Klippning, fika & namnsdag...

Busfrön är vad ni ÄR men så jäkla BÄST!!!<3<3
 
Min älsklings namnsdag idag, Maximilian, Max. Idag hade vi egentligen bestämt träff med våra vänner Hanna, Elina & Molly men då det härjade lite sjukdomar så fick vi tyvärr ställa in. Därför tog vi denna fredagen till att fixa pojkarnas hår. Farmor gjorde oss sällskap och mötte upp oss här hemma och sen hade vi en tidig klipptid kl 09.00 & dom blev fina & va jätteduktiga. Vi gick sedan vidare till Systrar & Bönor mitt stammis ställe i Trbg & tog en mysig fika! Därefter gick vi runt lite i stan.
 
Har precis ätit mellis, nya favoriten är knäckemacka alt finn crisp med hackat ägg som man blandar med lite smör, sjukt gott!!
 
Lite trist väder denna fredagen bjuder på men tror att vi snart klär på oss regnkläder och går ut en runda. Man får alltid så mycket gladaaare barn om dom får vara ute och leka.
 
Ikväll blir det myskväll, ska laga en god pastarätt och det blir film och gottigheter och ett eller två glas vin!..Är det fredag så är det.
 
Puss!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du är så fin vännen...älskar dina fina tröjor, dem står högt på min önskelista:) Så synd att vi inte kunde ses, Molly fick 39 i feber under dagen också:( kunde du den 15:de har massa förslag på restauranger om du vill testa ngt annat än KOI??
Puss

Svar: Gullig du ÄR! Detsamma fina gumman.<3 Jaa jag är absolut öppen för förslag;-) Mmm himla synd men det kommer fler turer. Ska ju bjuda er på goda pannkakor nästa gång ni kommer hit;-) Lovade jag ju lilla Molly sist, hehe!! Vi ses den 15;e;-) Pussss
Gabbylita

2013-02-02 @ 16:34:15
Postat av: Hanna mamma till Elina och molly

Hej vännen, vi har värsta sjukstugan här hemma, Molly ligger fortfarande med feber, såå himla tråkigt:( rebell som ligger på friisgatan har god och väldigt annorlunda mat, där måste man boka bord. Har varit där en gång och hade gärna gått dit igen;) annars saiko som vu pratade om sist?

Kramar

Svar: Åhhh stackars er!!:/ Nu måste ni bli friska snabbt. Rebell låter spännande;-) Längtar tills vi ses! puss&kraam
Gabbylita

2013-02-04 @ 18:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0