Tjingeling onsdag!!


Urgod macka med kyckling, bacon, sallad & guacamole.

Allt detta fick jag av Mickes föräldrar, fina cupcakes som man kan servera
desserter i & en fin ugnsform samt skedar i olika färgglada färger! Såå fint.


Har haft en liten bloggpaus, inte haft någon lust att sitta här så mycket helt enkelt. Solen strålar här idag & det är en & annan härlig frisk vindpust som sveper förbi. Sitter nu & dricker kaffe & äter en god lunchmacka som jag tidigare idag var & köpte på Systrar & Bönor-god som bara den. Fick även fixat med ett nytt pass, måste jag ju ha tills vi ska åka till härliga, underbara Rom;-) Gud vad jag längtar.

När barnen vaknar blir det nog en tur till lekan & sen ikväll kommer mamma/mormor hit & äter stuvade makaroner med falukorv. Micke är i Gbg med jobb så då kommer mormor förbi & sällskapar!!



Lunch i skanör & kräftskiva!!


Finaste Josse<3

Min underbart goda pastalunch!

Va ju tvungen att ta lite italiensk glass & kaffe efteråt;-)

Min snygga Alexandra!



Igår var det fullt ös hela dagen/kvällen. Började med att åka ut till hästarna tidigt på morgonen, därefter hem och mysa med barnen och duscha & byta om för att sedan åka ner till skanör och möta upp bästa Josefine för en lunch på Aldo. Vi hade tur med vädret och satt ute och åt gott, drack gott och fick snackat en massa. Tack för en mysig stund vännen min!<3

Därefter åkte jag inom Höllviken/Toppengallerian och hälsade på mamma och köpte lite kläder till Max & Theo. På em kom sedan våra underbara vänner Alexandra, Leia , Martin & deras vovvsing Stella hit och åt goda kräftor, räkor ostar, baguetter och vi skålade i gott Cava;-) En alldeles underbar dag/kväll!  Tack alla goa vänner, ni är bäst.

Idag håller vi en lugn söndag och njuter utav ännu en solig dag. Just nu sover de små och vad passar då bättre än att sitta här ute i solstolen och njuta;-)

Senare blir det stallet för min del..och sen ska vi göra en god spaghetti Bolognese med gott rödvin & en massa hyvlad parmesan på!! Ja jag vet..jag ÄR en livsnjutare ..men det vet ni ju redan. Förresten gud vad jag längtar tills vi ska till härliga Rom jag och Micke. Där ska vi verkligen njuta, äta gott och bara vara.

Ha en skön eftermiddag! Kramar

Bio & sushikväll!♥




Fina Anna!!!

Igår hade jag en riktigt mysig dag/kväll. På eftermiddagen kom min fina vän Anna förbi och sällskapade mig, Max & Theo efter att hon slutat jobba. Strax därefter dök Micke upp & vi tog min bil och åkte ner till Höllviken för att ha en trevlig tjejkväll. Vi började med en god middag på sushistället Nama där vi satt ute & njöt av den goda maten & ett glas vin. Därefter var det dags för bio och såklart blev det den omtalade tjejfilmen Bridesmaides!! Precis som många sagt så var den riktigt rolig, en riktig tjejfilm;-) Och finns det något godare än bio popcorn..muMs;-))

Tack för en mysiiig kväll hjärtat!!<3

Även idag har vi passat på att vara ute hela dagen och solen har tittat fram till & från  under dagen. M & T fick i eftermiddags varsin god piggelin som de glatt smäckte i sig;-) Sitter här mätt i soffan efter middagens mäktiga tacopaj!

Snart blir det "Leila bakar i Frankrike"


Auf Wiedersehen!!!

Kusinträff & Babyshower!!


Njuter:-)

Mumsiga krustader med räkfyllning

Gott med ostbågar;-)

Fiina Sofie & Emmeli

Hihi, sötis;-)

Alla barnen fick också fika!!

Presentöppning;-)
Helgen gick fort & det var full rulle hela helgen. På fredagen hade vi en lugn hemmakväll framför tv;n med goda ostar och vin. På lördagen efter barnens middagsvila åkte vi ner till mina kusiner i skanör. Även mina kusiner från Göteborg var nere så alla var samlade, mysigt! Mina små kusiner gick runt & passade Max & Theo heeeela dagen, kvällen & natten;-) Ni är sååå duktiga!!<3

När vi kom blev det god fika, kaffe med god rulltårta..därefter mös vi runt och sedan började tilltugget med gott rosé & bubbel innan den goda grillaftonen trädde i kraft. Det serverades grillad oxfilé & fläskfile inlindad med bacon. Goda ugnsbakade potatisar samt en massa goda såser & sallad. Till efterrätt blev det en suveränt god hemmagjord chokladsås med vaniljglass. Efter desserten bestämde vi oss för att åka hem då klockan hade hunnit bli 23.00. Max & Theo somnade såfort vi startade bilen & vaknade snabbt till när vi bar in dom sen somnade vi alla på studs efter en otroligt trevlig kväll. Älskar min släkt..;-) Vi har alltid så jäkla roligt tillsammans!!

På söndagen var det några trötta föräldrar & barn här hemma;-) När barnen & Micke vilade på dagen så åkte jag hem till min vän Emmeli som hade ordnat babyshower för vår vän Sofie. Det var en jättemysig eftermiddag och Sofie blev såå glad;-)) Vi fick god fika som Emmelie hade fixat och det blev presentöppning, mysmys!!

Vi somnade tidigt på söndagskvällen;-)

Idag har M & T varit på dagis & de hade ätit jättemycket falukorv med stuvade makaroner, blev nästan lite avis för gud vad det är gott..;-)) måste jag göra till middag här hemma snart en dag. Har även varit hos mina hästar två gånger idag och hunnit med att tvätta. Hela eftermiddagen spenderade vi ute i trädgården, har faktiskt varit lite sol här idag, såå underbart!

Ha en fin måndagskväll!

Fredagsmys nästa!


Regnet har fortsatt ända tills nu då det faktiskt verkar vara lite uppehåll, koprs i taket! Max & Theo fick idag inviga sina fina nya regnställ på dagis då alla de söta små barnen skulle ut och plaska i alla vattenpölar på gården;-) Efter dagis sov de ute i vagnen i 2h så de har fått vara ute en hel del idag trots vädret.

Äntligen fredag och senare ikväll blir det myskväll med goda ostar & charkuterier från Möllans Ost & gott vin till det, mums!

Snygg dunjacka från Zara till M & T!

Varsin snygg dunväst måste de ju också ha;-)

Snyggt från Lindex!

Visst är Reese Witherspoon så snygg på dessa bilderna!
Har suttit och tittat igenom en massa sidor på nätet & tidningar och måste bara säga att jag älskar höstens mode. Vill bara shoppa ihjäl mig just nu både till mig själv & till mina pojkar.

Regn & regn:(


Fina vänner som Josse växer inte på träd!!;-)<3

Godingar!

Vi hade iaf tur med vädret igår & kunde mysa lite utomhus i vår trädgård.

Handlade dessa två till Max & Theo på H&M! Perfekt inför hösten.



Nu börjar man allt bli trött på denna regniga sommar:( Vill hellre ha höst istället för detta tråkiga sommarväder!!! Tycker att hösten är riktigt vacker. Känner mig dock långt ifrån klar med sommaren...så solen kom tillbaks illa kvickt;-) Vill mysa med mina små grabbar på stranden några gånger till. Just nu sover de små inne i sina sängar efter ett par timmar på dagis.

Imorse när de kom till dagis kom det fram två söta små tjejer, lite äldre än max & Theo och dom började krama & pussa på mina små grabbar;-) så söööttt!! Theo verkligen kramades tebax och skrattade, gullefjun<3
När jag kom & hämtade sa lärarna att det hade gått jättebra idag & att de hade ätit 2 port mat, de brukar äta ordentligt, skönt!

Blir en innemys dag för oss sen när de vaknar och jag hade tänkt att dom ska få rita lite. Senare ikväll ska jag hämta in mina hästar från betet..vill inte ha dom ute längre nu i detta vädret så nu åker de in på nätterna. Kan tänka mig att kanske ta ut dom igen..OM vädret blir bättre!!

Igår hade vi finbesök, nämligen världens bästa Josse va här & hälsade på oss. Hon hade bakat goda kanelbullar som hon hade tagit med sig. Kommer sakna denna underbara människa nu när hon skall börja plugga till polis uppe i Umeå men som tur är så kommer hon ju ner vid storhelger & hälsar på! <3 Gud vad jag är glad för att just DU började hjälpa mig med mina hästar för sådär snart 12 år sedan..;-) Pga hästarna kom du både mig & min familj nära!

Nu ska jag hinka lite kaffe för blev plötsligt väldigt kaffesugen;-))

Helgen som varit!



Jag, Hanna & Alexandra!<3 Goa Ni.

Helgen har varit jättebra! I lördags åkte vi på fm hem till Mickes föräldrar i Höllviken & lämnade av barnen då de skulle passa dom över natten. De skulle ha en mysig dag tillsammans & åka ner till stranden. M & T hade badat jättemycket och busat ;-) Vi åkte hem och städade undan lite och vilade oss en stund mitt på dagen och sen på kvällen var det dags för ett restaurangbesök tillsammans med härliga vänner. Vi åt en god middag på Gränden i malmö tillsammans med Alexandra , Martin, Hanna & Micke. Roligt att vi alla var barnfria samtidigt och kunde gå ut tillsammans. Tack för en trevlig kväll härliga ni!


På söndagen efter en härlig sovmorgon åkte jag & Micke till ett café Systrar & bönor och åt en god frukost! Vi satt länge och bara njöt. Därefter åkte vi & storhandlade för veckan och sen åkte vi till Mickes kusiner där även Max & Theo var och vi blev bjudna på god fika. Sen åkte hela familjen hem till oss och mös resten av söndagen!

Ha en bra måndag..

Måndag 2 Augusti 2011


Fina Madde med söta lilla Antonio

Theo & Antonio;-)

Maddes största pojke Wincent!

Sötisar

Härligt att vakna upp till en klarblå himmel och högsommarvärme denna dag. Barnen var på dagis på fm. och hämtades sedan efter lunch. När de sovit fick de mellis sen badade de i vår vattenspridare;-) även deras mamma var vääldigt varm och sprang igenom den x antal gånger;-) Vi har i princip spenderat hela denna dagen utomhus!!

På kvällen blev det god laxpudding och det gillade Max & Theo jättemycket. Det är så skönt nu när de äter vår mat! Något de också gillar är MC donalds, lilla menyn med cheeseburgare. Spagetti & köttfärssås samt fläskpannkaka är också väldigt populärt;-)

Igår hade vi besök av min fina vän Madde och hennes två små pojkar. Blev fika & lek för barnen! Mysigt, mysigt.

Sitter just nu med en iskall god Calippo Cola -bästa isglassen, mums mums. Härligt svalkande & ett bra avslut på denna heta dag;-)

RSS 2.0