Jag ♥ våren

Lite nya godingar:

Vårfräsch tröja, Peak performance

Tunika i härlig stark ceriserosa färg, silke

Blå blus med härliga blomtryck på ärmen, favoritmärket Monrow!





Det har verkligen varit en härlig dag, vårvädret eller man kan nästan kalla det sommarvädret har verkligen infunnit sig. Det har varit lite tyst här på bloggen de senaste dagarna men vi har haft fullt upp hela långa veckan! Max & Theo är nu inskolade på dagis och det har gått mycket bra, skönt. Det gick bra att skola in två små samtidigt:) De går just nu mellan 9-12 vilket känns jättebra till en början. De har på dessa få dagarna lärt sig att äta jättebra själva;) De hade idag ätit varsin STOR portion och när jag kom hade de precis ätit upp sin mat & satt & busade;) När vi gick hem somnade de på studs & sov gått i 1½ timme. När de vaknade lekte vi lite i trädgården och jag fick vattnat blommorna och rensat en massa ogräs. Idag har det även blivit en del bröllopstittande, vilket fint bröllop-sagolikt!!

Vi har haft en mysig fredagskväll & ätit god spagetti & köttfärssås och barnen har lekt hejvilt hela kvällen. Ska försöka lägga mig i tid ikväll så att jag är pigg & utvilad tills imorgon då det vankas valborgs/inflyttningsfest hos våra goa vänner!



En trööööt liten Maximilian efter dagis;)

Myser i soffan;)

Hihi, nyvakna!


Åhh imon ska d drickas just sånt här gott Rosé...MUMS...!!..

Ha en fantastisk helg & valborg.

Påskfirande



Mammas goda Blomkålssoppa med knaperstekt bacon, gräslök & tryffelolja.

Så god lax.

Spenatpaj.

En jättegod pepparrotssås som tillbehör.

Passionsfruktspannacotta med färska hallon & blåbär.

God choklad till kaffet..

Och ännu mer gottis;)

Mina nya fina skor

Några av kläderna de fick av mamma!

På lekplatsen för någon dag sedan;)


Lite av bilderna från helgen..kommer fler..;)

Vill börja med att säga Glad påsk till mina vänner och hoppas att ni har haft en lika härlig start på påsken som vi haft. Långfredagen firades med god middag i skanör tillsammans med min mamma, claes och Mickes föräldrar! Mamma bjöd på en supergod tre rätters middag. Vid tolv tiden åkte vi hem och Max & Theo stannade kvar i skanör över natten. Vi tog därför en härlig sovmorgon imorse och körde iväg och handlade färska frallor & fikade på altanen i lugn & ro innan vi sedan åkte ner till skanör igen för att äta en god påskmiddag. Max & Theo fick mååånga fina påskpresenter! Av farmor/farfar fick de fina blåa stolar & ett bord som de ska ha ute i trädgården;) två färgglada bollar & såpbubblor som de tyckte vääldigt mycket om. Av mamma & claes fick de varsitt trumset, maraccas & fina kläder. Även jag fick ett påskägg med ett nytt rouge och ett par fina Tommy Hilfiger skor & Micke fick en fin skjorta!=) Taaack snälla NI.<3

När vi kom hem ikväll åkte barnen ner i badet och somnade sedan gott för natten efter varsin flaska välling. Vädret har varit helt underbart och barnen har varit ute i stort sett hela dagen, mysigt! Nu blir d film & chips & dippa för oss.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Barnkalas!


Pappa Micke & alla barnen;) I mitten har ni födelsedagsgrisen;)söta Leia!!

Våra busungar kryper på varsitt håll;)

Söta Emilia, Max & Theo!!

Theo gillade Leias gunghäst:) sötnooooos!

Fina mammor & barn!

Söta Janni & barnen väntar på tårtan:))

Vilken goding, lilla eller numera stora Leia!;)



Bilder från igår när vi va i Lomma:


Lotta & Bobo!

Alla barnen gillade att spela på pianot;)

Hungriga föräldrar!!;)



Har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg/dagbok men nu tyckte jag att det var dags att skriva några rader. Dagarna, veckorna går i rasande fart och som vanligt hinner man inte med. Har varit härligt väder den senaste veckan och vi har varit ute & lekt nästan varje dag. Barnen älskar att vara ute & skrattar och kryper till gräsmattan såfort man släpper ut dom:) Låter nästan som om att det är små hundar jag har;) Det är ju så mycket nytt att upptäcka för de små liven ute i naturen. Lekplatser är också väldigt populära & extra roligt är det ju att titta på andra små barn som kommer & leker & busar:)

Helgen har gått så fort. Igår va jag en vända i stallet sen åkte vi och hälsade på våra vänner i Lomma och Max & Theo fick leka med deras son Bobo. Vi vuxna delade på pizzor och fikade & barnen lekte så fint.

Idag var det dags för barnkalas för söta Leia som även hon hunnit fylla ett år;) En massa härliga barn & mammor var där & firade lilla godingen. Vi blev bjudna på smarrig tårta & kaffe!! Även Max & Theo fick fina presenter av Leia;)) som de egentligen skulle fått på sitt kalas som tyvärr fick ställas in pga förkylning. De fick fina namnnappar. Tack så jättemycket!

På kvällen grillade vi egna hemgjorda hamburgare och till det iskall Coca-cola!!
Nu blir det snart sängen...


En härlig dag med fina vänner!


Theo kramar söta Filip;) såå gulliga!!

Godingar!!<3


Max & Theo fick fiina presenter;) Tack tack!!

Det var ett tag sedan jag la in ett nytt inlägg men har inte haft så mycket tid över. Vi åkte ju på en rejäl förkylning och pojkarna är fortfarande lite snuviga. Snuvan kan ju sitta i länge såhär års. Det tråkiga var att vi skulle haft barnkalas för våra älsklingar i söndags men fick ställa in pga den dumma förkylningen. Nu är det så mycket annat de kommande helgerna så får se hur vi gör, om vi lägger in något kalas längre fram.

Idag har det varit en regnig dag så passade utmärkt att söta Anne (min syssling) kom hit på fika med sina goa pojkar. Hade bakat en kladdkaka som vi mumsade i oss. Blev såklart även en hel del kaffe! När Anne åkte hem kom Micke hem bara några minuter senare och då åkte jag ut till stallet. Senare blev det en god middag med pasta & kyckling. Barnen somnad snällt efter vällingen och jag har njutit här i soffan hela kvällen med en bit kladdkaka & lite härlig bloggläsning.

♥ Besök hos kusinerna i Göteborg ♥


Denna goda chokladkaka hade mammas syster bakat. Blev fika direkt när
vi kom upp, SÅ god.

Dessa fina Gant pikéer fick Max & Theo, så fina & fräscha nu till sommaren.
Tack så jättemycket.

Gott tilltugg m. fördrink till fredagsmiddagen

Blev goda räkor m. tillbehör på fredagskvällen, mums!!

På lördagen bjöds det på gott grillat!!!

Max & Theo öppnar sina presenter=)


Denna fina tröjan från hunkydory fick jag idag av min fina mamma. Tack!

Fick även denna söta ljusrosa tunikan från Silke;)




Vi har haft en jättemysig helg hos mina kusiner uppe i Göteborg. Vi åkte upp i fredags och kom hem igår på eftermiddagen. Barnen var snälla i bilen och sov mestadels hela vägen. Mina goa kusiner Emma, Sofia & Fabian hade länge längtat efter att få träffa de små igen och hjälpte till hela tiden med att byta blöjor, trösta de små & lekte så fint med dom, gulligt!!;) Vi åt & drack gott & hade en allmänt mysiiig helg. Ser fram emot att åka upp om någon månad igen. Göteborg är så mysigt!! Vi behövde verkligen lite miljöombyte.

Tyvärr så har barnen blivit sjuka igen och är snuviga, hostiga och är inte alls på topp så natten till idag har varit hemsk:( Micke skulle ju jobba idag så han fick sova så gott det gick men jag har inte sovit en blund denna natt. De har skrikit i omgångar hela natten:( De har väckt varandra från & till & hostat jättemycket. Som tur är så var min mamma ledig idag så hon har varit här hemma och hjälpt mig lite. Blev god fika & en liten sväng va vi ute med dom små i trädgården så de skulle få lite frisk luft. Nu ska jag lägga mina älsklingar och jag ska också sova, sååå jäkla trött.

Middagen står förberedd så nu ska jag koppla av i lugn & ro och hoppas på att jag somnar. Har alltid haft väldigt svårt att somna på dagen hur trött jag än är, tyvärr.




RSS 2.0