Mysig helg i DK!




Danske Platte

Bästa fikan!

Min goda middag!

Glassen vi bara INTE kunde missa innan vi åkte hem!=) Rajssimi på
ströget.




Helgen
har varit jättemysig med ett efterlängtat besök i DK. Då vi fick hjälp med barnpassning av våra föräldrar så åkte jag & Micke över & bodde på hotell från lördag till söndag. Vi bodde på South Palace Hotel mitt inne i stan. Ett jättefint & mysigt hotell. Vi checkade in vid ett tiden och avnjöt kort därefter en god lunch på Restaurant & Café Nytorv. Vi beställde båda två in varsin god dansk Platte som var riktigt god. Därefter blev det en hel del shopping samt en mysig fika på Illum. kvällen börjades med en god fördrink & därefter åt vi på en jättegod Italiensk restaurang. Jag åt en god pasta med 4 olika ostar & Micke tog en kalvfilé med goda tillbehör. En väldigt mysig dag!

Imorse började vi dagen med en god hotellfrukost och därefter vilade vi oss lite till innan det var dags att börja bege oss hemåt igen. Spenderade e.m i höllviken där vi fikade och mös med våra små älsklingar. Inte klokt vad man saknar de små när man inte träffat dom på ett helt dygn. Vi hann även med att åka på husvisning i vellinge.

Kvällen har vi spenderat här hemma i vårt egna & det blev hämtpizza till middag. Barnen somnade kl 21.00 så hoppas de sover gott hela långa natten som de faktiskt alltid brukar göra nuförtiden, våra fina små pojkar. Min mamma passade Max när vi va iväg & hon hade lagt honom kl. 21.00 & han hade vaknat vid 08.00 för att få lite mat sedan somnat om. Theo sov hos farmor&farfar & han hade somnat kl 19.00 & vaknat först vid 06.00 för att få mat:) sov sedan en liten stund till, duktiga ni är! Sömnen gör ju så mycket så jag är verkligen glad över att de sover så bra så även jag får sova. Hoppas det håller i sig!

Nu ska jag hoppa till kojs...;) Godnatt mina kära vänner, på återseende!

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Gud va mysigt det lät, att bara åka iväg så där över en natt! Men förstår att ni saknat pojkarna!! fick du shoppat ngt då? sov så gott! kram

2010-08-29 @ 22:33:51
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: mamma mindy

God kväll snäckan.Så mysigt att resa över en natt så där utan barnen och bara mysa med killen sin.Hoppas att du får en skön start på veckan som kommer.

Vad för skoj ska ni göra i veckan som kommer då? Sov så gott söta du..kram kram kram

2010-08-29 @ 22:54:06
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Men visst är det lite skönt att vara borta från ungarna ett litet tag? :) Mysa på egen hand. Hihi! Kraaaam

2010-08-30 @ 11:30:05
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Johanna

Gud så mysigt ni verkar ha haft det!

Egentid måste man ha och man uppskattar allt man har där hemma mer när man är iväg bara för en dag.



Var huset fint ni tittade på?

Jag vill med bo i Vellinge! ;)



Kram

2010-08-30 @ 11:54:01
URL: http://bajbiii.blogg.se/
Postat av: Caroline

Härligt! Det är ni väl värda! :)

Postat av: ellenojag

Tack för tipset om Illum, ska ju till dk imorrn, får ta mig en titt där! idag har vi bara myst upp istan, en superdag! va huset i Vellinge ngt att ha då? kram kram

2010-08-30 @ 21:49:34
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: ellenojag

Tack för tipset om Illum, ska ju till dk imorrn, får ta mig en titt där! idag har vi bara myst upp istan, en superdag! va huset i Vellinge ngt att ha då? kram kram

2010-08-30 @ 21:49:34
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: mamma mindy

Godmorgon vännen. Inget skoj att du börjar bli förkyld,hoppas att det går över snart så det inte bryter ut helt.

Vad för skoj ska ni göra denna dag då? Här är inget inplanerat än en promenad,tar dagen som den kommer. Vi så gärna träffas snart.I lördags var vi på fest & deras tösen hade fått vattenkopper men de viste inte om det för natten där mellan så jag har ingen aning om w har fått det eller inte för det kan ta upp till 3 veckor innan det bryter ut så man vet inte om w får prikarna eller inte..så det är upp till dig om du vill träffas eller inte.har förståelse om du vill ta det längre fram. Så nu får man hålla utkick på w om han får prickar,,men vi får se vad som sker..hade varit skönt om han nu får det så har han fått det o inte när han ska börja på dagis.

Hoppas att du får en skön dag söta.kram kram kram

2010-08-31 @ 09:56:48
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Va mysigt!!! :)

Hus i vellinge?! Sugna på att flytta hit? Gud va kul i så fall :) kram

2010-08-31 @ 14:33:25
URL: http://mellisezar.blogg.se/
Postat av: Hanna-mamma till två prinsessor

Hejsan, tack så mycket.

Skönt att komma iväg själv så där och ladda energi:)

Kram

2010-08-31 @ 15:49:19
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: Veronica

Hej gumman, ser ju inte helt fel ut det där :) Kul att grabbarna skötte sig också :) Kramis

2010-08-31 @ 22:40:01
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

Godmorgon söta du.

Så underbart väder vi har vaknat till denna onsdag morgon. Får hoppas att det håller i sig veckan ut så man kan få sina sköna sen sommar promenader.

Gäller att passa på så länge det är varmt,sen åker vinter kläderna på en och det vill man gärna vänta med väldigt lång tid fram.

Hoppas att ni snart blir bättre,känner med mig små förkylder men det är såna tider nu är en så är alla det sen.

Vad för skoj ska ni göra denna onsdag då? Ja absolut när vi är helt säkra att tiden är över med smittan om han nu skulle ha det så får vi bestämma en dag för en mysig fika,har ju en del att prata om nu. Ha en skön dag söta.krma kram

2010-09-01 @ 08:20:03
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Hanna-mamma till två prinsessor

God morgon, ja vi bor mitt i malmö, själv då?

Kram

2010-09-01 @ 08:28:50
URL: http://esmamma.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

God eftermiddag söta.

Klart jag säger till när jag vet hur läget ser ut här. Men än är det ingen fara så länge de inte har feber så smittas de inte,men det gäller att ha koll på läget. Blir det en vända på Ikea om dagaran för köpa blommorna? ska nog gå bort i morgon eller på freda den sista dagen så man kan få några till i hemmet..man kan bara köpa 2 st per kund per gång,bor så när så varför inte ta en sväng igen :)

Hoppas att du har haft en skön dag,,Det har varit så skönt väder i dag så man fick lägga av sig koftan när vi var ute innan i eftermiddags.

Vad för skoj har ni gjort denna dag då?

Krma kram kram

2010-09-01 @ 14:44:00
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: janni - mamma till Emilia♥

oo vad härligt!! nu måste vi ju snart ses innan våra små springer rundor, hihi!! tiden går ju SÅ fort! allt bra med er alla? kramar

2010-09-01 @ 22:22:20
URL: http://jhfashion.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

Godmorgon min fina vän.

Inte skoj att dina små inte mår helt bra,hoppas att det blir bättre snart så allt är som det ska med de igen.Går matningen bra för de båda små sötnosarna?

Hoppas att du får en bra dag fast det är mindre skönt väder denna dag,men mycket kan ske under en dag så solen hoppas vi på.Ska bli så skoj att träffas snart igen,jag hör av mig när jag vet hur det ser ut här hemma med W..än har han inte fått några prickar så det är skönt.

Vad ska ni göra denna dag då? Här blir det baka snäckor och skorpor,,mums vad gott men farligt,,hihih.

Ha en bra dag söta.kram kram kram

2010-09-02 @ 08:00:09
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Va mysigt!!! :)

Hus i vellinge?! Sugna på att flytta hit? Gud va kul i så fall :) kram

2010-09-02 @ 08:01:09
URL: http://mellisezar.blogg.se/
Postat av: Alexandra -mamma till Leia

Saknar dig med! Tänkte messa dig igår, men hanns inte med. Hörs snart. Puss

2010-09-02 @ 08:25:35
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Anna Zimmer

Hej!!

Ja, det kanske inte är lika roligt så som jag har det nu....vart lite trött på bloggen så jag behövde ändra på den lite. Ibland kan bloggandet bli så personligt. Jag gillar ju själv att läsa andras personliga bloggar! :-) Får se om jag ändrar tillbaka... :-)

Hur är det med er? Har dina killar börjat äta gröt och smakisar? Vi började med August denna veckan och det går över all förväntan. Fantastiskt att allt liksom bara sitter där naturligt hos dom. Det är med att t ex föra mat i munnen och svälja den. Jag är imponerad!

Det hade varit jättekul att ses en dag! Kanske en fika och promenad i Trelleborg eller nått?



Kram!

2010-09-02 @ 22:38:38
URL: http://zimmersdagbok.blogspot.com
Postat av: Veronica

Hej gumman, tusen tack för era tankar! Det värmer verkligen. Jag hoppas ni hade en bättre dag! Vår var bra, trots omständigheterna. Det var en fin begravning och så. Vad bjuder fredagen och helgen på då? Kramis

2010-09-02 @ 23:09:42
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: mamma mindy

Godmorgon vännen..Så underbart skönt sen sommar väder vi har vaknat till denna fredag.Hoppas att du får en bra dag, vad för skoj ska du göra denna dag? Här blir det åka ner till city och shoppa om man nu hittar något.

Ja vi blev skickade till en mjölkskola för få info om mjölk produkter sen där efter var vi hos allergi läkaren och gjorde tester på William men detvisade sig att han inte var känslig mot mjölk eller ägg så vi skulle börja med vanlig ersättning och det gjorde vi men allt kom upp igen och vi ringde o de sa fast det visar att de inte är känsliga mot mjölk produkter eller protinet så kan det visa tvärtom för det är så känsligt när de är så små,så vi fick börja med steg 2 igen och det fungerar jätte bra,,för med denna burk kan man göra egen joggi och massa anant gott som han gillar så det finns för och nackdelar med allt.Men får hoppas att min w växer från det snart,ska göra ett nytt test på honom nu när han blir ett år..hoppas att din snart med blir av med det.

Ha nu en skön helg.kram kram

2010-09-03 @ 07:53:45
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Martina

Men gud vad härligt ni verkar haft det. Vad skönt med lite egentid och att bara bry sig om varandra, det har ni förtjänat!

Tack för din fina kommentar på min blogg gumman, visst ÄR den tjusig?! (:



PUSS på.

2010-09-03 @ 19:39:58
URL: http://tiniseens.blogg.se/
Postat av: Emme

Har kikat in på din blogg med jämna mellanrum ett bra tag nu och tänkte mest bara säga att du är otroligt vacker. Varför knipa om sånt liksom =)?

Gillar din blogg skarpt!

Kram Emmeline

2010-09-07 @ 13:26:37
URL: http://www.emmelinenaslund.blogspot.com/
Postat av: Jenlen

God morgon! Gud va mysigt de lät så skönt att komma iväg så där kan behövas ibland kan absolut tänka mig när man fått barn också är de viktigt att komma ihåg varandra! Lät som ni åt massa gott.blev de ngt shoppat då,mkt fint brukar ja hitta där fast så dyrt ju :/ de negativa.skönt att dom små sover så bra,härligt! Kramar

2010-09-08 @ 10:44:25
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0