FÖRSTA DECEMBER!


Sofia med sina bedårande söta små tjejer!! Theo älskar stolen, haha!!


Max trivs :)

Fick en fin present:)

Smarrig chokladtryffel från Gottelisa, yummieee:)



Nu är vi verkligen framme vid den riktiga vintermånaden & julen närmar sig med stormsteg. Måste verkligen komma igång med mina julklappsinköp. Herregud med snö vi har och mer ska det tydligen komma senare ikväll & imorgon. Det är såå fint när man sitter inne & tittar ut på den fina vita snön men sen när man ska köra & gå ut är det inte alltid lika kul. Det är halt & läskigt att köra & tungt att dra vagnen då de skottar vääääldigt dåligt här hos oss. Vill ju komma ut varje dag med de små ju!!

Idag har vi haft besök av Sofia & hennes tvillingtjejer, såå söta! Vi fikade gott & pratade en hel om hur det är att vara tvillingmamma :) Här har varit fullt ös och vi båda kunde konstatera att man som tvillingmamma verkligen skulle behöva 4 armar, haha! Tack så jättemycket för idag, ses snart igen!=) Mina godingar somnade gott för en stund sedan & nu firar vi snart helg då Micke är ledig resten av denna veckan, härligt. Förresten så var natten mycket bättre inatt så idag har man känt sig som en ny människa igen. De har kört lite varannan dag nu då de sovit en varit vakna mycket nästa osv, hoppas att denna natten blir lika bra som förra, håller tummarna.

Ikväll blir det nog hämtpizza från en ny pizzeria i stan & kanske lite pinsamma Bonde söker fru till det!=)

Vi hörs, ha en happy onsdag! <3

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Vilken mysig dag gumman, åh så kul att träffa lite andra twins! jätte söta bilder!

här blir det också bonde söker fru ;)

kramar

2010-12-01 @ 17:27:10
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Mamma till William

God kväll hjärtat. Så mysig eftermiddag du har haft med din söta vän och prinsessorna..Kan tänka mig att ni har mycket gemensamt när man har tvillingar och kan få många bra tips :)

Hör av dig i morgon hur du känner för träffas eller inte,,förstår om du inte våga köra om det snöar för det är viktigare att vara i säkrhet så man inte stanna i bil kö med de små i bilen det är det inte värt för det kommer fler gånger.

Jag har ingen aning om er vagn går in,..men gumman ta mått så kollar jag om det går in eller inte...bättre kolla upp det i god tid..men behöver du hjälp den dagen så kommer ja mer än gärna ner o hjälper dig med barnen..Ha en skön kväll söta..gott med pizza..i bland får man unna sig hemtemat..:) Hörs av i morgon bitti..kram kram kram

2010-12-01 @ 17:50:38
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Anna Zimmer

Jag håller tummarna för en lika bra natt i natt!! August har sovit oroligt några nätter nu med...fattar inte att det ska vara så svårt. Jag menar sova som är så skönt! :-)



Längtar tills imorgon!! Hoppas hoppas att vädret inte sätter stopp för vår dejt. Vi hörs imorgon bitti och bestämmer!



Många kramar!!

2010-12-01 @ 19:08:00
URL: http://zimmersdagbok.blogspot.com
Postat av: Britta Bloggar

Vilka härliga bilder!

2010-12-01 @ 22:20:28
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Veronica

Hej gumman, ser ut som ni hade en bra dag. Kul att få besök av tvillingtjejer :) En var åt grabbarna :P sov sött, puss o kram

2010-12-01 @ 22:51:26
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är bra med oss i kylan:) Massor med snö myssssigt:))) Allt bra med er med? krams

2010-12-01 @ 23:50:31
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: Emmely

Sa mysigt det ser ut!!! De sma ser sa glada och goa ut! Pizza ar ju nagot av det basta som finns, speciellt nar det ar kallt ute :)

Ser fram emot att komma till Sverige for lite jul mys jag med! Ha en riktigt trevlig lang helg!! Kram!

2010-12-02 @ 06:58:21
URL: http://www.hearthomelife.com
Postat av: Mamma till William

Hej hjärtat.

Synd att vädret ställer till det så här för oss,vi som vill så gärna träffas och mysa med er.Vi träffas mer än gärna nästa vecka...kommer då ta bussen ner till er men det kan vi ta längre fram hur vädret är då..Vad för skoj ska ni göra i ställer i dag då? Här blir det massa inne mys..Wille sover nu så jag passar på att slappa lita. Som det snöar,fryser bara när jag tittar ut..Ha det så mysigt so möjligen denna dag min söta vän.Saknar dig men snart träffas vi igen..kram kram kram

2010-12-02 @ 10:47:28
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Carro

Chokladtryffel e underbart alltså!! Farligt gott!! Synd att det sätter sig där det inte ska, men så ska man ju inte tänka nu vid juletid :-).



Carro

2010-12-02 @ 16:56:30
Postat av: Hanna

Jo vi bor på landet som tur är ploggar dem, men man ska ju inte ut o köra i detta vädret så vi har fått vara hemma idag men mysigt det med:) Krams

2010-12-02 @ 17:06:53
URL: http://varatpyre.blogg.se/
Postat av: Emmely

Mums!! Jag ska halsa pa familjen i Goteborg 6-12 December, sa stannar tyvarr ej over sjalva julen, men far fortfarande in lite jul mys innan jag aker tillbaka till varmen :) Vi trivs sa bra har och borjar sa smatt att komma iordning! Kram!

2010-12-03 @ 06:53:11
URL: http://www.hearthomelife.com
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Hej sötis

Idag hade jag tenta. Och igår tentaplugg. Nu är vi hops Nims kusiner i Katrineholm och stannar här över helgen :) Vad har ni för er?? puss o kram

2010-12-03 @ 14:04:53
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Carro

"En taggatrååå en taggatråååå" då ville jag sjunka genom jorden!



Obs endast om du faktiskt SÅG bonde söker fru :)

2010-12-03 @ 16:05:59
URL: http://asfaltblomman.blogg.se/
Postat av: Carro

Godkväll :-)



Naaaw 9 månader! Visst går tiden fort!

Vi bor i Malmö :-). Ni då? :-)

2010-12-09 @ 19:39:56
URL: http://chokladnougat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0