Hello everybody!




Efter en tids förkylning börjar jag nu må lite bättre igen. Har legat hemma med feber men febern verkar ha gett med sig & nu har jag bara lite halsont. Hoppas även det försvinner snarast, hatar att vara sjuk & ligga hemma. Va denna lördagsmorgon i stallet vid åtta tiden imorse. Blev ingen ridning idag då jag måste vila mig, har svårt för att bara låta de stå men ibland måste man sätta sin egen hälsa på första plats;) Har man hästar är det svårt att bara ligga hemma i sängen en hel dag. Vädret är lite förvirrande idag, skiftar mellan regn, sol och moln. Ikväll ska vi ha mysig kräftskiva med våra vänner. Eftersom jag legat sjuk här hemma har jag köpt en rad olika tidningar. Det finns många olika saker som intresserar mig såsom matlagning, inredning m.m så ska försöka beta av magasinen här nu när jag ändå bara slappar i soffan. M är just nu & inhandlar maten tills ikväll tillsammans med en kompis så jag slipper slåss med alla människor i affären *skönt*;) Han ringde nyss & sa att han hade köpt en god räkbakelse till mig nu till lunch *gottit* Nu ska jag sätta på en kopp kaffe & läsa vidare ..

Det är en riktig innesittardag idag ..lite mysigt kan jag tycka! Vill att hösten ska komma nu=)

Senaste dagarna!






De senaste dagarna, faktiskt ända sedan i fredags i förra veckan har jag varit ledig så har verkligen haft långledigt. Har hunnit njuta massor och fått gjort mycket vilket jag älskar! Man vill ju såklart hinna med att göra så mycket som möjligt när man är ledig. Helgen var mysig med släktkalas (kräftskiva) i lördags och det var supertrevligt & gott & vi var inte hemma förrens vid två tiden på natten. På söndagen  hade vi en mys & slappedag men hann även med att  gå på två stycken visningar. Tycker det är så roligt att gå på visningar för man får alltid tips och snappar upp nya roliga ideér. Var även ledig igår och fick pluggat  en hel del och gick en härlig långpromenad. Fixade till lite god middag här hemma på kvällen innan jag åkte iväg på Tupperwareparty hos pojkens mamma som denna kväll var värdinna. Det var mycket trevligt & det bjöds på god paj och många skratt. Idag är det tisdag & en ny dag & det är idag dags för jobb igen. Jobbar enbart fem timmar  idag så det är en mjukstart. Nu ska jag ta & göra mig lite lunch , blir klyftpotatis m korv, tzatziki & sallad!=)

kram på er!

*Välkommen härliga lördag*






Idag är det sommarsol och sommaren tycks inte ha gett upp riktigt än. Man börjar dock kunna se att färgerna ute börjar bli annorlunda nu, mer klara och starka. Idag känner jag mig fylld av sprudlande energi och vädret hjälper nog till en hel del. Började denna lördagsmorgon med att rida en av hästarna och nu har vi precis ätit lite lunch. Blev lite tacos över sen igår så det fick det bli till lunch idag. Ska strax ta mig en dusch och sen ska vi åka & inhandla lite presenter, då vi ikväll ska på släktkalas i falsterbo för att fira min kusin samt min morbror som har fyllt år. Även kusinerna från Göteborg kommer ner! Ska bli mysigt att komma bort ikväll och få träffa alla nära & kära.

Nu
är min bloggpaus till ända & jag ska försöka få tummarna loss & komma igång här!


KRAM!

*Soligt men blåsigt*



 Bästa Anna!




Morgonen
började bra med sol och man kände att det skulle bli en varm och skön dag. Jag och min söta vän Anna bestämde igår att vi skulle åka ner till stranden idag (Kämpingestranden i höllviken) och så blev det. Blåste en del i början när vi kom ner men sen började det blåsa riktigt mycket (irriterande) så vi beslutade oss för att sticka hem. Hatar att det ska blåsa så mycket för det förstör ju bara. Vi hann i alla fall med att ligga där i 2 timmar så lite färg fick man =) Hade med oss picknick men fick äta den snabbt så att inte sanden kom på all mat=(

Ikväll blir det lite god middag, försöka plugga lite och även hinna klämma en Wallander film! 


*En mysig onsdag*

        
         Laxpuck!


        

         Smarrig sockerbulle! Finns
         d ngt godare=)



Godkväll på er!
Nu är jag hemma i mitt eget igen efter att ha varit nere hos mamma i falsterbo/skanör hela dagen. Har jobbat natt nu både mån & tisdag men idag har jag varit ledig och har verkligen haft tur med vädret, strålande sol och upp mot 23 grader har det varit (Niiice) Latade mig mest hos mammsen & åt först en god laxpuck till lunch & sedan fikade vi med goda sockerbullar och kaffe. Vi hann även med att gå en långpromenad med hundarna.

Ikväll blir det god Spaghetti Bolognese här hemma med en skvätt vin i &färska örter samt god riven parmesan till.
Såfort M kommer hem ska vi åka iväg & handla tillsammans. Mycket roligare att åka iväg båda två ju. Tänkte även klämma in en promenix ikväll samt en sväng inom hästarna & ge dom kvällsmat & därefter om inte klockan hunnit bli alltför mycket, mysa med någon bra film i soffan!


Stor kram till er ♥

Frukost & återhämtningstid!



Efter en mäktig raclette middag bjöd vi på läskande sorbet
till efterrätt. (Hallon & mango sorbet) m. färska hallon & ett mynablad!



Raclette (Schweiz nationalrätt ) god smältost m olika tillbehör!



Dagens frukost/ Brunch här hemma!





Finns inget bättre än att komma hem till sitt eget hus och bara få sätta sig ner i soffan och dega;) Har jobbat inatt och var hos hästarna efter jobb och kom nyss precis hem. Har precis fått i mig en rejäl frukost/brunch bestående av scramble eggs och en god macka till det. Jobb inatt igen så denna dagen blir till att spendera i sängen ända tills ikväll.

Helgen verkligen svischade förbi och jag undrar vart tiden tog vägen? Fredagskvällen spenderade vi ju på festivalen och Lilla torg. På lördagen hade vi pojkens föräldrar här på Raclette middag & på söndagen var det kalas för pojkens bror inne i stan och nu är det redan tisdag..snacka om att tiden går snabbt alltså. Är i alla fall ledig imorgon ons & torsdag (härligt!)

Tänkte visa er lite bilder från helgen ..har så många bilder så måste börja lägga upp ännu fler då jag har en hel drös=)

*Festival*


                                

                                                 Jag igår!
                                




Igår
blev det Malmöfestivalen med Sofie & Rasmus. Lika mycket folk som vanligt! Vi hade verkligen tur med vädret igår då det faktiskt var ganska så varmt och skönt hela kvällen. Vi började med att äta lite god mat från stånden sen begav vi oss bort till Lilla torg och satte oss. Vi gick först till  Koi och tog en drink och gick sedan vidare till Mello yellow och tog ytterligare varsin drink plus goda (Nachos m dippa)

Imorse tog jag sovmorgon och vaknade klockan tio och då gjorde jag & pojken lite god frukost. Ikväll ska vi ha pojkens föräldrar här på middag. Vi ska bjuda på Raclette med diverse goda tillbehör och till efterrätt en läskande sorbet.  Mysigt med en god middag ikväll när det ändå är så ruggigt väder ute idag ...bara regnar och regnar och känns riktigt kallt.

Nu ska vi åka och inhandla middagsmaten!



*Utvilad*

                                   


Utvilad
också helg på det, kan det bli bättre:) Jobbat klart vad jag ska för denna veckan och har nu en ledig helg framför mig!((UNDERBART)) hatar att jobba alla dessa helger som jag gör. Bättre när man jobbade mån-fredag! Är ju alltid på helgerna man blir bortbjuden och är så ofta numera som vi får tacka nej p,ga att jag jobbar så ofta som varannan helg.

Efter jobbet vid sju tiden imorse körde jag inom stallet i vanlig ordning och red på min ena häst sen åkte jag hem och gjorde mig en god frukost framför lite Nyhetsmorgon tv-tittande! Nu sitter jag här ganska så nyvaken efter 6 timmars sömn här nu på dagen. Pratade just med min kompis Sofie i telefonen och vi planerade lite inför kvällen. Är ju idag  Malmöfestivalen sätter igång och vi ska in dit en sväng och äta lite gott & sedan sätta oss någonstans och ta någon god drink. Ska sätta på lite kaffe & så jag kvicknar till och därefter se ut kläder tills ikväll! Puuuh, kommer vara en massssssa folk i stan ikväll ..menmen..så är det ju under festivaltider!=)

*Gott, gott, gott*







                                                      







                                                                           Hej tisdag!

Vaknade imorse redan klockan 06.30, trots att jag kom i säng ganska så sent igår. Blev ingen bio utan middag hemma hos Sofie & Rasmus istället. Trevligt som alltid! Har varit i stallet hos mina hästar hela morgonen, ridit båda två och fixat med lädret m.m! Kom väl hem för drygt en timme sedan och har var rejält hungrig efter denna träningsmorgonen så stekte mig pannkakor och till det blev det en smarrig caffe latte. Älskar att skämma bort mig själv=) I eftermiddag är det jobb som gäller. Jobbar sen natt både ons & tors och sen har jag en ledig helg=) Innan jobb ska jag hinna med en massa olika saker så bäst att sätta fart NU! Solen ser ut att vilja träda fram och hoppas den gör det, vore ju så skönt!

*kramis*

*Måndagsplaner*





Måndag och jag har varit ledig hela dagen. Efter en väldigt intensiv avslutad första arbetsvecka efter semestern var denna lediga dagen väl behövlig kan jag meddela. Har bara tagit dagen som den kommit och försökt få in lite pluggande mellan varven. Mitt i pluggandet kom Sofie och hennes söta lilla Tova förbi och hälsade på, skönt med lite avbrott så man kan samla nya krafter för att sedan återgå till uppgifterna igen med nya friska, inspirerande krafter och tankar.  Är ju snart klar med alla uppgifter och det sporrar ju en ännu mer . Ska imorgon ringa till ett hotell i malmö för att försöka planera in när jag ska ha min praktik där. Ska verkligen bli jätteroligt, ser jag fram emot!

Det är varmt och fint väder idag också.. lite moln som kommer och går men uppehåll och säkert upp mot 20-23 grader skulle jag kunna tippa på. Har fortfarande inte köpt någon termometer och det är fruktansvärt frustrerande måste jag säga. Lite jobbigt att behöva starta bilen var gång man vill läsa av gradantalet=)

Ikväll ska vi träffa Sofie & Rasmus och antingen ska vi åka in till stan och gå på bio eller så ska vi bara käka någon god middag tillsammans. Vi kan inte riktigt bestämma oss=) Jag och Sofie är i alla fall väldigt sugna på båda delarna men ok, ett  glas rött & en god tacosbuffé är ju aldrig fel!

Ha en skön måndagskväll!

Lunch & skvaller!





Söta Rebecka




Fredag
och helgen är här för vissa men inte för mig som jobbar både inatt & imorgon natt. Får ändå helgkänsla på något konstigt sätt. Började denna dagen som de flesta andra med att ta hand om hästarna. Föredrar att göra allt hos hästarna på morgonen så man kan vara fri sen resten utav dagen. Gjorde mig sedan iordning & åkte in till stan för att luncha med Rebecka. Blev en lunch på Systrar & Bönor i trelleborg ( tror d stavas så) och vi tog varsin god sallad. Älskar verkligen att bara sitta och äta gott och snacka skit=)Tack för en trevlig lunch min goa vän!!!!!!!*kram*


Nu sitter jag lite i trädgården..och väntar på att tiden ska gå så att jag kan få åka och jobba *haha*

Ha en trevlig helg!

Varför just nu?







Varför ska det bli såå fint väder just denna veckan då man olyckligtvis har börjat jobba igen:( Blir faktiskt väldigt frustrerad över det måste jag erkänna. Får passa på att njuta de få timmarna jag hinner vara ute. Har varit och ridit i värmen imorse och nu sitter jag och gottar mig i solstolen en liten stund till innan det är dags för jobb senare i eftermiddag. Jobbar sen även hela helgen både fre och lör natt. Det var riktigt varmt inatt i sovrummet så hade otroligt svårt för att somna så ska försöka sova en stund i solstolen nu så man kanske kan känna sig lite piggare tills senare. Innan jobbet imorgon ska jag i alla fall träffa Rebecka för en mysig fika på stan så det ser jag i alla fall fram emot. Man måste passa på att göra lite roliga saker också så man inte bara tänker på jobbet hela tiden ju. Trivs iaf på mitt jobb så det är ju skönt. Kan dock känna som jag sagt tidigare att nattjobb tar lite väl mycket på kroppen. Därav är det tyvärr inget jobb jag kommer att kunna stanna på hur många år som helst. Nä slutpratat här..nu solning & Coffee;)

Hej!

Relax, take it easy!












Då har man avklarat första natten på jobb efter semestern. Har glassat omkring i dryga 3 veckor och plötsligt är det back to work som gäller. Det är väl egentligen dagen innan som är värst för sen efter en gång är man genast inne i rutinerna igen. Kändes lite lättare att gå till jobbet igår också då det ändå var ett sådant uselt väder hela dagen och kvällen.

Efter jobbet kl 06.30 imorse begav jag mig direkt ut till stallet och tog ut mina hästar och mockade och fixade med maten och nu sitter jag här hemma och känner mig vääääldigt trött. Var ju ett BRA tag sedan jag fick någon sömn sist.  Väntar på att mamma snart ska komma förbi för då ska vi ta en liten fika tillsammans sen ska jag slänga mig i sängen efter det.

Ska ju jobba inatt igen ..så lite sömn lär jag ju behöva för att orka hålla mig vaken en hel natt till. Under semestern har man ju vänt på dygnet igen så dygnsrytmen är väldigt jobbig nu i början om man säger så. Tar fruktansvärt mycket på kroppen att ändra om sig sådär, hit och dit!

Nu ska jag lägga mig på soffan!!!=)

Ett litet hej!






Detta har varit en riktigt bra lördag dock har den nästan precis börjat men jag har hunnit få gjort en hel del redan..eftersom jag är ganska så morgonpigg=) Va uppe vid sju imorse och rastade hunden sen tog jag bilen och körde ut till stallet och red en härlig runda med Marie och hennes Robban som står i samma stall. Vi va ute på en jätteskön runda i ca en timme och våra hästar kommer så bra överrens. Va väl hemma sen igen vid halv elva tiden och gjorde mig då en god frukost som jag nyss ätit ute i trädgården. Det är ett himla skönt väder ute idag och jag kommer gå ut igen såfort jag skrivit av mig lite här.

Semestern är ju slut på måndag så får passa på att njuta mycket utav de två sista dagarna här nu. Dock tar ju inte sommaren slut bara för att jag börjar jobba igen=) Ikväll blir det middag och bio med Sofie & Rasmus vi ska se Sommaren med Göran. Fick idag höra av en kompis som hade sett den att den var jättebra och det tror jag också att den är faktiskt.

Nu måste jag ta ut mina böcker och plugga lite därute. Snart klar och hoppas snart på att få mitt diplom ju=)

Ha en solig och skön dag gott folk!!=)

RSS 2.0