* Långfredag* ((Uppdaterad))





Då var man äntligen ledig några dagar framåt, inte alls dumt. Kom hem vid nio tiden imorse efter jobb & hästar & tog och gjorde mig lite frukost & sen gick jag direkt & la mig & sov i två timmar. Därefter kom mina älskade kusiner med föräldrar hit & vi grillade en massa god mat ( Hamburgare, Korv med bröd, majskolvar m.m) vilket var väldigt, väldigt gott. Även en härlig dag som denna hade vi tur med vädret ..sol, sol, sol så det blev såklart till att sitta ute i trädgården & äta. När de hade åkt tog jag & pojken på oss träningskläder & gick ut på en powerwalk i en timme tillsammans.

Har nu varit & köpt hem god middagsmat till ikväll & det som kommer serveras här hemma denna fredag är Saffranspasta med kyckling & kräftstjärtar ..toppat med god ruccola! Blir dock en senare middag då vi fortfarande inte är alltför hungriga efter den mastiga & suveränt goda grillade lunchen. Imorgon är det påskafton & då blir det en heldag med la familia. Är dock lite ledsen & samtidigt lite arg över att jag faktiskt blir tvungen till att hoppa över en slutcasting imorgon som jag gick vidare till. Det är en ny agentur som ska öppna i malmö. Fast de sa att att de skulle höra av sig inom snar framtid för en ny tid för provfotning ..så vi får väl se & hoppas på att där dyker upp en ny tid om inte annat ..för det skulle verkligen vara super mega skoj=) Väljer faktiskt att fira min påskafton med min familj & inte hela dagen i malmö i en studio!!

*Hoppas ni har haft en mysig start på denna påskhelgen*

*****************************************************
Fredagens middag:





Nu först har vi ätit middag & det blev himla gott. Blir nu en liten promenix runt kvarteret & sedan ska vi kolla på lite Lost! Blir till att lägga sig i tid ikväll så man är pigg & utvilad inför morgondagen som kommer att bli lång.

Hejhej!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Mm va gottis det såg ut :)

Gumman bilden på dig va ju hur snygg som helst, du ser ut som en modell på den..



Ja min fredag vart bra, men haft ont i huvudet hela dagen inget kul men vädre har ju vart toppen, men ska snart lägga mig, ensam inatt killen är på fest & sover över hos dom, men bra att lägga sig tidigt med så man vaknar utvilad & pigg imorgon :)

Kramar sötaste du..

2009-04-10 @ 22:02:37
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Så fina bilder..Ser ut som ni hade en sen fredag..Hoppas att du får ens kön lördag..Ska ner till Trelleborg i eftermiddag hos min bror med familj på grillning..mums vad det ska bli gott.Önskar dig en skön dag i solens varma strålar.kram kram

2009-04-11 @ 08:36:31
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Jenny

God morgon :) Jag vakna allt tidigt idag men det är bra :) Ska bara ta ngt & äta sen ta med mig lite tidningar ut & njuta av sol & bara ta det lugnt, sen måste jag in till stan till systemet sen i em ska jag på påskmiddag..Full fart!

Har du vaknat än gumman? Kramar

2009-04-11 @ 09:00:27
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Carro

Får hålla med ovanstående, du ser ut som en modell! :)

Vackra du! Glad Påsk! KRAM :))

2009-04-11 @ 10:11:51
URL: http://carooooline.blogspot.com
Postat av: Mindy

Sänder massa påsk kramar till dig från mig..Jag lägger till dig på min blogg länk så du vet om det...Ska bli så skoj att träffas live.kram kram

2009-04-11 @ 11:47:33
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

God eftermiddag..Så underbart väder denna dag..kan erkänna att jag har inte varit ute än..får ta igen det när vi åker hem till min bror..de bor i hus..så det blir att njuta där...tar igen allt..HA en skön eftermiddag i solens varma strålar.kram kram

2009-04-11 @ 12:21:43
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Det är perfekt att bo i hus som ni gör ..för då kan man utnjuta dagarna på ett annat sätt..vill med ha en marklägenhet eller hus,.,men det kommer längre fram i tiden..Solen kommer på våran balkong vid 14 tiden sen är den där tills den går ner..riktigt skönt ....Ha en mysig eftermiddag.kram kram

2009-04-11 @ 12:29:40
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mindy

Kommer gärna & hälsar på dig min nya vän :) Ska bli så skoj att träffas live.Ha en skön lördag i solen..Ja det är lätt att man fastnar här på datan..hihhi---kram kram

2009-04-11 @ 12:57:59
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Jenny

Mm men det är skönt att komma upp i tid o njuta av dagen speciellt sådana här dagar..Plus när det är sånna här dagar så skiner solen upp i vårat sovrum o det blir just tiidigt på morgonen så svårt att sova också..

Jag skulle ju vart på landet nu hos min faster men kom på att det skulle jag aldrig hinna med pga jag ska vara hos några vänner vid 19 tiden så sitter på balkongen o njuter av solen & datan nu ist :)



Hoppas du har en mysig em nu hos dina föräldrar.

Massa kramar till sötaste.

2009-04-11 @ 15:51:06
URL: http://je
Postat av: Stina

Så fin du är på bilden och viiilken god mat!!! Glad Påsk!

2009-04-11 @ 20:54:56
URL: http://stinolino.blogg.se/
Postat av: °•S O M M A R U N G A R N A•°

Godmorgon sötis!

Har du sovit gott inatt? Skiner solen hos dig med? ;)

KRAMAR PÅ DIG!

2009-04-12 @ 09:47:50
URL: http://sommarungarna.blogg.se/
Postat av: °•S O M M A R U N G A R N A•°

SV: Jadu, det händer faktiskt inte alls mycket, jag ska väl sätta mig ute i solen sen, kanske plugga lite och så, ikväll kommer lite släkt, vad händer hos dig då? ;)

KRAMAR

2009-04-12 @ 11:07:42
URL: http://sommarungarna.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..

Underbart väder att vakna till denna dag med..Bra start på veckan en ledig dag & bara 3 dagar arbeta..ska till ullared med killen min på torsdag..ska bli skoj..Har du varit där?

Det var mysig hemma hos min bror,,tänkte på dig när vi åkte förbi där du bor..Är uppvuxen inte så långt där ifrån..När du gick gymnasium gick du i trelle eller i Malmö? Ha en skön måndag.kram kram

2009-04-13 @ 08:46:40
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Gabby

Tack så hemskt mycket för en underbar grill på långfredagen och vad fint ni har fått det hemma. Hoppas det inte dröjer alltför länge innan vi ses igen.



Kram Nene

2009-04-13 @ 14:02:06
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Gabriella

TACK själv! Va mysigt att ni kom & hälsade på!!! =) Nä ..det får bli snart igen. kram

2009-04-13 @ 14:21:21
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

ååh pastan såg ju riktigt mäktig och god ut :D

Ha en toppen kväll!

2009-04-22 @ 19:28:37
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0