*Helg*


Äntligen är det helg och man är ledig i några dagar. Slutade halv sju imorse och det var fullt med snö ute och hela bilen var övertäckt med snö. Körde direkt förbi stallet och bytte om där och gav hästarna mat och släppte ut dom. Så mysigt i stallet nu när där är pyntat och fint. Snacka om julkänsla när man kommer in där. Nu sitter jag här hemma och avnjuter en god jultallrik som min pojke tog med sig hem igår från deras julbord som dom hade på jobbet:) Lite väl tidigt att sitta och kränga en massa mat men jag har ju faktiskt varit vaken heeeeela natten låååång och har inte ätit riktig mat sen igår kväll kl 6! Äter nämligen bara en massa frukt på natten när jag jobbar, tycker det känns bäst för min kropp. Så det satt inte helt fel med lite morgonmat nu:)

Måste låta maten smälta lite innan jag sen går och lägger mig. Ska försöka sova 5-6 timmar nu på dagen för ikväll måste jag ju vara pigg då vi ska ha hem Rasmus & Sofie här och käka lite ihop och sen gå på bio tillsammans.

Kommentarer
Postat av: jenny

Va gulligt av dig :) Bra blogg du har föresten! Antar du är rätt trött nu som jobbat natt..:/Men som du skrev skönt med helg! Hej svejs..

2008-12-12 @ 11:26:54
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Madelaine

Åhhh jag saknar stallet och den där känslan!!

Ska du inte se IDOL finalen Gabbylita?? ;)

2008-12-12 @ 11:45:04
URL: http://madelainef.blogg.se/
Postat av: jenny

Detsamma :)

2008-12-12 @ 16:33:19
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Hej raring, hoppas att du har en bra lucia =) Här har jag fått fram julgranen ;-) Sköt om dig!!! Puss!

2008-12-13 @ 20:27:32
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0