*Mysdag*

                                                                                 



Har haft den mysigaste dagen på vääldigt länge. Vi vaknade imorse vid nio tiden, åt frukost framför tv;n och gjorde oss sedan iordning och begav oss in till stan för att bara gå runt och mysa och köpa julklappar. Min älskling hade nämligen tagit ledigt idag och jag var ledig så tänkte vi skulle få en heldag ihop då det inte händer alltför ofta nuförtiden. Fick faktiskt köpt alla mina Julklappar idag så det känns så härligt att ha det avklarat. Älskar att vara klar i god tid. Även om det var måndag så var det väldigt mycket folk i stan som trängdes i butikerna. Var inne på Cervera för att köpa en julklapp och vi fick stå i kö i säkert minst 45 min (drygt) När vi handlat klart avslutade vi med en lunch på GOZZIP, bar & Restaurang. Vi blev väldigt nöjda med vår mat. Jag åt en god laxpasta med Hummersås och min pojke åt Lammkotlett  med Klyftpotatis och någon god sås. Denna restaurangen skall definitivt besökas igen.

Väl klara inne i stan åkte vi inom pojkens Farmor & Farfar  på vägen hem och hälsade på i deras nya lägenhet. Där bjöds det på goda chokladmuffins samt kaffe. Sedan åkte vi hem. Är ganska så trött nu..det tar mycket på krafterna att gå i stan en hel dag. Nu ska vi se på lite tv och äta mackor! Kram kram!!

Kommentarer
Postat av: Madelaine

Gud va skönt att vara klar med julklapparna!!

2008-12-10 @ 14:30:37
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Madelaine

Tack gumman! Jag gör mitt bästa! hur går det med julstöket??

2008-12-10 @ 18:04:22
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: Carro

Tack söta du!

2008-12-10 @ 21:48:58
URL: http://carooooline.blogspot.com
Postat av: *Sofie*

Tack för dina kommentarer=)=)



Vilken mysig dag ni verkar ha haft, så skönt att vara klar med alla julklappar!! Jag är klar med de flesta med så slipper man trängas i affärerna de sista dagarna.

Önskar dig en trevlig torsdag!

2008-12-11 @ 07:16:46
URL: http://mizzsofie.webblogg.se/
Postat av: Madelaine

ja han får gärna komma snart..men inte för snart..efter 24 på nyårsafton är det sagt..=)

2008-12-11 @ 20:28:54
URL: http://madelainef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0