Kvällsmys!




Bilderna från idag!

På lekan för någon vecka sedan, älskar denna bilden för de har så roligt
& är såå glada;-)

Det är kvällsmys som råder här hemma just nu. "Så mycket bättre" står på här i bakgrunden och vi myser med lussekatter, ostbågar & julmust. Max & Theo fick lite ostbågar tidigare ikväll och dom älskar det och åt sakta, sakta för att det inte skulle ta slut;-)


Tidigare i eftermiddags var hela familjen ute på vår lekplats en stund och det blev inte så länge då det blåste mycket, alldeles fööör mycket även idag! Det tog tag i dom små;-) men lite fick de i alla fall lekt. Så varma och goa i sina fina overaller!!

Imorgon åker jag till hästarna på morgonen sen på eftermiddagen drar vi vidare på kalas hos fina William som blir 2 år! ;-)


Vi ses!

Kommentarer
Postat av: Hanna- mamma till Elina och Molly

Hej vännen fina bilder;) vi har oxå precis varit på lekplatsen men det är så kallt och blåsigt, hade velat ha snö;) ses vi på onsdag hos Mindy? Kram

2011-12-11 @ 13:35:06
Postat av: Veronica, mamma till Nim

Härliga pics :)

Ah, vi har ingen blåst. Men det är ju minusgrader. Lite kallt för Min smak :P Jag längtar till våren! Och om två veckor är det redan julafton. HERREGUD! Vad tiden går! Helt sjukt! Hoppas ni haft en fin helg, puss o kram

2011-12-11 @ 21:56:42
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Hanna

Busungarna dem är såå söta:))!!

2011-12-12 @ 11:37:28
URL: http://varatpyre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0