Lediga dagar!

        
         BÄSTA JOSSE!




Då är man mitt uppe i ledigheten & det är så fantastiskt skönt att bara få vara hemma & njuta av dagarna.  Kan inte förstå att det redan är 23 maj ..herregud snart sommar på allvar ju och bara en månad kvar tills min födelsedag. Idag var jag i stallet tidigt på morgonen & tog en uteritt tillsammans med min gamla hästskötare Josefine & det var så kul att hon följde med oss ut på en runda då det var ett bra tag sedan sist. Innan när jag bodde i skanör tog hon hand om min ponny nästan varje dag i 9 år men nu när jag själv flyttat & även hästarna flyttat så blir det en rejäl bit längre för henne att ta sig ut till oss så blir tyvärr inte så ofta längre. Jättekul att träffa dig Josse du är en helt underbar människa! Vi har blivit nästan som syskon du & jag =) Efter stallet åkte jag direkt hem och slängde mig på soffan då jag tyvärr har åkt på en rejäl förkylning med halsont & feber:( Typiskt när man är ledig, plus att vi ikväll egentligen skulle ut & bowlat med Sofie & Rasmus samt Lina & hennes kille ..blir arg! MEN ..får ta det såfort jag är frisk sen någon helg för jag älskar att bowla ..det är så kul. Ikväll blir det därför en hemmakväll här hemma med ngn god matbit & någon bra film och dricka en massa te för halsen.

Ha en bra lördag
Kramar!

Kommentarer
Postat av: Natta

ja vill också ha soool

2009-05-23 @ 17:01:11
URL: http://natalies.se
Postat av: Jenny

Stackars dig vännen att råka på en trist förkyldning, tips köp Strepsil tabletter emot halsen jag kör på jordgubbssmak, smakar bra & gör att det lenar med en gång i halsen, jag tar dom jämt finns i menthol smak också på apoteket! Hoppas du blir bättre redan imorgon då, synd att du missar bowlingen men den kvällen du hade igår lät riktigt mysig så lär ju denna va också hos er!



Jag gick upp tidigt imorse drog till Mcd & köpte frukost gillar deras mc bagel & toast, fick lyxa till de lite när man hann med, sen iväg me mormor & moster & killen till Vargön & träffa moster m fam igen, blivit mkt nu senaste tiden men bara kul, åt min första jordgubbstårta idag också för i år va gottis :)Nu är det bara lugnt här..

Kramar vännen

2009-05-23 @ 21:14:23
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenlen

God morgon..Hur mås det idag då?

Idag va vi uppe tidigt här med vet inte riktigt vad vi ska göra men ut iaf i friska luften..Dudå?

Kramar vännen

2009-05-24 @ 09:28:31
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åhh krya på dig! Synd du ska bli sjuk när du är ledig :(



Skickar en friiiisk kram till dig ;)

2009-05-24 @ 10:27:32
URL: http://bajbiii.blogg.se/
Postat av: Jenlen

Att det inte ska ge sig då, men du har ju iaf vart ute idag, skönt för dig att du är så pass pigg..Här är det rätt bra väder men inget att ligga ute o sola i tyvärr, men vi vakna tidigt imorse tog med cyklarna & gav oss ut typ 4 mil, så stanna på vägen & åt god mat osv, så fint ute & ja va riktigt trevligt, så stolt över mig själv nu..

Ska snart börja möblera om lite i min lilla lägenhet tänkte jag :)

Ska slänga ut en hylla & ta upp min stora spegel på en vägg ist!

Kramar

2009-05-24 @ 15:33:16
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja det har varit mysigt idag, det gör väll ni med? :)

Härligt att solen kom till slut då under dagen..

Ha nu en mysig kväll vännen..Kramar

2009-05-24 @ 19:50:15
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Natalie

Hej baby!



Hoppas ni haft en bra helg. Här är det bara bra. Vi tittar hus lite överallt.. Halmstad med omnejd. Hur länge har ni bott i ert nu? Hur stort är det?

Gulligt du skrivit om mina hundar. Jag gör så gott jag kan! =)



Kramis

2009-05-25 @ 00:07:27
URL: http://guccilove.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Allt är bra med mig denna måndag morgon..Hoppas att du får en skön veckan framför dig..kram

2009-05-25 @ 08:38:04
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0