En trevlig helg!




Stina i fredags!                Robin i fredags!


på arenan!




Helgen
har varit väldigt trevlig och startade i fredagskväll med en god bit mat på en liten trevlig restaurang i malmö som hette Ciao. Därefter begav vi oss vidare till Malmö Arena & genrepet av melodifestivalen. Hade ju väldigt ont i ryggen men klarade av kvällen bättre än förväntat så det var himla skönt.

Lördagen spenderades bara här hemma hela dagen framför tv:n och på kvällen blev det god hemlagad pizza!

Idag söndag var jag imorse i stallet & mös med mina fina hästar & därefter blev det en promenad & senare på e.m åkte vi in till stan till M farmor och blev bjudna på en god söndagsmiddag på en restaurang som hette Per Albins Krog. Åt en jättegod planka med fläskfilé, supergott!

Har med andra ord haft en väldigt mysig helg! ...

Ingen stress här inte!


Gårdagens middag (Kycklingenchaladas) & dagens lunch!!



Har nog aldrig haft det lugnare om dagarna än jag har det just nu. Är ju så van vid att alltid ha många bollar i luften och är inte den som brukar kunna sitta still på baken i onödan direkt. Nu är det ju annorlunda då jag har två små bebisar i magen som behöver lugn & ro så får dra mig tillbaka någon månad till, tills de är ute i vida världen ;) Saknar ridningen och träningen oerhört mycket och får ibland lite smått panik av att inte kunna röra mig så mycket som jag egentligen vill. Min träning består nu endast av långsamma promenader. Måste boka en ny tid för graviditetsmassage då min rygg gör allt ondare för var dag som går. Kan knappt sitta upp längre då det gör så ont så jag får lägga mig igen:( Man blir verkligen inte piggare heller utan ..nu sover jag även några timmar på dagarna för att iaf försöka hålla mig vaken tills kl tio på kvällarna. Ikväll däremot ska jag på Melodifestivalens- genrep på Arenan i malmö och samlar därför alla mina krafter för att hålla mig pigg tills ikväll!=) Värker ryggen för mycket under kvällen får jag upp & vandra rundor för att lindra smärtan, för när smärtan väl tar vid är den inte att leka med. Har ju haft problem med min rygg när jag var yngre så gillar inte denna olidliga smärta som återigen ger sig till känna. Min älskade pappa var världens BÄSTA på att massera så hade han fortfarande levt hade han fått massera min onda rygg dagligen nu..men tyvärr!:( Saknar dig............

Åt nyss lite lunchrester från igår ( Kycklingenchiladas) gott, gott. Snart åker dammsugaren fram därefter ska jag ta min dagliga promenad innan det är dags för att göra mig iordning inför kvällen. Då jag inte skall dricka någon alkoholhaltig dryck denna kväll..;) är jag chaufför även ikväll. Har fått biljetten av M snälla mamma & pappa. ((Tack,tack=)) Blir först lite fördrink inne i malmö hos M bror innan det är dags att bege oss till arenan.

Hejdå mina vänner!

Soffbloggande!


Kvällens tilltugg: mina hemgjorda snittar, marinerade oliver &
marinerad parmesanost


Fläskfilégryta med smak av Mango chutney,
jasminris & en fetaostsallad!


Dessert: Blåbärscheesecake i glas!


Fick denna fina blomman av söta Anna
& Christian


Ja en bild på mig! Blir många foton nu på magen=)

Min sötaste Anna & jag!


Micke& Christian!



Glad söndag på er!

Ligger i soffan med mina mysisar och känner mig väldigt trött denna dag. Igår hade vi våra fina vänner Anna & Christian här på middag vilket var supertrevligt. Det blev en trevlig kväll med bland annat lite schlagertittande då jag & Anna var tvugna att se vissa bidrag :) Tyckte Darins låt var bra & roligt att han kom till final. Blev alltså en trevlig kväll/natt med trevligt sällskap. Igår var vi även på dagen i stan en sväng & beställde vår fina barnvagn samt bilbarnstolar, kul och så mysigt! Det finns verkligen fina barnsaker och man blir ju alldeles galen när man går in i barnaffärer. Mitt shoppingsug blir bara starkare & starkare för varje dag som går!!=)

Hade nu tänkt försöka komma till skott & ta mig ut på en liten promenad i det kalla vintervädret för att försöka bli lite piggare & få härlig frisk luft. Känns faktiskt som om att jag håller på att bli sjuk, har ont i halsen och känner mig enormt snuvig:(

Hoppas ni har haft en bra helg!
//Gabriella


Trevlig tjejmiddag!





















God eftermiddag kära Ni!

Hoppas ni har haft en bra lördag hittills. Var ju som sagt på tjejmiddag/födelsedagsmiddag igår hos gulliga Malin i malmö. Hon bjöd på en fantastiskt trevlig kväll! Till förrätt/tilltugg fick vi goda snittar med god ost & fikonmarmelad. Även vissa hade god parmaskinka & till detta fick vi en god drink (till mig blev det självklart ett alkoholfritt alternativ.) Till huvudrätt hade hon gjort en riktigt smarrig thaigryta m. tillhörande kycklinspett och jordnötssmör. Som tillbehör vid sidan om fick vi god fruktig ananas. Efterätten var god sorbet med smakerna hallon, mango & fläder med en god chokladpinne på toppen. Sen blev det soffmys & ännu mer tjejsnack med godis, chips/dippa;) Allt var sååå gott, du är duktig du Malin!=) Blev väldigt förtjust i deras fina lägenhet som var så fin i sin gamla bevarade skepnad, högt i tak och gamla fina fönster & på ett så centralt bra läge. Ibland skulle jag kunna tänka mig att ha en fin lägenhet i malmö samt ha kvar vårt hus här såklart, drömma kan man väl alltid göra..;) Kul med variation, hehe. Nu blir det ett varmt bad sedan ska jag försöka klura ut kvällens middag, några förslag?? Vissa dagar är jag alldeles tom på inspiration. Ikväll blir det till att titta på andra delfinalen i årets Melodifestival.


Många kramar till er! ♥

Rolig fredag!













Hej bloggen :)

Är just uppkommen från ett varmt härligt bad. Kände att min kropp var väldigt stel och nu känns det lite bättre igen både i rygg och nacke. Då var det åter fredag och en hel härlig helg står framför dörren. Ikväll ska jag på tjejmiddag/födelsedagsmiddag hos en vän till mig som heter Malin, ska bli väldigt trevligt! Min fina vän Sofie ringde även mig häromdagen och bjöd även hon mig på tjejmiddag/födelsedagsmiddag ikväll och vill så gärna kunna vara på båda ställena samtidigt men tyvärr kan jag ju inte det, synd!:( Den som frågade först får det alltså bli. Nu ska jag snart äta lite lunch och det blir rester ifrån igår .. spaghetti med köttfärssås. För att inte vara alldeles för trött & tråkigt sällskap ikväll ska jag försöka sova lite nu på dagen..;) Har ju gått in i v. 30 och undrar vecka efter vecka, vart tar tiden egentligen vägen? Dock skönt att det går så fort för vill bara att de små ska få komma ut nu, vill inte vänta längre!=) Älskar er redan ...



PUSS



Lugn mysig söndag!




Jag & söta Annelie!!!

Jag & fina Rebecka!


Dagen har varit lugn och skön precis så som söndagar skall vara. Har varit enormt trött hela f.m men efter en supermysig fika hemma hos Rebecka kände jag mig genast lite piggare igen. Rebecka var gullig och bjöd hem mig & Annelie på supergoda hemlagade scones med en massa olika goda teér & olika marmelad sorter *MUMS* Tack söta vännen för en jättemysig dag. Märker nu att för varje dag som går blir jag bara tröttare & tröttare och det är inte länge jag orkar hålla igång men att komma iväg lite hemifrån är så himla skönt.

Klockan har snart hunnit bli halv nio & jag & Micke kom nyss hem från en restaurang som heter ( Tre Lyktor) där vi åt en god middag denna söndagskväll. Jag åt god Rödspätta med remouladsås & pommes frites & Micke åt god baconlindad fläskfilé med potatisgratäng & cognacsås.

Nu blir d film m. godis & soffmys!=)

Kram, kram!!

Happy Day!


Lite bilder sen i somras!


Vilken bra torsdag det här blev! Dagen började med ett besök ute på landet hos hästarna där det var hur mycket snö som helst. Idag kunde de i alla fall få gå ute i hagarna igen då det inte stormade som det gjort nu de senaste dagarna. Åkte snabbt hem och fixade mig för att sedan var dags för ännu en spännande ultraljudsundersökning. Är nu i v. 29 och precis som vanligt var det så underbart att få se de små liven röra sig därinne. Allting var perfekt och det skillde inte mycket på de storleksmässigt vilket var väldigt skönt, de växer precis som de ska. Vi kollade könen förra gången och då var de nästan 99% säkra på att det var två små pojkar som låg därinne. Idag ville den ena visa sig ordentligt i bild och var fortfarande en pojke men hans syskon vägrade att visa sig då (han)/hon höll ihop benen men vi ska kolla igen nästa gång:) Hade aldrig kunnat hålla mig utan vill ju veta vilka två som verkligen gömmer sig därinne. Har fått många förfrågningar på om vi har bestämt namn till de små och nu har vi nog kommit fram till att det blir Theodor & Maximilian om det nu blir två pojkar så att säga:) Skulle den ena visa sig vara en flicka har jag redan ett namn till henne isåfall, hehe! Nu kommer ultraljudsundersökningarna bli tätare och vi ska tillbaks om bara några veckor för en ny undersökning. Det är viktigt att de växer i rätt takt nu båda två så inte den ena växer om den andre alltför mycket.

Efter detta glädjande besked om att allt var bra med de små liven begav jag och pojken oss in till stan för lite shopping & lunch. Fick äntligen tag i en ny mobil vilket jag verkligen behövde då jag länge varit väldigt otillfreds med min gamla mobil. Dagen har med andra ord varit suverän ur min synpunkt!

Sitter nu och slappar framför tv:n (förkväll) i min härliga joggingdress & snart blir det en promenad, därefter matlagning, (vårrullar m ris & soja) Och senare ska jag sitta bänkad framför Made in sweden=)

Ha d bäst alla ni!

KRAM







RSS 2.0