Är hösten redan här?


De fyra godingarna;-)

Mums;-)

Härligt att ha lärt känna en så härlig tvillingmamma som dig!!

Goda middagen!
Idag är det ju riktigt kallt ute och man får ta på sig en massa för att inte frysa. Helgen har gått fooort men vi har haft en jättemysig helg. Eftersom jag inte skrivit på någon dag nu så får jag börja med att berätta att i fredags hade vi våra vänner Maria, Liam & Noah här på besök. Alltså, Max & Theos tvillingkompisar;-) Det är SÅ gulligt att se de fyra tillsammans! Maria hade varit gullig & köpt med sig varsin urgod bakelse till oss som vi fick mumsat i oss medans barnen lekte! Även i fredags var vädret lite sisådär men vi struntade i det och gick ut med barnen så att de fick leka av sig en stund utomhus. Man märker verkligen att de är vana vid att vara ute nu och gärna vill ut hela tiden. Blir lätt väldigt frustrerade och arga om de inte får komma ut en stund varje dag.


I lördags var jag i stallet på morgonen och sen när jag var klar här hemma åkte vi till Mickes föräldrar och spenderade hela dagen i höllviken. Vi gick ut med barnen när de hade ätit & medans de nannade bjöd Mickes föräldrar oss på lunch på Millennium i höllviken. Dom har så god mat där!! Jag åt en jättegod laxsallad. Lagom när vi var klara vaknade M &T och sen gick vi och tog varsin glass på hemvägen. M & T älskar mjukglass! M & T fick även nya fina kläder från affären som heter Liten & Tuff;-) Vi tackar farmor/farfar!! Senare på kvällen blev vi även bjudna på god middag (lasagne) innan vi åkte hem.

Nu sover mina godingar men när de vaknar ska vi faktiskt ta på oss lite varma kläder och gå ut iaf en liten runda. Tror även att mormor kommer förbi på lite fika senare. Vill ju grilla ikväll men inte det roligaste vädret för det kanske ...men man får väl ställa in grillen under tak & stå där & grilla;-) Tror det blir grillad kyckling med potatisgratäng, någon god kall sås & en sallad till det.




Måste avsluta med att säga att jag sänder alla mina tankar till alla offren i Norge! Fruktansvärt & såå hemskt. När skall allt hat & ondska försvinna från vår värld??

Kommentarer
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God kväll hjärtat..Vi har haft en mysig helg med mycket inomhus mys.Är så trött på detta väder..NU får solen & värmen komma till oss så man kan njuta av sommaren..Hoppas att allt är bra med dig och familjen med..Ja nu är det inte jätte lång tid kvar..På tisdag ska ja träffa en läkare o prata om snittet..får hoppas att de inte sätter käparna i hulet så det inte blir som jag vill..Kan inte mer än träffa läkaren så får vi se..Tror inte det ska bli några problem.Ha en mysig kväll söta vän..puss o kram

2011-07-24 @ 21:53:41
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sofie

Måste vara toppen att ha en annan tvillingmamma att umgås med. Både för barnen och för er skull :)



Jag jobbar på en särskola i vanliga fall.. som barnskötare/idrottslärare. Började jobba som elevassistent till killen jag är ledsagare för.. och när han slutade på min skola så började jag som ledsagare istället.



Vad jobbar du med då? Har du börjat jobba än eller du är mammaledig ett tag till?

2011-07-24 @ 22:42:43
URL: http://jagmigminmitt.blogg.se/
Postat av: Anna

Låter som att ni har haft en mysig helg! Nu får sommaren ta & komma tillbaka!! Vi hörs vännen! Kram

2011-07-24 @ 23:01:17
Postat av: Veronica, mamma till Nim

Hej gumman! Hoppas ni haft en bra helg! vi har också dåligt väder, astråkigt. Stoffe har sin sista semsetervecka nu och har inte fått vara på stranden en enda dag :(



Nim sover ganska bra nu för tiden. Vi är inne någon gång och ger honom vattenflaskan samt byter kissblöja. Han dricker väldigt mycket vatten på natten och då han svettas så mkt på sommarn vill jag inte vänja av honom vid det nu. Men ska försöka göra det senare. Och ja, vi gick bara in när han gallskrek typ. Till slut så slutade han ens jämra sig :)



Det är skitjobbigt när man inte får sova som man ska. Men det blir bättre :)



Allt bra annars? Går det bra nu när du är själv? puss och kram

2011-07-25 @ 09:18:01
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Tack finis :)



Hoppas allt är bra med er. Äntligen har vi lite sol idag :)På västkusten regnade det nästan hela tiden när vi var där.



Vilken härlig bild på dom fyra godingarna :)

Hoppas ni får en skön kväll. För oss blir det grillning hos svärföräldrarna. Kram kram

2011-07-25 @ 16:12:58
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej vännen hur är det med er? Låter som ni haft en mysig helg:) tänkte höra hur vi ska göra på onsdag, ska vi ses, vilken tid passar er bäst? Kramar

2011-07-25 @ 18:48:09
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: britta bloggar

Ja, visst var det höstkänsla idag? usch och fy!

2011-07-25 @ 21:27:55
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Veronica, mamma till Nim

Hej gumman,



Härligt att komma ut och äta på restaurang :) Det behövs i vardagen. Lite omväxling sådär. Och sovmorgon behövs absolut. Jag sov ju gott inatt :) Klagar ej, hehe.



Idag har vi jobbat lite. Har ju i regel semester till 24 augusti. Enda som skall göras innan dess är att fixa på centret och bjuda in folk till invigningen :)



Hur går det med jobbsökandet för din del då?



puss & kram

2011-07-26 @ 18:50:54
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Nämen va roligt att du har en annan tvillingmamma oxå :D Eller oxå lät ju som om jag va det med, haha. Nej, men det kan ju va bra och ha någon och dela det med :)

Längtar till lördag. KRAM

2011-07-26 @ 20:07:16
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Åhhhh tack gumman :)

Det var en härlig liten semester.



Hoppas ni haft en bra tisdag. Våran har vart lugn o skön, har donat lite hemma med att sätta upp spegel mm



Kram o nattiiiis fina ni

2011-07-26 @ 22:39:17
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim

Ja det är jättehärligt :) Men Nim har ju inte fått dagis heller.. blir väl klart till vintern skulle jag tro :P Men det går. Jag och svägerskan får jobba och passa barn om vartannat sen när vi öppnar :P Allt ordnar sig, bara man vill :)



Vad bjuder onsdagen på då? puss och kram

2011-07-27 @ 08:25:22
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Maria - mamma till Liam och Noah

Tack för en supermysig dag! :)

Vilka mysiga dagar ni haft!



Ta hand om er så hörs vi!

Kramar

2011-07-28 @ 14:40:32
URL: http://lamana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0