♥ Hej Bloggen ♥




Redan onsdag & denna veckan har jag mest spenderat på jobb. Man blir så lätt bortskämd, var ju ledig hela förra veckan också nu jobbar jag hela denna veckan istället  plus i helgen:( Har i alla fall  fått hämtat kraft ... från förra veckans låånga sköna ledighet så känner mig pigg & glad & full av energi. Jobbade inatt så idag har jag sovit, ätit, fixat med hästarna & har hunnit med en powerwalk i snön. Imorse när jag åkte hem från jobb halv sju var det hela  -12 grader ute *brrrrrrrrr* så kallt. Skyndade mig in i bilen för att starta motorn & sätta på värmen på högsta hugg.. sen var det bara till att börja skrapa rutorna men isen satt väldigt hårt fast.  Imorgon ska jag jobba e.m & sen jobbar jag fre & lör natt så denna helgen blir lugn.

Tittade nyss på (Halv åtta hos mig) & tycker att denna veckans gäng är inte alls lika roliga & trevliga som förra veckans. Mest gnälliga & tråkiga och maten verkar sådär god..enligt min smak:( Ska bli intressant att se vad den sista deltagaren lyckas åstadkomma i morgondagens program.  Nä nu ska jag.. göra mig en varm choklad!!!!

Hej ♥



Kommentarer
Postat av: vaishali

Hej! Nu var det längesen vi hördes av shame on us! Hoppas allt är bra med dig?! Själva är vi sjuka här alla utom jag som klarat mig från feber och annat. Gör du för kul? Kram

2009-02-18 @ 20:35:35
URL: http://vaishali.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag arbetar heltid på kundtjänst/innesälj;)Trivs som fisken i vattnet!!åh spana in vad jag skall göra på söndag!

2009-02-18 @ 20:57:08
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Linda

Nej absolut INGEN telefonförsäljare!!!För guds skull! Jag har hand om ordermottagning,reklamationer,krediteringar,så kundtjänst helt enkelt och sälj.



2009-02-18 @ 21:16:57
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Linda

ja jag kommer nog lägga ut bilderna om de blir bra,hihi

2009-02-18 @ 21:18:16
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Jenny Lennartsson

Håller med dig tänkte skrivit det igår oxå detta veckas gäng i efter halv åtta tyckte jag inte så mkt om, dom va rätt trista..

Händer idag då söt? Kramar

2009-02-19 @ 07:52:38
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Carro

Ojojoj vad det snöar, det tar aldrig slut! Synd att vädret inte ger oss strålande sol som igår... :)

Hoppas allt e fint Snäckan! Ska också jobba helgen :(



kram!

2009-02-19 @ 10:09:00
URL: http://carooooline.blogspot.com
Postat av: Anonym

Ja jag hoppas att jag håller mig frisk. I helgen kanske det blir fest beroende på Tiffy då. Men annars ska jag bara lata mig. Har ni några semester planer än då? Håller på att planera nu inför sommaren...längtar. Ha en bra dag kram

2009-02-19 @ 10:43:58
URL: http://vaishali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0