Vår i luften!

Redan tisdag och jag som säkert många andra har fått härliga vårkänslor. Vi va i Gbg över helgen och hade det hur mysigt som helst! Blev massa god mat, stan och mysiga promenader. 
 
Pojkarna stormtrivs som bara den uppe i Gbg och blir alltid lika bortskämda däruppe!☺️😊
 
Har jobbat igår och jobbar även idag sen blir det lite ledigt varvat med plugg Ons och torsdag innan det blir jobb på fredag igen. 
Efter jobb idag blir det till att hämta hem pojkarna från förskolan & sen vidare mot hästarna & stallet. 
 
 

Solig måndag!

God eftermiddag...
 
Solen skiner och det är vår i luften, hur härligt som helst. Har kort jobbvecka denna veckan och massa tid tillsammans med pojkarna! ☺️ 
 
I veckan ska vi på Labero-Inferno på Malmö Opera med stora delar av Mickes familj/släkt. En present som vi fick i julklapp. 
 
Har varit mycket förkylningar i veckan som varit men nu hoppas jag verkligen att vi får vara friska ett bra tag. Blir även Gbg för oss denna veckan!😊 Ska bli mysigt att komma bort lite. 
 
Kram på er.
Fina Alla Hjärtans Dag presenter från finaste sambon.
Vår goda Alla hjärtans dag middag!❤️
Vi hade våra vänner från Lomma på besök i lördags!! 
Våra fyra små busungar!
 
 

11 februari!

Det har varit sjukstuga hemma hos oss den senaste veckan. Micke va hemma med barnen igår och jag jobbade men kände mig inte helt kry men det fick gå, några alvedon och sen kände jag mig bättre framåt eftermiddagen. Jobbar idag och pojkarna är på förskolan och Micke är även han iväg och jobbar idag. Låt oss nu få vara friska lääänge!! 
 
Nu är jag ledig ons & tors, härligt ska det bli! Om inget händer och om inte någon blir sjuk skulle vi nog träffa våra vänner " grannar" imorgon på dagen, längesedan barnen lekte nu!  
 
Alla hjärtans dag på fredag och mysigt att det är just på en fredag!❤️ Bra avslutning på veckan.
 
kram kram 
Mysigt på Vellingeblomman igår med pappa!
❤️
Lätt snabb & en mkt uppskattad måndagsmiddag om man frågar dom små ☺️
 
 

3 Februari!

Hej! Efter att vi åkte på feber i fredags & lördags så är vi nu åter på banan igen. Inte klokt va fort dom små återhämtar sig. Hur pigga och glada som helst dagen efter!😊En annan kan vara seg i en hel vecka. Ny vecka och den har börjat mycket bra med en lugn och skön dag. Jag och barnen hade en mysig morgon med långfrukost framför tv:n och sen hängde dom med mig till hästarna och därefter kom mormor hem till oss. Jag jobbade kväll idag & började sent på eftermiddagen och mormor va ledig idag & fyllde i glappet och passade Max & Theo i någon timma tills Micke kom hem!👍Perfekt när man kan göra så. Så när jag gick & vi hade fikat tillsammans stack pojkarna och mormor ut till lekplatsen samt cyklade en runda.
 
Jobbar kväll även imorgon och hinner därför ha en mysig morgon/fm hemma med mina bästa även imorgon.❤️
 
Sov så gott! 
 
Vi skulle haft vänner hemma på pulled pork i lördags men fick tyvärr avboka pga att vi va sjuka men maten blev god iaf! Så lätt & så gott.
 
Godaste chokladwienerbröden som Micke kom hem med😋
 

RSS 2.0