*Valborg*

Lite nya bilder på de små och mig!


Såhär ser man ut nu igen......










Valborg har det redan hunnit bli dags för och nu välkomnar vi verkligen våren på allvar. Denna valborgsmässoafton har börjat bra med en faktiskt lugn & skön natt här hemma och vi steg upp redan vid 06.00 imorse & matade våra små hungriga pojkar. Därefter passade vi på att äta frukost & duscha innan det var dags för ännu ett nytt besök hos BVC. Som tur är så är Micke ledig på fredagar så han följde med oss dit. Allt såg jättefint ut & de följer sin kurva utmärkt & växer så d knakar. Nu är vi hemma och väntar på besök av Mickes föräldrar som är snälla och kommer hit och sällskapar oss med god fika. Magdropparna verkar verkligen gjort susen & våra små älsklingar verkar ha blivit mycket mer harmoniska efter nu snart en veckas användande, SKÖNT!

Ikväll skulle vi egentligen varit på middag hos min fina vän Anna & hennes pojkvän tillsammans med några andra par men då vi känner att vi är så trötta & behöver ta det lugnt så stannar vi hemma ikväll, myser tillsammans och bara äter något gott. Blir nog lite vin eller champagne för min del också ;) Får hitta på något skoj på midsommar nästa gång istället som är årets nästa högtid. Hoppas att det inte kommer mer regn nu för alla som ska fira valborg i parken.

Ha d gott & trevlig valborg!

Fullt upp!

Hejhej!

Bäst att passa på att skriva lite här då våra små pojkar ligger & nannar så sött här bredvid mig i soffan. Idag den 26:e är egentligen våra små hjärtan beräknade till men de ville titta ut tidigare & blev igår hela 1 månad gamla. Tiden går fort och de växer på bra. Har hunnit vara hos BVC 2 ggr redan och vid varje besök har vi fått se en stor viktökning av båda, väldigt skönt! Tyvärr har kanske den ena av dom fått kolik men vi har köpt magdroppar m.m & hoppas på en förbättring inom kort. Annars börjar man komma in i mammalivet mer & mer och känner sig själv tryggare & tryggare. Vi håller oss fortfarande lugna här hemma och myser med härliga promenader, fikastunder m.m=) Inatt sov de mellan oss i vår dubbelsäng & det var väldigt populärt och funkade väldigt bra. De sov 4 h i sträck, åt & sov sedan vidare 4 h. Försöker alltid väcka dom samtidigt så att jag dubbelmatar dem annars hade jag fått mata, mata, mata hela dagar & nätter med två små hungriga sötisar, hehe. Imorse tog vi lite sovmorgon sen kom Sofie förbi på besök & åt frukost med oss och myste här. Därefter tog vi på oss & gick ut på en långpromenad och sen kunde jag njuta av solen i trädgården då de sov vidare ute i vagnen. De älskar verkligen att vara ute!

Om bara någon timme kommer deras fina pappa hem och då är det dags för mig att bege mig ut en sväng till mina hästar sen blir det middag och kanske en film myskväll om de små tillåter;) Inte alltid de gör det, nämligen=)=)

Inte långa stunder jag hinner sitta såhär vid datorn längre så får passa på när det går helt enkelt=)


KRAM

Ett litet hej!=)

Nu kom vår lilla familj precis hem ifrån en mysig och solig promenad:) De små älskar verkligen att åka i vagnen och det passar bra då jag älskar att komma ut och gå i detta underbara vädret. Idag har vi haft svärmor och pojkarnas gammel farmor på besök. Blev en god fika! Tiden går så fort och nu på söndag har de redan hunnit bli 3 veckor gamla. Allting går jättebra och vi har fullt upp hela tiden. Jag & min sambo säger att tänk vad lätt det hade varit att bara ha ett barn:) vi har ju dubbelt upp med allt nu i början men man vänjer sig men visst tar det lite längre tid men gud så underbart det är att ha två små sötisar. Kan inte titta mig mätt på de och gråter minst en gång om dagen för att jag älskar de så oerhört mycket. Kärleken till dessa små är så obeskrivligt stor, större än jag någonsin kunnat tänka mig. Går inte att beskriva i ord hur glad och lycklig jag är just nu. ÄLSKAR ER!

Har så många vänner jag vill bjuda hem på besök men eftersom våra små bebisar är såååå himla små så är de extra känsliga för förkylningar m.m och all sjukhuspersonal och de på BVC har därför sagt till oss att vara väldigt försiktiga med att ta emot besök nu i början. På sjukhuset rådde det besöksförbud just för detta hemska RS-viruset som härjat bland dagisbarn och skulle våra små råka drabbas av detta så skulle det verkligen vara livshotande för våra små. Därför är jag väldigt noga med att nästintill isolera oss från omvärlden ett tag till, tills virus & allt annat är helt borta vilket kanske är om några veckor eller om någon månad. Vill helst inte heller dra med mig de små ut bland stora folkmängder, varuhus etc. för skulle det hända de små något så skulle jag aldrig förlåta mig själv så därför håller vi oss lugna här hemma ett tag till och tro mig det tar tid att lära känna dessa små så vi behöver få lära känna varandra i lugn och ro ett tag till=) Så nu vet ni!=)

Nu är det snart matning igen och sen ska jag åka bort en snabbis till hästarna och sen blir det en lugn myskväll här hemma med god middag och tv; tittande och bebis pussande=)=)=)
En bild på de små när de bara är en vecka gamla=) fler bilder kommer!!

Våra fina barn!

Äntligen är våra fina små pojkar hos oss och igår fick vi äntligen komma hem!=) Har inte skrivit här på ett tag då vi fick stanna kvar under uppsyn några dagar eftersom de föddes lite tidigare och behövde få upp sina resp vikter men nu äter de på som bara den och verkar vara mammas & pappas små livsnjutare:) Återkommer en annan dag..nu blir det all fokusering på familjen!=) Älskar dessa fina små prinsarna över allt annat på denna jord!


Nu ska jag pussa på de små liven..:)

*kramar från oss<3*

Bilder samt en kortfattad förlossningsberättelse kommer senare:)

RSS 2.0