Påskbyn!

Igår hade vi en mysig dag. Först åkte jag och Theo till tandläkaren för ett litet besök och det var väl egentligen mest att dom tittade igenom hans tänder och efteråt fick han ett klistermärke och en tröja! Han var i alla fall jätteduktig och öppnade munnen fint. Mamma passade Max undertiden som vi var där. När vi kom hem åkte vi alla fyra till Vellingeblomman (Påskbyn) hur mysigt som helst och en massa roliga saker för barnen att titta på. Vi passade även på att ta en fika/lunch där. Åt en jättegod lasagne & barnen fick pannkakor.
 
Idag har vi varit hemma från dagis då vi alla tre, förutom pappa Micke är krassliga med en dunderförkylning & jag har även dragit på mig feber & halsont:/ trots den dumma förkylningen tog vi på oss alla tjocka ytterkläder och gick till skogen efter frukosten och spenderade vår förmiddag där i den härliga vårsolen!<3
 
Eftermiddagen har varit lugn och vi har lekt med lera, ritat lite & precis ätit mellis. Ikväll blir det en runda till hästarna sen ska jag lägga mig i soffan & ta det väldigt lugnt & lägga mig tidigt ikväll. Går ju inte direkt att lägga sig med dessa busungarna här hemma & vila upp sig..;-) bara till att glömma. Dom sov inte ens middag idag, trots att dom somnade sent igår & vaknade redan strax innan 06 imorse!!
 
 
Ska köpa hem lite vitaminer och MKT frukt ikväll och hoppas på att det dröjer länge innan nästa förkylning tränger sig på. Hoppas ni också fått njuta lite utav solkenet denna  lillördag! KRAM
 
 

Sköna söndag!

   
  I torsdags va jag & barnen på fika hemma hos Mindy. Sofie (på bilden) va också där;-)
Gott gott med fika!
Härliga Mindy!
I fredags träffade jag min fina på lunch i stan!<3
 
 
Förrätt igår; Bruschetta med tomatröra, chevre med honung, chilli cheeze hjärtan & lite skumpa.
Africana blev det till huvudrätt.
Till efterrätt blev det bär med glass men fick ingen bra bild på det tyvärr.
Sötisarna!
Korv med bröd blev det till barnen!
Söta Camilla!!!
 
 
 
                                                           Hej mina vänner!
 
Hoppas ni har har haft en bra helg hittills...? Här har vi det bra, myser runt lite och snart ska jag fixa lite lunch till oss. Igår hade vi härliga vänner här på middag, Camilla, Rickard & Bianca. Vi träffades ganska så tidigt så barnen skulle få leka extra länge. Fick fina tulpaner och godispåsar till barnen! Tack för en trevlig kväll fina ni!
 
Senare blir det antingen ett besök till Vellingeblomman eller en tur till skogen med lite fika, får se vilket det blir.
 
 

Mysig måndag!

Sötisar!!
Godingar!!
Lånade denna bilden av Hanna!
 
 
Då var helgen förbi och tyckte den gick lite extra fort denna veckan. I fredagskväll när Micke kom hem åkte jag in till stan för att möta upp min vän Hanna för ett restaurangbesök på Lemongrass. En mycket trevlig kväll med god mat & trevligt sällskap.
 
På lördagen hade vi en mysdag med besök i höllviken, semmel fika & Max & Theo fick sitt efterlängtade lördagsgodis för tredje gången i sitt liv...;-)
Söndagen gick åt till städning, storhandling, träning och middagsbesök av Mickes föräldrar som åt hemgjorda hamburgare här hemma tillsammans med oss.
 
Ny vecka och vi startade veckan med att åka hem till Hanna & hennes sötisar på fika/lunch!! Theo fick följa med & Max fick vara hemma med mormor men dom hade gjort en hel del kul saker dom också. Känns skönt att kunna sära på våra busar ibland eftersom dom är inne i en ganska så intensiv period just nu. Mysigt för dom båda två! Dom är dock verkligen som helan & halvan för dom saknar alltid varandra grymt mycket när dom är ifrån varandra;-)
 
Hanna hade fixat goda pannkakor, kakor & GOTT kaffe. Du är duktig på kaffe du vännen!
 
Fick båda pojkarna till att sova middag i sängarna sen när jag kom hem och dom sov i lite över en timmes tid. Resten av dagen höll vi oss inne då det var sånt trist väder ute.
 
Till middag gjorde jag en pestokycklinggryta med ris & sallad och den verkade vara populär av både barnen och Micke då allt tog slut, ett bra tecken.
 
Har nu tryckt i mig en skål naturell yoghurt med frusna hallon & blåbär. Försöker ju vara lite nyttig om vardagarna!
 
 

30 års fest!!!

Fina Hanna med sin fina mage!<3
Smaskens!
Mamma skickade denna bilden..lördagsgodiset är nu infört;-)
Jag & fina Sofie (värdinnan på festen)<3
Fina vänner!!<3<3
 
I fredags va jag i Lund och mötte upp min härliga vän Hanna för en mysig fredagsfrukost inne i stan. Vi gick till Espresso House och hade mycket att prata om då det var längesedan vi träffades. Vi gick sedan vidare till hennes butik och fikade (igen med god kaka & kaffe.) Om några månader blir hon precis som jag tvåbarnsmamma, mysigt!=)
 
På kvällen kom Micke hem med goda räkor och kräftor från Göteborg. Vi åt tills vi sprack men gud va gott det var!
 
I lördags kom mamma & Claes och hämtade Max och Theo vid lunchtid och vi hade hela dagen till att ta det lugnt ..och fixa här hemma. Vi åkte även till Emporia och köpte present till kvällens 30- års fest för fina Sofie! En barnfri fartfylld fest med god mat, trevliga människor och mycket skratt. Tack för en supertrevlig kväll min fina vän!<3
 
Blev en härlig sovmorgon i söndags och vi bakade nyttigt Lchf bröd till frukost, första gången vi testade det och det blev jättegott. Efter en lång frukost blev det lite träning och på eftermiddagen kom våra små godingar hem och vi hade en lugn eftermiddag, kväll. Har haft en jättebra helg!
 
Sitter nu här och ska alldeles strax byta om till träningskläder, ta en joggingrunda och avsluta med att fixa i stallet och sen blir det ännu mer pluggande.
 
Ikväll är det "Familjen Annorlunda" på tv;n & jag slutar aldrig att fascineras över hur dom får vardagen att gå ihop. Där ligger man verkligen i lä..haha!

Våffellunch med vänner!!


Imorse vaknade vi runt åtta - tiden och var pigga och utvilade. Dom sover så gott i sina stora sängar som dom fick av farmor & farfar i julklapp. Vi gjorde oss iordning och gick ner och åt frukost. Vid halv elva tiden kom våra vänner Sofie, Leon & Julian hit för att sen senare äta våffellunch med oss. Snacka om att barnen åt ...;-) Jag & Sofie hann ta en våffla mellan varven/ gräddningen - haha! Busungar. Efter maten lekte dom och var mätta & belåtna och vi mammor kunde sitta i soffan och prata lite och ta det lugnt över en kaffe.
 
Max & Theo är just nu inne i en övergångsperiod när det gäller dagvilan men idag efter att Sofie och hennes pojkar åkt hem ville dom sova så jag packade ner dom i vagnen och dom sov gott i en timme, sen väckte jag dom .. men dom hade nog gärna sovit längre men då hade dom varit vakna hela kvällen och det ville inte jag. Har varit ensam hemma med barnen ikväll då Micke är i Gbg & Uddevalla med jobb och kommer hem först imorgon kväll. Gjorde det lätt för mig ikväll och fixade lite köttbullar & makaroner till mig och grabbarna till middag.
 
Imorgon har vi den härliga fredagen här igen och jag ska starta den med att träffa min vän Hanna över en frukost i Lund.
 
Sov så gott mina vänner. Kram

Klippning, fika & namnsdag...

Busfrön är vad ni ÄR men så jäkla BÄST!!!<3<3
 
Min älsklings namnsdag idag, Maximilian, Max. Idag hade vi egentligen bestämt träff med våra vänner Hanna, Elina & Molly men då det härjade lite sjukdomar så fick vi tyvärr ställa in. Därför tog vi denna fredagen till att fixa pojkarnas hår. Farmor gjorde oss sällskap och mötte upp oss här hemma och sen hade vi en tidig klipptid kl 09.00 & dom blev fina & va jätteduktiga. Vi gick sedan vidare till Systrar & Bönor mitt stammis ställe i Trbg & tog en mysig fika! Därefter gick vi runt lite i stan.
 
Har precis ätit mellis, nya favoriten är knäckemacka alt finn crisp med hackat ägg som man blandar med lite smör, sjukt gott!!
 
Lite trist väder denna fredagen bjuder på men tror att vi snart klär på oss regnkläder och går ut en runda. Man får alltid så mycket gladaaare barn om dom får vara ute och leka.
 
Ikväll blir det myskväll, ska laga en god pastarätt och det blir film och gottigheter och ett eller två glas vin!..Är det fredag så är det.
 
Puss!

RSS 2.0