1 Nov- 2011


De fina presenterna Hanna & Camilla hade med sig igår! Tack mina fina vänner.

Inte lätt att samla alla barn & vuxna på en & samma bild;)

Alla våra fina barn!

Strumporna från me&i-partyt som jag var på hemma hos Camilla.

Vi hade en supertrevlig eftermiddag igår med våra fina vänner Hanna & William, Camilla & Bianca. Skriver precis som Hanna gjorde, fullt ös medvetslös;-) Det var full rulle på barnen från början till slut, dom busade och höll på precis som barn skall göra;-) Underbara barn. Camilla & Hanna hade köpt så fina små presenter till mig, tack mina vänner gulligt av er! <3

Solen lyser och Max & Theo ligger utomhus och sover i vagnen, härligt med frisk luft. Var tidigare idag & hämtade ut mitt paket från Me&i och Max & Theo kommer att bli jättefina i sina nya strumpor. Vi skulle egentligen träffat min syssling & hennes barn idag men tyvärr kunde dom inte komma :(( Synd! Men vi leker på här hemma fint själva istället.

Imorgon ska vi iväg då M & T ska få sina 18-mån sprutor, hoppas de inte blir alltför ledsna, såå jobbigt:( skär i mammahjärtat:(( men det ska nog gå bra.

Ikväll händer väl inte så mkt mer än att jag ska laga en kycklingrätt, ett nytt recept -hoppas det blir gott! Kyckling med basilika, skivad tomat, sås på grädde, dijonsenap, creme fraiche & vitlök & riven ost på toppen sen ska det in i ugnen & gratineras. Till tänkte jag servera pasta!! Blir nog ett glas rött också som blev över från helgen;-)

Hej på er & ha en skön eftermiddag.

Kram!!<3

Kommentarer
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Fina presenter!

2011-11-01 @ 15:56:33
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tack själv det var riktigt roligt och som barnen busade och hade sig:) Tyckte det var så gulligt att William gav dig en kram!:)

2011-11-01 @ 17:25:51
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: Hanna mamma till Elina och Molly

Vad mysigt det låter, allt utom sprutorna då;) Molly ska snart på 1,5 års koll är det då dem får sprutorna? Hur hat ni det nästa vecka? Lust att komma hit en eftermiddag? Kram

2011-11-02 @ 07:32:01
URL: http://fruhanna.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim & mini.

Hej gumman, fina sockar :) Jag har dock aldrig varit så mkt för me&I. Tycker det är svårt att hitta kläder i min smak där. Sedan är det ju svårare med killkläder.. håller du inte med?



Jo förstår att ni väntar lite längre.. hade vi nog också gjort om man fått tvillingar..

Jag vill ha tre barn men min man vill nog bara ha två. Så vi får se, blir det en pojk nu kanske jag har en liten chans att få tre barn ;) Får vi en tjej är det kört :P



Ändå skönt att man har cravings på relativt bra grejer :) Puss&Kram

2011-11-03 @ 09:12:39
URL: http://attblifler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0