar nämligen våra jordgubbsdrinkar som vi verkligen fått dille på och alltid gör när vi ses..ett måste!

Hade tänkt sova lite nu för känner mig lite riktigt trött för var ju uppe ganska tidigt imorse och la mig sent inatt. I eftermiddag ska vi åka till pojkens föräldrar på adventsfika så jag måste lägga mig nu så jag hinner sova. Vi ses kanske senare! Kram kram

******************************************************************************************************
Har haft en jättemysig eftermiddag med julmys på högsta nivå. Svärföräldrarna bjöd på (glöggmingel) som bestod av hur mycket gott som helst. Olika sorters glögg, pepparkaks cheesecake, saffransskorpor, fikon med st Agur, pepparkakor med st Agur, olika sorters tryffelchoklad, allt var bara så himla gott alltså. Vi var hemma vid åtta tiden och har just gått en runda och ska nu snart se Heart Break Hotel för den har inte vi sett och tror nog att den kan vara ganska så rolig. Ha en bra kväll...

20:e december!



                                          

                           


20:e December och Julafton närmar sig med stormsteg. Har hela helgen ledig och njuter som bara den. Va och red en långrunda imorse då pojken låg i sängen och sov:)Tycker så mkt om att gå upp tidigt om mornarna och få mycket gjort.

Så vad har vi gjort idag än sålänge, jo vi har fått bakat scones till lunch *gott* blev att vi åt frukost tillsammans när jag kom hem efter stallet. Vi har även fått städat HELA huset plus putsat alla fönster så nu är här riktigt julstädat och fint plus att jag har tvättat båda våra bilar både invändigt och utvändigt. Hatar när bilarna är så skitiga som de tyvärr alltid är vid den årstiden med allt blött och slask:( Nu hade vi tänkt åka och inhandla lite mat till kommande vecka för här börjar allt bli lite tomt hemma och så ska det inte vara utan man ska kunna välja och vraka.

Ikväll blev vi bortbjudna till Rasmus och Sofie på middag så det ska bli jättetrevligt och mysigt.

Kramar!!


Sista jobb natten sen helg:)

                                                           
Hej på er! Då sitter man här igen för uppdatera lite. Va och tränade hästen imorse, blev markarbete i paddocken med lite bommar försöker variera min ridning så mycket som möjligt varje dag för att inte han eller jag ska tröttna och få ett för enformigt schema. Inget roligt då ju. Det gick iaf väldigt bra idag. Fick även smort allt läder som jag tyvärr kan vara lite slarvig med emellanåt. Bäst att sköta det så man slipper köpa nya sadlar en gång om året, dyrt i längden :) Jaja, nu sitter jag här och har just kollat på Rachael Ray och tagit fram en lussebulle från frysen som jag väntar på skall tina klart. Är grymt sugen så hoppas det går snabbt=) Annars händer det inte så mycket...ska jobba inatt så får väl sova lite sen om ngn timme men just nu är jag inte alls trött och kan inte sova.

Fick lagt in bilderna från igår på datorn och här är dom! Vi hade en riktigt mysig julpyntar kväll. Tog ett bra tag men inte så konstigt med allt det vi hade i ..haha.. Kramar 

Här får ni dessutom se (nästan) hela händelseförloppet....

*************************************************************************************************
Här sitter jag nu lite yrvaken, fick sovit 3 timmar och det behövde jag verkligen med tanke på nattens jobb. Slog på tv:n och sitter just nu och tittar på Las Vegas och pojken kom precis in genom ytterdörren. Till middag blir det bara ngt från frysen för orkar inte ställa mig och laga någon avancerad middag idag. Får bli en lätt middag som sköter sig själv helt enkelt:) Åhh ringde nyss till min älskade kusin Fabian som fyller  6 år idag och han är sååå söt *ler* han är så otroligt gullig när han ska försöka formulera sig i talet i telefonen :) Och han var sååå glad ...och berättade om allt han hade fått. Ja man kommer ju själv ihåg hur viktig ens födelsedag var när man var i den åldern. Ibland längtar man verkligen tillbaka till när man var liten då allt bara var en lek och så roligt man hade. Nu pyser jag hejhej...

*Önskelista*

                                                        

 
Har haft en ledig dag idag så tog lite sovmorgon och åkte sen till hästarna och fick longerat m.m sen följde jag med mamma in till stan för hon ville ha lite sällskap. Blev att vi lunchade på MC Donalds, himla gott faktiskt för det var väldigt längesedan jag åt där. På hemvägen åkte vi förbi en superfin gård som mamma och hennes nya är lite intresserade av att kanske bara kanske köpa. Det ända jag säger till detta är (slå till) hade jag gjort:) Helt ny och fräsch stor gård, inte helt fel om du frågar mig. Oj vad jag hade kunnat trivas på ett sådant ställe.

Nu sitter jag bara här i soffan och zappar mellan kanalerna och läser lite olika favoritbloggar och dricker gott Nespresso kaffe och väntar på att min lilla sambo ska dyka upp! Ses!!

*********************************************************************************************
Blev att vi åkte till pojkens föräldrar och pyntade deras gran, en tradition de alltid har att alla sönerna ska pynta granen och då menar jag inte att de pyntar LITE:) ni förstår de har nog ca 1100 ljus i granen och säkert 100 kulor samt glitter hahaha! Stackars mamma Jane. Hon är så glad sen när hon får ha sin egen gran i fred  som hon vill tills nästa år*Ler* Är nog en av de största granarna jag sett ngn ha inne alltså:) Men ok den blev ju fin men själv gillar jag lite mer stilrena färger så det blir det här hemma nästa år om jag får bestämma förstås:) annars får vi ta och bestämma vart annat år=))Blev en del bilder men de får ni se imorgon. Är trött och ska snart sova. *Godnatt*

*Vilken morgon*

 




 





Ja det var ju inte den bästa starten på denna tisdags morgonen med ett jordskalv. Var på jobbet då det inträffade och klockan var 06.20 och jag slutade 06.30 så det var några fina sista minuter på den jobb morgonen:/ Stod upp när det hände och min första tanke var att grannarna kanske flyttade ngt eller ja gjorde ngt men sen fortsatte det och då förstod jag ju direkt vad det var. Då har man fått uppleva sitt första jordskalv och jag hoppas det blir det sista för den delen, tycker inte alls om sånt här. Körde inom min häst och han verkade iaf helt cool..så det var ju bra. Har nu jobbat 3 nätter i rad och är ledig nu i någon dag. Är nog bäst att gå och lägga sig nu så snabbt som möjligt så att jag kan försöka vända rätt på dygnet igen. Brukar funka ganska så bra för jag har alltid så lätt för att sova. Precis som när jag var liten så somnade jag alltid direkt när man bara la mig:) Måste få i mig lite mat innan jag går till sängs.

Måste ordna lite saker sen i e.m så får inte sova alltför länge!! Ha en bra dag

************************************************************************************************
Har nu sovit och sitter här färdig och klar för att åka bort och handla lite middagsmat till oss ikväll. Ikväll blir det lax! Vi behöver verkligen äta mycket mer fisk här hemma då vi är väääldigt dåliga på det tyvärr. Har precis tryckt i mig en lussebulle samt en saffransskorpa med kaffe till *supergott*

***********************************************************************************************

Mycket riktigt så blev det fisk (lax) till middag, tillhörande kokt potatis en kall god dillsås och en god caesarsallad med brödkrutonger. Som ni ser på bilden så älskar jag sås (haha.) Då vi blev så mätta efter middagen blev det en promenad efteråt och nu känns det mycket bättre. Sitter och väntar på att Äntligen hemma ska börja. Längtar så himla mycket till Jul nu. Pratade med mina kusiner i Göteborg länge i telefon innan idag och dom är ju bara såå underbara. Önskar att vi hade bott i samma stad så vi kunde träffas oftare. Dom blir ju så stora mellan gångerna:/ vill att de fortf ska vara små pluttar *ler* Men tur att jag snart får träffa dom.

På återseende!

*Lucia*


 

Får börja med att säga att gårdagskvällen resulterade i god Thai- take away samt Idol final istället för bio som vi egentligen skulle gått på:) Vi kunde ju inte missa finalen jag och sofie men gubbarna kollade film, inte lika intresserade av Idol som vi hehe! Var väldigt trevligt iaf. Ska försöka ta bion nu i veckan istället sa vi.

Idag är det ju som alla vet Lucia och det för mig innebär mysdag med lussebullar, pepparkakor och glögg och detta har vi såklart fått i oss idag. Har gått en mysig kvällspromenad nu precis och tittat in lite i alla hus och sett hur fint alla julpyntat *Mysigt* Det är riktigt kallt ute nu, blååser riktigt kalla vindar så man blev allt lite lagom röd om dom små kinderna. Verkar inte gå så hemskt mycket roligt på tv ikväll tyvärr så får väl ta fram någon gammal film i högen här hemma. Vi har ju jättemånga Dvd filmer så det ska absolut inte bli några problem.  Problemet ligger mer i att vi oftast inte vill se samma filmer:)

Ha en fortsatt trevlig Lucia!!!!!!!

*Helg*


Äntligen är det helg och man är ledig i några dagar. Slutade halv sju imorse och det var fullt med snö ute och hela bilen var övertäckt med snö. Körde direkt förbi stallet och bytte om där och gav hästarna mat och släppte ut dom. Så mysigt i stallet nu när där är pyntat och fint. Snacka om julkänsla när man kommer in där. Nu sitter jag här hemma och avnjuter en god jultallrik som min pojke tog med sig hem igår från deras julbord som dom hade på jobbet:) Lite väl tidigt att sitta och kränga en massa mat men jag har ju faktiskt varit vaken heeeeela natten låååång och har inte ätit riktig mat sen igår kväll kl 6! Äter nämligen bara en massa frukt på natten när jag jobbar, tycker det känns bäst för min kropp. Så det satt inte helt fel med lite morgonmat nu:)

Måste låta maten smälta lite innan jag sen går och lägger mig. Ska försöka sova 5-6 timmar nu på dagen för ikväll måste jag ju vara pigg då vi ska ha hem Rasmus & Sofie här och käka lite ihop och sen gå på bio tillsammans.

*veckan*

            



Är inte denna fin? Tror docka tt man lätt kan tröttna på den..


Denna veckan har bestått av en hel del hårt arbete.  Många nätter och kvällspass så är ganska så mör i kroppen vid detta laget kan jag säga. MEN imorgon är det helg och då är jag ledig i iaf 2 dagar *skönt* och då ska vi göra lite roliga saker, gäller att passa på. Sitter här färdig och klar för att snart sätta mig i bilen och köra till jobb för att jobba ännu en natt.



TREVLIG KVÄLL

*Mysdag*

                                                                                 



Har haft den mysigaste dagen på vääldigt länge. Vi vaknade imorse vid nio tiden, åt frukost framför tv;n och gjorde oss sedan iordning och begav oss in till stan för att bara gå runt och mysa och köpa julklappar. Min älskling hade nämligen tagit ledigt idag och jag var ledig så tänkte vi skulle få en heldag ihop då det inte händer alltför ofta nuförtiden. Fick faktiskt köpt alla mina Julklappar idag så det känns så härligt att ha det avklarat. Älskar att vara klar i god tid. Även om det var måndag så var det väldigt mycket folk i stan som trängdes i butikerna. Var inne på Cervera för att köpa en julklapp och vi fick stå i kö i säkert minst 45 min (drygt) När vi handlat klart avslutade vi med en lunch på GOZZIP, bar & Restaurang. Vi blev väldigt nöjda med vår mat. Jag åt en god laxpasta med Hummersås och min pojke åt Lammkotlett  med Klyftpotatis och någon god sås. Denna restaurangen skall definitivt besökas igen.

Väl klara inne i stan åkte vi inom pojkens Farmor & Farfar  på vägen hem och hälsade på i deras nya lägenhet. Där bjöds det på goda chokladmuffins samt kaffe. Sedan åkte vi hem. Är ganska så trött nu..det tar mycket på krafterna att gå i stan en hel dag. Nu ska vi se på lite tv och äta mackor! Kram kram!!

2:a advent!




                                                        
Idag har det varit en väldigt mysig söndag, såhär långt iaf. Va hos min älskling imorse min dagliga rutin:) idag ville min älskade polle pussas (haha)sträcker ut hela mulen genom gallret:) han är bara för go. Livet blir såå mkt lättare med honom för han får en alltid så glad. Blev sen hem snabbt för att fixa till mig och åkte därefter till Höllviken och träffade Anna, äntligen liksom..vi har försökt ses nu i flera veckor men har lyckats gå om varandra så jättekul att det äntligen blev av. Testade ett nytt café Märtas som var jättemysigt och dom hade riktigt goda saker att välja på. Därefter blev det ett litet besök på Toppen Gallerian också i Höllviken. Där finns ju faktiskt en hel del bra affärer nu. Där var väldigt mycket folk och jag stötte dessutom på lite delar av släkten ..alltid kul. Inte så ofta man är nere i höllviken /skanör fbo..längre så mysigt när man väl kommer dit och träffar alla gamla ansikten. Nu ska jag göra lite god varm glögg till oss och sen dra med mig pojkvännen ut på en promenad. Ikväll vill jag ha en goooooooood middag. Åhh tänk om jag ändå hade kunnat få pappas söndagsstek..*tänk om* saknar våra stunder tillsammans i köket. Det var du som fick mig att älska matlagning och fick mig att utveckla min passion för matlagningen p.g.a din kreativa förmåga att alltid skapa de finaste måltiderna. Tack!  Vem vet kanske är det just mat jag faktiskt ska syssla med i framtiden. Ha en mysig 2:a advent alia som läser...



*weekend*

                                                                              

Ja då var det fredag, veckans absolut bästa dag. Jobbade ju inatt så var hemma imorse vid 9 tiden, ganska såå härligt att åka hem när man ser alla andra som är på väg till sina jobb. Sen och andra sidan tycker jag ju synd om mig själv när jag får åka till jobb på kvällen när alla andra är hemma och myser=) Men det finns verkligen för och nackdelar med ALLT. Min mamma är för gullig, hon kom förbi mig imorse med bullar från Annas Bageri samt lussebullar ..så vi åt frukost kombinerad lunch ihop *mysigt* hon skulle in till stan nämligen och passade då på att åka inom sin dotter:) Åhh är så trött.. måste verkligen sova. Har en fruktansvärd huvudvärk, tur att man vet vad det beror på iaf och det ordet är självklart (sömn!!!) 

*Hemma*




Vill börja med att berätta att gårdagskvällen var verkligen lyckad. Konserten var jättebra. När vi skulle åka in så började det snöa en hel del så det var väldigt halt så vi fick smyga fram. Inne på arenan var det helt fullproppat med folk. Nu har man iaf  fått vara där inne för första gången. Skulle ju egentligen gått på invigningen men fick ju se det nu istället:) jag och stina hade några riktigt härliga människor bakom oss som man bara inte kunde låta bli att skratta åt *asg*=))

Ja då sitter man här och väntar på att tiden ska gå fortare. Ska nämligen jobba natt!:/ Det absolut värsta med att jobba natt är att det är så tråkigt att vara ledig när ingen annan är det. Ska försöka sova lite om ett tag. Allltid svårast att vända på dygnet första natten man jobbar sen brukar det gå bättre andra natten. Snart helg *wiiieee* ser fram emot en härlig helg som förhoppningsvis bjuder på ngn rolig fest eller ngn god middag=)?

***************************************************************************************************
Ja då fick man sovit några timmar på e.m iaf. Fick nog ihop 4 h! Sitter i min ensamhet då pojken fortf inte kommit hem, så lagom när jag ska åka till jobb kommer han väl hem:/ har precis fått i mig lite middag, lade bara på sådana här vegetariska vårrullar på stekpannan med lite ketchup och kinesisk soja till..helt ok! Blir väl till att slappa lite framför tv;n eller datorn innan jag ska göra mig iordning och åka och jobba heeeela natten lång.

3:e December!!





Ser ut att vara lite bättre väder ute idag iaf. Inte bara regn hela tiden och det gillar jag. Är ledig idag också, har varit ledig jättelänge nu :) Ska jobba natt imorgon igen iaf. Va i stallet som vanligt imorse och bara mockade och tog så det gick snabbt idag. Sen jag kom hem har jag ätit lite, tittar lite på (Efter tio) tycker det är mysigt att titta på. Ibland diskuterar dom riktigt intressanta ämnen faktiskt. Måste åka och handla lite mjölk för såg precis att den var slut och det måste jag ha hemma för att kunna dricka kaffe som jag hade tänkt ta nu ..men det får vänta lite tills jag varit iväg.

Lääängtar tills ikväll för då ska jag på Mamma Mia konsert på Arenan. Ska dit med  pojken och hela hans familj med respektive så det kommer bli supermysigt. Så missar Bonde ikväll haha! men vilket är viktgast  liksom=)) Får ta en snabbdusch och åka till affären. Om det blir till att ta bilen eller cykeln dit är något jag får fundera på =) Vi synes,

*************************************************************************************************

Ja mest snöblandat regnrusk hela denna dagen också. Skulle bli kallt och antagligen komma snö till helgen hörde jag att de sa på vädret innan. Vore väldigt uppskattat om det visar sig att det skulle stämma. Har precis gjort en smoothie med hallon, mjölk, vaniljyoghurt och med banan i.  När den är uppdrucken måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällen. Trevligt ska vi ha det! Kramar!


Regn, regn och regn!



Ja så kan man ju sammanfatta dagen så här långt:/ Gillar INTE vädret ute idag. Va ute och red imorse och blev ju såklart dyblöt men jag är inte den som ger mig för lite regn. Min häst hatar dock regnet..han viker sig som en banan och går med huvudet från regnet så så vidare snygg ridning blev det iaf inte:)Har äntligen blivit varm igen..efter denna regniga morgon. Ska göra mig iordning och sen åka och handla lite middagsmat. Har inte bestämt vad jag vill laga ikväll men brukar komma på det när jag väl är i affären. Är ledig idag och det är Underbart. Vi ses senare!




Detta vill jag ha!!




Då sitter jag här igen för att uppdatera lite. Var iväg och handlade och väl inne i affären så blev mina smaklökar sugna på tacos, inte alldeles ovanligt:) Fick sedan åka till stallet för andra gånge idag för att ta in alla hästarna. verkligen tur man har bil och körkort för det är ju inte runt hörnet man har stallet nu längre utan 2 mil bort. Nästa hus jag ska ha skall vara en gård där jag bara kan springa och ta in mina hästar. En drööööm!! Min stackars häst var helt dyngsur och huttrade så fick lägga massa flitar om honom *sötisen* Sen när jag kom hem tog jag mig lite te och bläddrade igenom lite inredningstidningar som jag köpte när jag handlade *mysigt* och man får många roliga tips. Sen var det dags att laga middag och gott blev det, det kan jag lova er. Är fortf väldigt mätt! Någonting mer lär man nog stoppa i sig nu ikväll ändå:) Nu ska jag vi se Heroes säsong tre. Ha en trevlig kväll,


*Måndag*

                                            

Är nyss hemkommen från en morgonpromenad på en timme, känns riktigt bra att starta morgonen med en långpromenad. Är fint väder ute än sålänge och hoppas att det håller i sig. Man behöver lite sol nu på vintern ju. Man blir så glad när solen strålar fram. Ska nu göra mig en väldigt sen frukost så det får blir en blandning av frulle och lunch (Brunch) ska nog steka mig äggmackor med lite knaperstekt bacon ..det är gottiit. Igår hade vi en riktig mysdag här hemma i vårt hus med Glögg, lussebullar, pepparkakor och lite mysig julmusik och pyntning. Sen på kvällen lagade vi en supergod middag tillsammans och sen gjorde jag en äpplekaka :) Verkligen en nyttig dag med andra ord.

Måste börja köpa lite julklappar nu, man har ju många man ska ge till. Ska in till stan i e.m och träffa min söta lilla syster. Återkommer kanske senare!

**************************************************************************************

Kom hem från stan vid sju tiden och då fick jag med mig pojken ut på en kvällspromenad. Är galen i att gå såå härligt. Ja stan var riktigt mysigt iaf. Fick köpt mig lite smink och någon julklapp blev det självklart också. Tycker att det är roligare att titta på inredning än kläder för tillfället. Hittade mycket fint som jag vill köpa till vårt hus. Är ju iofs bättre att önska sig saker nu när det faktiskt snart är Jul:) Hittade fina muggar inne på ittala och även inne på Indiska som jag t.ex kan önska mig i julklapp. Ja det finns alldeles för mkt fint. Lär nog snart bli en trip till Dk också..och danmark är ju bara bäst på formgivning och design. Guuud är så mätt, vi fikade ganska så sent och jag åt  alldeles FÖR mycket som vanligt ..hahaha!! jaja bara man rör sig efteråt så går det väl an. Tack för en mysig stund älskade syster!! Älskar dig..
Nu ska jag ta på mig myskläder och lägga mig i soffan och kolla på tv. Ha en trevlig kväll...

RSS 2.0