v.19!=)









Sitter
här framför datorn och är väldigt, väldigt trött. Har haft en jättebra dag som började i stallet och sedan begav jag mig in till stan för att träffa min gamla barndomsvän Madde och hennes söta Wincent!! Såå söt liten pojke och så lik sin mamma :) Vi fikade och snackade en massa och hade jättetrevligt. Verkligen roligt att träffa dig och det var ju verkligen på tiden så detta får vi absolut göra om SNART igen!;) Saknat dig!

Får även passa på att välkomna v.19 och det börjar verkligen kännas att man är gravid nu. Har en del komplikationer och kanske extra många p.ga att det är en tvillinggraviditet. Snart dags för nästa ultraljud igen och det ser vi verkligen fram emot!!!! :)

På eftermiddagen har jag bara tagit det väldigt lugnt här hemma och inte gjort särskilt mycket. Har mest blivit en massa tv; tittande i följd av Mammas pojkar & Glee som jag tittar på just nu. Blir snart sängen för min del!

Godnatt mina goa vänner!


En solig hälsning!




Tisdagen
har redan hunnit övergå till eftermiddag och fantastiskt nog har det varit sol hela denna dagen. Hade gärna velat att det skulle varit någon/ några grader kallare men, men kommer väl kanske snart *hoppas*


Började morgonen med stallet och vid halv 11 var jag i höllviken och träffade min söta vän Anna för en fika. Vi åt supergoda mackor och man fick SÅÅ mycket så varken hon eller jag orkade äta upp. Gillar när man får mkt mat för pengarna:) En del andra matställen här i krokarna är så vansinnigt dyra också får man knappt någon mat. Rekommenderar därför starkt Märtas Café i höllviken!! Hade nu tänkt ta en liten promenad och sen bara vila en stund i soffan p.ga min enorma trötthet som gör sig påmind hela, hela tiden:( *suck*

Var igår hos barnmorskan och fick höra de små livens hjärtslag för första gången=)=) Det var verkligen en häftig känsla måste jag säga, att först få höra det ena barnets hjärta slå och sen det andras=) Dubbel lycka!

Äntligen är det dags att börja julpynta till helgen och gud vad jag ser fram emot detta.

Många kramar ♥

Lugn härlig torsdag!






God eftermiddag
mina vänner!



Torsdag
är det ju idag & jag har varit ledig hela långa dagen. Började med ett besök i stallet imorse i vanlig ordning & tyvärr började även denna dagen lika grå & trist som alla andra dagar den senaste tiden:( Undrar sååå vart solen tagit vägen? Efter stallet blev det en skön dusch & sen körde jag till vellinge för att träffa RebeckaMimmas Café där vi tog en god fika tillsammans. Vad är mysigare än att sitta på ett mysigt café med trevligt sällskap & god mat en sådan här dag .. ingenting! så det var verkligen mysigt. Vi gick sedan vidare och kollade lite i affärer & tittade i en favvis affär som säljer fina Odd molly kläder & sedan gick vi vidare in till en annan affär där en gammal klasskompis från gymnasiet jobbade så det var jättekul att stöta på henne & höra hur allt var & var hon befann sig i livet;) Har nu gått in i v. 18 & har väl inte vuxit sådär hemskt mkt sedan den senaste bilden jag lade upp här så väntar med att lägga upp en ny bild tills jag blivit lite större;) Allt känns bra förutom att jag fortfarande har ett konstant illamående & är såå otroligt trött hela tiden. Efter att ha gjort en sak behöver jag sätta mig eller lägga mig direkt så känner inte riktigt igen mig själv. Är inte den som blir trött i första taget i vanliga fall.:;)men är ju inte så konstigt att jag är annorlunda nu heller, vore ju nästan konstigt annars. Nu ska jag ta en snabb städning, slappa i soffan med en kopp Chai Latte & lite skvaller!;) Sen nästa är att laga middag & idag blir det antingen fläsk med löksås eller en god pastarätt. Ikväll blir det till att kolla på Halv åtta hos mig & Mammas pojkar! 

Hejhej!

♥ 7 år tillsammans med pojken ♥

Idag är det hela 7 år sen jag & min älskling blev tillsammans. Helt otroligt vad tiden går fort! Vi har varit med om en hel del tillsammans & han har verkligen stöttat mig genom åren. Utan honom vore inte livet lika värdefullt att leva. Älskar dig!!!! Kan inte riktigt förstå att vi om ett tag ska bli en riktig egen familj*otroliiigt* och så underbart.

Började denna lediga söndag med att rida ut en härlig sväng med Josefine min älskade skötare & det gick super. Därefter åkte jag hem & jag & M åt scramble eggs & bacon *gott gott* sen har vi bara slappat här hemma. Nu ska vi alldeles snart bege oss hem till M föräldrar på kalkonmiddag =) sen senare ikväll blir det bio med pojken, hans bror och hans brors flickvän & vi ska se på 2012! Hoppas den inte är alltför rälig *huuuuh* tror den är riktigt bra.

Ha en bra kväll!

PUSS ♥

Vaccinerad!





Då var man vaccinerad trots alla olika funderingar från alla olika håll. Kan säga att jag kände mig vääldigt osäker ända in i slutet och fick nästan lite lätt panik när hon väl skulle sätta sprutan i mig:( Nu finns där i alla fall ingen som helst återvändo utan gjort är gjort och jag hoppas att jag gjorde det rätta för oss alla 3. Kände igår kväll att jag hade fruktansvärt ont i armen och inatt vaknade jag till ett flertal gånger då jag hade så ont så att jag bara kunde ligga på den andra armen. Har haft ont i armen hela dagen idag också, plus att jag nu känner mig febrig & har ont i huvudet. Funderar på att ta en kalldusch & sedan hoppa i säng och försöka sova bort det. Sista arbetspasset imorgon innan helgen & det ska bli så skönt. Har jobbat 7 dagar på raken nu så jag är verkligen välförtjänt av en ledig helg *huuuh*

Idag går jag in i v.17 & tiden går verkligen fort. Illamåendet finns tyvärr kvar och mornarna är ju klart jobbigast men även kvällarna kan vara jobbiga. Mitt hungersug börjar försvinna och det är nästan så att jag får påminna mig själv om att äta, vilket jag inte är van vid att behöva göra;) Magen växer sakta men säkert! Skulle gärna vilja spendera mer tid åt bloggandet men just nu är jag sååå trött och jobbar mycket & har mina hästar att ta hand om varje dag efter jobbet så orken är ibland totalt borta. Kommer kanske igång om några veckor, vem vet;)? Här kommer i alla fall den första bilden på mig och de TVÅ små bebbarna!

Stor Kram!!

En dag som denna!




En dag som denna
har självklart fått mig att tänka SÅÅ på dig min älskade pappa! Önskar att jag hade fått fira dig..som jag alltid gjort tidigare men tyvärr fick vi inte fler chanser.  Du är djupt saknad av hela mitt hjärta!!!

Älskar dig

♥Jullängtan ♥





Ytterligare en vecka har gått och för varje dag kommer vi en dag närmre julen. Har verkligen en stark jullängtan just nu. Längtar efter att få plocka fram allt det fina julpyntet, klä granen & få smaka på årets första goda glögg. Tyvärr får jag vänta ett litet tag till. Kommer nog i alla fall snart börja inhandla lite julklappar då jag alltid brukar vara ute i god tid när det gäller detta. Helgen har susat förbi och det är redan söndag och 1 november. Igår kväll var vi med min sambos familj och åt en fantastiskt god buffé på St Markus Vinkällare i malmö och här är det verkligen miljön och menyn som är de två stora huvudattraktionerna. Man blir alldeles överväldigad av alla dessa otroligt goda smaker och allt är så otroligt vällagat. Tack för en jättetrevlig kväll!

Idag har det varit innesittarväder och vi har fixat och donat här hemma med diverse olika saker, såsom tvättning, städning m.m men snart ska vi bege oss till affären och köpa hem middagsmat även till denna kväll. Idag blir det helstekt fläskfilé med Bakad potatis och champinjonstuvning, *gott gott*

Njut av söndagen!

RSS 2.0