♥ Funny time ♥

                     


                                                                          Goddag kära blogg!


Vilket konstigt väder det har varit ute idag. Ena sekunden strålande sol & andra sekunden storm & regn. Just nu är det i alla fall sol & ett riktigt härligt väder. Började denna dagen med ridning och rastning av hunden därefter en snabbfixning och sedan begav jag mig in till stan för att träffa min söta vän Martina. Det var ett bra tag sedan vi sågs nu igen och hade som vanligt precis lika kul & galet tillsammans som vi alltid brukar ha. Blev en god lunch på Mocca och sedan tittade vi runt i alla affärer lite överallt.  Jag & Martina gick  i  gymnasiet tillsammans och började umgås jättemycket i början av tredje ring & gjorde allt tillsammans. Även efter studenten jobbade vi ihop i ett år på en förskola och sågs varje dag ..saknar att inte jobba ihop med dig för vi hade ju så roligt varje dag!

Tack för att du är DU!Har precis varit ute & gått en kvällspromenad med hunden & sitter nu och väntar på att pojken ska komma hem med goda Buffalo vingar & poppers som vi ska ha till middag ikväll!=)
Kommentarer
Postat av: Martina

Naw, kul att läsa gumman. Saknar att jobba med dig också, det var såå himla roligt att ha dig där, blev aldrig detsamma efter att du lämnat. Måste ses snart igen. PUSS!

2009-07-30 @ 18:46:34
Postat av: Gabriella

Ja måste vi verkligen! =) Mmm vi får öppna ngt ihopa sen=) ha en finfin kväll hjärtat! PUSS

2009-07-30 @ 19:44:09
Postat av: Annah

Tack för att DU är du!

2009-07-30 @ 19:52:40
URL: http://flersam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0