1:a advent!


Finaste Anna med lilla Theo!!=)

Hej Max, haha!=) överglaad i gåstolen!!

Grabbarna grus;)


Idag har vi haft en väldigt lugn & mysig söndag. Vi har såklart julpyntat & även varit ute & promenerat en härlig runda med de små i snön. Idag blir våra fina små godingar hela 8 månader!! Det råder fortfarande sömnbrist här hemma men man kan ju hoppas att det blir bättre snart igen. De har ju sovit såå himla bra i nu 7 månader så varför ändra på detta nu? Antagligen är de inne i någon utvecklingsfas eller är det bissingarna som spökar. De äter i alla fall inte på natten så det är ju skönt.

Igår hade vi en jättetrevlig kväll med våra vänner Anna & Christian. De var gulliga & köpte med sig supergooood sushi från Nama i höllviken & det var lika gott som vanligt!! Tack, tack fina ni!

Nu är det storhandling & ikväll blir det en god kycklingpesto rätt:) Och även lite glöggmys framför tv;n.


Hoppas ni också har en mysig första advent!


Läggdags!


Här sussar mina små gott inne i vagnen;) *mysig kall promenad*




Go´kväll mina vänner!



Ja nu är det snart läggdags även för mig. Har varit helt slut hela dagen då natten var ganska så tuff. Har under en längre tid haft väldigt svårt för att somna och igår låg jag vaken i 1½ h innan jag somnade och tre timmar senare vid 03.15, vaknar Theo & ligger & pratar i ca 45 min. När han väl är på väg att somna efter att ha sprungit in & ut ur rummet x-antal ggr vaknar lilla Max & sen ligger han vaken & pratar i en timme och sen vaknade Theo till igen. När vi sen tillslut somnade ringde Mickes väckarklocka och då vaknade vi alla igen!! Inatt sov jag alltså ca 3,5 h:( sen ville de inte somna om imorse utan de sov sen på vår fm. promenad. Det var riktigt skönt att komma ut & andas frisk luft för att vakna till & därefter blev det mååånga koppar kaffe. Nätterna har varit ganska så stökiga den senaste tiden och det tar mycket på en men hoppas de kommer in i sin vanliga fina rytm snart igen, håller tummarna. Inte det roligaste inlägget men eftersom nätterna är som de är just nu lägger jag mig extra tidigt så nu är det dags att inta sängen alldeles strax;D

Imorgon är det veckans bästa dag  underbara fredag & på lör ska vi ha våra härliga vänner här, ser jag fram emot! Blir även julpyntning både här hemma & i stallet.

Ha det bra alla!!!

Hej nya veckan!



Kaffe damen:)

Söta vovvsingen Stella fick också följa med idag!=)


Matning pågår:)







En ny vecka igen & den har börjat med en hel del innemys för vår del då det är så tråkigt väder. Igår hann vi med en långpromenad på fm. innan regnet sedan kom igen på eftermiddagen. Idag har vi haft besök av våra härliga & goa vänner Alexandra & Leia. Vi snackade snabbt bort några timmar & drack en massa kaffe & kakor, alltid lika mysigt! Tack för idag kära ni. Har nu hunnit förbereda kvällens middag medans barnen har sin em vila och nu blir det som vanligt lite bloggläsning. Imorgon har de sagt att det ska komma snö så då får väl även vi det här nere i södra skåne. Här där vi bor har vi ännu inte haft någon snö nämligen, bara lite snöblandat regn en dag men inget som lade sig på marken. Förra året tror jag vi hade en massa snö vid den här tiden. Eftersom jag var gravid förra vintern vågade jag aldrig ge mig ut & rida i snön men det ska absolut göra i år, sååå mysigt ju!=)=)

Ha en mysig kväll!

♥ Vår fredag ♥

Jag & barnen har haft en mysig dag med mamma nere på näset. Tyvärr var inte vädret det bästa idag så det blev inomhuslek & mys för hela slanten. Min fina gamla goa vän Josefine kom även förbi & fikade med oss. På eftermiddagen kom Micke och vi åt middag ihop sen åkte vi hem vid åtta tiden då barnen va trötta & ville hem & sova. Har nu hunnit se Idol & äta godis:) Tror nog jag somnar snart, såå trött!!

Dagen i bilder:


Mysiga jultips!


Goda bakelser från Ambrosia!


God glass från Aldo!




MUMS!=)


FINASTE JOSSE


Mina hjärtan=))


Gjorde pestosnurror som lite gott tilltugg innan maten!

Middagen: Currystuvade räkor med ris, gott italienskt bröd från Aldo!!

ÄLSKAR ER MINA FINA VOVVAR!!

Bilderna får tala för vår UNDERBARA fredag!


Bra start!


Fredagsmiddagen!

Söta stina på restaurangen!


Mamma & Theo i söndags..

Sötisen *glaaaaad*

Theo äter gröt;)

kalkonmiddagen strax klar!

God äpplekaka till efterrätt!



Idag har det varit & är ett underbart väder trots blåsten. Imorse va jag & mina små pojkar ute på en härlig morgonpromenad i den härliga solen, gäller verkligen att passa på när solen tittar fram. Helgen har varit jättebra & fredagen började ju som sagt bra med fina vänner som var här på fika med sina små sötisar & kvällen bjöd på Idol & sushi. På lördagen hade vi barnvakt åt de små. Theo bodde över hos mormor & Max bodde hos farmor/farfar över natten. Jag & Micke, mickes bror & hans flickvän hade bokat bord på en grym restaurang i malmö som heter Rose Garden och jag kan säga att vi blev inte besvikna;) Vilken god mat!!! Det var asiatisk buffé & allt smakade så bra. Jag & Stina delade på en flaska vitt till maten & det var ett av de godaste vinerna jag druckit på väldigt,väldigt länge. Crisse & Stina gick sedan ut men jag & Micke valde att åka hem & titta på film & bara ta det lugnt, det småbarnsföräldrar uppskattar allra mest:) I alla fall jag gör det!:)

Tog en väldigt lång sovmorgon på söndagsmorgonen & vi vaknade först 11.15, vadå trötta-hahahaha!! Sova va nog precis vad både jag & Micke behövde:) Därefter åkte Micke till höllviken & firade fars-dag & jag åkte ner till mamma & Theo & åt middag där. Blev kalkonmiddag med äpplekaka & vaniljsås. Hälsade även på min pappa på graven!! Blir lika ledsen varje gång jag går dit för vill ju att han ska vara här bland oss. Älskar dig & tänker på dig varenda dag & tänk att det var snart hela 4 år sedan du lämnade oss med STOR SORG! :( Kommer aldrig vilja förstå hur du kunde försvinna i mina armar & så plötsligt:(((( Tänk om man kunde vrida tillbaks tiden eller trolla så att Max & Theo hade fått träffa sin morfar, varför.....varför??? Du var så snäll, älskar dig & fällde många tårar för dig igår!!


Nu över till något mer possitivt & det är att idag har jag & Micke vår 8 -årsdag & tänk vad fort tiden går:) Vi har hunnit med en hel del på dessa åren. Köpt hus, fått två underbara små barn!!=) Inte dåligt eller vad säger ni=)

Nä nu ska jag ge mina små godingar lite mat sen ska vi fortsätta busa & leka här hemma.

KRAM

Välkommen helgen!


Min älskade lilla plutt rev sig på näsan så det började blöda, stackarn!!:(så
han är lite röd på nosen på denna bilden.


Söta Hanna & goa Ellen!!!




Fina Mindy med hennes kramgoa lilla William!!=)


Så gulliga ni är!!

Lääääängtar efter detta
<3

Älskade sushi, haha!



Har haft ännu en härlig dag i underbara, älskade mammaland:) Idag har vi haft våra fina vänner Hanna & Ellen, Mindy & William här på fika. Då jag alltid älskat att fika passar detta mig utmärkt! De kom vid halv ett tiden & åkte hem strax efter halv fyra & då var alla barnen trötta efter mycket bus & lek. Theo somnade direkt när jag la ner honom i hans säng, sötisen! Micke & Max har varit & myst i Höllviken hela dagen & är snart på väg hem för att ha en mysig fredagskväll med mig & Theo=) Micke skulle köpa med sig god sushi från Nama i höllviken, guuuud så gott det ska bli!!! Nu ska jag ta mig ett glas vin & lite nötter & fredagsmyset kan börja .... =)


Kramar till er!

Torsdagsfika!


Lilla August sitter, Theo ligger ner i röd tröja & Max ligger där någonstans
i bakgrunden :)Mycket duktiga småkillar vi har!!

Fina!

Söta Anna!




Jag & Theo!


Max & Theo fick även en liten söt present av Anna & August, god bananpuré,
yoghurt & fullkornsris;)


Fick tänka efter där när jag skrev min rubrik men ja det stämmer, redan torsdag idag igen!=) Imorse blev det en lång sovmorgon och jag känner mig riktigt utvilad och pigg denna dag. Idag har vi haft en jättebra dag & jag har fått träffa min mammavän Anna & hennes goa lilla August som bara är en månad yngre än mina små. De var här strax före tolv idag på fika & barnen skötte sig jättebra & de verkade alla gilla varandra MKT!=) såå roligt. Strax efter tre tiden begav de sig hemåt igen & mina små pågar somnade gott efter en mysig lekdejt;) Så vår dag har varit helt prefekt & Anna är en riktigt bra & trevlig tjej:) Kul när man även känner en del gemensamma vänner som vi kom fram till att vi faktiskt gör. Tack för idag fina vänner!!!

Det var fint väder i fm men nu verkar det tyvärr ha vänt & istället blåser det jättemycket & är såå grått:( Hade velat ta en eftermiddags promenix men tror nog att jag skjuter upp den promenaden tills imorgon istället.

Om ca en timme börjar "förkväll" som jag brukar titta lite på & sen ska här göras färsfyllda paprikor till middag idag!

Imorgon kommer det bli ännu en trevlig dag då Mindy & William & Hanna & Ellen kommer hit, ska bli jättekul - längtar!=)

Nu väntar en härlig kväll!! Kram kram


Mysig dag med mamma/mormor!!!







Mina underbara älsklingar fikar :) Theo ser MKT bestämd ut med handen på
bordet & undrar NÄR fikan kommer, hahaha! Medans lilla Max ser helt yr ut=)


Mamma/mormor=)




Hej hej!

Ännu en bra natt då våra små hjärtan sov från 20.30 - 06.30 imorse. Inte ett endaste lite pip under hela natten, ni är sååå duktiga. Efter vällingen passade de på att sova en liten stund till & då passade jag på att ta mig en dusch & sen kom mamma hit & vi packade in oss i bilen & körde in till stan & tog en mysig fika på Espresso House på Ilva. Jag tog en ost&cheese sandwich & en STOR  caffe latte & mammsi tog kaffe & scones. Hennes scones blev väldigt uppskattade av Max & Theo som ville smaka hela, hela tiden!=) Mycket godare än deras majskrokar =) Våra barn äter förbaskat bra måste jag säga. Inget fel på deras aptit inte!! *skönt*

Ilva har så mycket fint & jag fastnade för en fin golvvas som jag gärna skulle vilja köpa så får väl åka dit snart igen:)Eller så får jag önska mig ett presentkort därifrån i julklapp:) snart jul för sjutton. Har inte börjat handla några juklappar ännu. Brukar ju alltid vara ute i så god tid men nu har man mycket annat att tänka på!=)

Barnen fick mat när de kom hem & strax därefter somnade de gott, alltid trötta vid samma tid på dagen & somnar alltid så snällt!!

Sitter nu här & tar det lugnt ...

På återseende :)

LOVELY!



Mysisarna:)

En av helgens goda fikor! Denna goda bjöd mamma oss på;) Godaste från
Olof Viktors!!


Söndagens goda middag: En mkt god ädelostsås, därav sååå mkt på tallriken;)
fläskfilé med vitlöksstekta champinjoner, klyftpotatis & en god sallad!




Idag är det verkligen helt fantastiskt härligt väder. Kallt & soligt, me like!;) Jag & mina älskade små pojkar har givetivs varit ute på en långpromenad & de passade på att sova hela turen. Det ser så skönt ut när de ligger där  inne i vagnen så man skulle nästan själv vilja krypa ner där. Blir nog en tur till senare i eftermiddag! Ja då var det ny vecka & denna veckan har vi en hel del inbokat vilket är så kul. Blir mysiga mammafikor, lite shopping m.m! Ja sånt som man pysslar med när man är mammaledig helt enkelt:)

Har förresten känt mig ganska så ensam om att vara tvillingmamma, inte så många i min ålder som har tvillingar men har nu pratat med en annan tv mamma om att vi ska försöka få ihop en lekdejt med våra små pojkar, vilket jag verkligen ser fram emot. Känner verkligen ingen i min närhet som har tvillingar så därför är det så roligt att äntligen ha fått kontakt med en som är i samma sits som en själv & som man kan prata med. Det roliga är att hennes små pojkar också är där runt 7 månader!=)

Ikväll blir det till att handla mat till hela veckan sen ska jag göra god pasta med ost & skinksås! Nu ska mina små gossar snart få sin lunch.

Vi hörs av!


Home sweet home!



Dagens jag! Vad vore jag utan mitt KAFFE;)



Så jäkla gott. Har alltid älskat sådana här frukostar sen jag var liten;)






Hej sötisar!


Då var vi mitt inne i helgen & helgen har varit riktigt mysig hitintills. Igår va hela vår lilla familj nere hos barnens farmor/farfar i höllviken och vi köpte med oss god lunch från Märtas. Blev en härlig promenad i över 1½ timme & därefter goda muffins & en smarrig Macchiato! På kvällen blev det Idol & film.

Imorse
kunde både jag & Micke känna oss riktigt utvilade då barnen sov SÅ bra ännu denna natt. Vi har börjat med en annan välling & sen dess har de sovit hela nätter i en hel vecka nu, underbart! De somnade vid 20.30 & åt första målet (välling) imorse kl 07.30, underbara sötungar man har!!=) Efter matningen åkte jag ut till stallet & fodrade & släppte ut alla sex hästar. När jag kom hem hade barnen tagit sig ännu en lur i en timme medans jag var borta & hade nyss vaknat när jag kom hem. Gjorde knaperstekt bacon & scramble eggs till mig & Micke och sen tog vi en härlig promenad sen har vi bara myst här hemma.

Ikväll är det jag som är hemma själv med mina små pojkar då Micke ska gå ut med några vänner!!

Ha en trevlig lördag!

Mysig dag med en go vän!


Underbara gumman! Lånad bild:)

Såå gott!


Orkar inte skriva alltför mycket nu då jag är ganska så trött men ville bara säga att vi har haft en toppendag tillsammans med min goa gamla barndomsvän Emilia. Hon var snäll och tog med sig god caesarsallad från Kust i fbo & sen fikade vi med goda kakor, kaffe & te & snackade en massa skit & lekt med de små älsklingarna. Idag har Max "pratat" lite mer än vanligt & börjar säga mkt dadada, har han inte gjort innan så det är såå roligt när de börjar med nya små läten.

Kvällen har varit bra, barnen har varit på gott humör och det har varit fullt ös här hemma. Theo har börjat åka ut till mig i köket när jag står & lagar mat och älskar att dra i gardinerna, välta stolar & dra i soppåsen, han är så duktig på att springa runt i sin stol & älskar den så mycket=)=) Max kämpar hela tiden med att ta sig fram på olika sätt. Han rullar & rullar & vänder sig & rör sig runt i cirklar. De somnade gott vid 20.30 efter vällingen!!

Nu ska jag strax lägga mig.

Godnatt!

En bra start & en bra dag!


Ett par gamla Ilse Jacobsen stövlar som funkar jättebra men tycker väldigt mycket om
Hunter stövlarna & Treotorns så får se vilka det blir för behöver ett par
nya! Gummistövlar är så snyggt att ha både till jeans & kjol! Perfekt med
stövlar nu när man är ute & går så mycket med de små liven:)



Har aldrig varit den som är rädd för att bära härliga starka färger:) Älskar ju rosa!!


Röda & förföriska!;)




Natten
här hemma var helt ok inatt. Max var duktig & sov hela natten, Theo vaknade till några gånger & ville ha nappen. Han har börjat vakna till en del om nätterna nu de senaste två veckorna men det är endast nappen han vill ha sen somnar han om igen, duktiga hjärtat.♥ Det går lite i vågor det där för sen nästa vecka kan det vara Max som vaknar & Theo som sover hela nätterna, de brukar växla lite om vartannat :) De fick sin välling vid sju tiden imorse sen somnade de om ganska så snabbt & vaknade inte förrens vid 09.15 så jag fick en härlig sovmorgon! Vid lunchtid kom mamma hit & fikade med oss & vi tog en härlig men kall promenad i höstvädret. Idag har mina små älsklingar varit snälla mot varandra & istället för att bli rädda för varandra har de skrattat högt åt varandra. Kom på dom när jag stod i duschen & de låg precis utanför att de låg & skrattade jättehögt åt varandra, gulliiigt!! ♥ Ni är bäst ni två.

Nu nannar de sött i sängarna & jag har slängt ihop dagens middag som idag blir kasslergratäng med ris. Nu ska jag faktiskt ta & lägga mig en stund på soffan & bara jäsa:) Behöver ju också tanka lite ny energi precis som de små liven.


Puss från oss!

Nov första fika-dejt!



3 sötungar!


sötisarna!

Jag denna 1 Nov!

Gott gott!




Då var vi inne i November månad och inte alls speciellt länge kvar till jul nu. Idag har det verkligen varit mörkt & grått ute men som tur var så kom två stjärnor hit & lyste upp tillvaron. Alexandra & goa Leia har varit här på mysig fika. Hade båda mina små buspojkar hemma så här var full rulle. Barnen fikade med riskakor, majskrokar & rån medans vi åt muffins, kakor & gott kaffe.

♥ Tack för en mysig dag!

Något som är lite småjobbigt här hemma just nu är att Theo har börjat skriiiika jättehögt mot Max såfort han får ögonkontakt med honom. Detta resulterar i att Max blir jätteledsen & rädd. Såfort Theo gör detta försöker jag verkligen markera att så gör man INTE!! Stackars lilla Max ska ju inte bli rädd för sin bror. *Dessa små busungarna* sååå gooooa! De livar verkligen upp varandra, detta kan vara både på gott & ont! Nu sover de sött i sina sängar och va helt slut när jag la dom vid 15-tiden. Hoppas på en lugn kväll med lek & bus utan en massa skrik.

Senare blir det till att storhandla och jag ska ta mig en promenad!

K R A M





RSS 2.0