Påskpyntat!


Mitt härliga ris, hehe=)




Vi i v. 36


V. 36!




Inte många dagar kvar tills påsk nu och jag som älskar våren & påsken har självklart redan börjat påskpynta lite smått här hemma. Får se var påskfirandet blir i år, kanske rent av kommer firas på BB vem vet;)? Mamma frågade i alla fall idag om vi ville komma dit på påskafton och äta lite god påskmiddag & det lät väldigt frestande måste jag säga;) På skärtorsdag har vi i alla fall vårt sista UL att gå på. Idag är det verkligen vår i luften, har varit ända upp mot 10, 11 grader och satt precis i trädgården och njöt i solen med en bra bok i handen och avnjöt min goda fruktsallad, goodie. Mår lite bättre nu men usch vilka två hemska nätter jag har haft:( Inatt sov jag nog endast 4 h varav de andra fick jag försöka tänka på hur jag skulle ligga då jag grät av smärtan från både rygg & mage. Har nog aldrig haft så ont som inatt:( Trodde verkligen att någonting var på gång där för ett tag. Har därför fått ta mestadels av denna torsdagen till att sova, sova & sova. Skulle egentligen träffat min vän Madde & hennes lille prins men tyvärr fick jag ställa in detta då jag bara var tvungen att vila upp mig efter denna hemska natt. Kommer nog ta det väldigt lugnt här hemma nu ett tag framöver och verkligen lyssna till min kropp.

Ska snart försöka ta en liten runda i mitt lilla tempo och sedan kanske åka & handla lite saker till våfflor ..eftersom det ju faktiskt är våffeldagen idag!=) Älskar våfflor, det är himmelskt gott=)

*Håll nu tummarna för att jag ska få sova bättre inatt*

Puss

Min start på denna veckan!



Goda lunchen & söta Emilia!



Ännu en ny vecka som startat idag v.12 för att vara exakt:) Tog imorse en lång sovmorgon och trodde först för ett litet tag att jag inte skulle komma upp ifrån sängen då jag hade så makalöst ont i  både rygg och mage men efter lite rörelse och frukost kändes det bättre och dagen kunde börja. Tog en varm dusch och åkte ner till bästa Emilia för att träffa henne på Kust Café i Falsterbo där vi åt en god lunch. Vi åt båda två en god bakpotatis med skagenröra och till efterrätt en god chokladboll=) Jag begav mig sedan vidare hem till mamma i fbo och hälsade på henne då hon var hemma och ledig. Åkte därefter till stallet och njöt av den fina vårkvällen hos hästarna i stallet och kom sedan hem till en god middag som pojken hade lagat (Spaghetti Carbonara=) 

Fötterna är nu väldigt svullna så nu har jag intagit soffläge och kommer ligga här tills det är dags för sängen senare!=)

Hoppas Ni har haft en fin dag


Nyheter!


Mina fynd: Skötväska ifrån Brio, ett babygym, våtservetter, temp,
nagelsax m.m, nappar samt solskydd till bilen.


Söta gossedjur m.m!


Pajen jag gjorde till middag igår!



Har även denna veckan lyckats handla hem lite nya saker till de små liven i magen. Tycker det känns bra att ha det mesta hemma om det skulle gå fortare än vad vi faktiskt räknat med. Tror inte att man riktigt känner för att åka runt till en massa affärer i början med två små bebisar direkt, inte jag i alla fall. Då vill man bara landa och försöka få in alla nya rutiner hemma i hemmet. Idag är det redan torsdag och helgen närmar sig med stormsteg, härligt! Morgonen började med ett väldigt disigt och grått väder men efter lunchtid så gjorde det helt plötsligt en  helomvändning och nu är det strålande SOL ute igen, tjohooo=) Blir så glad. Har fått städat här hemma lite och ska snart ta en promenad innan jag & M ska åka och skriva på faderskapspapper, skönt att ha det gjort så slipper man göra det sedan. Har t.om börjat packa ner lite saker som jag ska ha med mig till BB. Är väldigt glad att planera och har ju verkligen all tid i världen för det just nu när jag ändå bara går här hemma. Nu får jag lägga på ett kol!

//Gabby

Vårkänslorna är här!


*Gulliga Stiiiiina*:)


Min goda lunch!!!


Sitter här vid mitt skrivbord och tittar ut mot den soliga tisdagen som utspelar sig för fullt utanför fönstren. Har verkligen börjat få vårkänslor nu! Det är så otroligt skönt att snön nästan är helt försvunnen och man kan börja ta på sig lite tunnare kläder och härligast av allt är att alla blir så glada. Vill bara börja fixa med alla fina vårblommor både inne och ute i trädgården samt på balkongen men får vänta ett litet, litet tag till. Här inne pryds i alla fall vaserna utav våriga tulpaner i alla dess färger och påskliljorna har intagit sin plats.

Som ni kan se på de ovanstående bilderna har jag idag varit och lunchat med söta Stina. Blev även idag ett besök hos Systrar& Bönor. Vi beställde båda två in varsin grillad varm macka med ost & skinka med dijonsenap, gott! Blev därefter ett besök på Åhlens där jag alltid hittar fina saker:) Har annars fördrivit eftermiddagen med att städa och promenera lite. Ikväll är det dags för den tredje och näst sista föräldrakursen och det är alltid lika spännande. Annars mår jag ganska så okej idag faktiskt, förutom att jag är hemskt snuvig och fötterna är såå svullna och ryggen värker men min fina älskling köpte en massage apparat till mig häromdagen som hjälper till att lindra ryggsmärtan så den ska jag använda mig av nu hade jag tänkt.


Sköt om er!


❤ Kvalitetstid med en fin vän ❤


Nya skorna!


Jag idag!




Fina halsbandet jag fick av Martina!


Gulliga Martina!







15 mars har det redan hunnit bli denna måndag och jag kan fortfarande inte förstå vart tiden tar vägen. Vaknade denna morgon upp till ett härligt och soligt väder, underbart!  Efter lite frukost blev det ett besök hos hästarna tillsammans med min kära medryttare som är guld värd och hjälper mig med allt som jag inte orkar och kan göra för tillfället som höggravid. Sedan hann jag hem en snabbis för att duscha innan jag åkte ner till stan för att träffa min fina vän Martina. Vi åt en god lunch på Systrar&Bönor, alltid lika gott där. Jag tog en ost & skinkpaj m, sallad & en god sås & M tog en nyttig hälsotallrik. Fick även ett superfint halsband av min underbara vän:) Taaack så jättemycket du är bara för gooo❤  Mitt i allt med bebisar & allt därtill så tyckte hon att jag skulle ha ngt fint till mig själv, gulligt=)=)=) Blev även lite shoppande som det alltid blir när vi är på stan, hehe! Fick tag i ett par jättefina vita tygskor från Scorett. Det var deras egna märke och expediten sa att de hade gått åt som smör & det kan jag verkligen förstå för de var jättefina och dessutom till ett riktigt förmånligt pris. Vill även lite längre fram köpa ett par rosa Converse.

Nu har jag precis varit ute och gått en liten runda i solen och nu blir det en lugn kväll här hemma då jag nu är helt slut i kroppen. Benen och ryggen värker och vätskan i mina små fossar är inte att leka med, känner mig som en uppblåst ballong just nu.

Ha en bra kväll=)

Förkylning på g:(


Jag i v.34 ( gillar inte mitt ärr efter min
piercing som ni ser ovanför naveln:(







Kul att jämföra lite=)=)




Lite nya saker till garderoben :)


Odd molly blus!


Line Of Oslo blus!

Till de små älsklingarna:




Hej mina vänner!

Hjälp vad tiden går fort, nu har vi redan gått in v.34 och man blir bara mer & mer påmind om att det verkligen snart är dags för den stora dagen då de små kommer till världen. Igår var vi på föräldrakursens andra omgång & vi pratade mycket kring förlossningen och fick titta på en film m.m! Idag känner jag mig inte alltför pigg, har en förkylning som brutit ut och är täppt i näsan som bara den & känner mig lite febrig:( Skulle egentligen hem till min syssling i höllviken på fika & träffat hennes söta små barn men eftersom jag inte känner mig hundra så stannar jag hemma, tråkigt nog. Vill ju inte heller smitta hennes sötisar. Blir jag lite piggare senare i e.m hade jag tänkt uträtta några små ärenden.

Hade planerat att gå på en bloggfest som ett par vänner till mig har planerat att ha här i malmö som äger rum nu på lördag men känner mig inte alls i form av alla möjliga skäl och får tyvärr skippa denna kvällen som jag länge sett fram emot:( Inte roligt att gå dit när man känner sig som jag gör för tillfället. Även om förkylningen hinner försvinna så behöver jag bara ta det lugnt nu sista tiden och verkligen rå om mig själv. Har ju så ont i ryggen & har mycket vätska i kroppen m.m så inte känner jag för att gå på en stor fest, tyvärr! Det är som det är just nu.

Det är ju finalveckan av melodifestivalen denna veckan och jag kommer istället i lugn & ro sitta & titta på detta med en god bit mat & mys här hemma i soffan. Nu ska jag gå ut i köket och göra en vitaminbomb (en god smoothie med jordgubb, hallon, banan, vaniljyoghurt & mjölk.


Önskar Er en trevlig dag!

*Vecka 33*





Hej på er!

Vi har redan hunnit gå in i v. 33 & tiden går såå fort nu, *skönt* tycker jag. Denna veckan har vi både hunnit med ett ultraljud samt påbörjat föräldrakursen. På UL- undersökningen var allting jättebra & de hade vuxit på bra den sista tiden & det var inte mycket som skilde dem åt i vikt osv. Är alltid lite spänd & nervös när jag ska dit men det har man verkligen all rätt till att vara. Man går ju inte bara dit för skojs skull utan det är ju faktiskt en undersökning där allt kan visa sig. Vid detta laget har jag med andra ord en fullvuxen bebis i magen nu om man lägger ihop de bådas vikter så inte konstigt att min rygg värker och att man är tröttare än någonsin:) Mina fötter har nu börjat svullna mycket så funderar på att kanske införskaffa mig ett par stödstrumpor om det blir värre. Försöker i alla fall ligga högt med benen om kvällarna.

Föräldrakursen var också denna veckan & det var väldigt intressant och roligt att få träffa på blivande föräldrar i  samma sits som en själv & få höra lite kring deras uppfattningar kring att få barn. Tror det är extra nyttigt för männen att få sitta & lyssna till detta då de inte riktigt förstår att det är nära nu, på samma sätt som vi kvinnor faktiskt gör=)

Vi har börjat samla på oss mycket fina saker till de små nu & man har svårt för att hålla sig såfort man ser något fint;) allting är ju sååå gulligt:D Mickes föräldrar har varit bortresta & kom igår hem med en massa fina saker till de små!=)=) och även jag fick en fiiin klocka, TACK så jättemycket ni är för gulliga!

RSS 2.0