*Morgonstund har verkligen guld i mun* Uppdaterad!


Söta Anna (Värdinnan) som öppnar paket!

Vackra Anna & carolina


Den goooooda Club Sandwichen! MUMS

Samt den utsökta desserten!




Här har ni en som varit uppe och igång sedan klockan åtta denna lördagsmorgon. Fick ett ryck då jag inte kunde sova och drog på mig mina träningskläder och tog en 1 timmes powerwalk. Nu har jag precis ätit en god frukost ute i trädgården. Blev goda nyttiga fullkornsmackor med gott pålägg, ett kokt ägg och ett glas te till det. Naturen och fågellivet är bara så vackert just nu så man vill bara vara ute hela tiden. Stänga in sig gör man alltid annars hela hösten och vintern. Senare idag kommer M hem och gud vad jag har längtat efter honom. Han har ju varit borta ända sen i måndags och vi brukar inte vara ifrån varandra så länge. Då känner man i alla fall verkligen att kärleken mellan oss är stark.

Igår var det tjejmiddag hos Anna och det var en supertrevlig kväll och vi va runt 12 stycken. Anna som är såå duktig på att laga mat hade som vanligt gjort en supergod meny bestående av goda snacks till fördinken, därefter hade hon gjort supersmarriga Club Sandwich och till efterrätt bjöd hon på goda limesockrade jordgubbar med en god egen hemgjord maräng och sockerkakstårta med daim. Ja ni hör själva så gott allt detta lät!=) Tack så jättemycket för igår gumman!

Nu ska jag ta och hänga tvätt, ta en sväng om med dammsugaren för sen när alla "måsten" är gjorda njuta med läsning och solning ute i trädgården.

Nu ringde Sofie precis och frågade om jag ville hänga med till stan en sväng så det ska jag göra nu. Får det bli en kaffe på stan från Espresso House tror jag och sen måste jag köpa ett par nya pärlörhängen.

Ha en ljuvlig lördag!=)

************************************
Nu kom jag precis hem från en runda på stan med S och jag fick handlat mina fina pärlörhängen samt en supersnygg kjol från Åhlens ..den var svart med massa fina rosa blommor på. Stilren och så snygg så den var jag bara tvungen att köpa. Blev även en fikapaus på Systar & Bönor. Jag tog en god blåbärspaj med vaniljsås och S tog en smarrig bagel med kyckling , bacon & Mango Chutney!  Nu ska jag sola & börja läsa lite=) Kram

*Sommarfin*








Ska nog köpa något sådant här fint nagellack idag som jag kan
ha på mig ikväll=) Fina somriga färger!




Äntligen har det hunnit bli fredag och redan en hel vecka har passerat sedan midsommarafton. Hela denna veckan har bjudit på sol sol och återigen SOL vilket har varit och är underbart. Har jobbat en del denna veckan men då mest nätter och just i denna värmen har det varit ganska så skönt att jobba så. På kvällarna är det ju svalt och skönt att jobba och sen på dagarna har jag kunnat sova på dagarna ute i solstolen och fått färg;) *perfekt*

Denna fredagen började med pållarna ..så kom hem för en halvtimme sedan. Red ut på min bjässe och han var jätteduktig. Det är lika varmt och skönt idag och bara skönt att det fläktar lite tycker jag för annars hade det blivit väldigt varmt. Nu sitter jag här och sveper i mig kaffe sååå gott. Ska sen åka och handla så vi har lite mat hemma i helgen. Micke har ju varit i Sälen sedan i måndags men imorgon kommer han hem igen. Kul med lite sällskap igen! Det är bara bra att han inte är hemma ikväll för jag ska ändå bort. Ska iväg på tjejmiddag ikväll till min underbara vän Anna i höllviken. Ska bli jätteroligt att få träffa lite gamla vänner ..blir ju så att man inte träffar vissa på flera år vilket är så synd. Ska därför bli  rikitgt roligt med lite update och se vad alla gör och håller hus. Lite solning ska jag också hinna med idag såklart.

Ha en fin fredag!



*Ett underbart slut på en underbar helg*

                
                 Såååå sugen sååå!hehe
                
                 Min hemmagjorda gräddtårta då såklart=)
                
                 Godaste skumpan!
                
                 Fina armbandet jag fick!
                
                  Supersöta Tova!=)
                 
                  Så skönt med sooool!=)




Vilken härlig helg vi har haft. Midsommarafton som var underbart rolig och en lugn och skön lördag här hemma med en massa mys, en riktig slappe och fixardag här hemma. Även denna söndagen som snart börjar lida mot sitt slut har varit lika bra den. Red imorse en skön runda och efter det åkte jag hem och gjorde mig iordning och därefter började jag baka en tårta (gräddtårta med goda jordgubbar) som jag bjöd sofie, rasmus & tova på som kom förbi på fika ..sen efter lunch. Jag fyller nämligen år imorgon så bjöd över de på lite gottor;) De va så söta och hade med sig ett fint paket till mig (ett jättefint rosa armband) Tack!  Och sofie hade även med sig lite god skumpa *såå gott* så vi satt här ute i trädgården och hade jättemysigt. Efter det åkte vi på en shoppingrunda till Toppengallerian i Höllviken och jag fick plocka ut lite roliga födelsedagspresenter..som min älskade M köpte till mig=) Fick ett par fina solglasögon och två par fina byxor (taaack) blev jätteglad. M köpte också fina kläder. En supersnygg jacka, snygga brillor, en snygg tröja, plus snygga blåa shorts och jag valde ut allting *hihi*  Efter vår shoppingrunda åkte vi till en kina restaurang i Höllviken och åt en jättegod middag på uteserveringen i den härliga varma solen. Därefter åkte vi hem till sofie & rasmus och drack gott kaffe och en god drink. Nu kom vi nyss hem och är ganska så trötta efter en ganska så intensiv men som sagt en väldigt rolig helg. Blir nog snart sängen nu känner jag. Blev ju att jag firade min födelsedag idag för imorgon är det en ny jobbvecka och jag ska jobba natt och pojken lämnar mig själv ..här hemma för att åka med Rasmus till sälen i en vecka men det gör inget för jag ska ju ändå jobba nästan hela veckan. Får vänta ett litet tag till på att min semester ska börja ..tyvärr. Tack alla NI är denna underbara helg!

*Midsommardagen*


Jag, Linnea & hennes kille Micke!

Sillunchen!

Daniel & Micke hoppar för fullt..haha!

Söta Olivia!

Härliga Linnea!

Som jag skrev..var vi i Lomma och Daniel Lindskog kom dit tillsammans
med Anders kramer ..och sedan senare på kvällen tog han på sig en t-shirt
där det stod Anders Kramer Suger kuk i Lomma..vilket faktiskt var sjukt roligt
*hahaha* gud vad alla skrattade =)

Här sitter jag & njuter på gräset efter den goda sillunchen!=)
                                                  

                                                        Heej härliga och soliga lördag!


Här har ni mig, glad men dock en aningens trött efter gårdagens långa härliga midsommarfirande. Ska sammanfatta dagen i korthet. Min midsommarafton började hur bra som helst. Var ute redan klockan åtta på morgonen och red en superskön runda i den härliga solen på min häst och bättre än så kunde inte den härliga midsommarafton börja. Hela f.m var det fint väder. Vi var sedan bjudna på en fest hos våra vänner i Lomma och där var även 30 st andra bjudna gäster. Både kända och okända ansikten vilket var väldigt roligt, alltid roligt att bekanta sig med nytt folk! Klockan 13.30 satte vi oss i bilen för att åka till Lomma och på vägen dit började det såklart regna lite. När vi kom fram bjöds det på god Sangria till fördrink sedan åt vi sillunch och alla snappsade hej vilt;) Därefter kom solen fram igen och vi ..förflyttade oss ut ifrån tältet och njöt av den underbara solen. ( Gäller att passa på) sedan var det dags för goda svenska jordgubbar och glass. Därefter minglade alla runt och jag och Linnea (en superhärlig tjej som jag aldrig tidigare träffat men som jag verkligen fattade tycke för )sjöng singstar och höll på =)

När klockan hade hunnit passera 20.00 började vi så smått tända grillen och det var dags för grillning då alla började bli hungriga igen. Alla hade med sig sitt eget goda kött och vi åt igen ..och hade jättemysigt! Hade helt enkelt en jättemysig dag från morgon till kväll. Tack alla underbara människor för igår. Kommer bilder ifrån igår!

*Toppendag*





Blommor plockade på vår äng här utanför;)

Carro passade in bra in här..för visst är hon vacker som en
blomma=) *Sötsöt*


Och snygga sofie ..som jag ska få träffa ikväll=)

Nu har det hunnit bli eftermiddag och tycker även denna dagen har gått väldigt fort. Är ju alltid så när man hittar på en massa roliga saker. Började denna tisdagen med mina älsklingar ..tränade dressyr i paddocken! Blev sen .. hem och få i mig lite frukost och en snabbdusch innan jag satte mig klar och färdig för att åka och hämta upp caroline hemma hos henne. Va hos henne vid halv tolv tiden och då begav vi oss sedan vidare in till stan för en mysig dag med shopping och fika*
 
Skönt att det var sol och inte något hemskt regn när man va i stan för hatar regn:( Hittade en hel del fina saker. Köpte en fin lila klänning, fina vita sneakers, armband och örhängen och lite smink;) Härligt med shopping. Blev även en god fika på Henrietta Grues café ..och där tog vi oss vars två goda tårtbitar med Caffe Latte (som alltid=) träffade även två gamla klasskompisar Lina & Kajsa där ..alltid kul att se gamla bekanta ansikten. När vi väl var klara så körde jag carro till hennes jobb i västra hamnen och sedan efter det åkte jag hem och började städa här hemma *usch* men behövdes haha.

Sitter just här och väntar på att min M ska komma hem så vi kans ticka bort till Sofie & Rasmus ..för vi ska nämligen grilla gott där ikväll=) Fläskfilén ligger och väntar på att bli uppäten.

Tack alla ni som har gjort min tisdag så bra!

((KRAM))

*Bästa möjliga start*







Ja det har verkligen varit bästa möjliga start/början på denna långa härliga ledighet=) Som alltid i schemat är jag ledig i en hel vecka och denna veckan påbörjades just denna härliga och soliga måndag. Har verkligen tur med vädret för förra veckan var ju inte vädret något direkt att hurra för precis.

Tog lite sovmorgon imorse då jag verkligen kände att det var precis det min kropp behövde. Begav mig sedan ut till stallet & red en runda. Härligt väder redan imorse och det var lugnt och skönt ute på vägarna och inget som skrämde hästen=) Efter stallet åkte jag hem och tog en dusch och sen började jag baka här hemma. Skulle nämligen ha mina älskade nästkusiner här på fika/lunch och ville ha något gott och somrigt att bjuda på. Nu har de precis åkt hem och de stannade här i 3 timmar och de var de tre trevligaste timmarna på länge. Ni är så mysiga! Tycker så mycket om er.

Blev lite foto på alla såklart=)

Nuu ska jag ... snart dressa om och sätta på mig tränings outfiten och gå ut på en 1-2 timmars powerwalk! Yes..va skönt det ska bli! Ikväll får det bli lite plugg och tv tittande och resterna ifrån igår (tacopaj=)

Hoppas ni har haft en fin start på denna härliga veckan? Även midsommar och allt på fredag *herregud* tiden går fort nu. Imorgon händer det också roliga grejer=) Älskar att ha mycket inbokat!!

KRAM!

*Glada torsdag*


Strike a pose höhöhö..!=)

På väg för shopping..=)

Bästa vovvarna

Ego bild=)

Mamma tog många bilder=)

Söta Mami!som hatar att bli fotad ...till skillnad från sin dotter ..haha!






Eller rättare sagt, glada jag denna torsdag=) Är nämligen ledig idag och har haft en underbar dag såhär långt trots det lite nu småtrista och regniga vädret. Va uppe vid 7 imorse och red ut ..en runda på min stora fina hjälte. Hade tur för imorse när jag va ute och red var det lite sol och bara några enstaka moln som visade sig. 

Efter stallet åkte jag direkt hem och tog en dusch sen åkte jag ner till Mami i falsterbo. Älskar att vara där nere på sommaren ( Det bästa som finns) Vi åkte även iväg en sväng till Vellingeblomman då både jag och mamma behövde plantera lite nya fina blommor i våra trädgårdar. Köpte en ny fin kruka och fina pelargonier som jag ska ha i trädgården *fin fint* tog även en lunch där (god räkmacka) sen åkte vi ner till fbo igen och gick ut en härlig promenad med våra svarta fina jaklabbar och efter det blev det en god fika och ännu mer snack. Efter det åkte vi ner till skanörs hamn och köpte god fisk i fiskhuset samt goda olika såser som skall ätas till middag ikväll. Därefter åkte vi även förbi pappa och hälsade på med fina somriga blommor. Tänk om du hade kunnat vara här med oss istället ..Varför varför varför..? Livet är inte rättvist!! Du ska ju finnas här hos oss och ingen annanstans. Ska köpa med mig fina rosor tills nästa gång jag hälsar på dig.

Kom nyss hem och sitter och väntar på att det ska sluta regna så jag kan gå ut och plantera lite. Ska även försöka ta en joggingrunda lite senare. Älskar att vara ledig =) men vem gör inte det *ler* Hoppas nu det kan sluta regna dåååååå!
Kraam på er..

*Helgen & veckan*



Bilder från fördrinken gott (Rosévin) innan grillningen på lördagskvällen i underbara Gbg!


Då sitter jag här ..igen efter en härlig ledig helg med fullt upp ända från början till slut och tre dagar in i veckan med jobb för hela slanten. Var uppe i Göteborg i helgen och bodde hos mina kusiner. Vi åkte inte upp förrens på lördagen och hem på söndagen igen så det var en snabb visit denna gången tyvärr. Påbörjade min utbildning på söndagen och har nu händerna fulla med roligt studiematerial. Det är en distansutbildning jag tagit mig an och planerar att vara klar i början av höst.

Har jobbat natt nu både måndag och tisdag men idag och imorgon är jag ledig=) vilket ska bli härligt! Kom precis hem och vädret ser lite bättre ut idag ..just nu stålar solen och det var varmt och skönt ute. Ska ta och krypa till sängs nu när jag ätit upp frukosten. När jag sen vaknar så lovar jag er att det säkert kommer att regna ute ...men får hålla tummarna på att solen stannar kvar ett tag till. När jag sedan har fått vila lite hade jag tänkt ..träna (powerwalka) en timme ..sen ta en tur till affären och handla någon god middagsmat till oss ikväll.  Är sugen på att göra en riktigt god gourmetmiddag idag känner jag =) Sen får det även bli lite pluggande.

Godnatt från mig!

*This evening*

                      

Äntligen fredag och en ledig härlig helg står framför mig. Nu har vi nyss ätit middag här hemma jag och M och idag lagade jag bara en lätt måltid ( chili con carne med ris & sallad) Ska nu ta mig en härlig dusch sen ska vi sticka bort till Sofie & Rasmus och snacka & dricka lite gott vin *mys* Blir ingen sen kväll ..då vi imorgon ska upp i tid och packa in oss i bilen för att åka upp till Göteborg. Härligt att komma bort lite om så bara för en dag;) Inget regn ute just nu ..kors i taket. Vill ha tillbaka sommarvärmen men verkar som om jag får vänta ett tag till tyvärr. Ha en härlig fred kväll!

*Hej*

*Studenter till höger & vänster*

                                             
                                   ((Gick samhälle språk på sundsgymnasiet, vellinge))
                                   
                         


Det är helt sanslöst vad tiden går fort. Redan 5 hela  år sedan jag tog studenten. Fällde enbart glädjetårar hela denna underbara dagen och många, många dagar därefter.  Har alltid ogillat skolan och var så glad att komma bort från skitet och själv få bestämma vad jag ville göra varje dag ..en underbar frihet har det varit ända sedan den dagen. Trivs mycket bättre med arbetslivet, kanske är jag ensam om det vet inte men så tycker jag i alla fall =) Man kan ju inte annat än bli påmind nu i dessa tider då alla lyckliga tar studenten. Hade mer än gärna gjort om det igen. Blev så fint uppvaktad av alla nära och kära, (tack än en gång för att ni gjorde min dag oförglömlig) Kommer även alltid vara SÅ evigt tacksam över att jag faktiskt (hann) fira denna underbara dagen tillsammans med min älskade pappa. Du var alltid BÄST på att ordna fina fester du=) Älskar dig!

Nu kom det allt en liten tår från ögat .. allt detta på grund av ALLA fina minnen som jag alltid kommer att ha med mig!

TACK!

*Älskade juni månad*

               
                Min hemmalagade smulpaj med jordgubbar/rabarber m. god vaniljglass!




                                                                   God förmiddag på er!

Äntligen är vi inne i juni månad och jag har alltid haft en speciell förkärlek till denna månad då det är i början av hela den härliga sommarperioden samt att det är min födelsedagsmånad.  Månaden har ju börjat på bästa tänkbara sätt dessutom med extremt varmt och härligt väder så vad mer kan man önska sig just nu. Var ledig igår och njöt här hemma hela dagen. Solade och fixade lite i trädgården, red och tränade på kvällen. Idag är jag ledig här nu hela förmiddagen och i eftermiddag är det jobb som gäller från klockan 16.30-21.30! kort pass idag.  Har spenderat morgonen/förmiddagen i stallet hos hästarna och det fick bli en (kort) ridtur idag då både jag och hästarna tyckte det var hiskligt varmt ute. Har även fått i mig en god och smakfull latte och påbörjat lite städning av huset och ska strax fortsätta där jag slutade. Var bara tvungen att ta en liten paus och sola lite=) Längtar till helgen då det blir till att åka upp till Gbg. Ska hälsa på mina kusiner och även påbörja en distanskurs däruppe vilket ska bli väldigt intressant. Nu ska jag fortsätta här!

*Kram kram kram kram kram*

RSS 2.0