Höllvikenhäng!

Tycker det är väldigt mysigt med hösten och vill faktiskt att det ska bli lite kallare ute nu snart så att jag kan börja använda min härliga dunjacka:-) 
 
Igår blev det en bra dag & efter en tidig morgon med hästar, skola köpte jag med mig sushi hem till min fina vän Anna i Höllviken. Hon hade fixat god morotskaka & gott kaffe, perfekt dag med fin vän!<3 På em blev det lekplatshäng, gillar det här ordet "häng" :) och massa ritande med mina pojkar. Det som gäller nu är att jag ska rita Batman hela tiden så måste öva mig lite idag, Theo blev sur på mig igår för att han tyckte att jag hade ritat en fuuul Batman, haha! 
 
Sitter med en shake och ska snart göra klart i stallet, iväg på ett möte & sen hälsa på min vän Linda en stund innan jag ska hem & plugga lite igen. Börjar känna mig lite seg i kroppen, känns som om att en förkylning kan vara på g! Hoppas jag inte. 
 
Njut dagen, kramar!
Fina Anna & lille goa Malte! Känt denna härliga vän i snart åtta, nio års tid & så glad att dom bor så nära oss nu!<3
Bilder från när vi va på middag hos fam Näslund i somras! Mina fina pojkar. 
Våra pojkar myser i soffan <3
Så gott va det!!
Godaste fikan!
Gårdagens jag!

Lugnet efter stormen!

Jovisst stormade det igår, Max & Theo undrade vad det var som knakade så, usch gillar inte när det blåser så mycket. Känns ju lite extra också när man bor såhär ute på landet & nära havet som vi gör. Fick plocka upp en krossad takpanna imorse, får se till att få upp en ny till helgen. 
 
Pojkarna är dagis och jag har nyss tagit en stor kopp kaffe, kollat lite på Nyhetsmorgon och ska strax åka iväg & plugga lite. Därefter tänkte jag ge mig ut & springa en runda. Måste komma igång igen, slarvat för mycket nu på sistone känner jag. 
 
I eftermiddag kommer mamma/mormor hit &jag har sagt till pojkarna att mormor ska hämta & dom blir alltid lika glada:-) fika & mys blir det alltså denna tisdags eftermiddag. 
 
Ser fram emot de kommande dagarna då jag ska träffa fina vänner i dagarna som kommer. 
 
Ha en toppenbra dag, 
/Gabby 
Mysig fm med mina pojkar i stallet igår💙
Tuff pojk som klappar den största hästen!:)
Blev pannkakslunch efter stallet!
Mysig läsning i stormen igår em!
Gårdagens middag, tacopaj.
 

Ledig måndag!

Idag kör vi på en ledig måndag här hemma då det är stängt på dagis pga planeringsdag. Vi vaknade tidigt men strosar fortfarande runt i myskläder & pyjamas, ingen stress här inte. 
 
Blir en mysig frukost och sen får pojkarna följa med mig ut till stallet och hjälpa mig att fixa lite därute. Dom brukar tycka mest om att hjälpa till att sopa stallgången, sitta i traktorn och lägga upp hö:-)  
 
Till lunch har jag lovat mina små att dom ska få pannkakor. 
 
Helgen har varit mysig och i lördags hade vi våra vänner här på middag och barnen leker alltid lika fint tillsammans, vi märkte knappt av dom under hela kvällen då dom skötte sig så fint själva. 
Gjorde en gryta på fläskfilé, Africana 
Äppelpaj med vaniljsås till efterrätt.
Barnen fick korv m bröd<3
Va även & fodrade alla hästarna på kvällen! 
Vår frukost/lunch igår söndag!
 
Igår åkte vi till vår skog & gick runt där och tittade på alla olika saker, hittade diverse olika saker som fick följa med hem och killarna lekte på hinderbanan som finns där. Sen blev det varmchoklad här hemma. 🍁🍂🍁🍁🍂🍂
 
Klätterapan Max 💙
 

Godmorgon lördag!

Lördag morgon och vi vaknade nyss, skönt med lite sovmorgon! En bra start på denna dagen. Strax dags att gå ner och göra en god lördagsfrukost. Sen måste jag åka till stallet & fixa klart allt där så jag slipper göra det senare ikväll för då får vi vänner hit på middag. Ska även åka till affären & handla det sista tills ikväll! 
 
Så roligt för mina små älsklingar har fått dille på att rita, gjort det nu hur mkt som helst de senaste dagarna och jag har fått 6 st teckningar redan idag. Fick nog 10 igår osv :) haha! Blir till att köpa mycket mer papper snart. 
 
Kramar
Frukost här hemma med fina vännen Linda i torsdags! 
Fina Linda!!
 
 
Middagar i veckan
 
 Tagliatelle med salami, svamp, tryffelolja, serranoskinka.
Kyckling med basilika & dijonsenap! 
Kyckling & baconsallad med massa riven parmesan!!
 

Kaffekalas!

Helgen gick fort & likaså denna måndag som nu börjar lida mot sitt slut. I fredags fick jag & pojkarna besök av bästa Martina. Vi åt middag tillsammans & när pojkarna hade lagt sig åt vi ost & kex framför Idol :-) hur mysigt som helst. Sen kom även Patrik förbi & sa hej lite senare på kvällen. 
 
I lördags va vi ute på lite skogsäventyr och köpte lite lördagsgodis & tog det allmänt lugnt & skönt hela dagen jag & mina pojkar. På em kom Micke hem från Gbg & hade med sig goda havskräftor, räkor och skaldjursröra. Det åt vi sen senare på kvällen framför en ny bra Wallanderfilm.👍
 
På söndagen, igår blev det träning & på em va vi på kaffekalas hos Mickes kusiner. Det bjöds på massa goda småkakor och olika pajer. 
 
Det va helgen det :-) godnatt säger jag nu!
 
Kram
Gott med ostbricka!
 
 
Bästaste ni!!!!<3
Vackert!
😋👌
Gjorde köttbullar till middag idag! 
 

Godmorgon helgen!

Godmorgon,

Äntligen fredag, veckans bästa dag är här och jag sitter just nu framför Nyhetsmorgon med frukosten och kaffet i högsta hugg. Riktigt höstigt ute idag och därför är det lite extra mysigt att sitta inne.

Pojkarna är en sväng på dagis då jag lite senare ska till skolan och lämna in lite hemuppgifter. Sen ska vi mysa hela eftermiddagen och jag har köpt ny lera till dom så det blir nog en hel del lekande med den skulle jag väl tro :-) ikväll får vi troligtvis besök av Martina som ska göra oss sällskap. Micke är borta i Gbg med jobbet men kommer hem imorgon igen.

Ska även dra på mig träningskläderna och ta mig ut på min härliga 7 km runda idag!!🏃

Stor kram och hoppas ni får en fin start på helgen!!
Våra finaste!<3
Måla måla :)
Perfekt middag till oss tre när pappan är borta!
Supermysig middag hos söta Marie förra fredagen med fina vänner!<3
Det bjöds på skaldjurstårta, plockmat , pajer m.m! Såå gott & trevligt.
Jag & Sofie!
Sofie hade gjort en god kaka!
Sofie med familj va här på fika förra helgen<3
Fika :)
Fika hos Linda i veckan!
 
 

Barnfri helg!

Hej!

Vi har varit barnfria sedan lördags förmiddag och mormor har passat pojkarna. Dom hade igår varit på Mc Donalds & ätit barnens favoriträtt, chicken nuggets och efter det varit på olika museér i Malmö vilket uppskattades av våra killar :-)

Vi körde på en heldag i Lund med först en Brunch och sedan shopping på det. På kvällen blev det lite träning tillsammans och god plockmat framför tvn! Lugnt & skönt.

Imorse blev det sovmorgon & jag har precis varit i stallet & Micke har varit på gymmet och nu blir det en sen frukost, lunch och om någon timme kommer våra små godingar hem igen, mys! Ikväll tänkte vi göra egen hemgjord pizza.

Kram kram
Min nya tröja från Hunkydory åkte på igår!
Supergod Brunch
 
Såklart med massa sirap på :) mums!
Lite shopping!
Blev god sushi tidigare i veckan med min fina Martina!
 
 

RSS 2.0