Veckorna går snabbt!


En trött Madame!!!




Har gått in i vecka 28 och magen börjar nu bli allt större och otymplig. Magen har vuxit mycket bra de senaste två - tre veckorna och den känns betydligt hårdare och mer spänd än tidigare. Den här veckan har jag märkt att magen börjar ta emot på ett helt annat sätt. För mig som oftast brukar ligga på sidan blir det allt svårare att hitta en riktigt bekväm och skön sovställning om nätterna. De små liven för ett väldigt liv på nätterna vilket kan vara lite jobbigt:) Blir ett par pigga nattbebisar sen när de väl kommer ut *Jipiii* haha!!!

Sitter just nu och tittar på Robinson och det är väl ganska så spännande. Vet i alla fall vem jag tycker ska vinna! Micke är ute och käkar med ett par arbetskollegor så sitter här i min ensamhet. Är så himla trött ..men får vänta ett tag till innan jag lägger mig. Har i princip varit trött hela denna dagen. Blir lätt så när man vaknar 3 ggr/natt för att springa upp och gå på toa. Har nu satt upp en nedräkningslista på kylskåpet där jag kryssar för x- antal dagar som återstår till BF. Längtar ihjäl mig!

Imorgon är det fre ..helg..mysiiigt!


KRAMIS



Min kropp hänger inte riktigt med!


Fina Stina!

Min goda pestosallad!


Det börjar verkligen kännas att man har kommit en bra bit in i graviditeten nu. Man har så mycket man vill göra men inte är det mycket man orkar förrens kroppen säger stopp. Fortfarande snö ute och jag undrar så när våren tänker komma. Får nog vänta några veckor/månader till tror jag:( Jobbigt med snön då det är så halt överallt och inte minst för de stackars hästarna som får stapla sig fram varenda dag ute i sina hagar. Kom nyss hem från en trevlig stund på stan med sötaste Stina. Vi tog en god lunch på Systrar & Bönor, väldigt trevligt & gott!! Alltid kul med trevligt & glatt sällskap=) På hemvägen åkte jag inom Ica & köpte lite småsaker för påfyllning av kylen här hemma och passade även på att köpa med mig en bukett våriga tulpaner som nu är placerade på vardagsrumsbordet. Illamåendet har varit hemskt idag & vill inte ge med sig så tänkte försöka sova en stund & se om det kanske blir bättre sen. Innan dess ska jag gå en liten runda så jag får lite frisk luft.

Snart är det helg igen och även om jag är ledig varje dag så längtar jag till helgerna för då är alla andra också lediga och jag känner mig inte lika ensam här hemma. Då har jag ju sällskap av pojken min hela dagarna. Vill försöka ta bio en dag och sen ska vi antagligen träffa ett par vänner en utav dagarna och äta någon god middag tillsammans. Blir nog en bra helg! Ikväll är det Made in sweden igen och det ser jag fram emot.

//Gabby

Söndagens


Jag igår!

Mammsen!

Tilltugg


Förrätt!






Massa godheter!=)



Gårdagskvällen
spenderade jag & sambon hemma hos min mamma då hon hade lite kalas eftersom hon fyllde år i början av veckan. Som alltid så bjöds det på god mat. Först blev det tilltugg såsom krustader med räkfyllning, salta pinnar & nötter. Därefter en god murkelpaté med en bit grovt bröd & cumberlandsås. Till varmrätt åt vi god Coq au vin, en klassiker från det franska köket. Till efterrätt en smarrig tårta. Vi var hemma vid tolv tiden & var väldigt mätta & belåtna. Imorse tog vi lite sovmorgon och steg upp strax efter tio snåret. Blev sedan en sväng in till stan för lite behövliga inköp och vi passade även på att ta en god fika/lunch. Känner mig olustigt trött idag trots en lång sovmorgon så ska snart vila lite & därefter ska jag ta in mina hästar. Det blåser riktigt kalla vindar ute även idag:( Vill ha vår & sommar NU!

Återkommer kanske senare ...hej!

En supermysig dag med en gammal underbar vän!


Söta Emilia!





God kväll!
Då sitter man här & klockan har redan hunnit bli snart sju.  Förstår inte riktigt var denna dagen har tagit vägen? Var ändå uppe relativit tidigt imorse trots att jag haft ännu en sömnlös natt då bebisarna väckte mig med sparkar samt att jag har börjat få ännu mer problem med (Restless legs) vilket är såååå fruktansvärt påfrestande när man försöker sova. Känns som om att man måste sträcka på benen & för att bli av med det tillfälligt får jag nästintill banka & slå på benen:( Har ju aldrig haft sådana här besvär innan men tydligen kan man ju få det när man är gravid & självklart fick jag äran att åka på det. Till en roligare sak:) Har haft min underbara gamla barndomskompis Emilia här på fika idag & det var så roligt att träffa henne igen, då det tyvärr har gått ngt år sedan vi sågs sist:( Vi var ju verkligen varandras själsfränder i vått & torrt från tidig ålder & har verkligen saknat denna fina vän. Vi vet ju verkligen allt om varandra så trots att vi inte har träffats på så länge så kändes det precis som om att vi inte varit ifrån varandra i mer än en vecka :) Skönt när det känns så, då är det en riktig vän! Kom nyss hem från stallet och fick fixa lite till hästarna medans min medryttare fick sköta ridningen. Nu blir det någon enkel middag & därefter blir det till att titta på Halv åtta hos mig & självklart Made in sweden för en musikälskare som jag.

Ha en bra kväll ....

♥ Födelsedagsgrisen ♥



Min fina Mammi!!=)



Idag
är det min älskade mammas födelsedag & hon var här tidigare idag på fika. Först blev det goda frallor & sedan en semla på det :) *gott gott* Hon var snäll & kom hit då jag har haft ganska så ont i ryggen även idag. Har därför inte gjort så mycket mer denna dagen. Ikväll har det blivit lite matlagning (Wallenbergare m. potatismos & brunsås) och nu har det blivit en promenad och kollar just nu på lite tv. Ska lägga mig i tid idag så jag är piggare tills imorgon istället. Sov dåligt inatt då de små liven blev fruktansvärt pigga just när jag skulle lägga mig & höll mig vaken längre stunder under natten :) Men skönt att veta att där är liv! hehe

Hejhej!

11 jan 2010!




Lånade denna fina bilden på söta
Josse!



God eftermiddag
på er. Då var det måndag igen och som vanligt gick helgen i en faslig fart. kalendern är ganska så full denna veckan men mycket beror ju helt klart på hur jag mår & känner mig från dag till dag. Vissa dagar orkar jag helt enkelt inte göra ett skvatt mer än att bara ligga hemma i soffan en hel dag då illamåendet & värkarna här & var blir alltför påtagliga helt enkelt. Idag har jag tagit hand om hästarna och sedan träffade jag min söta vän  Josefine en gammal vän från gymnasietiden. Vi fikade på mitt favoritställe Märtas i höllviken, hur mysigt & trevligt som helst. Åt en god caesarsallad och blev mätt & belåten :) Längtar tills sommaren kommer då det kommer göras många goda sallader här hemma i alla dess olika varianter. Kom hem för en dryg halvtimme sedan och har grymt ont i ryggen just nu:( Tror det beror på stolen jag satt på inne på Cafeét som var lite hård för min just nu väldigt onda rygg. Blir därför en timmes vila i soffan nu.


Mysdag med en av de bästa!








Hej torsdag!

Sitter nu här i soffan & tänkte kort sammanfatta dagen innan det är dags för en kall kvällspromenad. Torsdagen började med ett kallt besök i stallet & jag fick stå & krama mina bjässar för att få upp värmen emellanåt. De är alltid så varma & goa. Väl hemma tog jag mig en lååång varm dusch & därefter åkte jag hem till min härliga vän Carro & där blev jag bjuden på en jättegod fika scones & gott te! Fick se deras nya fina hus för första gången & vet att med Carros & Daniels stora potential för heminredning kommer där bli kanonfint:) så ska verkligen bli roligt att få följa utvecklingen steg för steg. Tack för en jättemysig eftermiddag min finaste vän. Måste ses snart igen!!!

Nu har vi nyligen ätit middag & ikväll fick det bli enkel hämtmat. Till mig blev det en bakad potatis med vegetarisk fyllning & Micke tog en Capricciosa så nu är vi mätta här :) Längtar tills imorgon då det är dags för ett besök hos BM. Ska nu hädanefter börja gå dit varannan vecka & kolla så att allt står rätt till.

Njut denna torsdagskväll precis som jag skall göra just nu!

Hejhej♥

Årets första tisdag!








God eftermiddag/kväll! Vilken härlig dag detta har varit. Imorse gav jag mig ut i vintervädret för att ta ut alla hästarna. Då min ork inte är den bästa nu så blev det många pauser för att orka med att bara orka ta ut alla de fina varelserna och fick bli en snabbmockning då jag dessutom höll på att frysa ihjäl därute. Det var underbart skönt att sedan komma hem till sitt varma hus. Efter en varm dusch kände jag mig lite bättre i både rygg & leder! Efter bara en kort stund kom Sofie & hennes söta dotter Tova och hälsade på. Sofie hade varit så snäll och köpt med sig goda kycklingklubbor, frallor & goda kakor som vi alla tre smaskade i oss utan problem & vi blev såå mätta=)
Uppskattar verkligen vänner som Sofie som förstår att man inte är så pigg just nu & som kommer förbi & skämmer bort en på detta sättet:) Du är go du gumman!!Tack=) Det var verkligen mysigt att få lite sällskap av två sådana söta tjejer =) Fick kort efter att de hade åkt ett glädjande besked från försäkringskassan & det gjorde bara dagen ÄNNU bättre. Denna kvällen blir lugn, M kommer snart hem från jobb & då ska vi svänga ihop en god spaghetti m. köttfärssås. Kanske kommer det något bra på tv ikväll måntro??

KRAM!!!

Happy New Year!














Happy New Year!
Då är äntligen det nya året här och jag tror att det kommer bli ett helt fantastiskt år och framför allt väldigt annorlunda för mig/oss då vi om allt kommer gå rätt bli föräldrar inom en väldigt snar framtid!=) Det största och absolut finaste som kan hända oss människor. Ett nytt år späckat med nya spännande möjligheter. Varmt välkommer 2010!

Hade en fantastiskt trevlig nyårsafton tillsammans med riktigt härliga & goa vänner i Limhamn. Vi var 13 stycken och alla olika par stod för olika saker på nyårsmenyn. När vi kom skålade vi med champagne & diverse olika goda tilltugg. Ett par hade gjort goda parmesansnurror, räktoasts, snittar med st agur och fikonmarmelad. Ett annat par hade sedan gjort en supersmarrig förrätt som var sparrissoppa tillhörande crostini. Värdparet själva Anna & Cristian stod för huvudrätten som var helstekt oxfilé med potatisgratäng, rödvinssås och till det en jättegod blandsallad. Jag och Micke stod för desserten och vi hade gjort en kanel & vanilj pannacotta på en spegel av hallon. När alla rätterna var avklarade och vi var väldigt mätta & belåtna hade klockan redan hunnit bli halv 12 & vi korkade upp champagne & tog fram ännu fler godsaker för att fira in det nya året. Det är alltid lika vackert att beskåda alla dessa fina fyverkerier i alla dess olika färger & former. Tack så jättemycket än en gång för en supertrevlig kväll! (Anna & Cristian)

KRAMAR!

RSS 2.0