Kalas, grill & bad!

Det känns nästan som om att man befinner sig borta i Spanien så varmt som vi har haft det dom senaste dagarna. Började veckan med jobb och sen hämtade jag hem mina små älsklingar och vi badade och fikade i trädgården. När Micke kom hem åkte vi till Höllviken för att bada, äta middag och hälsa på Mickes kusin & mamma som var här och hälsade på. Ett härligt avslut på en bra dag och barnen somnade som två små stockar när vi kom hem. 
 
I söndags va vi på kalas hos Max och Theos kompis Bobo i Lomma som fyllde 3 år. Där va en massa barn (16 st) och en massa trevliga föräldrar. Det bjöds på bål, grillad korv marängsviss, jättetrevligt! Vi stannade kvar där lite efter att alla hade gått hem & drack kvällskaffe & åt lite kvällsmat innan vi åkte hem. 
 
I lördags hade vi en mysig heldag på Ystad Djurpark tillsammans med Mickes föräldrar. Första gången vi va där och vi blev väldigt förtjusta i stället. Trevlig personal, fin park och fina djur och trevligt café och badanläggning. Pojkarna somnade gott på vägen hem och sen  åkte vi till höllviken och åt pizza innan vi åkte hem.
 
Måndagens goda & somriga middag!
 
 
Kalaset
 
Max och söta lilla Milla💗
Våra hjärtan!
 
 
 
 På Surfhyddan i förra v med fina Anna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0