Lugn & mysig dag!

Fina Hanna & Danni hugger in på pastan!
Söta goa Hugo!
Josse hjärtat!<3
Kaffe a lá Hanna!! SÅ gott.
På promenix!
Spanade in fina kläder & inredning på insight..
 
 
Förra fredagen med min härliga vän Hanna!<3
Vi åt en god middag på Koi & avslutade kvällen med att se Hoffmeistro!
Oj vad vi har varit förkylda här hemma & är fortf lite förkylda. Jäkla dagisbaciller säger jag bara! Idag när Max och Theo var på dagis fick jag lämnat in lite uppgifter i kursen jag läser och fixar lite olika ärenden och hann även med att träffa fina vännen Hanna med söta lilla Hugo & fick även träffat Danni & Keila. Vi tog en lunch tillsammans nere på Aldo i skanör och det var lika gott & trevligt som vanligt.
 
Efter någon timme kom min fina Josse dit och vi satt kvar & snackade, åt & drack gott. Eftersom hon nu åker tillbaks till Umeå till helgen för att plugga klart sitt sista år till polis så kändes det lite extra tungt att lämna henne idag!<3 Får väl åka till Umeå i vinter;-) 
 
Ikväll har jag pluggat lite sen har jag varit i stallet & pysslat om pollarna & snackat skit med Sofi som hjälper mig med min stora krabat. Hon ska även bli fodervärd på honom nu & jag är sååå glad för att hon ville bli det!<3 Du är toppen & han kommer att få det så bra tillsammans med dig. Tur att han kommer stå kvar i samma stall för annars hade jag aldrig klarat det;-) har ju fortf min lilla ponny att ta hand om och hade tänkt att Max & Theo ska få börja lära sig att rida lite på honom nu här framöver.
Tack för hjälpen bästa Sofi;-)<3
 
Nä nu ska jag stänga ner datorn & snart gå & lägga mig!
 
Kramkram
 

Kräftskiva i Gbg & Pomp De Lux party!!!

 

Bilder från gårdagskvällen med fina mammavänner!
<3 Tack för en jättetrevlig kväll mina vänner!!!
 
I förra veckan på fredagen närmare bestämt så åkte vår lilla familj upp till mina kusiner för den årliga kräftskivan i Göteborg. När vi kom upp blev vi bjudna på god fika och det var så otroligt fint väder den em/kvällen så vi bestämde oss för att åka ner till hamnen i Kullavik & ta en tur med deras båt, jättemysigt! Premiär båttur för Max & Theo och dom älskade att åka båt & pratar fortfarande om det;-)
 
Vi åkte ut till ett mysigt berg & satt & solade och vissa badade! Sen åkte vi hem & grillade & drack gott vin. På lördagen åkte vi tjejer, alltså jag mina kusiner & min moster till Kungsmässan och strosade runt i lite olika affärer, besökte då såklart mina favoritbutiker ZARA & TARA. Vi avslutade med en god fika/lunch på EH.
 
På kvällen kom resten av mina kusiner m föräldrar till oss och vi körde vår heliga kräftskiva. Massa goda räkor, havskräftor, pajer, såser goda bröd m.m & en hel del snapsande också såklart. En jättemysig kväll!
 
På söndagen kunde vi åka hem helnöjda efter en superbra helg som innehöll precis allt det en lyckad helg ska innehålla. Max & Theo var förövrigt väldigt duktiga i bilen, sov hela vägen både upp & ner. Kommer ihåg i början när vi åkte upp hade vi betydligt jobbigare åkturer.
 
Veckan har rullat på och vardagens bestyr har tagit över men vi fortsätter att njuta & hitta på roliga saker mellan varven. Igår var jag bjuden på Pomp De Lux party hemma hos Anna som hon & Hanna höll i, i år igen. Lika trevligt som förra gången & söta Sofia visade en masssssa fina kläder. Blev en del köp då det är svårt att motstå alla dessa fina kläder. Bra kvalité till ett BRA pris.
 
Nu sitter vi & tittar på Pippi & jag vilar upp mig då det väntar ett tufft pass i stallet ikväll..nämligen halmintag..och det är inte en halmbal som ska in utan det är halm som ska räcka tills nästa sommar, puuuh!! Dagens träning. Har gjort det förr & vet vad det innebär;-) ahhh tur vi är ett härligt gäng tjejer som kan snacka skit undertiden iaf.
 
Ha en härlig kväll.
Kram Gabby

Lek & pannkakor!

söta Hanna med mina grabbar, (en lite suddig & rörlig Theo;-)
Fina mammor!!
sötisar!
Love you<3
 
Precis som rubriken lyder så hade vi en mysig förmiddag här hemma tillsammans med våra vänner Hanna med sina söta tjejer & Mindy med sina små godingar. Hade fixat pannkakor/plättar och vi fikade och barnen lekte! Dom kom hit redan vid tio tiden så barnen hann leka innan vi åt, perfekt! Tack för en mysig dag tillsammans med er<3
 
 
Idag vaknade vi vid kvart över sju och låg & drog oss en liten stund allihop innan vi tillslut steg upp. Satte på mig mina träningskläder & gick bort till hästarna fram & tillbaks & gav dom lite frukost. Tog allt som allt en & en halv timme. Härlig start på dagen! Strax efter jag kom hem kom mamma förbi och hon & jag & barnen gick till lekplatsen och sedan vidare ut på en promenad sen avslutade vi med en fika här hemma innan hon åkte hem.
 
Barnen ligger just nu & sover och jag ska strax också försöka sova lite ...ska nämligen jobba inatt så måste försöka få lite sömn.
 
I helgen ska vi upp till Gbg, den årliga kräftskivan..;-) *Lääängtar* ska bli så mysigt.
 
 

Skanörsmys!

Så goa
<3
Aldo med sin fina vovve i den söta fräcka lilla bilen!
 
PW med hjärtat tidigare i veckan!!
Fikabesök av syster har vi också hunnit med tidigare i veckan<3
Kvällens promenad..
 
Igår åkte jag och barnen ner till skanör tidigt på morgonen. Åkte först inom mamma, Max & Theo busade med vovvarna och sen stannade Theo kvar hos mormor och Max & jag åkte vidare bort till Aldo där vi mötte upp söta Hanna med hennes små godiingar! Blev god lunch/fika och barnen åt god glass. Hur mysigt som helst! Efter fikan tog vi vagnarna & promenerade runt kvarteren, *Nostalgi* alltid lika härligt att vara där nere. Saknar verkligen somrarna där nere.
 
Sen åkte vi hem till mamma igen & då blev det ännu en till promenix då dom små skulle sova lite för att orka med att busa lite till den eftermiddagen. Själv passade jag på att sola & läsa mammas skvallertidningar;-) Jättevarmt & skönt väder igår & idag mulet, grått & rent av kallt, skumt väder.
 
Idag har vi haft en vääldigt lugn dag, lite väl lugn för min del ..men men tidigare ikväll kom jag i alla fall ut på en härlig en timmes PW och det gjorde mig pigg & glad! Motion gör en SÅ gott. Älskar att röra på mig!!
 
Imon bitti ska vi på Brunch..ser vi fram emot..;-))
 
Trevlig Helg! Kraaaam

Härlig sommarkväll!

Annas goda fördrink!!
Vi blev bjudna på en massa goda räkor/kräftor m goda tillbehör!!
GOTT!
God fruktsallad med glass!
Finaste!!
Vi stack sen till Debaser & drack goda drinkar..
Love you!!!
 
I dagarna va finaste Josse här & hälsade på & fikade & busade med oss!
Hon skötte min fina ponny i hela 9 år!! *Kärleek*
Mammas älsklingar!! LOVE U
Syster övar sig på att köra vagn;-)
<3<3<3
Mitt hjärta Royal Excalibur!!!
Regniga promenaden tidigare idag!
 
Sitter just nu & fryser lite efter en regnig & blåsig promenad med barnen tidigare idag! Därför är det nu extra gott med en god varm kopp kaffe.Barnen sover & jag slappar! Saknar värmen & solen.... hade gärna suttit ute i solstolen & solat lite nu istället.
 
 
Senare i eftermiddag kommer min fina vän Anna hit & då ska vi ta på oss träningskläderna & gå ut på en långrunda tillsammans, mysigt. Är ledig nu i några dagar så vi ska hitta på mysiga saker jag & barnen då Micke jobbar denna veckan.
 
Kraam!

RSS 2.0