Oväder!


Katrinetorp gården!

Stina äter en god sallad;-)

Fikar med kanelbulle;-)

Söta Stina & Max

Finaste Anna! Hade lagat en rätt med kyckling, pasta, en kall basilikasås
& en sallad till.

Kladdkaka med goda jordgubbar & lite te blev det senare när barnen
hade lagt sig.


Inget roligt väder man vaknade till idag. Regn ..en massa regn och blåst. Därför beslöt vi oss för att åka in till stan en runda för att göra en del välbehövliga köp. Vi åkte till Babyland som numera heter Barnens Hus och därefter åkte vi inom Plantagen och köpte lite saker till trädgården. Max & Theo lekte som bara den inne i barnaffären;-) Sprang rundor så vi fick leta efter dom, haha. Kan bara tänka mig hur det kommer bli sen när de är större och springer ännu fortare, gaaah;-)

När vi kom hem fick barnen lite lunch och mamma & Claes kom förbi en liten stund innan barnen de skulle sova sin lunchvila. Idag sov de bra, nästan i 3 timmar. Det var två pigga & glada ungar som vaknade sen vid 15- tiden. Då kom deras farmor förbi med god fika;-)

Igår hade jag min fina Anna här på middag, hon kom hit efter jobb & vi åt en god middag tillsammans och barnen tycker såå mkt om Anna, förstår dom:-) Micke va hemma hos Annas sambo i stan & hade filmkväll! Perfekt med lite tjej & killkväll sådär mitt i veckan. Tidigare på dagen var jag barnen, Mickes mamma och Stina på Katrinetorps gården i malmö och tog en god fika & gick i den fina trädgården. Barnen älskade det!! Dit kommer vi åka fler gånger i sommar.


Nu ska jag förbereda dagens middag som blir god thai- mat!

Ciiing;-)


Kommentarer
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Härligt att ni hade det mysigt på Katrinetorp. Vill inte svärmor va med på bild :P Kram

2011-07-14 @ 19:08:29
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Anna

2011-07-14 @ 22:30:07
Postat av: Anna

Tack för en urmysig kväll igår! Så söt du är, jag tycker mycket om dem med! Du förstår mig va?

Åt på La Roche idag med Jenny, tänkte på dig och njöt för dig med! Kramar

2011-07-14 @ 22:32:54
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God förmiddag min fina vän..

Hoppas att allt är bra med dig denna fredag.Här är det bra..men trist väder..får hoppas att det blir bättre under dagens gång..Ja man får hoppas att min prins vänder med maten,,i dag hade han inte feber så det är skönt och åt lita bättre frukost.

Vad för skoj ska ni göra denna fredag? Du får tänka extra mycket på mig på måndag mellan 8 till 10 när ja ska göra om testet,,bläääää...hoppas hoppas att det har gått ner så man kan leva normal och kunna unna sig då och då...Ha en fin fredag söta vän.puss o kram

2011-07-15 @ 11:10:44
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: [email protected]

ja skönt att inte jobba heltid när man har två små. det kräver ju ganska mycket! det är fullt upp heela dagarna här, det går i ett. bus & lek & lite semesterutflykter. mina killar fyller ett snart så de går inte ännu men jag kan tänka mig att när de börjar springa har man en del att stå i?? :) kram

2011-07-15 @ 12:08:35
URL: http://sannatvillingmamma.blogg.se/
Postat av: fian-mamma till Alex

Så mysigt. Hoppas ni får en härlig dag med massa fredagsmyyys :) här blir det grillning o några glas vin ;D



Kram kram

2011-07-15 @ 15:13:48
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hej! Hittade din blogg pà en annan tvilillingmammas blogg. Tvillingar is da shit! Dina ser ut att vara enäggs, det är mina ocksà. 2 àriga flickor.

Kram och grattis

2011-07-15 @ 17:30:02
URL: http://blogg.mama.nu/katarinaekholm/
Postat av: Hanna

God kväll hur har ni det? Jo lilla molly är lite förkyld det kommer och går tror det hänger ihop med tänderna som är på g eftersom ingen annan av oss är förkylda:) ha en fin kväll kramar

2011-07-15 @ 19:32:46
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God förmiddag snäckan min..

Ja det är inte jätte skoj att rensa kroppen på socker..Behöver inte tänka på maten som innehåller socker bara godiset o kakorna...det som är så gott..Hoppas hoppas att värden har sjunkigt tills måndag annars blir jag ledsen..Bara så jobbigt att gå o handla som jag älskar att göra annars...hihhi..

Hoppas att allt är bra med er alla denna lördag o ni får en skön dag.Känns ändå som solen vill vara framme hos oss i dag..skönt i det..Hur ser vecka utan för en mysig träff :) Puss o kram

2011-07-16 @ 11:15:45
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Vanillav

Mmm, vad gott det ser ut! :-)



Ha en trevlig helg!

Kram

2011-07-16 @ 11:46:38
URL: http://byvanilla.blogspot.com
Postat av: Alexandra o leia

Hej vackra! Hur mår ni? Får kylige uppdatering av din svärmor då o då. Hihi! Saknar er massor faktiskt. Längtar t den 6e. Jag kommer hem frn Frankrike kvällen den 5e så jag kanske är lite trött den 6e, hihi. Kram

2011-07-16 @ 12:54:59
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Låter mys det. Då spenderar vi lördagkvällen på samma sätt hihi, det bästa! Men blir lite avis på er som har chips o dipp ;) mitt favvosnacks hihi



Kram o fortsatt mysig lördagkväll

2011-07-16 @ 21:07:27
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim

Hej gumman, har ni haft en bra helg? Gjort ngt skoj? puss o kram

2011-07-18 @ 11:47:38
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Va härligt, det gör så mkt när man får upp lite blommor :)

Tack vännen vi mår fint. Hoppas desamma med er. Så skönt med lite sol, här lyser det inte idag. Så passar på att fixa lite inne, nystädat inför vår lilla semestertrip som vi snart ska iväg på :)

Tråkigt att mannen din börjat jobba igen, förstår att det känns lite trist. Man får njuta av kvällarna o helgerna tillsammans. Än är det så ljust ute länge så man kan hitta på nåt skoj om kvällarna. Kramisaaaar :)

2011-07-18 @ 14:39:03
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God eftermiddag hjärtat.Ja de är jätte skönt att man inte har socker så man kan unna sig när man känner för det i måtta mängder..

Hoppas att allt är bra med er och ni har haft trevlig besök av Hanna och hennes töser? Hur ser din vecka ut? Puss o kram

2011-07-18 @ 15:04:57
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: ♥ Erika - Mamma till två små ♥

Mysiga pics! mmmm kladdkaka är ju så gott :)



hoppas ni har en fin dag!

kram kram

2011-07-18 @ 15:51:05
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: sanna

tack! ja det var tråkigt när det hände & tråkigt att det inte vill bli bra... men men finns värre saker. & det har gått tillbaks mycket. hur tyckte du det var att ha två bebisar i magen? gick allt bra? föddes de tidigt? kram & hoppas ni får en skön start på veckan.

2011-07-18 @ 16:33:47
URL: http://sannatvillingmamma.blogg.se/
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

HAHA! Jag började skratta på bussen idag - tänkte på när Leia och Max (?) fikade i er trädgård och Leia tillslut bara välte bord och stolar omkring sig ;) HAHA! Rockstar!

2011-07-18 @ 20:02:59
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0