Kalla dagar som spenderats i Gbg!

 
Sitter i soffan och har just tittat på "Solsidan" och till det blev det goda pepparkakor och Julmust, finns det något godare. Vi har fått upp vår packning och katten är hämtad efter att vi varit i Gbg över helgen. Vi åkte vid lunchtid i fredags och va hemma sent i eftermiddags. Även denna gången skötte våra pojkar sig exemplariskt i bilen både på vägen upp & ner. Innan vi åkte hem köpte vi med oss middag i Höllviken ifrån BK, perfekt avslut på en lite längre bilresa och vi var alla hungriga när vi kom fram så det satt fint med lite hämtmat denna söndag.
 
En helg går så fort men vi hade jättemysigt och mina snälla kusiner va så gulliga och passade Max och Theo igår i några timmar mitt på dagen så att jag, Micke min moster & man kunde åka in till stan i några timmar. Vi blev bjudna på god lunch på ett ställe som heter Fiskekrogen. En jättefin restaurang där vi åt deras skaldjursbuffé, såå gott!!
 
När vi va klara gick vi runt & kikade lite i stan och innan vi åkte hem köpte vi med oss en god prinsesstårta till kaffet. Max och Theo hade varit jätteduktiga, sovit gott, ätit mellis och dom hade byggt koja;-) <3<3
 
På kvällen hade vi det mysigt med lite god plockmat, tapas framför tv;n till "Så mycket bättre."
 
Det var riktigt kallt uppe i Gbg men snart hittar väl även den riktiga kylan ner hit så tur att jag har införskaffat vinterkängor till grabbarna nu så dom håller sig varma & goa om fötterna. Måste även hitta ngn bra och varm vintersko till mig själv också. Är lite sugen på ett par UGG igen men ett par låga denna gången isåfall.
 
Blir till att åka till EMPORIA i veckan & det ser jag fram emot;-)
 
 

Hos oss!

Älskar mina nya gummistövlar!
Igår va Sofie här hemma & klippte mina grabbar så att dom skulle bli fina till dagens fotografering!<3
Igårkväll åkte jag hem till Sofie & vi kollade på Hollywoodfruarna, åt sushi & drack Champagne! Jättemysigt.
Söta Sofie hade fixat god efterrätt, SÅ gott!!!
<3 Sötisen!!
Hos oss är det just nu mys framför tv;n och jag passar på att förbereda middagen. Idag blir det kycklingwook med ris, är så sugen sugen på det. Idag var det dags för Max och Theos andra skolfotografering och jag försökte få styr på deras lockar imorse innan lämningen;-) Blev helt ok tillslut;-)
 
Undertiden dom varit på dagis idag har jag hunnit plugga, träna (powerwalk kombinerat med joggning), gett hästarna lunch och hunnit med lite annat här hemma också.
 
Det var två glada & nöjda killar jag hämtade hem från dagis idag! Imon blir det ännu mer pluggande och en liten lunchpaus med mamma i stan. På fredag är det dags för Gbg, som vi längtar..ska bli så mysigt.
 
Nu forts jag ut till köket & matlagningen!
 
Adios!

Klädparty och tvillingdejt!

Max & Theos blivande tvillingtjejer kanske;-) såå jäkla söta små tjejer!<3
Max har lite svårt att sitta still;-)
Så fina alla tre!!
Detta goda som jag nu sitter & knaprar på!
 
Här kommer bilderna från igår
Sofie till höger som var värdinna och sen har vi fina Camilla & Marie!<3
Så fina & goda Cupcakes som Sofie hade gjort!
 
 
Dagarna går lika fort som vanligt och helgen är redan här, igen! Vi har som vanligt haft många härliga dagar och hunnit hitta på diverse olika saker. Igår kväll var jag ju på Me&i-party hemma hos söta Sofie. Vi var ett tiotal mammor som fick tittat och klämt på dom fina kläderna och undertiden som vi beställde så blev vi bjudna på god fika som Sofie hade ordnat, tack för en jättetrevlig kväll!
 
Idag vaknade vi till strålande solsken och hade en tvillingdejt inbokad med fina Natalie och hennes ursöta tvillingtjejer! Dom kom vid tio tiden imorse och vi började med att gå ut på en härlig höstpromenad i det fina vädret. När vi kom hem var det dags för lunch och jag hade förberett en ost/skinkpaj med sallad som vi fick ätit i lugn & ro. Därefter blev det kaffe & kakor och snackade bort många timmar innan hennes man kom & hämtade upp dom på eftermiddagen. Tack för en jättemysig dag & vi ser redan fram emot nästa gång!
 
Fick goda nötter som var överdragna med choklad & yoghurt av Natalie, riktigt goda så dom sitter jag just nu och knaprar på framför X-Factor! Imorgon ska Micke och hans bror ha kalas här hemma för hela släkten så imorgon blir det till att fixa & feja hela fm, eller så får dom fixa och jag rymmer ut med barnen;-)
 
Vi ses!

Kall morgon!

Caesarsallad blev till mig.
Fina lokaler
Fina grannen med lilla Astrid, hennes pojke Axel var på dagis precis som Max & Theo!
Mitt hjärta Anna hugger in på sushin;-)<3
Alltid lika gott!
 
 
Just nu visar termometern att det är 3 grader ute & tidigare imorse när vi gick till dagis kändes det riktigt kyligt. Max & Theo tyckte det var jätteroligt att blåsa ut luft så att det kom rökmoln;-) Theo sa flera gånger, titta mamma, titta..rooooliiiigt;-)<3
Det var två glada små pojkar som sprang in på dagis idag och skulle ha gympa.
 
Har precis intagit dagens första kaffe och ska nu komma igång med alla dagens planer såsom, plugga, träna och hinna fixa med lite saker till ikväll. Ikväll ska jag iväg på Me & I party hos Sofie tillsammans med andra härliga mammor, ska bli jättekul. Ska först åka inom Camilla & sen vidare mot partyt!
 
Igår hade jag & min granne bestämt att vi skulle luncha ihop och så blev det & vi bestämde oss för att åka till Slättarps gård som ligger bara ett stenkast ifrån oss. Alltid lika mysigt där och vi blev nöjda med maten. Där fanns även så mycket fina kläder. Blir en runda dit snart igen! Senare på kvällen kom min fina vän Anna hit och hade varit snäll och köpt med sig sushi efter jobbet. Vi hade en jättemysig kväll och barnen tycker verkligen så mycket om Anna & blev så glada när jag sa att hon skulle komma hem till oss. M & T somnade nästan på direkten så vi fick pratat i lugn & ro & tog oss varsin varm choklad m grädde och kollade på Bönderna! Micke är i Tyskland med jobbet så då är det alltid trevligt med lite sällskap. Senare i eftermiddag kommer mamma hit & ska äta middag med oss, hon ska laga middag till oss fyra, det blir min favoriträtt som jag hade som liten ..nämligen stuvade makaroner med stekt falukorv! Sen är hon snäll & passar mina små godingar tills Micke kommer hem senare ikväll.
 
Solen lyser och jag känner den härliga energin inom mig!
 
KRAM
 
 

Idala Gård!

Först tog vi en Pumpasoppa!
Därefter blev det Sejfilé på rotfruktsbädd med riven parmesan! Riktigt gott alltihop.
Vackra Camilla!
 
Senare på kvällen blev det ännu mer fisk/skaldjur här hemma.
Suddig bild men min lunch idag, en salami& briepaj!
Finaste Martina! <3<3
Igår hade jag en supermysig dag, jag & min goa vän Camilla fick äntligen till en lunchdejt och hade länge pratat om att testa på "Idala Gård" och där var så fint och vilken god mat. Det enda negativa var att det var väldigt lite maträtter att välja mellan. På torsdagskvällar har dom pizzakväll & det måste jag bara testa någon gång. Dom kör efter italienskt koncept & maten är väl tillagad. Där serveras även brunch på helgerna och man kan köpa gott vin där. Precis som dom själva skriver så är matupplevelsen på Idala Gård inte bara att äta mat, det är en totalupplevelse med sinnesro, intryck och själ. Tiden gick fort & vi snackade fort bort tre timmar. Tack för det fina sällskapet vännen!<3
 
Idag har vi den härliga fredagen här och jag har fått pluggat, fixat hos hästarna och hunnit med att träffa fina Martina på en lunch, hur mysigt som helst.<3 Blev till att ta på regnställ & stövlar när jag skulle hämta hem mina små grabbar från dagis..inte det ljusaste vädret idag men tur man kan mysa på inne istället;-) Kan iofs ibland gilla att vara ute när det regnar, som liten älskade jag att vara ute och rida när det ösregnade, är kanske lite konstig men sån är jag;-)
 
Ikväll blir det pizza & vin & antagligen lite X-factor på det!
 
Ha en fin kväll.
KRAM
 
 

Många att fira!

Började dagen hos mina älsklingar och fick passat på att fota deras fina hem;-)
<3<3
Igår innan middagen..
kalastajm;-)
<3
Först fick vi hemgjorda pizzabullar och korv m bröd! Därefter glass, maränger, fruktsallad och goda kakor!
 
Det har varit många födelsedagar den senaste tiden, i förra veckan var det Mickes kusin, Mickes mamma & bror som fyllde år och i helgen fyllde Mickes farmor år & igår fyllde Micke år;-) helt galet rent ut sagt! Vi fick ordnat barnvakt (mickes föräldrar kom hit) och vi åkte till höllviken till Millennium och åt deras smarriga fondue. Idag var det dags för kalas igen, nu var det Mindys söta lilla dotter Wilma som fyllde 1 år. Vi blev bjudna på ett jättefint kalas med mkt godsaker och barnen lekte fint och var nöjda;-) va härligt det är att ha lärt känna alla dessa härliga mammor & barn.<3
 
 
Kollar nu på Bonde söker fru samtidigt som jag pluggar lite och till det har vi lite godsaker som chips & dippa & coca cola! Jaa visst är vi nyttiga.
 
Hoppas ni har en bra kväll. Kramar!
 
 

RSS 2.0