♥Stora små pojkar ♥



Älsklingarna!!!


Idag blir våra små underbara pojkar hela 6 månader gamla, herregud vart tog tiden vägen? Nu är de inte några små spädbarn längre utan stora bebisar. Sist vi var hos BVC och tog 5 mån sprutan & vägde dom så vägde Theo 9,5 kg (stor bebis) & Max 8,2 kg. Det börjar bli tungt att bära runt på dom nu. Tur man har hållt på med hästar i hela sitt liv så man är vältränad och inte har svårt för att bära & ta i =) För det är banimej inget latjobb att gå hemma med tvillingar!!!

Inatt sov vi alla hela natten & första målet åt de kl: 07.00 sen somnade de om & vaknade igen 09.30 så då gick vi upp. Jag åt frukost, de små åt en gång till & därefter tog vi på oss & gick ut på en lång skön promenad i över 1½ timme. Därefter lekte vi lite här hemma innan det var dags för lunchmålet och efter det däckade båda två & sover fortfarande. De är så duktiga & sover oftast alltid samtidigt mitt på dagen. Har därför tid att lägga upp ett litet inlägg här & läsa mina favoritbloggar.

Ikväll blir det Idol och tacomys här hemma! Nu blir det en STOR kopp kaffe till mig =)

Lyckad helg!


De fina värdinnorna!! Carolina till vä & Anna till Höger!

Den goda maten!

Jag & Tilda mumsar i oss utav den goda efterrätten:)

Alla på bild utom Anna som tog fotot=)

Malin, tilda, jag!

Presentöppning:)

Jag & Erika!


Söndagens bilder:


Allt den goda maten!


Mums!


Många i familjen Werner fyller år just vid denna tiden så många som får
firas med denna tårtan!=)



Har haft en väldigt trevlig helg. Fredagen bjöd på hemmamys med hela familjen & igår lördags var jag på tjejmiddag 25+25 (50 års fest) i hölllviken. Det var mina härliga vänner Anna & Carolina som hade anordnat en jättefin kväll som var 50- tals inspirerad. God drink m. tilltugg när vi kom, smarriga amerikanska hamburgare med god rökig smak & till dessert en jätterolig efterätt som vi fick äta med slickepott:) En typisk amerikansk dessert med chokladmousse, grädde, marshmallows, vit & mörk choklad varvat i en STOR skål! jättegott. Sist men inte minst en massa gott godis. Hade en jättetrevlig kväll med alla mina härliga vänner. Micke var på sin brors 25- års fest i höllviken så barnen bodde hos sin farmor & farfar inatt & det hade gått jättebra, skönt!

Jag hade sovmorgon imorse och vaknade först 09.30, härligt! Blev en dusch sen åkte jag till höllviken där jag hade min lilla familj och vi firade Mickes bror Crisse med en födelsedagsbrunch. Det var verkligen SÅ hiiiimla gott!!!

Ikväll ska vi bara mysa med våra små älsklingar och ta det väldigt lugnt. Bästa helgen på länge!


Ny vecka nya tag!



Bilder från i fredags! Jag & Theo hos mamma.




Max!!!=)





Mammas & min älsklingsmacka (vegetarisk) Ciabatta med pesto, soltorkade tomater,
brieost, rödlök samt gurka!!!


Och mamma hade bakat denna goda chokladkakan, GOD!

Söndagen i bilder!



Jag & Micke!

Micke, Siv & Bosse=)






Som sagt ny vecka med nya friska tag. Tyvärr en dålig start när det gäller vädret. Regnar & blåser och det enda man kan göra idag är att hålla sig inomhus. Som tur är finns här mycket att pyssla med så jag är absolut inte sysslolös. Barnen leker just nu i sitt babygym & jag har precis hunnit hänga upp en tvätt. Snart är det matdags för de små sen middagsvila. Annars sov de helt ok inatt. Max sov jättebra, sov hela natten utan ett endaste ljud. Theo vaknade vid 04.30 & var jättepigg så för att han inte skulle väcka sin bror tog jag in honom till mig & efter 10 min somnade han i vår säng! De åt vid 07.00 & somnade om till 10.00!

Helgen har varit jättebra. I fredags var jag & Theo nere i fbo hos min mamma, i lördags var vi hela familjen här hemma & mös och lagade god hemgjord pizza på kvällen. Igår söndag var vi barnfria & blev bjudna på jättegod Brunch på Casino Cosmopol i malmö. Det var min sambos farmor Siv & hennes man Bosse som var snälla och bjöd med oss dit, tusen tack snälla ni!=) Därefter blev det valvaka även för vår del hela gårdagskvällen.

Nu ska jag värma mig en lite försenad lunch, god pizza som blev över sen i lkördags! Inte helt fel just nu=)

Längtar till helgen då jag ska på 25-25 (50 års-fest) hos mina goa vänner! Ska bli så kul.

K R A M  P Å   E R !!!

Prylar!


Fin förvaringslåda/ask!


Två sådana här ska nu beställas till hösten!


En fin barnfåtölj, från Ilva!



Vi behöver lite nya förvaringslådor här hemma då leksakerna har blivit fler & fler:) Nu när de uppskattar leksaker är det ju också mycket roligare att köpa på sig en massa. Får ge oss ut på jakt i helgen och se vad vi hittar.

Herregud, va det blåste och regnade inatt. Vaknade flera gånger så är lite trött idag! Igår vaccinerade vi våra små och ajaj va de grät, stackars små. Fick faktiskt se deras tårar för första gången:( Max verkar inte ha fått några biverkningar men Theo är lite trött & hängig & han vaknade till några ggr inatt och drömde och skrek så han fick sova bredvid mig tillslut & då sov han faktiskt gott. Blir därför bara en lugn hemmadag med en massa mys för oss idag. Nu ska vi snart börja testa välling till dom och ännu mer god mat, tycker det är så roligt nu när de börjar äta mer mat. Nu blir d en kopp kaffe och sen är det lunchdags när de små vaknar=)

Ha en mysig dag i höstvädret!

Busungar!


Jag med Max hos mamma i fredags!


Mammsi med lille Max!=)


Goda kakan mamma bjöd på! GOD=)

Vår goda fredagsmiddag! Måste passa på att grilla nu.Och ja jag älskar sås=)




Ja vem är vem=)*haha* gissa på ni!!!=)


Det händer så mycket i mina små bebisars liv nu. Allt är så spännande och nya saker händer varje dag:) Napparna åker ut & in ur munnen. Max vänder sig från rygg till mage, från mage till rygg hela, hela tiden. Man får verkligen passa honom för han rullar över hela golvet den lille busen. Theo är lite lugnare och rullar lite försiktigt över på mage:) Inte klokt vad de är olika varandra. Max är rent ut sagt galen för tillfället & Theo har helt plötsligt blivit den harminiska & lugna :) Igår kväll badade vi dom & Max fullkomligen stänkte ner hela mig:) Han fäktades vilt med armarna & skrattade högt av lycka, gullunge! Theo skrattade också men skvätte iaf inte ner hela sin mamma, hehe!

Äntligen har vi fått tummen ur & varit & köpt barnstolar. Har varit inne på Tripp trapps stolar men fastnade för en fin modell som var nyinkommen på Ikea så fick bli varsin sådan till dom. En i röd & en i svart, jättefina & MKT bra så dem rekommenderar jag varmt. Modellen heter Blåmes. De älskar att sitta i dom och idag fick de smaka på god Biff Stroganoff och först var de lite skeptiska men sen gick d :) Favoriten är helt klart majspuré & deras älsklingsgröt.

Imorse vaknade dom vid 06.30 och 07.00 fick de sitt första mål sen sov de vidare till 10.00, kanonbra!=) Därefter gjorde vi oss iordning & stack hem till vår granne och fikade. Nu passar jag på att sitta här vid datorn då de sover efter middagen. Vi har verkligen fått in bra rutiner här hemma nu. Samma rutiner varenda dag och det är jag stolt över! De sover oftast alltid hela nätter, redan efter 2-3 mån slutade dom äta på nätterna och efter middagsmålet vid 14-tiden på dagarna vill de alltid gärna sova i 1-2 timmar. På kvällarna försöker vi lägga dom vid 21.00, vilket passar oss perfekt. Har hela tiden varit väldigt noga med att försöka få in bra rutiner och känner just nu att jag faktiskt har lyckats:)

Nu är Micke & handlar och när han kommer hem ska jag förbereda middagen som blir: Salami & Briepaj med sallad!

Ha d bra!

Hösten♥


Den goda middagen från förra helgen, kräftor, räkor, pajer, varmrökt lax
goda ostar;)


Nyheter till mina gossar!




Jag älskar att hösten har kommit och att det finns så mycket fina höstkläder ute i alla butiker nu. Blir nog kanske en runda in till stan i helgen då jag måste införskaffa en ny höstjacka! Vill även hitta lite fina jackor till mina små pojkar. Denna onsdags förmiddag spenderades ute med en lång promenad. Härligt väder, dock väldigt synd att det ska blåsa så förbannat. När vi kom hem somnade de små i vagnen & jag försökte hitta lite lä i trädgården & tog mig en god kopp kaffe därute medans de sov. Micke har börjat jobba halvdagar ons & tors vilket är SÅ roligt & skönt för alla i familjen. Nu har vi mer tid för varandra & det är verkligen mycket roligare att vara hemma när det inte bara känns så stressigt att ta hand om två små bääääbisar;) Nu kan även jag få njuta lite! Tur att vi gjort såhär nu iaf ett tag framöver. Lättare för mig att ta mig på vissa saker med bara ett barn så kan M ta hand om den andre lille busen.

Nu vilar barnen och vi har just ätit lite lunch, rester från igår (korv stroganoff=) I eftermiddag blir det en tur till stallet innan det är dags för middag och en massa tv-tittande;) Är så glad att Idol börjat igen då jag älskar det programmet & såklart gillar jag ju kära Anders B! Därefter börjar även Skånefruar idag och det skall också ses!



*Önskar Er en trevlig eftermiddag/kväll!*

Strålande morgon!



Goda pastan!


Mamma & Theo!



Idag vaknade man till en strålande morgon såhär fyra dagar in på September. Blev ridning tidigt imorse då jag gav mig ut på en rejäl tur med min häst. Hade en mysig dag igår nere i fbo hos mamma. Vi lunchade med god pasta från aldo och efter det blev det en god fika. Vi hann även ta en & annan promenad med vagnen & hundarna. På kvällen mös jag med min fina familj. Badade de små som varit lite sjuka nu i några dagar, feber & hosta samt snuva, alltså en vanlig förkylning. Jag började känna mig krasslig i början på veckan så det är jag som smittat ner de små liven. De verkar däremot må mkt bättre idag och har nog sovit bort det mesta så mkt som de har sovit de här senaste tre dagarna. Nog om sjukdomar!

Ikväll ska vi äta lite kräftor, räkor, god västerbottenpaj & goda ostar tillsammans med ett par vänner som kommer hit, myyys<3

Nu ska vi ta oss lite god fika här hemma, dagens första kaffe som ska bli väldigt gott!=)

Kram kram ktam!

RSS 2.0