Sjuk,sjuk sjuk...




Börjar
bli allmänt trött på denna hemska & räliga förkylning som jag dragit på mig. Har legat sjuk hela helgen och skulle egentligen jobbat både i fre, lör & söndags. Idag har jag i alla fall varit feberfri men stannar hemma imorgon också sen får jag äntligen komma iväg & jobba lite på onsdag vilket faktiskt ska bli skönt. Det är så otroligt tråkigt att ligga sjuk hemma. Denna dagen har jag varit i stallet en stund imorse så har fått lite frisk luft i mig *skönt* även om jag är sjuk måste jag ju alltid i alla fall en snabbis till hästarna & ta ut dom och mocka. Har äntligen hittat en skötare som både jag & hästen verkar gilla mycket bra så det är jättekul & även skönt med lite avlastning emellanåt. Tittade just ut genom fönstret & herregud det är verkligen helt mörkt & klockan är bara halv 6, nu mörknar det verkligen fort. Tur man har varit på Ikea för ett tag sedan & inhandlat flera paket med ljus. Tänder upp hela huset med levande ljus varje kväll för det är ju så mysigt.

Ikväll blir det min hemlagade kåludding & sen efter det Tinas cookalong.

Ha d gött!

En mysig tjejkväll!





Fick denna superfina buketten av Anna!





Fredag
och sista arbetspasset för denna veckan. Jobbar i e.m/ kväll så sitter och väntar på att få komma iväg så att tiden går fortare tills jag får komma hem igen. Hade hellre kommit hem nu men men tyvärr! Nu till något annat;)hade i alla fall en jättetrevlig kväll igår med en av de bästa vännerna man kan ha. Vi åt & drack gott och snackade en himla massa. Tack gumman för det trevliga sällskapet!

Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag så sakteliga bege mig till arbetet!


Trevlig helg!


8 Oktober!






Redan torsdag, ute är det blå himmel och sol i denna stund. Är ledig idag och har spenderat morgonen i stallet hos de bästa och ska snart försöka få i mig lite god lunch. Därefter blir det en tur till affären för inhandling av kvällens middag. Då min äkta hälft är på jobbresa i Göteborg så har jag passat på att bjuda hem min underbara vän Anna på lite middag här ikväll. Har tänkt göra en god pasta & kycklingrätt med en god sallad till. Måste även passa på att gå ut på en promenad i detta fina vädret .. MEN först, fixa lunch & tvätta!!



Stor Kram
//Gabby

Inköpslista!








Jag befinner mig just nu i en period där jag känner ett stort behov av att handla, handla handla! Det som lockar mest är förstås alla mysiga och fina höstkläder. Måste köpa nya varma skor och funderar på att köpa sådana här Uggs stövlar för tycker de ser så mysiga ut. Kommer nog köpa ett billigare alternativ och istället köpa fler i olika färger, mycket roligare ju!=) Har haft ledigt nu på förmiddagen och har hunnit med att rida, städa och nu ska jag göra mig en kopp grönt te och slappa i soffan innan det är dags för arbete igen i eftermiddag.



Ha en lovely dag, här skiner solen just nu i alla fall!

Kanelbullens dag!







var det slut på denna helgen och jag undrar vart tiden tog vägen? Det var väldigt skönt med en ledig helg då jag jobbat jättemycket den senaste tiden. Jobbade förra helgen både lördag & söndag och jobbade hela denna veckan ända tills i fredags vilket innebär att jag alltså i fredags hade jobbat 7 dagar i i streck. *Pust* och inte nog med det så har jag även jobbat över många utav dagarna så dessa två lediga dagarna behövde jag verkligen. I fredags fyllde min älskling år och hans mamma, pappa samt faster kom hit med god plockmat från Millennium i Höllviken. I lördags var det kalas för pojkens farmor inne i stan där det bjöds på god smörgåstårta och goda kakor. Även idag söndag har det varit kalas här hemma för pojken & hans bror som firade sina födelsedagar ihop så släkten var här och vi bjöd på en massa olika kakor & pajer.

Kvällen har vi bara spenderat här hemma med god mat & film! Jobbdags tidigt imorgon bitti igen så kommer nog snart gå & lägga mig. Vilket hemskt väder denna helgen bjudit på .. storm storm & åter STORM! Usch..

Hej på er!

RSS 2.0