Regn, regn och regn!



Ja så kan man ju sammanfatta dagen så här långt:/ Gillar INTE vädret ute idag. Va ute och red imorse och blev ju såklart dyblöt men jag är inte den som ger mig för lite regn. Min häst hatar dock regnet..han viker sig som en banan och går med huvudet från regnet så så vidare snygg ridning blev det iaf inte:)Har äntligen blivit varm igen..efter denna regniga morgon. Ska göra mig iordning och sen åka och handla lite middagsmat. Har inte bestämt vad jag vill laga ikväll men brukar komma på det när jag väl är i affären. Är ledig idag och det är Underbart. Vi ses senare!




Detta vill jag ha!!




Då sitter jag här igen för att uppdatera lite. Var iväg och handlade och väl inne i affären så blev mina smaklökar sugna på tacos, inte alldeles ovanligt:) Fick sedan åka till stallet för andra gånge idag för att ta in alla hästarna. verkligen tur man har bil och körkort för det är ju inte runt hörnet man har stallet nu längre utan 2 mil bort. Nästa hus jag ska ha skall vara en gård där jag bara kan springa och ta in mina hästar. En drööööm!! Min stackars häst var helt dyngsur och huttrade så fick lägga massa flitar om honom *sötisen* Sen när jag kom hem tog jag mig lite te och bläddrade igenom lite inredningstidningar som jag köpte när jag handlade *mysigt* och man får många roliga tips. Sen var det dags att laga middag och gott blev det, det kan jag lova er. Är fortf väldigt mätt! Någonting mer lär man nog stoppa i sig nu ikväll ändå:) Nu ska jag vi se Heroes säsong tre. Ha en trevlig kväll,


Kommentarer
Postat av: Madelaine

Nä fy bubblan för dagens rusk..Jag ger mig icke ut i det..och hunden vägrar!! =) Han är min lille mysbolle..Ligger med huvudet i mitt knä nu istället..Vi har ensam mys..Jag, Leo och bus i kulanbulan..

2008-12-02 @ 17:55:21
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Erika

jättefint!

2008-12-02 @ 19:07:16
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Karin

Kul med blogg.. och fina hundar du har, labradorer är underbara!:) P&K

2008-12-02 @ 20:56:53
URL: http://budord.blogspot.com
Postat av: Erika

sv:allt är bara bra här :) hoppas det är det med dej med :)

2008-12-02 @ 20:59:10
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Carro

Oh letar efter sådana ljusstakar :) Var har ni köpt era? Jätte fina! :)

2008-12-02 @ 22:12:08
URL: http://carooooline.blogspot.com
Postat av: Karin

Hej igen!

Ja, vi har totalt 4 stycken i familjen, varav 1 är min egen. Sandi, 4 år, som är en brun tik.



Allt är jättebra med mig.. hur är det själv? Har du flyttat till hus?



P&K

2008-12-03 @ 08:27:59
URL: http://budord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0