Lite julinspiration...


Mina hjärtan


Nya doftljuset från VOLUSPA


Den nya fina lyktan från LIVING AND room där min syssling är konsulent.


Gårdagens kvällsläsning.


Inatt hade vi en bra natt, längesedan vi hade det nu. Senaste tiden har vi fått gå upp mellan 5-10 ggr varje natt och det gör mig till en allt mindre pigg mamma.. men idag är jag just en pigg & utvilad mamma. Våra små sov alltid som prinsar tidigare och man var verkligen bortskämd med att sova hela nätter men efter årsdagen vände det, som det gör för så många andra. Mycket nya intryck från dagen som skall bearbetas nattetid. Är ju fortfarande så att desto mer som händer under dagen desto otryggare sover dom på natten. Dom ligger ju och sover i samma rum så vi skulle testa att sära på dom en natt tänkte vi men då uppstod det ren kaos här hemma då de klart ville se varandra så det var ingen idé att försöka;-) Är ju även dessa tänder som spökar från & till. Hoppas i alla fall att det bara blir bättre och bättre.

Det nalkas mot jul och de senaste dagarna har den årliga julkänslan infunnit sig hos mig. Jag älskar julen & tycker det är den mysigaste tiden på hela året. Blir nog till att sätta upp allt julpynt nu på fredag;-)


Mysigt

Denna onsdagseftermiddag har spenderats i köket där jag nu äntligen är klar med köttbullarna. Ikväll blir det hemgjorda köttbullar med spaghetti som uppskattas både av oss vuxna och dom små. Ikväll blir det även "Bonde söker fru" för min del.


Kommentarer
Postat av: jenlen

Så söt lykta det där & älskar doftljus! Japp börjas ju nu så härligt gillar denna tid innan julen. Jag ska också kolla på bonde sen, följt det från & till denna säsong men ska bli spännande att se va väll någon som skulle fria hörde jag på radion :)

Vi får se va som händer, nu ska jag kolla lite på halv åtta hos mig! Kramar vännen

2011-11-23 @ 19:48:01
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Men de missade ja med ringen eller dom

kanske inte visade de men så

kära dom va och Puttenuttiga :) stör mig bara på att han är så feminin och pratat så tjejigt kan ju inte han hjälpa iof! Nu kollar ja på matresan med Per Moberg han är duktig han.kramar

2011-11-23 @ 21:43:37
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: BloggMamman

Härligt, hoppas det blir lika bra inatt!

Kram

BloggMamman- en humorblogg om BloggMammor o Mammaliv

2011-11-23 @ 22:00:45
URL: http://bloggmamman.com
Postat av: seperti

är de doftljusen bra, doftar de mycket? =)

2011-11-23 @ 22:07:03
URL: http://seperti.se
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]

Torsdag idag, snart helg, underbart! Allt bra idag?

2011-11-24 @ 14:04:21
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag brukar pussa extra mkt på William när jag ser på sådana här saker! Varje kväll innan jag lägger mig ger jag 10 pussar på William och säger mammas hjärta! <3

2011-11-24 @ 14:46:34
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim & tösen!

Hej gumman, ja precis. Passa på att njut av friska barn :) Ok vart har du jobbat då? Fått jobba mkt? Jo för oss går det bra. Har jobbat lite mer än jag brukar, men det gör inget. Jobbar i regel 10 timmar i veckan.. lite lagom när man börjar bli TJOCK =P Tack, trivs jättebra i håret. puss o kram

2011-11-24 @ 16:49:10
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Bekki

Det var på tiden med ett inlägg gumman!! :) Fina saker du köpt! Voluspa is the shit! Kram

2011-11-25 @ 14:34:16
URL: http://bekkis.blogg.se/
Postat av: Åsa - tvillingmamma

Heeeej !!

Ja du dessa nätter kan göra en tokig, Mina är ocå inne i en bökig period, de tär på en speciellt när man måste upp och jobba för att sen göra samma sak natten efter. Man får känna att man lever iaf ! Så nu är dom hos mamma så jag kan få vila mellan mina pass i helgen. Tror du inte min pojk till son sov ända till 09:30 utan ett ord? man kan ju bli hysterisk för mindre =)..

hur har ni de annars? hur går de med jobb sökandet? trivs dom på dagis än?

kramm

Postat av: Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.

Jag har funderat på hur det ska bli när mina grabbar ska sova i samma rum när de flyttar till eget. Om de kommer störas av varandra eller inte. Men risken är väl stor för det. Har dina alltid sovit i samma rum? Hur gamla var de när de flyttade till eget rum?

2011-11-29 @ 11:47:45
URL: http://hannadidrikson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0